Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdi sizinle uyguladığım diyet listemi paylaşacağım 2 haftada 3.5 kilo verdim bakalım sonrasında neler olucak :)

Bu arada bu listeyi uygularken ki en önemli şey ekmekler denge ligth olucak bu çok önemli ve yoğurt süt peynir ligth olmalı :)

Kalkınca: 2 Kuru erik + ılık su ( ve kahvaltıdan önce içmem gerek tiroit ilacım )

Kahvaltı: 1 Çay bardağı lor peyniri +1 haşlanmış yumurta beyazı +Bol yeşillik, Kırmızı yeşil biber, Bol domates
2 dilim ekmek + Ihlamur veya yeşil çay

Ara: 2 Kuru kayısı + Beyaz çay

Öğle: 1 Kepçe çorba + 4 köfte kadar et tavuk veya balık (120 gr) + Bol salata + 1 dilim ekmek + 1 bardak ligth ayran

Ara: 1 Meyve

Ara: 2 Meyve veya bir activia yoğurt

Akşam: 1 Kepçe çorba + 8-10 yemek kaşığı sebze yemeği + 4 yemek kaşığı ligth yoğurt + Bol salata + 1 Dilim ekmek

Sonara: 1 bardak tarçınlı ligth süt + meyve + 1 sade kahve

Son düzenleme:
beyaz çayı hiç duymamıştım?ne özelliği var acaba?iyiyse bende alayım..bende birazdan çarşı pazara çıkcam
evde sebze falan kalmadı..

Canım beyaz çayı bende yeni duydum doktorumdan araştırdım biraz yeşil çaydan hem daha lezzetli hemde çok daha faydalı hani yeşil çay siyah çayın az işlenmişi ya beyaz çay ikisinin de daha az işlenmişi ve yağ yakımında çok etkiliymiş :)

Bende deneyecem bakalım içenilecekmiyim içimi güzelmi

Valla söyle diyim hayatım boyunca hiç doğru düzgün çay kahve içme alışkanlığım olmadı hele şekersiz hiç içemem bir bardak çaya 8 küp şeker atardım zaten senede 2 kere falan çay içerdim ikram olduğu için zorla :) Ama beyaz çay gerçekten güzel şeker tabi ki atmıyorum ve çok bi tadı olmadığı için rahat içiliyor =)

Ben çayı şekersiz içerim bunuda deneyecem bu arada bendede tiroid var 80 kilodan geldim bu kilolara zor oluyor ama oluyor

Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek 1 sahanda yumurta peynir domates salatalık 3 zeytin
Ara yok
Öğlen 4 kaşık pırasa yemeği 1 kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık mantı
Su 2-3 bardak anca
Nedenine gelince menüm niye böyle oldu kızım hasta tüm gün neredeyse kustu Dr götürdük vs. Bunları bile yiyebilmeme şükür

Sorun değil canım bizde faydalanmis oluruz.
Sormasi ayipta nirdesinizzzzzz
Sen bunu yazdiginda yatiyomusum gece cok gec yattim.
Az önce tartıldim 88.6 kiloyum boyum 167 hedef kilom 62 kuralları okudum elimden geldiğince uymaya çalışıcam :)
Tamamdir canim.
Güzel liste.beyaz cayi ictim bi ara ama 2-3 haftadir biraktim bitki caylarini.
Yeşil caydan faydaliymis.
beyaz çayı hiç duymamıştım?ne özelliği var acaba?iyiyse bende alayım..bende birazdan çarşı pazara çıkcam
evde sebze falan kalmadı..
Al bence tadi daha guzel cayin en taze yapraklarindan yapiliyomus.
Yumurta beyazini tek yiyemem ben.
Gecmis olsun canım benim en kisa zamanda iyilesir insallah.

Menümü yazayım aksam olmadan.
sabah ılık su 2 dilim çavdar ekmeği peynir yumurta

ara 1 diyet bisküvi 1 bardak oralet

öğlen çorba1 dilim ekmek karnıbahar kızartması 2 kasik ..yoğurt 1 kase

ara 1 dilim ekmek peynir

aksam tavuklu hamburger ayran

su 2lt
spor 30 +30dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…