Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar daha önce mazeretimi belirtmiştim ama tekrarlayayim. Eşim öğretmen malum tatilde şuan sıkıldığı için bende izin aldim geziyoruz suan kayinvalidemdeyiz yarin da anneme geçicez. Kalabalık aileyiz birde çocukla uğraşinca firsat bulamıyorum yazmaya pazartesi inşallah tekrar düzenim oturur bende daha sik bakabilirim topige. Bir de menülerim cok iyi değil malumunuz anne evindeyiz iyi bakıyorlar bize :) yediklerimi yazmaya utanıyorum pazartesi görüşelim :)

Oluyoroylebazen Canim yanlis anlama lütfen partnerininde hijyenine dikkat et.bendede olmustu.vajinal fitil Vermislerdi.
Bugun soyledim canım ona da dikkat edelim dedim bakalım artık
Şaurma ne kuzucum?
Canim benim ne kadar yazarsan o kaar iyi motivasyon icin bize de iyi geliyorsun :)
Canım ben asagi yukarı ayni seyler yiyorum zaten. hergun hergun yazip da ayni yorumalri almanin sizi de yormanin bi mantigi yok. Farkli bi menum olursa zaten fikrinizi almak icin yaziyorum.yine birinci ol neguzel.adina ve takimimiz adina seviniriz..
ayrıca bize motivasyon saglayan sadece yedigimiz ictigimizi yazmak diyetle ilgili konusmak degil.birbirimizi tanimak derdimizi dinlemek..takım olma bilincimiz, bagliligimiz onemli..
Vallahi ben şahsım adına kaptanligindan memnunum.hatta takim da bana cok iyi geliyor.
Diyet adina cok sey denedik ama kimse yanasmıyor
Eşleşme yaptık yok
Ceza uyguladım tınlanmadım
Ortak bır sporumuz olsun dedım havada kaldı

Takımı için ne ıstersenız ben varım
Canim fikrimi soyledim zaten arkadaslarım da okeylerse ben varım hepsine.hatta hergun icin bisey belirleyelim mi dedim haklisin havada kaldi biraz.
Bu ne ki telden bakıyorum zor oluyor biraz

Canim zayiflayanlarin onceki sonraki hali superler :)

Canim pazartesiye kadar yokmusun yoksa ben mi yanlis anladim
Cuma bildirim yapicaksin dimi?

Aclıktan uyuyamıyoruuummm yemicem yemiiiceem.cunku elma icin bile kalksam ònünü alamıcaaamn kesin..hocanin ofisinde 3 kurabiye yedigim icin aksam yemedimm

Defneeeeeeeereerr
Dun gece paylasim alanina yazdim durumu.onay gelirse listede olacaksin Canim.püsküüt gelir duzeltmeyi yaparsa dahada güzel olur.yok kimse yanasmazsa benim haftami telafi edemeyip, utancim ve vicdan azabimla kalip bir hafta sonra listede olacaksin.
Hala onay verirler diye umutluyum.

ben geldim beni kabul ettiğiniz için teşekkürler ben 105 kilolum tam üç sene kendimi hayattan uzak tuttum resmen kendi hayatımı kendim yok ettim ama artık her yönden değişmek istiyorum bunlardan biriside kilo ve çok istekli ve azimlilim kilo verme konusunda yaşım 28 ve 6 ayda her ay 6ile5 kilo arasında vermek istiyorum yardımcı olursanız çook teşekkürler simdiden

tamam sorun yok..sen canını sıkma..

BOY:162
BAŞLANGIÇ:68-69 ARASI
ŞİMDİ:59
HEDEF:55
TOMBİKLİK NEDENİ:IVIR ZIVIR YEMEK,CAN SIKINTISINDAN AKŞAMLARI TATLI ÇİKOLATA:18::18:
ZAYIFLAMA NEDENİ:eski kıyafetlerimi giyebilmek,daha formda olmak ve birazda eşime inat

bu arada herkese günaydın..herkese az kalorili güzel bir gün olsun..
güneş biraz yüzünü gösterdi bugün içim mutlulukla doldu

hoşgeldin cnm önemli olan senin kararlı olman zaten sonrası geliyor merak etme. inş. hepimiz hedefimize ulaşcaz:)

kilo vermeyi cok istiyorum hayatımda değişiklikler yapmak istiyorum artık benden büyükler bana abla demesin ne kadar kilolu olduğum a değilde güzel olduğum a baksınlar her yönden değişmek istiyorum artık

Günaydın kızlar bugün dışarıda olucam bütün gün şimdiden haber veriyim de merak etmeyin :) Banugül hoşgeldin aramıza sen de canım :)

okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepiniz halinizden memnunsunuz.böyle devam edin kötü eleştiriye hiç gelmiyosunuz.sadece birbirinizi yağlayıp ballıyosunuz.diyet köşesinde saçmasapan geyiklerle gereksiz şeylerle vakit geçiriyosunuz.bunlar için yüzlerce topic var açın orda takılın.ben motive olmama yardımcı olur ek bilgiler alırım tecrübelerinizden faydalanırım diye geldim buraya.ama umduğumu bulamadım.farkettim ki benim motivasyonum çok yerinde zaten.buraya ihtiyacım yok.boşa vakit kaybı.zaten geçen hafta da iyi kilo vermesem beni takıma almazdınız.sizin değerleriniz çok düşük olduğu için takıma yararlı olmam için beni aldınız takıma.herkese yolunda başarılar.yolunuz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…