Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümüde yazayıım
sabah:
peynir 3 zeytin az ekmek yeşillik çay
ara:yeşil çay
1 mandalina
öğlen:mantar yaptım az acılı 1dilim ekmekle yedim
ara:1 elma az süt
akşam:yine mantar salata az ekmek 1 bardak ayran

suyu güzel içtim ama spor için vakit yok fazla..eşimde çok yoğun çalıştığı için işler hep bana kalıyor..çocuklarda ilgi istiyor haliyle ..
ama işte hareketli olmaya çalışıyorum ..zaten çoğu zaman nerdeyse tam gün çalıştığım için akşama halim kalmıyor..

hadi kızlar ben işe gitmek için hazırlanıyorum bu yağmurda bata çıka gitmek çok zor geliyor üff çalışmakta zor arkadaş!!

Mesaj sayım 33 maalesef
Geçen haftaki kilom 58.6
Bugünkü kilom 57.6
Tam 1 kilo vermişim ama adetliydim geçen hafta
Spor yapamadım hiç ama baya çok ev işi yaptım işe başlamadan yapılacaklar bitsin diye
Oran nasıl hesaplanıyor bilmiyorum

***4. TAKIM 337.ETAP***

gogo2405: (68.8/ 68/ 0.8/ %1.16)
cimcimesude: (64,5/ 64.5/ 0/% 0)kilosu sabit
defne2222 : (62,3 / 61.5/ 0.8 / %1.28)
sponge_bop : (65,4/ / / % )
beyza199080.5/ / / % )
SsSiMqE72.0/ / / % )
yellowmelon66.3/ / / % )
nueva4896.5 / / / %)
dcetiner 62,2 / 61.9/ 0.3/ %0.48 )
pozitif58,6/ 57.6/ 1/ %1.71)

4. Takım Ortalaması %

Son düzenleme:
***4. TAKIM 337.ETAP***

gogo2405: (68.8/ 68/ 0.8/ %1.16)
cimcimesude: (64,5/64,5 / 0/% 0) kilo sabit
defne2222 : (62,3 / / / %)
sponge_bop : (65,4/ / / % )
beyza199080.5/ / / % )
SsSiMqE72.0/ / / % )
yellowmelon66.3/ / / % )
nueva4896.5 / / / %)
dcetiner 62,2 / / / % )
pozitif58,6/ / / %)

4. Takım Ortalaması %

*
nasıl gidiyor spor ?alıştın mı?
Evet cok güzel gidiyor spor:) zaten bunun oncesinde hafif sahilde kosmalara başlamıştım ilk salona başladığımda ağrı olmadi amaaa dun fat burn dersine gittim cok fena yakıcı:)) gercekten cok iyi baya terledim, hoca hareketleri cok hizli yaptiriyor ve pek ara verdirtmiyor
Fat burn harika dilekcim hic 40 dk da bu kadar terledigimi hatirlamiyorum evde bile yapilabilir aslinda internette videosu varsa:) ben bursaya bayram seyranda tatilde gidiyorum genelde ama cok severim memlekete gitmeyi:)
Insallahh ben de subat sonu 6 kilo kadar vermeyi dusunuyorum:)
Guzel menunu beğendim canim, metabolizma bazen yavasliyor, benim de cok yavasladi bu ara
Oo guzel az kalorili bi menuu:)
Super 1 kilo vermissin tebrikler:) canim yuzde hesabi şöyle: (eski kilo-yeni kilo)/eski kilo en son da 100 le çarp

Kizlarr tartildim ama kilo almisim bu hafta cok mu kacirdim noldu bi de bagirsak problemim var karnimda siskinlik var:/ umarim onumuzdeki hafta sporla daha fazla kilo veririmm kilom 67, yuzdem -% 1.05

Dünkü menum:
Sabah:
1 minik uno kruvasan
Öğle: okul yemekhanesinde yedim
Mercimek Çorbası, haslanmis et yaninda az patates puresi, az makarna, mandalina
Aksam:
3 kasik mercimek çorbası, 3 kofte, salata, 1 minik kemalpasa tatlisi
Ara:
3 kasik mercimek çorbası, 2 kasik kabak yemegi, 1 kasik light yoğurt, 2lokma ekmek

Bütün gün mercimek corbasi icmisimm ara da 1 öğün gibi olmuş yazinca insan anliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…