güzel bir menü doktor mu verdi?yoksa sen mii hazırladın?
Doktor verdi canım yoksa ben niye kendime bu kadar eziyet edeyim :)
beyaz çayı hiç duymamıştım?ne özelliği var acaba?iyiyse bende alayım..bende birazdan çarşı pazara çıkcam
evde sebze falan kalmadı..
Az önce tartıldim 88.6 kiloyum boyum 167 hedef kilom 62 kuralları okudum elimden geldiğince uymaya çalışıcam :)
Hoşgeldin kahvaltında güzelmiş
Bende deneyecem bakalım içenilecekmiyim içimi güzelmi
Valla söyle diyim hayatım boyunca hiç doğru düzgün çay kahve içme alışkanlığım olmadı hele şekersiz hiç içemem bir bardak çaya 8 küp şeker atardım zaten senede 2 kere falan çay içerdim ikram olduğu için zorla :) Ama beyaz çay gerçekten güzel şeker tabi ki atmıyorum ve çok bi tadı olmadığı için rahat içiliyor =)
Ben çayı şekersiz içerim bunuda deneyecem bu arada bendede tiroid var 80 kilodan geldim bu kilolara zor oluyor ama oluyor
Kaç kilosun canım şuanda ? Ve ne kadar zamanda :)
Sorun değil canım bizde faydalanmis oluruz.Bugün ki kilom 83.5 ve hedefim 65 kurallara da mümkün olduğunca uymaya çalışacağım :) Ellimden geldiğince paylaşımlarda bulunurum ancak diyet listem sabit olduğundan hergün aynı listeyi paylaşmam gerekicek papağan gibi :) Bunun dışında kurallar uygundur:)
Sen bunu yazdiginda yatiyomusum gece cok gec yattim.Sormasi ayipta nirdesinizzzzzz
Tamamdir canim.Az önce tartıldim 88.6 kiloyum boyum 167 hedef kilom 62 kuralları okudum elimden geldiğince uymaya çalışıcam :)
Güzel liste.beyaz cayi ictim bi ara ama 2-3 haftadir biraktim bitki caylarini.Şimdi sizinle uyguladığım diyet listemi paylaşacağım 2 haftada 3.5 kilo verdim bakalım sonrasında neler olucak :)
Bu arada bu listeyi uygularken ki en önemli şey ekmekler denge ligth olucak bu çok önemli ve yoğurt süt peynir ligth olmalı :)
Kalkınca: 2 Kuru erik + ılık su ( ve kahvaltıdan önce içmem gerek tiroit ilacım )
Kahvaltı: 1 Çay bardağı lor peyniri +1 haşlanmış yumurta beyazı +Bol yeşillik, Kırmızı yeşil biber, Bol domates
2 dilim ekmek + Ihlamur veya yeşil çay
Ara: 2 Kuru kayısı + Beyaz çay
Öğle: 1 Kepçe çorba + 4 köfte kadar et tavuk veya balık (120 gr) + Bol salata + 1 dilim ekmek + 1 bardak ligth ayran
Ara: 1 Meyve
Ara: 2 Meyve veya bir activia yoğurt
Akşam: 1 Kepçe çorba + 8-10 yemek kaşığı sebze yemeği + 4 yemek kaşığı ligth yoğurt + Bol salata + 1 Dilim ekmek
Sonara: 1 bardak tarçınlı ligth süt + meyve + 1 sade kahve
Yeşil caydan faydaliymis.
Al bence tadi daha guzel cayin en taze yapraklarindan yapiliyomus.beyaz çayı hiç duymamıştım?ne özelliği var acaba?iyiyse bende alayım..bende birazdan çarşı pazara çıkcam
evde sebze falan kalmadı..
Yumurta beyazini tek yiyemem ben.
Gecmis olsun canım benim en kisa zamanda iyilesir insallah.Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek 1 sahanda yumurta peynir domates salatalık 3 zeytin
Ara yok
Öğlen 4 kaşık pırasa yemeği 1 kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık mantı
Su 2-3 bardak anca
Nedenine gelince menüm niye böyle oldu kızım hasta tüm gün neredeyse kustu Dr götürdük vs. Bunları bile yiyebilmeme şükür
Hoşgeldin cnm burası motive edici verirsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?