bende mi balık yapsam bugün.ne yapacağını düşünmek yoruyor insanı der hep annem çok haklı gerçekten.bütün gün aklımda.siz bugün napıcaksınız akşama .bana fikir verin kızlar.bekarlara lafım yok.ne isteseler yaparlar.ama eş ve çocuk olunca maalesef seçici davranılıyor
Menüm
Sabah
1 kuru erik( ise geç kaldığım için kahvaltı yapamadan çıktım)
Ara
Sütlü neskafe
Öğle
Omlet
yarim kase yoğurt
yesillik
2 dilim ekmek
Ara
2 tane ceviz biraz leblebi
akşam
1 tabak pirasa
Az yoğurtlu makarna
Ara 1 kuru erik çay
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş.
afiyet olsun canımBizde dün akşam balık aldık bugün onu yapıcam..
a ben okumadım ve yeşil çay da içiyorum.bilmem ki yapıyor.bir huzursuzlık var ama aynı zamanda üst dişlerini de çıkarıyor.içmeyeyim bakayım bugünden sonra.Arkadaşlar bir sorum olacak emzirirken yeşil çay içen oldu mu ya da içiyor musunuz? Huzurluk falan yapıyor diye birşeyler okudum o yüzden içmiyorum sizde böyle etkiler oldu mu ? Sorum çocuğu olanlara tabi :)
biz iyiyiz canım.ama sen yorgun gibisin.allah kolaylık versin.Kızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.
Takima hevesle gelip kaybolan arkadaslar nerdesiniz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacaz biliyorsunuz.
Eva sakin Ödem tutayim deme.birincilik gormeyeli cokkkk uzun zaman oldu sekerim.
Sabah tartildim durum ic acici degil, birde bugun adet olmam lazim insallah ondandir.
Yazsaydin bir şeyler ben ara ara bakiyordum .telefondan girdiğim için kimlerin gelip gittigini görmüyorum :)
Kızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.
Kızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.
afiyet olsun canım
a ben okumadım ve yeşil çay da içiyorum.bilmem ki yapıyor.bir huzursuzlık var ama aynı zamanda üst dişlerini de çıkarıyor.içmeyeyim bakayım bugünden sonra.
biz iyiyiz canım.ama sen yorgun gibisin.allah kolaylık versin.
SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kase tarhana çorbası,brokoli,karnabahar haşlama az,çok az ekmek,peynir,iki bardak çay
ARA:bir ceviz
AKŞAM:bir tabak etli kuru fasulye,üç kaşık pilav,salata
ARA:yarım elma(kızımdan geriye kalan:)
SU:2 lt.
İnşallah atarsın ödemi ...Beriiil deme oyle deme :)
Gunaaaydın kızlaar :)
Regl oldum şiskinligimi atarsam dun aksam yedigim ekmeklerden yirtarim gibi
81.8den 80.8 olmustum bu hafta da 80.4 olmustum sabah bi kalktim yine 80.8 cook uzuldum cook tartiya kadar yine dusmem lazim son 2gunnnn
GünaydınGünaydın canlar :) Güzel haberlerim var galibaaa :)
Valla canım birincilik alabiliriz bu hafta çünküm cumadan beri 2.2 kilo verdim80.7 idim cuma ve bu sabah 78.5 uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı İnsan 5 günde 2.2 kilo verir mi ? Vermez ama ödemli olduğu haftanın acısını böyle çıkarır Cumaya kadar bi aksilik olmaz şişmezsem su toplamazsam çatlamazsam patlamazsam birincilik bizim gruba gelebilir :) Heralde 2.2 kilo hatta cumaya kadar belki daha da fazla fark olursa ortalamayı baya etkiler demi :)
Tamam canım o zaman bi daha kimse yok diye susmicam :))
Bende 3 bebis var is bitermitamam canım.işlerini hallet sen de .bilirim bebişli olmak ne demek:)
Zararsiz yemissin canm makarna ne kadardir?Menüm
Sabah
1 kuru erik( ise geç kaldığım için kahvaltı yapamadan çıktım)
Ara
Sütlü neskafe
Öğle
Omlet
yarim kase yoğurt
yesillik
2 dilim ekmek
Ara
2 tane ceviz biraz leblebi
akşam
1 tabak pirasa
Az yoğurtlu makarna
Ara 1 kuru erik çay
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş.
