Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım aramıza
menün güzel ama birgün önceki menümüzü içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu paylaşıyoruz.

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

bunlar takım kurallarımız kabul edersen 2 haftalık deneme süremiz var ne kadar çok katılımda bulunursan o kadar iyi..tekrar hoşgeldin.

Selam kızlar
bugün giremedim bir türlü, internette problem vardı.
alıntı yapamadım bir türlü kilo veren herkese.tebrikler..

bu hafta 5. sıradayız kızlar..mesaj sayısı ve spor konusundada cezalar var başta ben olmak üzere bu hafta cumaya kadar fazladan 3 saat spor cezası verdim gittiiii..istediğimiz şekilde istediğimiz spor.ama kendi yaptığımız spora ek olarak.haftalık spor saatimiz 2 st 20 dakikaydı bende dahil cezalı olanlar 5 st.20 dk.spor yapmış olcez.öok uzun oldu ama napiyim kaptırdım yazmayaaa

kızlar şimdi ben iki hafta yada üç neyse paylasımda bulunacagım ne yediğimi içtigimi sporumu herşeyi gün ve gün yazacagım ona göre takıma alınacagım dimi yanlış anlamadım sanırım kuralları okudum da takıldığım konu olursa yardımcı olursanız sevinirm

Takıma alinma sureci en fazla 2 hafta canim hergün bir onceki gun yediklerin suyun sporunu paylasicaksin diger uyelerin menulerine yorum yazicaksin sohbet ederiz.birde sadece bizim takima ozel gunluk 20 dk spor var toplam 2 st 20 dk yapiyo haftalik.hafta sonu sorun değil giremediginde 2 günlük menude paylasabilirsin.
birde bu paylaşımlara hafta sonuda dahilmi kızlar ben pazarları giremem netim yok evde =(

dünkü menümü yazmadım.
sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı tost

ara 10 kadar fındık mandalina

öğlen az yumurtalı patates pırasa yemeği 1 dilim ekmek yoğurt

ara 3 k. kayısı

akşam et sote 3 kaşık ve yoğurt 3 mercimek köftesi

ara 1 elma

su 2 lt.
spor yokk

Güzel olmuş ama spor yok aynı benim gibi

Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz 1 dilim ekmek
Ara
4-5 badem 1 muz
Öğlen
4 yemek kaşığı peyniri makarna
Ara
1 elma yeşil çay kuru üzüm
Akşam
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav
Ara
1 adet Bişkek
Su 2 litre
Spor yok

öğlen az olmuş yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…