Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun bitanem allahım 3 tane yavruna ömür versin üzülme gene olur bak bu kendiliginden olmuştu allah verdikden sonra bir tanen daha olur

geçmiş olsun bitanem allahım 3 tane yavruna ömür versin üzülme gene olur bak bu kendiliginden olmuştu allah verdikden sonra bir tanen daha olur

Bizi cok etkiledi, esim benden daha kotu
Bazen acaba sakatta olsa yasama hakkini almamaliydik diyor
Yada acaba kime benzerdi felan....
Offffff

günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 dilim börek ve çay,
öğle:
yarım tavuk döner ayran,
akşam:
1 tabak etli taze fasulye,

spor yok su 1,5 litre,

spora gidicem kızlar sonrada günüm var gidiyim kendi yiyeceklerimi hazırlıyım akşam burdayım :)

berilciğim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm zeynep ablanında dediği gibi rabbim diğer evlatlarına can sağlığı versin senin eşinin sağlığı yerinde oldukça gene olur.sen üzülme yeterki.

bende bir günlük menümü yazıyım kacamak yapmıyordum bayramdan sonra ama dün akşam minik damlamın dogum günüydü 1 dilim yaş pasta yedim :)
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 yumurta 1 kk kadar peynir
3 ceviz bol yeşillik
1 dilim tam bugday ekmegi
domates salatakıl
ara
1 mandalina
1 kutu süt
öglen
tavuk haşlama 100 gram kadar bol salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam 4 kasık ıspanak kavurması yagsız tuzsuz :)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek bol salata
ara
1 elma
su 3 lt geciyor
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika kendim spor aletleri ile
1 saat yürüyüş
işte benim de bir günlük diyet listem :)

cok gecmiş canım allahım iyiliklerini versin dikkat et cocuklara canım

süper süper süper sana diyecek söz yok..

arzucugum ben cıkıyorum görüşürüz canım kocaman öpüyorm seni ve takımımın diger güzellerini :)

Tsk ederim
Allahin en buyuk hediyesi bana cadilarim birde hasanim
Ne bileyim ya bir garip oldum hasana daha bir duskunlestim adami siede yollamiyom.benle oturuyor.ben yatinca onuda yatiriyom.gözümun önnden ayirmixom kimseyi.sanirim bu hafta sonu gidecek yine seyahate.annem Burda sende Gel diyor ama gidemem kizlari birakip

Gecmis olsun kiyamam ya

Asagidan kokular geliyor Ben kactim kizlar.yatakta yazismakta guzelligi yaaaa miskin miskinnnnnn

seni çok iyi anlıyorum canım.birşeyleri kaybedince insan elindekilere sarılıyor onlarıda kaybedecekmiş gibi hissediyor.ama zamanla atlatırsın.aslında eşinle gitsenbence iyi olur bazen değişiklik gerekiyor.daha çabuk atlatırsın bu sıkıntını anneciğin bakar gözün arkada kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…