http://nediyor.com/galeri/evrim-teorisinin-kaniti-30-kadin/
kızlar bakın diyorum başka da bişey demiyorum :)
Bugun soyledim canım ona da dikkat edelim dedim bakalım artıkOluyoroylebazen Canim yanlis anlama lütfen partnerininde hijyenine dikkat et.bendede olmustu.vajinal fitil Vermislerdi.
Şaurma ne kuzucum?Kızlar öğlen 1kase çorba yarım dilim çavdar ekmeyi ile yedim.akşama saat 6da böğle yemek istiyorum.ne dersiniz?
2tane Izgara tavuk,2dilim kepekli ekmek,2 3tane kalem inceliyinde patates klzartması.yanında ayranla.1çay kaşığı mayonez.aslında bu ekmek arasında yapılam müthiş bir yemek ismi de "şaurma" kocama yapıcam.kendim de daha hafif şekilde yemek istiyorum.ne dersiniz?ne tavsiye edersiniz?lütfen cavaplayın da sonra vicdan azabı çekmiyeyim.
Canim benim ne kadar yazarsan o kaar iyi motivasyon icin bize de iyi geliyorsun :)Ya kızlat ben mi bu diyet ve topikle kafayı sıyırdım yoksa ilk başlarda herşey böğlemi oluyor?ya dakika başı topikdeyim,wc de,kızımı yatırıken,yemek yaparken,yerken,boş zamanlarımın tümünde burdayım.ve her şeyi sormak istiyorum.yemek yemeye sakınıyorum.ağzıma bir sey koyduğumda aklıma siz geliyorsunuz hep.acaba kızlar neder diye.size bağımlı oldum galiba.2 yıl kadar önce yine burda üyeydim.hamile kalmak adına 1 topikde yazışıyordum tüm gün boşdum nerdeyse.ama hiç böğle deyildim. Arada girer yazardım.şimdi bağımlıyım sanki...
Canım ben asagi yukarı ayni seyler yiyorum zaten. hergun hergun yazip da ayni yorumalri almanin sizi de yormanin bi mantigi yok. Farkli bi menum olursa zaten fikrinizi almak icin yaziyorum.yine birinci ol neguzel.adina ve takimimiz adina seviniriz..vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
Vallahi ben şahsım adına kaptanligindan memnunum.hatta takim da bana cok iyi geliyor.Ben üstüme alınmıyorum her fırsatta burda olmaya çalışıyorum yazılan herseye bıldıgım kadarıyla cevap verıyorum arada katılımn az dıye söylenıyorum herkezın jendınce mazeretlerı var o nedenle bırsey dıyenem ama bılesınzkı takım dağılmasın motıvasyon devamlılık gostersın dıye uğraşıyorum yada ugrastımı sanıyorum
Canim fikrimi soyledim zaten arkadaslarım da okeylerse ben varım hepsine.hatta hergun icin bisey belirleyelim mi dedim haklisin havada kaldi biraz.Diyet adina cok sey denedik ama kimse yanasmıyor
Eşleşme yaptık yok
Ceza uyguladım tınlanmadım
Ortak bır sporumuz olsun dedım havada kaldı
Takımı için ne ıstersenız ben varım
Bu ne ki telden bakıyorum zor oluyor biraz
Kızlar daha önce mazeretimi belirtmiştim ama tekrarlayayim. Eşim öğretmen malum tatilde şuan sıkıldığı için bende izin aldim geziyoruz suan kayinvalidemdeyiz yarin da anneme geçicez. Kalabalık aileyiz birde çocukla uğraşinca firsat bulamıyorum yazmaya pazartesi inşallah tekrar düzenim oturur bende daha sik bakabilirim topige. Bir de menülerim cok iyi değil malumunuz anne evindeyiz iyi bakıyorlar bize :) yediklerimi yazmaya utanıyorum pazartesi görüşelim :)
okudugum kadarıyla kaçamakların olmuş bu gündede. çok mu kaçırdın kız
Defneeeeeeeereerr
Dun gece paylasim alanina yazdim durumu.onay gelirse listede olacaksin Canim.püsküüt gelir duzeltmeyi yaparsa dahada güzel olur.yok kimse yanasmazsa benim haftami telafi edemeyip, utancim ve vicdan azabimla kalip bir hafta sonra listede olacaksin.
Hala onay verirler diye umutluyum.
BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ: 92.8
ŞİMDİ: 84.3
HEDEF :62
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik +genetik :)
ZAYIFLAMA NEDENİ: kedime güvenim gelsin, bel ağrım olmasın. Eski kıyafetlerime girebileyim... neden çok :)
ben geldim beni kabul ettiğiniz için teşekkürler ben 105 kilolum tam üç sene kendimi hayattan uzak tuttum resmen kendi hayatımı kendim yok ettim ama artık her yönden değişmek istiyorum bunlardan biriside kilo ve çok istekli ve azimlilim kilo verme konusunda yaşım 28 ve 6 ayda her ay 6ile5 kilo arasında vermek istiyorum yardımcı olursanız çook teşekkürler simdiden
ben diyetisyene giderken hep yarım muz veriyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?