Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mesaj ve sporlarimiz

gogo2405:
cimcimesude:
defne2222 :
sponge_bop :
beril77:
beyza1990:
SsSiMqE:
yellowmelon:
dcetiner:
nuvea:
pozitif:

bize de akşam geldi yemedim hiç
ama sabah hemşire arkadaş yapmış ayıp olmasın diye 2 kaşık aldım, aslında çok severim ama nasıl olduysa tuttum kendimi.. Iyiki de tutmuşum , öğlen bir de irmik helvası yedim , allah cezamı verecek..
üstelik yarın tartı Günü ama akşam az yiycem sözz

bencede normal çünkü diyeti bırakınca ister istemez 1-2 kilo alınıyor zaten

kızlar aşırı derecede yoğunum giremiyorum akşam eve gidince nakavt vaziyetteyim. yorgunluktan 9 ddinmi uyuyorum kızımla. lütfen kusura bakmayın.ama en kısa sürede geleceğim.

kızlar aşırı derecede yoğunum giremiyorum akşam eve gidince nakavt vaziyetteyim. yorgunluktan 9 ddinmi uyuyorum kızımla. lütfen kusura bakmayın.ama en kısa sürede geleceğim.

seni anlayabiliyorum aynen bende öyleyim ama burayı ihmal ettiğim hep aklımda yani yazmasamda hep aklımdasınız.

kızlar madem bu kadar ortak yanımız var hayatta yaşanmışlıklarımız aynı ortak noktamız çok sadece buraylada kalmayalım facebook yada twiter hesaplarınız varsa ekleyelim birbirimizi. eğer bir sakıncası yok ise sizin için

menü olmuş canımcım :) birde iskenderin pidesini yemedim yaw ama hala gözümün önünden gitmiyor daa

Iyı akşamlar canlarım
Suan tartıldım ve 75.9 um
Karı kafayımı yedıde bunu yazıyor demeyın
Yarın kılomun yanına ızınlı yazarsanız sevınırım merak edılecek bırsey yok ama bu donemde kendımede sızede bır faydam olmayacak
Esımle kavgamızın sebeplerı belli oldu konu ben degılım ıste hersey ters gıdıyormus sımdılık bu kadar öpüldünüz yıne gıdıklarınızdan

Üzüldüm duruma.insallah düzelir herşey kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…