Teşekkürler inşallah canımSorun değil canım bizde faydalanmis oluruz.
Sen bunu yazdiginda yatiyomusum gece cok gec yattim.
Tamamdir canim.
Güzel liste.beyaz cayi ictim bi ara ama 2-3 haftadir biraktim bitki caylarini.
Yeşil caydan faydaliymis.
Al bence tadi daha guzel cayin en taze yapraklarindan yapiliyomus.
Yumurta beyazini tek yiyemem ben.
Gecmis olsun canım benim en kisa zamanda iyilesir insallah.
Kızartma ve fast food yemişsin ama az yemişsin bişey olmazMenümü yazayım aksam olmadan.
sabah ılık su 2 dilim çavdar ekmeği peynir yumurta
ara 1 diyet bisküvi 1 bardak oralet
öğlen çorba1 dilim ekmek karnıbahar kızartması 2 kasik ..yoğurt 1 kase
ara 1 dilim ekmek peynir
aksam tavuklu hamburger ayran
su 2lt
spor 30 +30dk yürüyüş
Hoş buldum:) inşallah veririm motive olmak için gruba katıldım umarım faydasını görürüm...
57.3 çıktım dün 2 senede gitti 4 kilosu doğumda gitti
Yumurta beyazini tek yiyemem ben.
Valla bende sarısına bayılırım ve beyazını hiç sevmem ama çokta kötü olmuyo bi lokmacık bişey zaten sarısı yağmış beyazı hem tok tutuyormuş hemde protein beyazındaymış tavsiye ederim :)
pozitif senin kızın nasıl oldu?hasta demiştin..tamda düğün öncesi zor valla..
wow büyük başarı çok tebriklerim umarım o günleri bende görürüm :)
canım takım için bugünkü kikonu başlangıç alıcaz birde tam hedef kilon kac öğrenmem gerek.takım kurallarımız okudun kabul ediyosan belirtirmisin.verdiğin kilolar için tebrik ediyorum güzel paylaşaımlar canım :))
bugünkü kilonu ve hedef kilonu öğrenmem gerkli.aynı şekilde kurallarımız okuduysan kabul ediyosan öğrenmek isterim.tekrar hoşgeldiniz ikinizde.
paylaşım alanına taşıdıktan sonra ekleyemiyoruz canım.keşke geçen hafta söyleseydin izinli yazsaydım.ama hiç bişey sölemeden uğramadın.
eklememen iyi olmuş tekrar ceza almıyalım.birde takıma devam edip etmiyceni öğrenebilirmiyim canım.
canım çok karışık günler geçirdim adanaya gittim döndüğümde izinliydim kızım hastaydı falan filan neticede benim karışıklığım hiç bitmeyecek. burayı aksatıyorum geömişi okumadan girip bişeyler yazmakta içime sinmiyor. en iyisi ayrımam olacak. ama bunu yaparkende size zarar vermek istemedim diyetisyenden çıktım zayıflamıştım tam zayıflamışken kızlara belki bir faydam olur diye son dakika böyle bir yazışma trafiğine girdim.
hepinizesağlıklı güzel mutlu zayıflamalar diliyorum. burada tanıdığım hekes kıymetli benim için. yolum düşerse uğrarım. görüşmek üzere. eğer zayıflarsam ki o zaman sizde çktan zayıflamış mezun olursunuz. buraya muhakkak yazarım en azından kalanlara umut olsun.
wow büyük başarı çok tebriklerim umarım o günleri bende görürüm :)
görürsün merak etme bazen dibe vursakta sabırlı olup baştan başlarsan gidiyor kilolar bende bayağı verdim sayılır..verdikçe moralin düzeliyor ..bende hedefime ulaşırsam eğer 3 ayda sabit kiloda kalmaya çalışcam hep al ver oldu bu sefer az ama yavaş vermek istiyorum...
