hadi bakalım kızlar yarın tartı günü...bende aşure yememek için kendimi tutmaya çalışıyorum komşum getirdi:)
işte getirdiler çok severim bir kaşık alınca kendimi durduramayacağım gibi geliyor..
Tarçın-karanfilli yeşil çay içiyorum şimdi
Gogo tm 52 iyi bakalım kaç ayda vericem:) birde spor zorunluluğu ne kadardı 2 saatmi haftada
mesaj ve sporlarimiz
gogo2405:
Cimcimesude:
Defne2222 :
Sponge_bop :
Beril77:
Beyza1990:
Sssimqe:
Yellowmelon:
Dcetiner:
Nuvea:
Pozitif:
Bende regl olmak üzereyim şu an kaç çıkarım bilmiyorum yarın sabah tartılıcam telefondan yazıyorum şu an katılım tarihine bakamıyorum ama boy 160 geçen hafta 60. 2 çıkmıştım Perşembe filandı hedefe gelince onu 52 dedim ama çok iddialı ve fazlamı acaba sizede danışmak istiyorum
çok üşüyom yaa kalorifer yanıyo yinede elektrikli sobayıda yaktım.1 haftadır regl olcam her tarafım ağrıyo dökülüyo başlamadı gitti havadanmı sudanmı anlamadım
bencede normal çünkü diyeti bırakınca ister istemez 1-2 kilo alınıyor zaten
hangi tarihler arasını sayıcaz cumartesi sabahtan cumartesi sabahına mı yoksa cuma mı
Şu yeşil çayı bende düzenli içmek istiyorum ama normal çay ve kahveden fırsat kalmıyor:)
kızlar aşırı derecede yoğunum giremiyorum akşam eve gidince nakavt vaziyetteyim. yorgunluktan 9 ddinmi uyuyorum kızımla. lütfen kusura bakmayın.ama en kısa sürede geleceğim.
gayet güzel olmuş
aslında güzel ama iskenderin pidelerini yemesen daha iyi olurmuş.
canım öğlen piav çok olmuş akşam iskender ooooohiç olmamışşş
yine unutuyodum az daha pozitif için oylama yapmamız gerekiyodu sanırım kimse hatırlatmıyoo.
ben evet diycem paylaşımı ve takıma uyumu güzel.
birde pozitifcim takıma ilk başladığın günü ve ilk kilonu vede hedef kilonu yazarmısın..
benim menü
sabah sandviç(peynir, dom-salatalıklı)
ara yok
öğle:et sote 2 küçük dilim pide ekmeği, cacık yarım kase
ara: 1 avuçiçi kadar siirt fıstığı
akşam: 2-3 yrmrk kaşığı patlıcan yemeği, 1 kaşık bulgır pilavı, yarım dilim ekmek, salata
ara: 2tane tuzlu minik kurabiye çay
su 2 lt, spor fix 45 dk yürüyüş
Iyı akşamlar canlarım
Suan tartıldım ve 75.9 um
Karı kafayımı yedıde bunu yazıyor demeyın
Yarın kılomun yanına ızınlı yazarsanız sevınırım merak edılecek bırsey yok ama bu donemde kendımede sızede bır faydam olmayacak
Esımle kavgamızın sebeplerı belli oldu konu ben degılım ıste hersey ters gıdıyormus sımdılık bu kadar öpüldünüz yıne gıdıklarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?