Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay kiyamam ya....
Gecmis olsun, Vitamin almayi ihmal etme sakin

Geçmiş olsun canim aman Iyi bak kendine

Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim ya yuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde

Ebrucum senden atakbbekliyordum zaten tebrik ederim valla :)
Gupsecim gecmis olsun ben iyilestim sozde ama hala burnum akiyor.nasil bir illetse gripen de agir bu dikkat et kendine cok

Kizlar millet regl olunca odem atar ben olunca şiştim ya yuzumü de sivilce bastı deli olucam resmen.midem bi kazınıyor bi bulanıyor bi yanıyor kafayı yemek uzereyim cirkinlikte en birinciyim bu gunlerde

Canım benim bildigim herkez regl döneminde şişer bende şişiyorum regl döneminde ödem atıldığını ilk senden duyuyorum valla :) Diyetisyenim bile regl döneminde fazla çıkarbilirsin tartıda bu normal dio yani bencede normal şişmen :)

geçmiş olsun canım.eşim de geçen hafta atlattı.felaket oldu adamm 3 gün yataktan kalkamadı.hiç bir ileç işe yaramıyor.inşallah hemen toparlarsın.

arkadaş sen geçen haftab adet olmadın mı.ben mi yanlış hatırlıyorum.

günaydın arkadaşlar.cumaya bir gün kaldı.bir an önce gelsin istiyorum..çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi.tabi kilo bildirimi de var.şimdiden söylemeyim:) yarına sürpriz olsun:) güzel bir netice olacak inşallah.

SABAH:Ilık ballı limonlu su,bir dilim tahıllı emek,peynir.(bir klasik oldu)

ARA:elma

ÖĞLEN:bir tabak makarna,iki kaşık kuru fasulye,iki kaşık pilav,tere,turp,az yoğurt(karbonhidrat patlaması)

ARA:havuç

AKŞAM:zeytin yağlı kereviz,bir dilim ekmek

ARA:havuç,portakal

SU:1 lt ancak

Olur olmasına canım da özellikle neler ödem yaptırır bir bilgim yok sen biliyorsan paylaşırmısın cnm ?
Icinde bulgur olan hersey
Tursu
Tuz ve asiri baharatli soslar
Gazli icecek
Kimse yok mu kızlar ? Bugünde bitti cumaya az kaldı durumlar nasıl ?
Insallah güzel olur hafta arasi tartiyi sakliyorum
arkadaş sen geçen haftab adet olmadın mı.ben mi yanlış hatırlıyorum.
Oooooooo bu ne dikkat
Belki takim birinciligide aliriz
Iyice metaklandim simdi yaw

Fasulye olmasaymis keske
Gecenlerde bende bakmistim
4 kasik bir porsiyon sayiliyor ve 300 kalori civari.icinde et pastirma vs. Varsa durum dahada vahim

Gunaydin kizlar aksama Listeyi hazirluyacam.gogo olmadigi icin lutfen bir bakin yanlislik yaptimmi.yeni arkadaslarinda katilim durumuna bakip fikrimi yazacagim

Aklinizda olsun

Persembe agir spor yapilirsa cuma tarida fazla cikilir.cunku yorulan kaslar siser ve agirlasir

Dünkü Menü
Sabah
4 zeytin
Kk peynir
Yarim has.yumurta
Maydanoz

Ögle
2 kücük dolma yogurt

Aksam
2 Yk. Pilav
Biraz yogurt
4 Yk. Fasulye

Ära
1 elma
1 Bardak süt

Spor
7 km 1 Saat bantta yuruyus
1 Saat disarda yuruyus

doğrudur arkadaşım.aslında o kadar fazla yemezdim ama çok uzun süre aç kaldım.çok acıktığım için oldu yani.eve geldiğimde kvalidem vardı.evi süpürmeye başladı, o ara kız uyandı emmeye başladı vs. derken saat iki oldu ben de zaten 6 da yapıyorum kahvaltıyı o da çok az.maalesef üzüldüm zaten akşamına kerevizle vicdanımı rahatlattım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…