Allah canlarini sag etsinde gerisi hallolurAnlıyorum canım bende her zaman giremiyorum hele Utku'nun huzursuzlugu tutunca çok yoruluyorum hemen uyuyorum...
Bakacak cumayaGünaydın valla zaman ne çabuk geçiyor
Adettendir o yoksa spor menüler gayet iyi:)
Çok güzel
Afiyet olsunmuBizde dün akşam balık aldık bugün onu yapıcam..
Ben icmeyip.esim dr. Gunlük 1 taneden Birsey olmaz derdi.ama tadini sevmedimdende icmedimArkadaşlar bir sorum olacak emzirirken yeşil çay içen oldu mu ya da içiyor musunuz? Huzurluk falan yapıyor diye birşeyler okudum o yüzden içmiyorum sizde böyle etkiler oldu mu ? Sorum çocuğu olanlara tabi :)
Ooooo böcügüm Bizi özlemiyor.kiz aksamlar sensozken sessiz oluyorKızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.
Suyu artirabilirsin.sporuda eklemeye calisSABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kase tarhana çorbası,brokoli,karnabahar haşlama az,çok az ekmek,peynir,iki bardak çay
ARA:bir ceviz
AKŞAM:bir tabak etli kuru fasulye,üç kaşık pilav,salata
ARA:yarım elma(kızımdan geriye kalan:)
SU:2 lt.
Derim cuma gelsin daha neler diyecegimi görürsünBeriiil deme oyle deme :)
Gunaaaydın kızlaar :)
Regl oldum şiskinligimi atarsam dun aksam yedigim ekmeklerden yirtarim gibi
81.8den 80.8 olmustum bu hafta da 80.4 olmustum sabah bi kalktim yine 80.8 cook uzuldum cook tartiya kadar yine dusmem lazim son 2gunnnn
Insallah hayirlidirGünaydın canlar :) Güzel haberlerim var galibaaa :)
Persembe Ödem yapacak Birsey yeme olurmuValla canım birincilik alabiliriz bu hafta çünküm cumadan beri 2.2 kilo verdim80.7 idim cuma ve bu sabah 78.5 uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı İnsan 5 günde 2.2 kilo verir mi ? Vermez ama ödemli olduğu haftanın acısını böyle çıkarır Cumaya kadar bi aksilik olmaz şişmezsem su toplamazsam çatlamazsam patlamazsam birincilik bizim gruba gelebilir :) Heralde 2.2 kilo hatta cumaya kadar belki daha da fazla fark olursa ortalamayı baya etkiler demi :)
Hepimiz ayni seyi dusunuyoruz sonuc kimse gelmedi oluyor.gelen yazsin kizlarTamam canım o zaman bi daha kimse yok diye susmicam :))
Menü güzel ama spor yapmak lazım bende senin gibiyim evde spor yapmaya fırsat bulamıyorum işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum o da her zaman olmuyor
Takima hevesle gelip kaybolan arkadaslar nerdesiniz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz tartilacaz biliyorsunuz.
Eva sakin Ödem tutayim deme.birincilik gormeyeli cokkkk uzun zaman oldu sekerim.
Sabah tartildim durum ic acici degil, birde bugun adet olmam lazim insallah ondandir.
Valla canım birincilik alabiliriz bu hafta çünküm cumadan beri 2.2 kilo verdim80.7 idim cuma ve bu sabah 78.5 uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı İnsan 5 günde 2.2 kilo verir mi ? Vermez ama ödemli olduğu haftanın acısını böyle çıkarır Cumaya kadar bi aksilik olmaz şişmezsem su toplamazsam çatlamazsam patlamazsam birincilik bizim gruba gelebilir :) Heralde 2.2 kilo hatta cumaya kadar belki daha da fazla fark olursa ortalamayı baya etkiler demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?