bu arada arkamdan atıp tutmalar için de herkese teşekkürler şimdiden.
Seninde yolun acik olsun. Sana yetmediğimiz için üzüldüm. Hayat diyetten ibaret değil insan diyet dışında birşeylerden de konusmak istiyor. Anlamadığım sen ne kadar katılım da bulundun diyetle ilgili. Çok şaşırdım yazdıklarını görünce neyse basta da dediğim gibi yolun açık olsun.okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepiniz halinizden memnunsunuz.böyle devam edin kötü eleştiriye hiç gelmiyosunuz.sadece birbirinizi yağlayıp ballıyosunuz.diyet köşesinde saçmasapan geyiklerle gereksiz şeylerle vakit geçiriyosunuz.bunlar için yüzlerce topic var açın orda takılın.ben motive olmama yardımcı olur ek bilgiler alırım tecrübelerinizden faydalanırım diye geldim buraya.ama umduğumu bulamadım.farkettim ki benim motivasyonum çok yerinde zaten.buraya ihtiyacım yok.boşa vakit kaybı.zaten geçen hafta da iyi kilo vermesem beni takıma almazdınız.sizin değerleriniz çok düşük olduğu için takıma yararlı olmam için beni aldınız takıma.herkese yolunda başarılar.yolunuz açık olsun.
Şok oldum bu nasıl bir üslup.bu arada arkamdan atıp tutmalar için de herkese teşekkürler şimdiden.
Banugul hosgeldinnnnn
Eva Haber verdigin icin tsk
Poem seni Kilo verdin diye almadim.ben deneme suresi olayina karsiyim senden oncekileride haftasina takma aldim.ama yinede cok Kilo verdinde takimi kurtardin ya tsk.sen olmasan kotu olurduk ya....
Benden sana bir tavsiye surekli diyet modunda muabbetinde gezme sikilirsin eeeeh dersin bir yerinide.diyet denen birseyde Yok zaten saglikli yasam var.omur boyu diyetle gecmezzzzz.yasam tarzin olmali.hem anlamadigim bir konu var Gun icinde ne Kadar burdasinki.....neyse bosver motivasyonunun yerinde olmasina sevindim yinede.ayrica tesekkür ederim yazin ve yazindaki uslubunla rengini belli ettigin icin.
Canim pazartesiye kadar yokmusun yoksa ben mi yanlis anladim
Cuma bildirim yapicaksin dimi?
Seninde yolun acik olsun. Sana yetmediğimiz için üzüldüm. Hayat diyetten ibaret değil insan diyet dışında birşeylerden de konusmak istiyor. Anlamadığım sen ne kadar katılım da bulundun diyetle ilgili. Çok şaşırdım yazdıklarını görünce neyse basta da dediğim gibi yolun açık olsun.
Şok oldum bu nasıl bir üslup.
Berilim demek ki deneme süresi onemliymis kimseyi öyle hemen kabul etmeyelim bundan sonra çok üzüldüm yazılanları görünce. ..
Banugul hosgeldinnnnn
Eva Haber verdigin icin tsk
Poem seni Kilo verdin diye almadim.ben deneme suresi olayina karsiyim senden oncekileride haftasina takma aldim.ama yinede cok Kilo verdinde takimi kurtardin ya tsk.sen olmasan kotu olurduk ya....
Benden sana bir tavsiye surekli diyet modunda muabbetinde gezme sikilirsin eeeeh dersin bir yerinide.diyet denen birseyde Yok zaten saglikli yasam var.omur boyu diyetle gecmezzzzz.yasam tarzin olmali.hem anlamadigim bir konu var Gun icinde ne Kadar burdasinki.....neyse bosver motivasyonunun yerinde olmasina sevindim yinede.ayrica tesekkür ederim yazin ve yazindaki uslubunla rengini belli ettigin icin.
Masumum Ben hep guvenmeden yanayim.samimiyete inanirim.herkezi kendim gibi sanirim.ama sok oldum.sanaldada olsa herkez katakteriyle Burda.ote yandan aylarca Burda olup ansizin cekip gideni gordum.ama seviyesizligi gormedim pek.en cok uzuldugumde ne siskin bir egoymus ya.....takimi kurtardi yuzdesiyle. 25 ocakta takima gelmis 56 mesaj yazilmis.ikisi hakaret zaten.katilim bu Kadar ama .......neyse
Masumum Ben hep guvenmeden yanayim.samimiyete inanirim.herkezi kendim gibi sanirim.ama sok oldum.sanaldada olsa herkez katakteriyle Burda.ote yandan aylarca Burda olup ansizin cekip gideni gordum.ama seviyesizligi gormedim pek.en cok uzuldugumde ne siskin bir egoymus ya.....takimi kurtardi yuzdesiyle. 25 ocakta takima gelmis 56 mesaj yazilmis.ikisi hakaret zaten.katilim bu Kadar ama .......neyse
vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
Ben de kızlara katılıyorum.Sanki her kes rapor vermiyor ve günde 5 mesaj kuralı uyumuyor galiba.Hadi mayıs ayının fıstıkları böyle nasıl zayıflarız.Her yediğimizi içdiğimizi yazalım ki yorumlar yapılsın uyarılar yapılsın ki daha hızlı kilo verelim.Ben kendi adıma söyleye bilirim ki her mesaj yazıldığını gördüğümde daha bir motive oluyorum,mutlu oluyorum.Yalnız diyet yapan ben deyilim diye.Hepinizi daha kısa sürede tanıdığıma rağmen çok seviyorum tanıdığım kızları. Bebişlerim benim lütfen paylaşımları aksatmayalım,tabi geçerli mazeret varsa da yapılacak bir şey yok...Yaa poem haklı sanki bende hergün herkesten rapor göremiyorum gibi.acaba arada ben mi kaciriyorum diye bakym geçmişe ama yok
Nebileyim kuzum ya daha ne yiye bilirim ki.Yeşillik de oluyor.bir de bu gün haşlanmış yumurta yedim.Umarım olmuşdur.Bir de ben ekmekleri kızartıyorum,daha az kalorisi olduğunu duymuşdum.Vala spor ve su süper bence tebrikler:) menü de güzel ama kahvaltı az gibi geldi bana??
