Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizde dün akşam balık aldık bugün onu yapıcam..

Arkadaşlar bir sorum olacak emzirirken yeşil çay içen oldu mu ya da içiyor musunuz? Huzurluk falan yapıyor diye birşeyler okudum o yüzden içmiyorum sizde böyle etkiler oldu mu ? Sorum çocuğu olanlara tabi :)

Son düzenleme:
Kızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.

kahvaltının dışında güzel.zaten mzeretini de bildirmişsin canım.

afiyet olsun canım
Arkadaşlar bir sorum olacak emzirirken yeşil çay içen oldu mu ya da içiyor musunuz? Huzurluk falan yapıyor diye birşeyler okudum o yüzden içmiyorum sizde böyle etkiler oldu mu ? Sorum çocuğu olanlara tabi :)
a ben okumadım ve yeşil çay da içiyorum.bilmem ki yapıyor.bir huzursuzlık var ama aynı zamanda üst dişlerini de çıkarıyor.içmeyeyim bakayım bugünden sonra.
Kızlar nabersiniz bi bakayım dedim ozledim sizi amma çok yoğunum telefonu bile zor aliyom elime dinlenmeye ihtiyacım var. Öptüm hadi hepinizi.
biz iyiyiz canım.ama sen yorgun gibisin.allah kolaylık versin.

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı ekmek peynir

ARA:elma

ÖĞLEN:bir kase tarhana çorbası,brokoli,karnabahar haşlama az,çok az ekmek,peynir,iki bardak çay

ARA:bir ceviz

AKŞAM:bir tabak etli kuru fasulye,üç kaşık pilav,salata

ARA:yarım elma(kızımdan geriye kalan:)

SU:2 lt.

Beriiil deme oyle deme :)

Gunaaaydın kızlaar :)
Regl oldum şiskinligimi atarsam dun aksam yedigim ekmeklerden yirtarim gibi
81.8den 80.8 olmustum bu hafta da 80.4 olmustum sabah bi kalktim yine 80.8 cook uzuldum cook tartiya kadar yine dusmem lazim son 2gunnnn

Valla canım birincilik alabiliriz bu hafta çünküm cumadan beri 2.2 kilo verdim 80.7 idim cuma ve bu sabah 78.5 uyandım gözlerim fal taşı gibi açıldı İnsan 5 günde 2.2 kilo verir mi ? Vermez ama ödemli olduğu haftanın acısını böyle çıkarır Cumaya kadar bi aksilik olmaz şişmezsem su toplamazsam çatlamazsam patlamazsam birincilik bizim gruba gelebilir :) Heralde 2.2 kilo hatta cumaya kadar belki daha da fazla fark olursa ortalamayı baya etkiler demi :)

Son düzenleme:

Tam gaz devam gogocum bizde seni özlicez ama özletmiyosun :) Yine hergün girip bi kerede olsa yazıosun dayanamayıp heralde sen dinlen ama günde bir de olsa yaz öptüm :)

Birkaç gün dene bakalım değişiklik olacak mi

Menü güzel ama spor yapmak lazım bende senin gibiyim evde spor yapmaya fırsat bulamıyorum işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum o da her zaman olmuyor

İnşallah atarsın ödemi ...
Günaydın canlar :) Güzel haberlerim var galibaaa :)
Günaydın

Çok güzel canım sevindim senin adına :)

tamam canım.işlerini hallet sen de .bilirim bebişli olmak ne demek:)
Bende 3 bebis var is bitermi

Zararsiz yemissin canm makarna ne kadardir?

Anlıyorum canım bende her zaman giremiyorum hele Utku'nun huzursuzlugu tutunca çok yoruluyorum hemen uyuyorum...
Allah canlarini sag etsinde gerisi hallolur
Günaydın valla zaman ne çabuk geçiyor

Adettendir o yoksa spor menüler gayet iyi:)

Çok güzel
Bakacak cumaya
Afiyet olsunmu

Ben icmeyip.esim dr. Gunlük 1 taneden Birsey olmaz derdi.ama tadini sevmedimdende icmedim

Ooooo böcügüm Bizi özlemiyor.kiz aksamlar sensozken sessiz oluyor
Suyu artirabilirsin.sporuda eklemeye calis

Derim cuma gelsin daha neler diyecegimi görürsün

Günaydın canlar :) Güzel haberlerim var galibaaa :)
Insallah hayirlidir

Persembe Ödem yapacak Birsey yeme olurmu
Tamam canım o zaman bi daha kimse yok diye susmicam :))
Hepimiz ayni seyi dusunuyoruz sonuc kimse gelmedi oluyor.gelen yazsin kizlar
Menü güzel ama spor yapmak lazım bende senin gibiyim evde spor yapmaya fırsat bulamıyorum işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum o da her zaman olmuyor

Olsun hic yapmamaktan iyidir

burdayım canım burdayım da şu yeni gelen grip sonunda beni de buldu. ne menem birşeymiş basım kalkmıyor yataktan. arada giriyorum okuyorum sizleri ama sizinde düzeninizi bozmayaym diye yazmıyorum ama sürekli takipteym..

canımmm tebrk ederim süpersn gerçekten sen bu alkışları hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…