Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa bu arada dunku menumu yazayim kizlar
Sabah:
1 kase misir gevregi, muzun 4 te biri ve yarim yagli süt ile
Ogle:
1 parca tavuk ve iki dilim ekmek, cilekli süt
Ara:
2-3 cubuk kraker, 1 minik kruvasan (uno'nun minik paketlerde onlu satilan kruvasani)
Aksam:
3 kasik bulgurlu kabak yemegi, 2 dilim sucuk, 2 kaşık yoğurt, yarim dilim kepekli ekmek, 2minnacik aci biber
Ara: 1 şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: spor salonunda 20 dk koşu, 15 dk bisiklet, geri kalan 25 dk da squat, bacak egzersizleri

Kizlar dun ilk kez gittiğim spor salonunda "fat burn" dersleri varmis, 40 dk suruyormus, yağ yakimina yönelik cok sıkı ve yorucu bi spormus. Hafta içi her gün aksam 8 bucukta oluyormus bu aksam gidiyorum bakalim nasil bisey bu fat burn yaglari yakalim:))

menun çok iyi spora bayıldım

oooooo merak ettim nasıl bişey mutlaka yaz bize de
ben de memnun oldum canım sen de gidebiliyor musun bursaya ara sıra..ben kısmet olursa mart nisan gibi gideceğim. şimdilik eşim geliyor yanımıza fırsat buldukça

bende dün mezun olanlara baktım inşallah bizde oluruz ben biraz yavaş veriyorum ama şikayetçi değilim nasıl olsa hızlı verince hemen alınıyor değil mi?hedefim şubat tatili sonunda istediğim kiloya inmek ve mezun olmak..inşallah hep birlikte başarırız

eşim başka bir çikolata almış sürmek için..hani evde var mı var ama kimse yemiyor
yoksa nutella olsa ooo 2 günde bitmişti...

Güzel olmuş canım.

yeliz kilolarımız çok yakın yaaaa
listemiz hazır kızlar.
beyza1990 yarında bildirim yapmazsa diskalifiye olacak üzgünüm.simge bildirimde bulunmazsa 2. haftası haftaya da gelmezse oda diskalifiye olucak.inşallah yarın gelirler ne diyim.
bence terkedildik kaptaaan
inşallah canım, vakit var ve vermek istediğin kilo çok değil verirsin bence
sakın sakın ben nutella yiye yiye şiştim oona göre...
yok canım yaa şakasına dedim,
eşim başka bir çikolata almış sürmek için..hani evde var mı var ama kimse yemiyor
yoksa nutella olsa ooo 2 günde bitmişti...
mmmm ntella gibisi yok. benim oğlan başkasını sürmez ağzına evd evar ama tutuyorum kendimi, 1 kaşık almakla olmuyor çünkü insanın bi daha bi daha yiyesi geliyor

Mesaj sayıma baktım 49 benim daha fazla yazmam gerekiyodu kaptan olarak amma velakin bi durgunluk var bu aralar bendede takımdada.

günaydın herkese,
mesaj sayım :15 bu hafta aşırı yoğunluktan giremedim..
ölçülerim ve kilom geçen haftayla aynı,64,5 yani,
dünkü menüm:
sabah:peynir simit,çay,
ara türk kahvesi sonra neskafe,
öğle:
2 dilim çavdar ekmeği,
az peynir,
1 kaşık kızımın haşlanmış makarnası,
ara:havuç,mandalina,
akşam:
1 büyük tabak peynirli salata 1 dilim ekmek,
su:2 lt,
spor:45 dak yürüyüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…