Bak havuçu bulmiyordum.Ben de akşamları havuçu rendeleyip yoğurta yiyordum ki kalorisi az olsun.Şaşırdım...bu arada patates çok kötü cıssss!!!!! havuç da öyle nolur sebze diyip geçmeyelim.kalorileri çok bunların.azıcık yedim nolcak demeyelim.yemeyelim ben ki sık sık mercimek çorbası yapardım artık yapmıyorum.çünkü patates var havuç var için de mercimek de bakliyat.yogurt çorbası yapıyorum bol naneli.
Teşekkürler kuzum haklısın.daha dikkatli olurum...Ben de masumca bir tanesi yemiştim...Cnm yediklerimize sadece kalori açısından bakmak çok yanlış. Icerdigi katki maddeleri seker yag falan onemli. Bence hazır seyler tüketme diyet olanlarinin da bazilari tuketilebilir hepsi degil bence.
Birkacgun once damlaya yazdigim mesaj
Ben kendi adıma senden çok memnunum güzelim.Hep sorularımı yanıtlıyorsun,yardımcı olmaya çalışıyorsun.Sağ ol güzelim benim.Sadece sen de günlük raporunu vermiyorsun sankiDigerleri adina Birsey diyemem.benim elimdende Gelen bu kadar.uzgunum yetemedigim icin
ben muzu çok kalorili diye biliyorum.Bir kaç dilim ekmeye berabermiş.Ama sen de diyetisyenle çalışıyorsun.bilemedim...Son olarak 1 muz, çeyrek elma ile bu gününde yeme icme muhabbeti sona ermistir:)
Tamam kuzum kızmak yok.Her kes eleştire bilir.Sonuçta kader arkadaşıyız ve her kesin hedefi belli...Bu arada sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Detoksu söyle de yapalım güzelim...Canım berilinde dediği gibi elimizden geleni yapıyoruz burası sonuçta sanal bir ortam eğer diğer gruplarda daha gaza getirici uygulamalar varsa incele bizimle paylaş yada bizimle motive olamıyorsan daha motive olucağın topikleride inceleyebilirsin.
Sizin anti kabızlık diye bir formulunuz varmı kılar.Bağırsaklarln daha iyi çalışması için.Bir aralar form çay ictim.İyiidi ama kesince kabızlık yaptı.Sürekli alamıyorum da burda bir paketi 6 tl....Bana kabızlık yapmaması için vermedi.
