teşekkür ederim canım.canım araları gerçekten unuttum o kadar yoğundumki çay almıştım kaç saat sonra fark ettim çay almışım içmemimişim.hoş geldin abla almamışsındır kilo salma kendini sakın.
kanaman bitince başlarsın canım acele etme doğum yaptın gibi düşün 40 ın çıkana kadar kendine dikkat et üşütme hasta olma.lohusalıkta ne yaşıyosan aynılarını yaşıycaksın telaşlanma bebeğim..
ayyy çok tatlısınız :))
aralar nirde spor nirde
maşallah sana
geçmiş olsun canımAllah kolaylık versin.
aralar yok
bölgesel spor şart.
geldim sabah elektrik kesildi bilgisayar çöker gibi oldu telefondan bakıyım dedim fenalık geldi en son çamaşır katlamaya oturdum..şimdi burdayım ama kimse yok
Tünaydın şekerim,
Aralar yok, spor yok. Karbonhidrat yüklemesi yapmışsın gibi
Zeynep abla uçuyorsun
Ana öğünlerde karbonhidrat almamız gerekiyor canım.
Sadece miktarını ayarlamak gerekiyor.
Bebeğim şeker hastası biliyorsun dengeli beslemek bu şekilde olur demişti diyetisyenimiz.
evet öyle oldu farkındayım ama bazen şartlarım bana karbonhidrat yediriyor.bunları ben telafi edeceğim.
evet aynen öyle ayar yapmakta bazen çok fazla şartları zorluyor.beni çok zorluyor.ama birkaç güne bunun da ayarını tutturacağım.Karbonhidratsız besin yok zaten canım sadece miktarını ayarlamak lazım
evet aynen öyle ayar yapmakta bazen çok fazla şartları zorluyor.beni çok zorluyor.ama birkaç güne bunun da ayarını tutturacağım.
Kim zorlanmıyor ki
Dün eşim geldi saat 10 da gözümün önünde kavurma turşu götürdü. Birde soruyor daha var mı?
Bende 'diyette olanlar var insan biraz utanır dedim' ruh halim nasıl olduysa artıkAdam şok oldu
Kim zorlanmıyor ki
Dün eşim geldi saat 10 da gözümün önünde kavurma turşu götürdü. Birde soruyor daha var mı?
Bende 'diyette olanlar var insan biraz utanır dedim' ruh halim nasıl olduysa artıkAdam şok oldu
Bizimki iki sokak aşağıda oturduğu icin once bi tanismaya gelin dedik haftaya soyle şık ve sade bi elbise alim diyorum :) teşekkür ederim gonca ablaBaharim hosgeldin canim benim nasılsın. Sonunda istiyceklermi seni.ben ne giydigimi hatırlamıyorum ama tanisma degildi bizimki hem tanisma hem istemeydi.cok suslenme bence hafif bi makyaj sana yakışan hos bi elbise olabilir.
hakkında hayırlısı inşallah.
:) onlara hayatlarinin sokunu yasatcam daha dur dur :):)Kızlar eve yenı geldık sabah Dr rapor almaya gıdecegım sonrası buradayım
Gogo defne suan 80 kıloya çıktım bu normalmı ayağım bıle sıs
Zeynep canım bende ne dıyecegımı bılmıyommm
Bahar oldugun gıbı ol sonrasında şaşırmasınlar
aaaaaaa çoooooooookkkkkkkk sevindim tatlişşşş, sen doğal tatlı bir kızsın, kendin gibi ol abartma bence de
hadi artık hırslanın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr
ben geldim kaptan
Allah çocuklarınla, eşinle uzun mutlu ömürler versin size canım
süpersin zeynoooooooooşşşşşş
süper bu da bir başarı tabi ki güzellik
3 hafta üst üste neden olmasın ki:) hadi yapalım kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
nabersiniz kızlaaaarrrrrrr
ben bugün ne kadar yoğundum nasıl geçti anlamadım
bir ara bakmaya çalışıcam geçmişe
neler kaynatmışsınız bakıyım ben yokken
Kızlar naber ben kankamdayim saolsun yemege çağırdı kizimla beni sizler napiyosunuz bakalım
Katilmak isteyenler basliginda bi arkadaş daha vardi davet ettim gelir inşallah.
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza 23 yaşındayım ve tam 90 kiloydum sonra 1,5 haftada hayatımda birkaç şeyi değiştirerek 86 ya düştüm 4 gündürde hastayım hem grip hem midemi üşütmüşüm bugün bi tartıldım 82 kiloyum yani bu kilo ile başlıyorum 65 hedefim tabi ilk olarak 7 li rakamlar ve 7 li rakamlar ve 75 e kadar pek spor yapamayacağım dans ederim ama daha önce yaptım ve fazla yağım olduğu için kasa dönüştü bunu engellemek için en azından balık etli olmam gerektiğini düşünüyorum siz ne dersiniz
beyzacım hosgeldin aramıza kardesimin de ismi beyza o yüzden hemen sevdim seni :) canım cok hızlı kilo vermissin saglıgında bi problem olusabilir dikkat et ben de 75 kiloyum ben de spor konusunda senin gibi düsünüyorum ama her gün en az 1 saat dans et bi güzel terle bence :)
canım okudum kilo verme hikayeni önce hastaymısın cok gecmiş olsunMerhabalar ben yeni katıldım aranıza 23 yaşındayım ve tam 90 kiloydum sonra 1,5 haftada hayatımda birkaç şeyi değiştirerek 86 ya düştüm 4 gündürde hastayım hem grip hem midemi üşütmüşüm bugün bi tartıldım 82 kiloyum yani bu kilo ile başlıyorum 65 hedefim tabi ilk olarak 7 li rakamlar ve 7 li rakamlar ve 75 e kadar pek spor yapamayacağım dans ederim ama daha önce yaptım ve fazla yağım olduğu için kasa dönüştü bunu engellemek için en azından balık etli olmam gerektiğini düşünüyorum siz ne dersiniz
beyza merhaba canım hoş geldin takıma :) seni bir tanıyım okuyumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?