Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende önceden çok kafama takardım herşeyi ama şimdi takmamayı öğrendim sanırım..olanların artık beni çocuklarımı ailemi moralsizlikle etkilemesine izin vermiyorum..boşver .. etraf böyle insanlarla dolu inan..

Ölmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans

Menün guzel.
Güzel olmuş beğendim
Az olmuş sanki
Ölmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans

Yaa dur nereye ölüyon 3 tene çocuğa kim bakcak.cik cabuk depresyondan.

Şimdi herkes naptigimi merak ediyo ama sölemicem dun bugün ve yarnki menümü perşembe toplu paylasicam.işe yariycakmi bilmiyom pazar sabah 68.7 kiloydum.persembe sabaha kadar tartilmiycamda .

topraksim ve berilim kilolari cuma sabah bildiriyoruz dimii son karar bumu.

kızlar dünkü menüm
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su

sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt
öğlen
1 kepçe tavuk sote 3 kaşık pilav sınırısız sirkeli salata
ikindi
2 dilim ayva
akşam
2 dilim ekmek yağsız 1 kaşık kavurma 1 adet soğan 1 yumurta kavurması

2 litre su
45 dk tempolu yürüyüş.

Kizlar kusura bakmayin bugun gelemeyecegim.aksam ugrar anlatirim

bazen bende öyle yapıyorumda dinlenmek lazım..
sarımsak ve meyveyede yüklen bence..,
cimcime yok gerçekten acaba çocuklarmı hasta?

Zeynepcim senin varligin yeter arada Gel bir silkele Bizi askim
Gogo niye tenha buralar
Cimcime hic gelmemis bugun

canlarım çok teşekkür ederim.. çok kötüydüm dün o yüzden gelemedim.ama iyiyim iğnenin ilaçların etkisiyle de olsa genede iyiyim.

dünkü menüm:
sabah:yarım simit,
öğle:az tavuk döner,
akşam:az terbiyesiz tavuk şiz az ekmek ayran,
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.

günaydın kızlar hemen menümü yazıp geçmişe gidiyim

sabah:
bir kase kuru üzümlü yulaf

ara:
1 fincan şekersiz nescafe
5 gr bitter çikolata

öğle yiyemedim dışardaydım ama cantamda biraz kuru üzüm ve leblebi vardı onlarla idare ettim biliyorum yanlış

akşam:
1 tabak sulu köfte
bol salata

ara:
1 bardak ıhlamur
3 kepekli bisküvi

spor yok vakit bulamadım
su 4 litre

iyiyiz zeynep ablacım sen nasılsın? inşallah bu hafta da güzel sonuçlar alırız da snn gbi çıtır oluruz bir an önce
herkese günaydın....
az kalorili güzel bir gün diliyorum
günaydın canımmmm
süper olmuş beğendim ama su ve sporu yine unutmuşsun
genel olarak güzel bi menü canım aynı şey bizim evde de geçerli Allah yardımcımız olsun
güzel olmuş canım
bazen silmek gerekiyo unutma sen herkesten daha değerlisin sen yoksan hiç kimsenin bir anlamı yok o yüzden kimse için kendini üzme derim ben :26::26:
hayat herkese zor bugünlerde herseke acımasız. kimin kapısını aralasan içinde bir yığın sıkıntı.sanrım unutmak gerekiyor
kızlar kış mevsiminin rehaveti hepimizin üzerine çöktü sanırım herkes bi depresif sağlıktan başka hiç bir şeyi takmayın kafanıza herşey gelir geçer Allah daha beterlerinden korusun hepimizi
tebrikler tatlım güzel menü
Kizlar kusura bakmayin bugun gelemeyecegim.aksam ugrar anlatirim
canım inşallah kötü bişey yoktur :26::26::26:
herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
canım geçmiş olsunnn :26::26::26:
dünkü menüm:
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.
canım artık tavuk dönere bi son mu versen

Güzel beğendim
herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
Çok geçmiş olsun canım.
dünkü menüm:
Iyiles en kısa zamanda inşallah.

Hmm evet oglen dışında guzel.

Karıştı m iyice kızlar. Gruba yeni gelen kizlar dcetiner ve nueva birde dun zahide geldi .kizlar gruba ilk geldiginiz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.

Karıştı m iyice kızlar. Gruba yeni gelen kizlar dcetiner ve nueva birde dun zahide geldi .kizlar gruba ilk geldiginiz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.

valla bende karıştım iyice kim geldi takip etmekte zorlanıorum atladığım varsa hepsine birden hoşgeldin diyorum

canım hem aşırı soğuk algınlığı ve rahimde aşırı iltihap vardı artık yürüyemiyordum karın ve kasıklarımdaki ağrıdan iğneler sayesinde ayaktayım.

canım rahimdeki iltihapların en iyi çözümü ne ilaç ne antibiyotik bir soğanı 4 de bölüp 2 bardak su ile kaynatıyorsun içiyorsun eğer kokusu kötü gelirse içine nane ve karabiber dök limon sık çok değil sabah akşam 1 bardak iç 1 haftada hiçbişeyin kalmaz. istersn araştır tıka burnunu bir dikişte iç bendede vardı ben yaptım iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…