İşte motive etmek buna derim.Paylaşım için sağ ol güzelim...http://nediyor.com/galeri/evrim-teorisinin-kaniti-30-kadin/
kızlar bakın diyorum başka da bişey demiyorum :)
Sağ ol kuzum.Hedefine ulaşmak dileyi ile.... Bu ara DEFNE2222 bak bu bilgileri sen de yaz....YAŞ: 28
BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ: 92.8
ŞİMDİ: 84.3
HEDEF :62
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik +genetik :)
ZAYIFLAMA NEDENİ: kedime güvenim gelsin, bel ağrım olmasın. Eski kıyafetlerime girebileyim... neden çok :)
Günaydın kuzummmm....kıvırcık güzelim benim.Her zaman ki gibi dünkü konuda da çok akıllı mantıklı davranmışsın.Sana da bu yakışır.Sana bir kez daha bayıldımmmm...Gunaydinnn hanimlar
Surekli diyet muabbeti bir sure sonra sikiyor.ay ne yedim Dur bir tartiluyim, Yok ya cukulata yedim diyetin bozuldu zaten su doneride yeyin yarin baslarim yeniden.yokya sporda yapamiyom, diyete basliyacam pazartesi gelsin.pazar gunu catlayana dek yiyon yarin diyet basliyacak demek......ooooooo milyonlarca replik yazarim.berilcim bencede öyle valla tmm diyetteyiz motivasyonumuz yüksek olsun da diyet diyet diyerek sürekli dile getirirsek etrafımızdaki insanlarda bizden sıkılır ve yaşam sıkıcı olmaya başlar bencede bunun adı sağlıklı yaşamayı öğrenmek. amaç sadece diyet yapıp istediğimiz kiloya düşüp sonra eski alışkanlıklarımıza geri dönüp ipin ucunu kaçırmaksa bu çok yanlış ki.. amaç bence yeme düzeninde miktarında ve yemek seçiminde reform yapmak . biz bunları yapmazsak verilen kilolar hooopppp geri gelir. geliyo da zaten tecrübeyle sabitbu yüzden sürekli diyet diyet diyerek ortalıkta dolanırsak 7/24 çok çabuk sıkılırız. bnmde hep aklımda diyette olduğum var ama şöyle örneğin evden çıkarken gün boyu diyetime dikkat edebilmem için ara öğünlerimi vs.çantama alıpta çıkıyorum. yada ne bileyim alışverişimi artık ona göre yapıyorum.market arabasını cipsle çikolatayla değilde kuru meyvelerle yeşilliklerle dolduruyorum. umarım ömür boyu da böyle devam ederim. içimizde evli çocuk sahibi insanlar var bekarlara göre işleri çokkkkkk zor buna eminimm. çalışanlar var ev hanımları var herkesin ayrı derdi sorunu var. kimse sürekli internet başında oturamaz. neyse yaa ben çok konuştum yine:) herkesin seçimi kendine diyelim:)
Bende şok oldum tatlım gideceksen git bu hakaretler nedir anlayamadım. O yokken bu takım yoktu sanki acayip sinir oldum...
berilcim üzülme bence artık giden gitmiştir herkes yaptığından kendisi utansın..
Damla menuleri paylasiyorum dogru bunuda belirttim sanirsam.tatil icin Ankaraya gittigimde.spor zaten yapmiyorum bilmem gordunmu Kirik Kolumun resmini.
Ama defalarca soylenen Birsey var genel takimlardada bu goruluxor.tatillerde bir gevseme mevcut
Sonunda yazdın be kuzum.Hedefine ulaşnan dileyi ile...YAŞ:36
BOY:162
BAŞLANGIÇ:68-69 ARASI
ŞİMDİ:59
HEDEF:55
TOMBİKLİK NEDENİ:IVIR ZIVIR YEMEK,CAN SIKINTISINDAN AKŞAMLARI TATLI ÇİKOLATA:18::18:
ZAYIFLAMA NEDENİ:eski kıyafetlerimi giyebilmek,daha formda olmak ve birazda eşime inat
Bu gün Baküde de hava super...tam gezmelik...bu arada herkese günaydın..herkese az kalorili güzel bir gün olsun..
güneş biraz yüzünü gösterdi bugün içim mutlulukla doldu
Sen de hoş geldin güzelim.umarım çabuçak deneme süresini geçersin....e ben de tabi....kilo vermeyi cok istiyorum hayatımda değişiklikler yapmak istiyorum artık benden büyükler bana abla demesin ne kadar kilolu olduğum a değilde güzel olduğum a baksınlar her yönden değişmek istiyorum artık
Üslubun çok sert olmuş güzelim...memnun kalmaya bilirsin.ama bu bu kadar sert bir dille söğlemen iyi olmadı.okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepiniz halinizden memnunsunuz.böyle devam edin kötü eleştiriye hiç gelmiyosunuz.sadece birbirinizi yağlayıp ballıyosunuz.diyet köşesinde saçmasapan geyiklerle gereksiz şeylerle vakit geçiriyosunuz.bunlar için yüzlerce topic var açın orda takılın.ben motive olmama yardımcı olur ek bilgiler alırım tecrübelerinizden faydalanırım diye geldim buraya.ama umduğumu bulamadım.farkettim ki benim motivasyonum çok yerinde zaten.buraya ihtiyacım yok.boşa vakit kaybı.zaten geçen hafta da iyi kilo vermesem beni takıma almazdınız.sizin değerleriniz çok düşük olduğu için takıma yararlı olmam için beni aldınız takıma.herkese yolunda başarılar.yolunuz açık olsun.
Senin arkandan kimse atıp tutmadı ki ama.sadece ebru azcık azcık sert çıkmış.o kadar.kararsabr sana katılmış,beril ne söylerseniz varım demiş.bu kızgınlık niye anlamadlm.belki mesajları tekrar okursan görürsün.bu arada arkamdan atıp tutmalar için de herkese teşekkürler şimdiden.
Seninde yolun acik olsun. Sana yetmediğimiz için üzüldüm. Hayat diyetten ibaret değil insan diyet dışında birşeylerden de konusmak istiyor. Anlamadığım sen ne kadar katılım da bulundun diyetle ilgili. Çok şaşırdım yazdıklarını görünce neyse basta da dediğim gibi yolun açık olsun.
Şok oldum bu nasıl bir üslup.
Berilim demek ki deneme süresi onemliymis kimseyi öyle hemen kabul etmeyelim bundan sonra çok üzüldüm yazılanları görünce. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?