Gogo bir selami esirgeyecek ne yaptim
Bilmiyomki....Kusme anneeeemmm selam vermezmiyim facede arkadasimla yazisiyodum gormedim senii.tam cvp yazarken telefonun sarji bitti.ne zaman foncen ozledim seni yeter aryik izin.kaptan olarak koycam butun agirligimi dön artık.
Bilmiyomki....
Bazen pc bile acamiyom zaman yetmiyor
Bu gece 4. gecemiz sabaha dek elif agliyor Ben agliyom
dünkü menümü yazmadım yazayımda geçen sayfalara bir bakayım :))
sabah ılık su kaşarlı tost cay
ara greyfurt
öglen çorba salata 1 dilim ekmek karnıbahar yemeği
ara mandalina
akşam 4 köfte az patates yogurt
su 2 lt.
spor 1 st. leslie
sütün varmı hala
canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))Selam aranıza yeni katılıyorum 4.Takıma gelmek güzel 4 uğurlu sayımdır.
Benim hem tiroidim çalışmıyor hemde pkoluyum (polikistikover) ve iki hastalıkta kilo yapıyor ve vermesi hayli zor.
22 Kasım cuma günü 87 kilo ile diyete başladım. (Diyetisyen kontrolünde)
29 Kasım cuma günü 84.9 kilo çıktım.
06 Aralık cuma (bugün) tekrar doktora gittiğim ve ölçüm yapıldı 83.5 kiloyum :)
Yani 15 günde 3.5 kilo vermiş bulunmaktayım :)
İlk ve acil hedefim 75 kilonun altına düşmek sonrasında ömürümün büyük kısmında olduğum gibi 65 kilo olmak istiyorum. 75 Kilonun altına düşmeden kilo konusunda hep moralsiz ve inançsız olucam. Ama 75 in altına düştükten sonra daha da motive olacağımı düşünüyorum. Ben iki sene öncesine 65 kilo dal gibi bi kızdım ama sonra sinir stres üzüntü hastalıklara sebep oldu ve bu hastalıklar da kilo almama sebep oldu umarım yeniden eski halime dönebilirim. Bu arada boyum 1.74 :)
bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenmem gerkli.aynı şekilde kurallarımız okuduysan kabul ediyosan öğrenmek isterim.tekrar hoşgeldiniz ikinizde.Takıma davet edildim. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?
paylaşım alanına taşıdıktan sonra ekleyemiyoruz canım.keşke geçen hafta söyleseydin izinli yazsaydım.ama hiç bişey sölemeden uğramadın.Kızlar yeni kilom 63.8 takım ortalaması 0'44 ediyor ekleyebüliyormuyız
eklememen iyi olmuş tekrar ceza almıyalım.birde takıma devam edip etmiyceni öğrenebilirmiyim canım.Kızlar yanlış birşey yapmaktan korkuyorum kilo ekleyim mi
Beter sistier agriya dayanamayinca banyod Sicak su tutuyom akiyor
Resim ekleyimmi
canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))
bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenmem gerkli.aynı şekilde kurallarımız okuduysan kabul ediyosan öğrenmek isterim.tekrar hoşgeldiniz ikinizde.
paylaşım alanına taşıdıktan sonra ekleyemiyoruz canım.keşke geçen hafta söyleseydin izinli yazsaydım.ama hiç bişey sölemeden uğramadın.
eklememen iyi olmuş tekrar ceza almıyalım.birde takıma devam edip etmiyceni öğrenebilirmiyim canım.
Sanirim ekledi......
berilim sıcak su koyma sütün daha cok gelir soguk suyla yıka gögüsleriniBeter sistier agriya dayanamayinca banyod Sicak su tutuyom akiyor
Resim ekleyimmi
berilim sıcak su koyma sütün daha cok gelir soguk suyla yıka gögüslerini
canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?