bende önceden çok kafama takardım herşeyi ama şimdi takmamayı öğrendim sanırım..olanların artık beni çocuklarımı ailemi moralsizlikle etkilemesine izin vermiyorum..boşver .. etraf böyle insanlarla dolu inan..başıma ne geldiyse insanlara yüklediğim anlam yüzünden geldi. haketmediği anlamları insanlara yükleyip beklentiye girersen olacağı budur. işyerinde kötü günler geçiriyorum sadece buraya birşey yazmak istedim sakın kimse alınmasın. hayal kırıklığından bıktım usandım. geçmişteki herkesi silmek istiyorum.
Ölmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans
Menün guzel.hemen menümü yazayım:
dün:
haşlanmış yumurta
marul yaprağı
3 zeytin
1 dilim ekmek
yeşil çay
ara:1 mandalina
yeşil çay
öğlenazı yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 kuru kayısı 5 fındık
akşam:
öğlenle aynı ama bol yeşil salata
ara:1 çay bardağı süt
sonradaa uyuyakalmışım..
Güzel olmuş beğendimGünaydın kızlar nasılsınız valla ben delirmek üzereyim eve hiç alınmadığı kadar şekerli şeyler alınıyor napcam bilmiyorum neyse menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
10 tane kuru üzüm tarçın
Ara: yarım ayva
Öğle: 1 tabak kuru fasülye 1 kase. Salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam : 1 kase çorba bol tavuklu salata
Sonra : 1 çatal kendimle çok savaştım ama yedim pasta
Spor: Pazartesi yok
3 lt su
Az olmuş sankigünaydın kızlar;
menümü yazayım bu defa geçmişi okumayı yarıda bırakmayacağım uamrım. dün acil bir şim çıktı çıkmak zorunda kaldım sonrasında tekraqr giremedim akşam alışverişti çocuktu derken 10 da uyuyakaldım yine. kızım geelri uyumuyor bense zombi gibi geziorum bütün gece;
sabah
2 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
ara;
1 rlma
öğlen;
1 poprsiyon ciğer şiş 1 dilim ekmek
ara; yarım simit
akşam;
1 kase yoğurt çorbası
spor;45 dk yürüyüş
su;2-3 litre
Ölmek ısıtıyorum artık
Vakit kaybetmeden hemen suan
Hayat nıye bu kadar zor bans
bazen bende öyle yapıyorumda dinlenmek lazım..
sarımsak ve meyveyede yüklen bence..,
cimcime yok gerçekten acaba çocuklarmı hasta?
İlaç kullanma ıĺık ballı karabiberli süt iç iyi geliyo.bol karabiberli limonlu şehriye çorbası iç.sonrada yat terle.ben genelde ilaçsız atlstirim bunlarla.
hakikaten cimcime yok 2 gündür biseymi oldu acaba merakettim simdi.
günaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım fırsat buldugum her an burdayım birazdan spora gidicem kahvaltımı yaptım evimi toparladım hazırlandım sizlere bir bakıyım dedim :)
gecen hafta harıkaydınız bu haftada öyle sonuclar bekliyorum sizden
cimcime nerelerde kızlar ben göremedim
Zeynepcim senin varligin yeter arada Gel bir silkele Bizi askim
Gogo niye tenha buralar
Cimcime hic gelmemis bugun
iyiyiz zeynep ablacım sen nasılsın? inşallah bu hafta da güzel sonuçlar alırız da snn gbi çıtır oluruz bir an öncegünaydın kızlar :)
nasılsınız bakalım fırsat buldugum her an burdayım birazdan spora gidicem kahvaltımı yaptım evimi toparladım hazırlandım sizlere bir bakıyım dedim :)
gecen hafta harıkaydınız bu haftada öyle sonuclar bekliyorum sizden
cimcime nerelerde kızlar ben göremedim
günaydın canımmmmherkese günaydın....
az kalorili güzel bir gün diliyorum
süper olmuş beğendim ama su ve sporu yine unutmuşsunhemen menümü yazayım:
dün:
haşlanmış yumurta
marul yaprağı
3 zeytin
1 dilim ekmek
yeşil çay
ara:1 mandalina
yeşil çay
öğlenazı yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 kuru kayısı 5 fındık
akşam:
öğlenle aynı ama bol yeşil salata
ara:1 çay bardağı süt
sonradaa uyuyakalmışım..
