hoşgeldin canım aramızaHERHABA KIZLAR
bende aranıza yeni katıldım bir çok kez mücadele verdim kilomla ama bir türlü istediğim kiloya düşemedim düşsemde sağlıksız diyetler oldugu için hemen geri aldım. şimdi sizinde desteginizle kilolarımdan kurtulmak istiyorum boyum 160 kilom 58 normade 60 dı fakat iki kilo verdim biraz yavaş veriyorum ama olsun 50 kilo olmak istiyorum inşallah bunu başarırım beni aranıza aldıgınız için teşekürler
menün güzel ama birgün önceki menümüzü içtiğimiz su miktarını ve sporumuzu paylaşıyoruz.bu günkü menüm sabah
saat 8 de bir tost+çay
10 da 2 kuru kaysı
12 bir tabak bamya yemegi+salata +1 kepek ekmegi
15 de bir mandalina
18 de elma
akşama karar vermedim henüz ama onuda 20 gibi yiyebiliyorum biraz saat geç gibi ama işten öyle çıkıyoum
evet bir hafta sonu tatili başladı :111::111:
evet bir hafta sonu tatili başladı :111::111:
selam canım bir eski arkadaşta ben hoş geldin :9hoşbuldummm =) ayyy çok mutlu oldum çookk teşekürlerr
Takıma alinma sureci en fazla 2 hafta canim hergün bir onceki gun yediklerin suyun sporunu paylasicaksin diger uyelerin menulerine yorum yazicaksin sohbet ederiz.birde sadece bizim takima ozel gunluk 20 dk spor var toplam 2 st 20 dk yapiyo haftalik.hafta sonu sorun değil giremediginde 2 günlük menude paylasabilirsin.kızlar şimdi ben iki hafta yada üç neyse paylasımda bulunacagım ne yediğimi içtigimi sporumu herşeyi gün ve gün yazacagım ona göre takıma alınacagım dimi yanlış anlamadım sanırım kuralları okudum da takıldığım konu olursa yardımcı olursanız sevinirm
birde bu paylaşımlara hafta sonuda dahilmi kızlar ben pazarları giremem netim yok evde =(
dünkü menümü yazmadım.
sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı tost
ara 10 kadar fındık mandalina
öğlen az yumurtalı patates pırasa yemeği 1 dilim ekmek yoğurt
ara 3 k. kayısı
akşam et sote 3 kaşık ve yoğurt 3 mercimek köftesi
ara 1 elma
su 2 lt.
spor yokk
Dünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz 1 dilim ekmek
Ara
4-5 badem 1 muz
Öğlen
4 yemek kaşığı peyniri makarna
Ara
1 elma yeşil çay kuru üzüm
Akşam
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav
Ara
1 adet Bişkek
Su 2 litre
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?