Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar nasılsınız bakalım. hepimiz için güzl bir hafta olsun inşallah. bu hafta tartıda da hepimizin yüzü güler inşallah.
şu havalar böyle kapalı olunca bütün enerjim bitiyor sanki şu havalarr bir düzeleydi iyiydii :18:

kızlar bugun fazla kımseler uğramamış takımma nerdesınızz kaçamak yapmıyosunuz dimii

Hafta sonu etkileri hala sürmekte kızlar heralde :) Ben şimdi sirke gidicem aslanlar kaplanlar izlicem öpüyorum sizi :)

Annemle iyiyiz canım gexiyoz yiyoz iciyoz örgü oruyoz.gelmiyim simdi menuler alt üst oldu. Bigun elektrik tesisatı yaptilar bigün giris kapısını taktilar yakinda evin icine gircekler.yediklerimi hic soylemiyom ama yuruyusu ihmal etmiyom hoc.
selam arkadaşlar nasılsınız.
özledinizmi bakayım ben sizleri özledim.
yeniden tombik bedenimle sizlerleyim.
Hoşgeldin canım nasılsın hallettinmi isini gucunu.
Hosgeldiiinn nasilsiiin ? :)

İyiyim canım sen nasılsın.

Bende etkiliemirim havadan
Gunes sanki kanima kipirdatir

kızlar bugun fazla kımseler uğramamış takımma nerdesınızz kaçamak yapmıyosunuz dimii
Canim Ben kaynanadayim, coluk cocuk firsat olmuyor.esimin cebinden girebiliyorum anca
Hafta sonu etkileri hala sürmekte kızlar heralde :) Ben şimdi sirke gidicem aslanlar kaplanlar izlicem öpüyorum sizi :)
Bizde seniiiii
Iyi eglencelerrrr
Ne zaman geluyonnnnn.bir ay demistim, iki haftasi gitti

Bir dusunelim o zaman ihtarini aliyimmi almayimmi
Sen bilirsin canim
Cok kh li senin menüler Canim ya
Tavuk gögsu
Püre
Ekmek simit tost
Ucgen peynir cok yagli hemde iki tane
Ne deyimmi olmamis
Tavuk gogsunu az yagda pisirdim ve purede hic yag tuz yok ekmek de tuketmedim sabah yedigim icin gayet hafif bi menuydu aksam yemegim aslinda
selam arkadaşlar nasılsınız.
özledinizmi bakayım ben sizleri özledim.
yeniden tombik bedenimle sizlerleyim.
Hos geldiiin :)
Canım gitme sirke ya ben cok karsiyim o hareketleri yaptirmak icin hayvanlara siddet gosterip ac birakiyorlar
İyiyim canım sen nasılsın.

Bu ara yogunlugum disinda iyiyim canim :)

Bende etkiliemirim havadan
Gunes sanki kanima kipirdatir

Canim Ben kaynanadayim, coluk cocuk firsat olmuyor.esimin cebinden girebiliyorum anca

Bizde seniiiii
Iyi eglencelerrrr

Ne zaman geluyonnnnn.bir ay demistim, iki haftasi gitti

Ooo 2 haftam daha varmış

slm herkese
hemen günlük raporumu verip çıkıcam malum karadayı başlıyor
sabah:ılık su içtim 1 krep ve bolca peynir yedim 2 fincan çay içtim
ara:30 mekik çektim 1 elma yedim
öğle:2 kepçe çorba ve 2 kaşık sebze yemeği yedim
ara:yarım paket eti form klasik yedim 1 saat yürüdüm
akşam:2 kepçe çorba 3 ızgara köfte bol sossuz salata
şimdiye kadar 3,5 lt su içtim yeşil çaylar hariç ama wc den çıkamıyorum.allahtan okullar tatil.okulda olsam derste napardım bilemiyorum.
herkese iyi akşamlar sonra görüşürüz

Canım gitme sirke ya ben cok karsiyim o hareketleri yaptirmak icin hayvanlara siddet gosterip ac birakiyorlar

Valla canım bende çok üzülüyorum aç bıraksalar gene iyi işkence ediyolar eğitmek için ama napiyim çokta seviyorum kaplanları gidip gördüm o kadar güzeller ki ama tabi bi yanında buruk izliyosun yazık bu hayvancıklara diyerek o ayrı :/

Cok begendim canim boyle gidersen super kilo verirsin .
Rapor orneklerine bi bak istersen daha duzenli bi sekilde olsa daha iyi :*

slm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Gecmis olsun bir an once iyilesir umarim

Aynen canim tam bir iskence.yine de gitmemek lazim iste.bir kisi de olsa bir kisidir.biseyleri degistirmek icin kendimizden baslamak gerekir.zuzu cook tatli bu arada bende de iki tane var sokaktan sahiplendik :)

27 ocak pazartesi
Sabah
Sade kasarli tost ekmegiyle tost

Oglen
Doner eti ekmeksiz
Ayran
( Porsiyon olarak sossuz ekmeksiz)

Aksam
Ton balikli Yesil salata

Yarim saat yuruyus
1,5 litre su

Konu dersse akan sular durur.ihtarsizsin gayriiiii

Ooo 2 haftam daha varmış
Cibikkkk gelllll askimmmm

Menü guzelde peyniri dikkatli ye,sporuna var ohhhhh misssss suyun muhtesem

slm kızlar oğlum hastalandı çok ateşi çıktı serum takıldı hastanedeyiz yarın çıkarız umarım..
Gecmis olsun kuzummmm

27 ocak pazartesi
Sabah
Sade kasarli tost ekmegiyle tost

Oglen
Doner eti ekmeksiz
Ayran
( Porsiyon olarak sossuz ekmeksiz)

Aksam
Ton balikli Yesil salata

Yarim saat yuruyus
1,5 litre su
Az yemissin.4 yaprakli yoncayi unutmussun.hani meyve, hani yogurt grubu.haniiiiii suuuuuuu
Ay Canim kusura bakma ayrani gormedim.yiruyusu arttirabilsennn daha güzel olacak

Günaydın
Sabah
1 yumurta (haşlanmış)
5 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
tere
Çay
Ara
2 kuru erik
Öğle
1 tabak ıspanak
1 yemek kaşığı kadar humus
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
yeşillik
Çay

Su 3 litre
spor 30 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…