Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın
Kızlar grıp oluyorum sanırım
Çok pıs gecırırım
Dün kemıklerım basım her yanım dökülüyordu gece kuşu ben 9 da uyudum
Bügünde kötüyüm ilaçta alamam üfff ya

Günaydın
Çok pıs gecırırım
canım benim cok gecmiş olsun havalardandır bugunde kayseri kapalı yagmur yagıcak

zahide hoş geldin canım takımda biraz daha fazla kal geçmiş sayfalara bir bak fikir sahibi olucaksındır canım :)

günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım fırsat buldugum her an burdayım birazdan spora gidicem kahvaltımı yaptım evimi toparladım hazırlandım sizlere bir bakıyım dedim :)
gecen hafta harıkaydınız bu haftada öyle sonuclar bekliyorum sizden
cimcime nerelerde kızlar ben göremedim

Günaydın
Çok pıs gecırırım

İlaç kullanma ıĺık ballı karabiberli süt iç iyi geliyo.bol karabiberli limonlu şehriye çorbası iç.sonrada yat terle.ben genelde ilaçsız atlstirim bunlarla.

hakikaten cimcime yok 2 gündür biseymi oldu acaba merakettim simdi.

hemen menümü yazayım:
dün:
haşlanmış yumurta
marul yaprağı
3 zeytin
1 dilim ekmek
yeşil çay

ara:1 mandalina
yeşil çay

öğlenazı yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

ara:2 kuru kayısı 5 fındık

akşam:
öğlenle aynı ama bol yeşil salata

ara:1 çay bardağı süt

sonradaa uyuyakalmışım..

bazen bende öyle yapıyorumda dinlenmek lazım..
sarımsak ve meyveyede yüklen bence..,
cimcime yok gerçekten acaba çocuklarmı hasta?

bu arada yarın dersim 06:30 da başlıyor:18::18:
1 e kadar var ama o saatte nasıl yetişcem bilmiyorum sabah sabahta ne yiyeceğim bilmiyorum şu yulaf ve süt alsam diyorum bugün hiç yemedimde..pratik olur..

Canım menün gayet güzel olmuş

bu arada yarın dersim 06:30 da başlıyor:18::18:
1 e kadar var ama o saatte nasıl yetişcem bilmiyorum sabah sabahta ne yiyeceğim bilmiyorum şu yulaf ve süt alsam diyorum bugün hiç yemedimde..pratik olur..
Bende pazar dışında hergün erken kalkıyorum yulaf hem pratik hemde tok tutuyo canım

Günaydın kızlar nasılsınız valla ben delirmek üzereyim eve hiç alınmadığı kadar şekerli şeyler alınıyor napcam bilmiyorum neyse menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
10 tane kuru üzüm tarçın
Ara: yarım ayva
Öğle: 1 tabak kuru fasülye 1 kase. Salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam : 1 kase çorba bol tavuklu salata
Sonra : 1 çatal kendimle çok savaştım ama yedim pasta
Spor: Pazartesi yok
3 lt su

bundan 2-3 yıl önce diyetisyene gitmiştim onun menülerine benzetmeye çalışıyorum artık...hemde daha sağlıklı..bol sebze ,balık,et,tavuk hepsini yiyorsun işte..yalnızca çalışınca sorun oluyor ama yanımda götüreceğim artık..çok sabır lazım birde

menün güzel olmuş bence..ama şöyle düşün o şekerli şeylerden bir yemeye başlıyorsun sonra hep yiyesin geliyor...en iyisi saklasınlar bir
yere göz göre göre zor valla..

günaydın kızlar;
menümü yazayım bu defa geçmişi okumayı yarıda bırakmayacağım uamrım. dün acil bir şim çıktı çıkmak zorunda kaldım sonrasında tekraqr giremedim akşam alışverişti çocuktu derken 10 da uyuyakaldım yine. kızım geelri uyumuyor bense zombi gibi geziorum bütün gece;

sabah

2 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
ara;
1 rlma
öğlen;
1 poprsiyon ciğer şiş 1 dilim ekmek
ara; yarım simit
akşam;
1 kase yoğurt çorbası

spor;45 dk yürüyüş
su;2-3 litre

akşam çok az olmuş bence sonradan acıkmıyor musun?