genel olarak güzel bi menü canım aynı şey bizim evde de geçerli Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar nasılsınız valla ben delirmek üzereyim eve hiç alınmadığı kadar şekerli şeyler alınıyor napcam bilmiyorum neyse menümü yazim
Sabah: 2 yk yulaf
10 tane kuru üzüm tarçın
Ara: yarım ayva
Öğle: 1 tabak kuru fasülye 1 kase. Salata
1 kase yoğurt
Ara: Türk kahvesi
Akşam : 1 kase çorba bol tavuklu salata
Sonra : 1 çatal kendimle çok savaştım ama yedim pasta
Spor: Pazartesi yok
3 lt su
güzel olmuş canımgünaydın kızlar;
menümü yazayım bu defa geçmişi okumayı yarıda bırakmayacağım uamrım. dün acil bir şim çıktı çıkmak zorunda kaldım sonrasında tekraqr giremedim akşam alışverişti çocuktu derken 10 da uyuyakaldım yine. kızım geelri uyumuyor bense zombi gibi geziorum bütün gece;
sabah
2 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kepekli ekmek
ara;
1 rlma
öğlen;
1 poprsiyon ciğer şiş 1 dilim ekmek
ara; yarım simit
akşam;
1 kase yoğurt çorbası
spor;45 dk yürüyüş
su;2-3 litre
bazen silmek gerekiyo unutma sen herkesten daha değerlisin sen yoksan hiç kimsenin bir anlamı yok o yüzden kimse için kendini üzme derim ben :26::26:başıma ne geldiyse insanlara yüklediğim anlam yüzünden geldi. haketmediği anlamları insanlara yükleyip beklentiye girersen olacağı budur. işyerinde kötü günler geçiriyorum sadece buraya birşey yazmak istedim sakın kimse alınmasın. hayal kırıklığından bıktım usandım. geçmişteki herkesi silmek istiyorum.
kızlar kış mevsiminin rehaveti hepimizin üzerine çöktü sanırım herkes bi depresif sağlıktan başka hiç bir şeyi takmayın kafanıza herşey gelir geçer Allah daha beterlerinden korusun hepimizihayat herkese zor bugünlerde herseke acımasız. kimin kapısını aralasan içinde bir yığın sıkıntı.sanrım unutmak gerekiyor
tebrikler tatlım güzel menükızlar dünkü menüm
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt
öğlen
1 kepçe tavuk sote 3 kaşık pilav sınırısız sirkeli salata
ikindi
2 dilim ayva
akşam
2 dilim ekmek yağsız 1 kaşık kavurma 1 adet soğan 1 yumurta kavurması
2 litre su
45 dk tempolu yürüyüş.
canım inşallah kötü bişey yoktur :26::26::26:Kizlar kusura bakmayin bugun gelemeyecegim.aksam ugrar anlatirim
canım geçmiş olsunnn :26::26::26:herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
canım artık tavuk dönere bi son mu versendünkü menüm:
sabah:yarım simit,
öğle:az tavuk döner,
akşam:az terbiyesiz tavuk şiz az ekmek ayran,
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.
Güzel beğendimkızlar dünkü menüm
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık ballı limonlu su
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak süt
öğlen
1 kepçe tavuk sote 3 kaşık pilav sınırısız sirkeli salata
ikindi
2 dilim ayva
akşam
2 dilim ekmek yağsız 1 kaşık kavurma 1 adet soğan 1 yumurta kavurması
2 litre su
45 dk tempolu yürüyüş.
Çok geçmiş olsun canım.herkese selam arkadaşlar dün gelemedim çok hastaydım.dün geceyide acilde geçirdim.ama bugün düne göre çok iyiyim.
Iyiles en kısa zamanda inşallah.dünkü menüm:
sabah:yarım simit,
öğle:az tavuk döner,
akşam:az terbiyesiz tavuk şiz az ekmek ayran,
aralarda birşey yemedim miğdem bulanıyordu,sporda yok suda 1 lt çok az ama içemiyordum.
günaydın kızlar hemen menümü yazıp geçmişe gidiyim
sabah:
bir kase kuru üzümlü yulaf
ara:
1 fincan şekersiz nescafe
5 gr bitter çikolata
öğle yiyemedim dışardaydım ama cantamda biraz kuru üzüm ve leblebi vardı onlarla idare ettim biliyorum yanlış
akşam:
1 tabak sulu köfte
bol salata
ara:
1 bardak ıhlamur
3 kepekli bisküvi
spor yok vakit bulamadım
su 4 litre
Karıştı m iyice kızlar. Gruba yeni gelen kizlar dcetiner ve nueva birde dun zahide geldi .kizlar gruba ilk geldiginiz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
cimcimesude canım geçmiş olsun nedir rahatsızlığın
Güzel beğendim
Çok geçmiş olsun canım.
Iyiles en kısa zamanda inşallah.
Hmm evet oglen dışında guzel.
karıştı m iyice kızlar. Gruba yeni gelen kizlar dcetiner ve nueva birde dun zahide geldi .kizlar gruba ilk geldiginiz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
canım hem aşırı soğuk algınlığı ve rahimde aşırı iltihap vardı artık yürüyemiyordum karın ve kasıklarımdaki ağrıdan iğneler sayesinde ayaktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?