burdayım canım burdayım da şu yeni gelen grip sonunda beni de buldu. ne menem birşeymiş basım kalkmıyor yataktan. arada giriyorum okuyorum sizleri ama sizinde düzeninizi bozmayaym diye yazmıyorum ama sürekli takipteym..
canımmm tebrk ederim süpersn gerçekten sen bu alkışları hakettin
Persembe Ödem yapacak Birsey yeme olurmu
Ay kiyamam ya....
Gecmis olsun, Vitamin almayi ihmal etme sakin
Saol cnm darısı herkesin başına :)
burdayım canım burdayım da şu yeni gelen grip sonunda beni de buldu. ne menem birşeymiş basım kalkmıyor yataktan. arada giriyorum okuyorum sizleri ama sizinde düzeninizi bozmayaym diye yazmıyorum ama sürekli takipteym..
Geçmiş olsun canim aman Iyi bak kendine
Ebrucum senden atakbbekliyordum zaten tebrik ederim valla :)
Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim yayuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde
Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim yayuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde
Icinde bulgur olan herseyOlur olmasına canım da özellikle neler ödem yaptırır bir bilgim yok sen biliyorsan paylaşırmısın cnm ?
Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorumKimse yok mu kızlar ? Bugünde bitti cumaya az kaldı durumlar nasıl ?
Oooooooo bu ne dikkatarkadaş sen geçen haftab adet olmadın mı.ben mi yanlış hatırlıyorum.
Belki takim birinciligide alirizgünaydın arkadaşlar.cumaya bir gün kaldı.bir an önce gelsin istiyorum..çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi.tabi kilo bildirimi de var.şimdiden söylemeyim:) yarına sürpriz olsun:) güzel bir netice olacak inşallah.
SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı emek,peynir.(bir klasik oldu)
ARA:elma
ÖĞLEN:bir tabak makarna,iki kaşık kuru fasulye,iki kaşık pilav,tere,turp,az yoğurt(karbonhidrat patlaması)
ARA:havuç
AKŞAM:zeytin yağlı kereviz,bir dilim ekmek
ARA:havuç,portakal
SU:1 lt ancak
Icinde bulgur olan hersey
Tursu
Tuz ve asiri baharatli soslar
Gazli icecek
Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorum
Oooooooo bu ne dikkat
Belki takim birinciligide aliriz
Iyice metaklandim simdi yaw
Fasulye olmasaymis keske
Gecenlerde bende bakmistim
4 kasik bir porsiyon sayiliyor ve 300 kalori civari.icinde et pastirma vs. Varsa durum dahada vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?