Sende bizi terkediyosun demek.eger bi sure sonra durum duzelir dersen izinli yazayıım 6 aya kadar izinli olabiliyosun.canım çok karışık günler geçirdim adanaya gittim döndüğümde izinliydim kızım hastaydı falan filan neticede benim karışıklığım hiç bitmeyecek. burayı aksatıyorum geömişi okumadan girip bişeyler yazmakta içime sinmiyor. en iyisi ayrımam olacak. ama bunu yaparkende size zarar vermek istemedim diyetisyenden çıktım zayıflamıştım tam zayıflamışken kızlara belki bir faydam olur diye son dakika böyle bir yazışma trafiğine girdim.
hepinizesağlıklı güzel mutlu zayıflamalar diliyorum. burada tanıdığım hekes kıymetli benim için. yolum düşerse uğrarım. görüşmek üzere. eğer zayıflarsam ki o zaman sizde çktan zayıflamış mezun olursunuz. buraya muhakkak yazarım en azından kalanlara umut olsun.
Dünkü menümü yazayım unutmadan :) kahvaltı mantarlı omlet bir yumurta ile bir dilim peynir 3 tane zeytin 2 dilim ekmek şekersiz çay. Akşam bir tavuk but fırında 5 kaşık iç pilav ayran. Geç kalktigimiz için öğle yemeği kaynadi.arada bir tane kurabiye yedim kaçamak olarak :) spor olarakta 50 dakika yürüyüş.
yaaaa gitmeeee..canım çok karışık günler geçirdim adanaya gittim döndüğümde izinliydim kızım hastaydı falan filan neticede benim karışıklığım hiç bitmeyecek. burayı aksatıyorum geömişi okumadan girip bişeyler yazmakta içime sinmiyor. en iyisi ayrımam olacak. ama bunu yaparkende size zarar vermek istemedim diyetisyenden çıktım zayıflamıştım tam zayıflamışken kızlara belki bir faydam olur diye son dakika böyle bir yazışma trafiğine girdim.
harikasın tebrik ederim ben dayanamazdimkızlar dün kızımın kreşten arkadaşının doğumgününe gittik akşam..masanın üzerinde tatlılar,börek çörekler vardı ..ilginç ama ben aklımı kullandımbirtek mercimekli köfte yedim ..kendimi tutabildim önceden olsa oooo hepsini yemiştim
Teşekkürler canım paylaşım içinKızlar diyetisyenim her iki haftada bir yeni diyet veriyor bende bu diyetleri excel de kaydediyorum. Ben şuan diyetin üçüncü haftasın dayım ve ikinci listeye geçtim. 20 Aralıkta 3. listeyi vericek dokturum. Ben liste aldıkça sizinle paylaşıcam eğer yapmak isteyeniniz olursa bi faydam dokunmuş olur :) Ben 22. Kasımda 87.1 ile başladığım diyetimde bugün itibari ile (8 Aralık) 82.5 kiloyum :))
Diyet listem aşağıdaki gibi not düşmem gerekirse daha önce dediğim gibi ekmek kesinlikle denge ligth olmalı uno ve doygun markalarında varmış ben uno kullanıyorum daha rahat bulunuyor. Beyaz çay doğadan da var. Peynir yoğurt süt ayran ligth olmak zorunda... Ve çorbalarınız da patates pirinç olmaması gerekiyor varsa ekmeği yemiyoruz. Ayrıca çorba hazır çorba olmamalı çünkü içindeki katkı malzemeleri falan filan yağ çart çurt siz anladınız bi tencere çorba yapsanız zaten 2 3 gün yetiyor :)
Ayrıca saatler benim kalkma saatlerime göre yazıldı kendiniz için 1 2 saat geri alabilirsiniz her öğünü :)
Eki Görüntüle 887220
haftasonu için harika bir menü olmuşDünkü menümü yazayım unutmadan :) kahvaltı mantarlı omlet bir yumurta ile bir dilim peynir 3 tane zeytin 2 dilim ekmek şekersiz çay. Akşam bir tavuk but fırında 5 kaşık iç pilav ayran. Geç kalktigimiz için öğle yemeği kaynadi.arada bir tane kurabiye yedim kaçamak olarak :) spor olarakta 50 dakika yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?