*Kizlar dun ilk kez gittiğim spor salonunda "fat burn" dersleri varmis, 40 dk suruyormus, yağ yakimina yönelik cok sıkı ve yorucu bi spormus. Hafta içi her gün aksam 8 bucukta oluyormus bu aksam gidiyorum bakalim nasil bisey bu fat burn yaglari yakalim:))
menun çok iyi spora bayıldımAa bu arada dunku menumu yazayim kizlar
Sabah:
1 kase misir gevregi, muzun 4 te biri ve yarim yagli süt ile
Ogle:
1 parca tavuk ve iki dilim ekmek, cilekli süt
Ara:
2-3 cubuk kraker, 1 minik kruvasan (uno'nun minik paketlerde onlu satilan kruvasani)
Aksam:
3 kasik bulgurlu kabak yemegi, 2 dilim sucuk, 2 kaşık yoğurt, yarim dilim kepekli ekmek, 2minnacik aci biber
Ara: 1 şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: spor salonunda 20 dk koşu, 15 dk bisiklet, geri kalan 25 dk da squat, bacak egzersizleri
Kizlar dun ilk kez gittiğim spor salonunda "fat burn" dersleri varmis, 40 dk suruyormus, yağ yakimina yönelik cok sıkı ve yorucu bi spormus. Hafta içi her gün aksam 8 bucukta oluyormus bu aksam gidiyorum bakalim nasil bisey bu fat burn yaglari yakalim:))
inşallah ikiside oldukça mantıklıydı ama vazmıgeçtiler acaba?listemiz hazır kızlar.
beyza1990 yarında bildirim yapmazsa diskalifiye olacak üzgünüm.simge bildirimde bulunmazsa 2. haftası haftaya da gelmezse oda diskalifiye olucak.inşallah yarın gelirler ne diyim.
evet kızlar yarın cuma bakalım sonuçlar nasıl çıkacak?
uffff strese girdim bak şimdi. . hemen 3 kaşık nutella yiyim kendime geleyim. .ihhiihhhi
Aa bu arada dunku menumu yazayim kizlar
Sabah:
1 kase misir gevregi, muzun 4 te biri ve yarim yagli süt ile
Ogle:
1 parca tavuk ve iki dilim ekmek, cilekli süt
Ara:
2-3 cubuk kraker, 1 minik kruvasan (uno'nun minik paketlerde onlu satilan kruvasani)
Aksam:
3 kasik bulgurlu kabak yemegi, 2 dilim sucuk, 2 kaşık yoğurt, yarim dilim kepekli ekmek, 2minnacik aci biber
Ara: 1 şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: spor salonunda 20 dk koşu, 15 dk bisiklet, geri kalan 25 dk da squat, bacak egzersizleri
yeliz kilolarımız çok yakın yaaaa***4. TAKIM 337.ETAP***
gogo2405: (68.8/ / / %)
cimcimesude: (64,5/ / /% )
defne2222 : (62,3 / / / %)
sponge_bop : (65,4/ / / % )
beyza199080.5/ / / % )
SsSiMqE72.0/ / / % )
yellowmelon66.3/ / / % )
nueva4896.5 / / / %)
dcetiner62,2 / / / % )
pozitif58,6/ / / %)
4. Takım Ortalaması %
bence terkedildik kaptaaanlistemiz hazır kızlar.
beyza1990 yarında bildirim yapmazsa diskalifiye olacak üzgünüm.simge bildirimde bulunmazsa 2. haftası haftaya da gelmezse oda diskalifiye olucak.inşallah yarın gelirler ne diyim.
inşallah canım, vakit var ve vermek istediğin kilo çok değil verirsin bencebende dün mezun olanlara baktım inşallah bizde oluruz ben biraz yavaş veriyorum ama şikayetçi değilim nasıl olsa hızlı verince hemen alınıyor değil mi?hedefim şubat tatili sonunda istediğim kiloya inmek ve mezun olmak..inşallah hep birlikte başarırız
yok canım yaa şakasına dedim,sakın sakın ben nutella yiye yiye şiştim oona göre...
mmmm ntella gibisi yok. benim oğlan başkasını sürmez ağzına evd evar ama tutuyorum kendimi, 1 kaşık almakla olmuyor çünkü insanın bi daha bi daha yiyesi geliyoreşim başka bir çikolata almış sürmek için..hani evde var mı var ama kimse yemiyor
yoksa nutella olsa ooo 2 günde bitmişti...
Kardeşimin düğünü var umarım kilo veririm 3 hafta içinde bakalım yarın ne çıkacak
hayırlı olsun canımm
zaten 58 kilosun 3 haftada biraz daha verirsin fıstıkkk olursuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?