Kızlar bugün hicri yılbaşı hepinizin yeni yılı kutlu olsun Allahım hepimize yeni yılda sağlık mutluluk ve çıtırlık versin İnş
teşekkürler canım sneinde kutlu olsun
tartıyı kaldırdım ortadan ayağımın altında psikopata bağladım git tartıl gel tartıl perşembeye kadar yok tartı martı
aynı piskopatlık bendede var bakıp bakıp moralimi bozuyorum
Eki Görüntüle 848468 Eki Görüntüle 848469

Yalniz degilsin benim inci tanemde yataktan cikmiyor
oh mis valla ne güzel bişey çocukla uyumak onu kokusunu almak
dünkü menüm:
sabah:mantarlı omlet
peynir 3 zeytin
çay ekmek
ara:
yarım muz

öğlen:
ıspanak yemeği
çorba salata
ara:
2 lokum
akşam:
öğlenle aynı
ara: 1 küçük kase puding:18::18:
canım pudşing lokum filan olmamış ama onun dışında güzel
canım ana öğünlerini çok az tutuyorsun belkide ondan takılıyor olabilirsin
canım aslında oldukça az görünüyor.çatalın ucundan birşey olmaz canım merak etme ama etrafında künefe yapmayı bilen biriyle yaşarken zayıflamak gerçekten zor olur :)
Hanimlar perşembe kilo bildirimi yapiyomu herkes hemfikirmiyiz bu konuda.yoksa cuma günkü işleri birinizin yapması gerekecek.
bana uayar canım

gonca ve beril şu özel formül neymiş bana da söyleyin bakem :)))
hımmm bende merak ettim şimdi

Ise yararsa cumaya yayinlariz
Gerci yazin Ben yapmistimda sen yapmammmmmm demistin
hım bak dahada çok merak ettim

güzel tarif denek lazım hatta çıktısını alayım bunun teşekkürler canım

canı m oldukça dengeli gözüküyor.

Kizlar dun bir kac oneri sunduk ve yeterli cevap anlamadim
Simdi mesaj, spor sayma, takmin icinde eslesme, cezalar konusuna ne diyorsnuz
Ben bugun baslayalim diyorum
Lüften cevap verin.eger bunada tinlanmazsam bende tinlamamaya basliyacam
canım ne yapılması gerekiyorsa yapalım. sizler tasarılarınız varsa paylaşın itirazı olan söyler zaten
canım gayet başarılı biir menü biraz daha protein ekleyebilirdin bence onun dışında güzel

canım pastayı yemekten önce yeseydin keşke neyse olur o kadar. menün abartı gözükmüyor.

başıma ne geldiyse insanlara yüklediğim anlam yüzünden geldi. haketmediği anlamları insanlara yükleyip beklentiye girersen olacağı budur. işyerinde kötü günler geçiriyorum sadece buraya birşey yazmak istedim sakın kimse alınmasın. hayal kırıklığından bıktım usandım. geçmişteki herkesi silmek istiyorum.

menün güzel olmuş bence..ama şöyle düşün o şekerli şeylerden bir yemeye başlıyorsun sonra hep yiyesin geliyor...en iyisi saklasınlar bir
yere göz göre göre zor valla..
Aynen canım ya çok zor evet ben onları kaldırtmalıyım ortadan

Güzel olmuş canım menün

Of evet ya ama bundan sonra onuda yemeyeceğim karar verdim sadece haftada bigün ödül yapim diorum istediğim kiloyu verirsem

canım pastayı yemekten önce yeseydin keşke neyse olur o kadar. menün abartı gözükmüyor.
Babam gelirken almış canım ben yemeğimi yemiştim geç oluyo diye babamı beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…