- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
geçmiş olsun bitanemEbert ugramyorsun artik sekerim
Aman duymasin Ben ne dedimki zatennnnn
Haberin Yok sanirim persembe gunu 13. haftada terketti beni ikinci Canim.yuzunu goremedim ama Canimi cok yakti.cekirdek Kadar boyunca uzun Bizi giderken
Simdi bile anlatiyor bunlari sana yazarken
geçmiş olsun bitanemallahım 3 tane yavruna ömür versin üzülme gene olur bak bu kendiliginden olmuştu allah verdikden sonra bir tanen daha olur
arzucugumda geldi günaydın canımmmm :)
Ebert ugramyorsun artik sekerim
Aman duymasin Ben ne dedimki zatennnnn
Haberin Yok sanirim persembe gunu 13. haftada terketti beni ikinci Canim.yuzunu goremedim ama Canimi cok yakti.cekirdek Kadar boyunca uzun Bizi giderken
Simdi bile anlatiyor bunlari sana yazarken
iyim arzum sen nasılsın kızlar nasıl :)günaydın canım benim nasılsın.
hani ara ögünlerin ??günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 dilim börek ve çay,
öğle:
yarım tavuk döner ayran,
akşam:
1 tabak etli taze fasulye,
spor yok su 1,5 litre,
ara öğünleri işlerin derdine düştüm unuttum.hani ara ögünlerin ??
iyim arzum sen nasılsın kızlar nasıl :)
cok gecmiş canım allahım iyiliklerini versin dikkat et cocuklara canımara öğünleri işlerin derdine düştüm unuttum.
ben iyiyimde iki kızımda hasta memleketten dönerken yolda üşüttüler galiba ishal kusma mahvoldular dünden beri gece acile götürdüm ikisinede iğne yaptılar.ilaç verdiler inşallah iyi olurlar.
bende bir günlük menümü yazıyım kacamak yapmıyordum bayramdan sonra ama dün akşam minik damlamın dogum günüydü 1 dilim yaş pasta yedim :)
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 yumurta 1 kk kadar peynir
3 ceviz bol yeşillik
1 dilim tam bugday ekmegi
domates salatakıl
ara
1 mandalina
1 kutu süt
öglen
tavuk haşlama 100 gram kadar bol salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam 4 kasık ıspanak kavurması yagsız tuzsuz :)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek bol salata
ara
1 elma
su 3 lt geciyor
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika kendim spor aletleri ile
1 saat yürüyüş
işte benim de bir günlük diyet listem :)
berilciğim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm zeynep ablanında dediği gibi rabbim diğer evlatlarına can sağlığı versin senin eşinin sağlığı yerinde oldukça gene olur.sen üzülme yeterki.
ara öğünleri işlerin derdine düştüm unuttum.
ben iyiyimde iki kızımda hasta memleketten dönerken yolda üşüttüler galiba ishal kusma mahvoldular dünden beri gece acile götürdüm ikisinede iğne yaptılar.ilaç verdiler inşallah iyi olurlar.
Tsk ederim
Allahin en buyuk hediyesi bana cadilarim birde hasanim
Ne bileyim ya bir garip oldum hasana daha bir duskunlestim adami siede yollamiyom.benle oturuyor.ben yatinca onuda yatiriyom.gözümun önnden ayirmixom kimseyi.sanirim bu hafta sonu gidecek yine seyahate.annem Burda sende Gel diyor ama gidemem kizlari birakip
arzucugum ben cıkıyorum görüşürüz canım kocaman öpüyorm seni ve takımımın diger güzellerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?