Annemle iyiyiz canım gexiyoz yiyoz iciyoz örgü oruyoz.gelmiyim simdi menuler alt üst oldu. Bigun elektrik tesisatı yaptilar bigün giris kapısını taktilar yakinda evin icine gircekler.yediklerimi hic soylemiyom ama yuruyusu ihmal etmiyom hoc.Bencede su gunlerin ne zaman bitecek fistik
Insallah tatlim
Hayirdirrrrrr
2 kilomuydu cuma gunu hedefinnnn
Kola kötü olmus. Ekmekten biraz cok geldi bana
Bir dusunelim o zaman ihtarini aliyimmi almayimmi
Gel annem takimiyin basina.özgurlügümü istiyorum geri.
Canim nasilsin annemle neler yapiyorsunuz
Hoşgeldin canım nasılsın hallettinmi isini gucunu.selam arkadaşlar nasılsınız.
özledinizmi bakayım ben sizleri özledim.
yeniden tombik bedenimle sizlerleyim.
Hosgeldiiinn nasilsiiin ? :)
Bende etkiliemirim havadankızlar nasılsınız bakalım. hepimiz için güzl bir hafta olsun inşallah. bu hafta tartıda da hepimizin yüzü güler inşallah.
şu havalar böyle kapalı olunca bütün enerjim bitiyor sanki şu havalarr bir düzeleydi iyiydii :18:
Canim Ben kaynanadayim, coluk cocuk firsat olmuyor.esimin cebinden girebiliyorum ancakızlar bugun fazla kımseler uğramamış takımma nerdesınızz kaçamak yapmıyosunuz dimii
Bizde seniiiiiHafta sonu etkileri hala sürmekte kızlar heralde :) Ben şimdi sirke gidicem aslanlar kaplanlar izlicem öpüyorum sizi :)
Ne zaman geluyonnnnn.bir ay demistim, iki haftasi gittiAnnemle iyiyiz canım gexiyoz yiyoz iciyoz örgü oruyoz.gelmiyim simdi menuler alt üst oldu. Bigun elektrik tesisatı yaptilar bigün giris kapısını taktilar yakinda evin icine gircekler.yediklerimi hic soylemiyom ama yuruyusu ihmal etmiyom hoc.
Hoşgeldin canım nasılsın hallettinmi isini gucunu.
İyiyim canım sen nasılsın.
Sen bilirsin canimBir dusunelim o zaman ihtarini aliyimmi almayimmi
Tavuk gogsunu az yagda pisirdim ve purede hic yag tuz yok ekmek de tuketmedim sabah yedigim icin gayet hafif bi menuydu aksam yemegim aslindaCok kh li senin menüler Canim ya
Tavuk gögsu
Püre
Ekmek simit tost
Ucgen peynir cok yagli hemde iki tane
Ne deyimmi olmamis
Hos geldiiin :)selam arkadaşlar nasılsınız.
özledinizmi bakayım ben sizleri özledim.
yeniden tombik bedenimle sizlerleyim.
Canım gitme sirke ya ben cok karsiyim o hareketleri yaptirmak icin hayvanlara siddet gosterip ac birakiyorlarHafta sonu etkileri hala sürmekte kızlar heralde :) Ben şimdi sirke gidicem aslanlar kaplanlar izlicem öpüyorum sizi :)
İyiyim canım sen nasılsın.
Poemcim hosgeldin
1 haftalik mesaj sayim 16 azmış :/
Masumcuk da beni sallamadi gitti ben de küstüm o halde
Bende etkiliemirim havadan
Gunes sanki kanima kipirdatir
Canim Ben kaynanadayim, coluk cocuk firsat olmuyor.esimin cebinden girebiliyorum anca
Bizde seniiiii
Iyi eglencelerrrr
Ne zaman geluyonnnnn.bir ay demistim, iki haftasi gitti
slm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Canım gitme sirke ya ben cok karsiyim o hareketleri yaptirmak icin hayvanlara siddet gosterip ac birakiyorlar
slm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Cok begendim canim boyle gidersen super kilo verirsin .slm herkese
hemen günlük raporumu verip çıkıcam malum karadayı başlıyor
sabah:ılık su içtim 1 krep ve bolca peynir yedim 2 fincan çay içtim
ara:30 mekik çektim 1 elma yedim
öğle:2 kepçe çorba ve 2 kaşık sebze yemeği yedim
ara:yarım paket eti form klasik yedim 1 saat yürüdüm
akşam:2 kepçe çorba 3 ızgara köfte bol sossuz salata
şimdiye kadar 3,5 lt su içtim yeşil çaylar hariç ama wc den çıkamıyorum.allahtan okullar tatil.okulda olsam derste napardım bilemiyorum.
herkese iyi akşamlar sonra görüşürüz
Gecmis olsun bir an once iyilesir umarimslm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Valla canım bende çok üzülüyorum aç bıraksalar gene iyi işkence ediyolar eğitmek için ama napiyim çokta seviyorum kaplanları gidip gördüm o kadar güzeller ki ama tabi bi yanında buruk izliyosun yazık bu hayvancıklara diyerek o ayrı :/
Konu dersse akan sular durur.ihtarsizsin gayriiiiiSen bilirsin canim
Tavuk gogsunu az yagda pisirdim ve purede hic yag tuz yok ekmek de tuketmedim sabah yedigim icin gayet hafif bi menuydu aksam yemegim aslinda
Hos geldiiin :)
Canım gitme sirke ya ben cok karsiyim o hareketleri yaptirmak icin hayvanlara siddet gosterip ac birakiyorlar
Bu ara yogunlugum disinda iyiyim canim :)
Cibikkkk gelllll askimmmmOoo 2 haftam daha varmış
Menü guzelde peyniri dikkatli ye,sporuna var ohhhhh misssss suyun muhtesemslm herkese
hemen günlük raporumu verip çıkıcam malum karadayı başlıyor
sabah:ılık su içtim 1 krep ve bolca peynir yedim 2 fincan çay içtim
ara:30 mekik çektim 1 elma yedim
öğle:2 kepçe çorba ve 2 kaşık sebze yemeği yedim
ara:yarım paket eti form klasik yedim 1 saat yürüdüm
akşam:2 kepçe çorba 3 ızgara köfte bol sossuz salata
şimdiye kadar 3,5 lt su içtim yeşil çaylar hariç ama wc den çıkamıyorum.allahtan okullar tatil.okulda olsam derste napardım bilemiyorum.
herkese iyi akşamlar sonra görüşürüz
Gecmis olsun kuzummmmslm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Az yemissin.4 yaprakli yoncayi unutmussun.hani meyve, hani yogurt grubu.haniiiiii suuuuuuu27 ocak pazartesi
Sabah
Sade kasarli tost ekmegiyle tost
Oglen
Doner eti ekmeksiz
Ayran
( Porsiyon olarak sossuz ekmeksiz)
Aksam
Ton balikli Yesil salata
Yarim saat yuruyus
1,5 litre su
27 ocak pazartesi
Sabah
Sade kasarli tost ekmegiyle tost
Oglen
Doner eti ekmeksiz
Ayran
( Porsiyon olarak sossuz ekmeksiz)
Aksam
Ton balikli Yesil salata
Yarim saat yuruyus
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?