kızlar niye kimse yoooookkkk
biliyorum herkes yoğun ama en azından akşam bir ara bişeyler paylaşsak.
kızlar selam ben geldim işler hala son sürat devam ediyor ama aklım hep sizde :) dün akşam bi arkadaşıma oturmaya gittim orada eşinin çalıştığı yerdeki arkadaşının eşide vardı 35 yaşında bir bayan 3 ayda 20 kilo vermiş duyduklarıma inanamadım. ama sadece elma salatalık salata yoğurt ve sadece akşamları 5 adet köfte yemiş. ayrıca zumba falan yapmış. ne dersiniz başlasakmı böle bir diyete :)
olmaaazzz yasak sağlıksız diyetler yok.
kızlar selam ben geldim işler hala son sürat devam ediyor ama aklım hep sizde :) dün akşam bi arkadaşıma oturmaya gittim orada eşinin çalıştığı yerdeki arkadaşının eşide vardı 35 yaşında bir bayan 3 ayda 20 kilo vermiş duyduklarıma inanamadım. ama sadece elma salatalık salata yoğurt ve sadece akşamları 5 adet köfte yemiş. ayrıca zumba falan yapmış. ne dersiniz başlasakmı böle bir diyete :)
ama 3 ayda 20 kilo çok sağlıksız. hem ben bu kadar katı yapamam ölürüm açlıktankızlar selam ben geldim işler hala son sürat devam ediyor ama aklım hep sizde :) dün akşam bi arkadaşıma oturmaya gittim orada eşinin çalıştığı yerdeki arkadaşının eşide vardı 35 yaşında bir bayan 3 ayda 20 kilo vermiş duyduklarıma inanamadım. ama sadece elma salatalık salata yoğurt ve sadece akşamları 5 adet köfte yemiş. ayrıca zumba falan yapmış. ne dersiniz başlasakmı böle bir diyete :)
aa süper olur vallasürprizi açıklıyorum.daha önce birbirimizi tanımak amaçlı röportaj yapıyoduk.eskiden olan üyelerinki var elimde az sonra onları paylaşıcam ve sorularıda paylaşıcam. herkes cevaplarsa birbirimizi daha iyi tanımış oluruz..
geldim canım burdayım :) valla oğluşunla olan fotolara bayıldım çok tatlısınız ikinizde
kız gonca vallahi kadın bir fit olmuşki anlatamam içinden bir insan daha çıkmış sanki vallahi çok pis kıskandım.
kız gonca vallahi kadın bir fit olmuşki anlatamam içinden bir insan daha çıkmış sanki vallahi çok pis kıskandım.
sürprizi açıklıyorum.daha önce birbirimizi tanımak amaçlı röportaj yapıyoduk.eskiden olan üyelerinki var elimde az sonra onları paylaşıcam ve sorularıda paylaşıcam. herkes cevaplarsa birbirimizi daha iyi tanımış oluruz..
eneeee cok pis gaza gelmişsin bu haftanın 1.si sen olursun heeee
siir yazdım:kız gonca vallahi kadın bir fit olmuşki anlatamam içinden bir insan daha çıkmış sanki vallahi çok pis kıskandım.
benim sürprizi kaynattınız aradaaa
siir yazdım:
ben ekmek yimezsem doyamam ki...
elmayı tatlı yerine koyamam ki..
hergün salatalık soyamam ki
varsın bana şişko dilo desinler
mecbuuuurrevet bir yandan diyet yapıp öbür yandan yarına ne yapsam diye yemek tariflerine bakan bir ben mi varım?eninde sonunda yarına yemek yapcam çocuklar var
olur muuu sabırsızlıkla bekliyorumbenim sürprizi kaynattınız aradaaa
ölursun acliktandilekçim vallahi gelmedim desem yalan olur :) yarın yediklerime içtiklerime dikkat etmeye başlıcam tekrardan bende bundan sonra sabahları 1 elma öğlen 1 elma akşam 5 köfte salata ve zumba yapıcam bakalım şimdiye kadar yedikte ne oldu :) birazda yemiyim belki birazcık veririm.
ben kızımı uyutmaya gidiyorum sabah erkenden buraya bakcam hadi bakalım herkese iyi geceler...
ben okudum süprizi ama anlamadım ne olacak eski üyelerimi tanıyacağız anlamadım ki :)
mecbuuuurr
olur muuu sabırsızlıkla bekliyorum
ölursun acliktan
iyi geceler canım
mecbuuuurr
olur muuu sabırsızlıkla bekliyorum
ölursun acliktan
iyi geceler canım
hayır canım şu anki üyelerden bazılarının röportajlarını paylaşıcam röportajı olmayanlarda aynı soruları yanıtlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?