Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banugul hosgeldinnnnn
Eva Haber verdigin icin tsk
Poem seni Kilo verdin diye almadim.ben deneme suresi olayina karsiyim senden oncekileride haftasina takma aldim.ama yinede cok Kilo verdinde takimi kurtardin ya tsk.sen olmasan kotu olurduk ya....
Benden sana bir tavsiye surekli diyet modunda muabbetinde gezme sikilirsin eeeeh dersin bir yerinide.diyet denen birseyde Yok zaten saglikli yasam var.omur boyu diyetle gecmezzzzz.yasam tarzin olmali.hem anlamadigim bir konu var Gun icinde ne Kadar burdasinki.....neyse bosver motivasyonunun yerinde olmasina sevindim yinede.ayrica tesekkür ederim yazin ve yazindaki uslubunla rengini belli ettigin icin.

bu arada arkamdan atıp tutmalar için de herkese teşekkürler şimdiden.

Ya cok uzuldum Ben adina.bu Kadar kompleksli olmanada sastim.tanidigim kadariyla atip tutacak karekterde kimse Yok.hele gelusimini tamamlamamis insan hic Yok.gelisimini tamamlayan insanlarda gelene hosgeldin gidenede ne derse desin iyi dileklerle gule gule der.gitmene sevindim bu karakterde biriyle ayni zamani paylasmadigim icin.

Seninde yolun acik olsun. Sana yetmediğimiz için üzüldüm. Hayat diyetten ibaret değil insan diyet dışında birşeylerden de konusmak istiyor. Anlamadığım sen ne kadar katılım da bulundun diyetle ilgili. Çok şaşırdım yazdıklarını görünce neyse basta da dediğim gibi yolun açık olsun.
Şok oldum bu nasıl bir üslup.

Berilim demek ki deneme süresi onemliymis kimseyi öyle hemen kabul etmeyelim bundan sonra çok üzüldüm yazılanları görünce. ..

Masumum Ben hep guvenmeden yanayim.samimiyete inanirim.herkezi kendim gibi sanirim.ama sok oldum.sanaldada olsa herkez katakteriyle Burda.ote yandan aylarca Burda olup ansizin cekip gideni gordum.ama seviyesizligi gormedim pek.en cok uzuldugumde ne siskin bir egoymus ya.....takimi kurtardi yuzdesiyle. 25 ocakta takima gelmis 56 mesaj yazilmis.ikisi hakaret zaten.katilim bu Kadar ama .......neyse

berilcim bencede öyle valla tmm diyetteyiz motivasyonumuz yüksek olsun da diyet diyet diyerek sürekli dile getirirsek etrafımızdaki insanlarda bizden sıkılır ve yaşam sıkıcı olmaya başlar bencede bunun adı sağlıklı yaşamayı öğrenmek. amaç sadece diyet yapıp istediğimiz kiloya düşüp sonra eski alışkanlıklarımıza geri dönüp ipin ucunu kaçırmaksa bu çok yanlış ki.. amaç bence yeme düzeninde miktarında ve yemek seçiminde reform yapmak . biz bunları yapmazsak verilen kilolar hooopppp geri gelir. geliyo da zaten tecrübeyle sabit bu yüzden sürekli diyet diyet diyerek ortalıkta dolanırsak 7/24 çok çabuk sıkılırız. bnmde hep aklımda diyette olduğum var ama şöyle örneğin evden çıkarken gün boyu diyetime dikkat edebilmem için ara öğünlerimi vs.çantama alıpta çıkıyorum. yada ne bileyim alışverişimi artık ona göre yapıyorum.market arabasını cipsle çikolatayla değilde kuru meyvelerle yeşilliklerle dolduruyorum. umarım ömür boyu da böyle devam ederim. içimizde evli çocuk sahibi insanlar var bekarlara göre işleri çokkkkkk zor buna eminimm. çalışanlar var ev hanımları var herkesin ayrı derdi sorunu var. kimse sürekli internet başında oturamaz. neyse yaa ben çok konuştum yine:) herkesin seçimi kendine diyelim:)

Bende şok oldum tatlım gideceksen git bu hakaretler nedir anlayamadım. O yokken bu takım yoktu sanki acayip sinir oldum...

berilcim üzülme bence artık giden gitmiştir herkes yaptığından kendisi utansın..

Yaa poem haklı sanki bende hergün herkesten rapor göremiyorum gibi.acaba arada ben mi kaciriyorum diye bakym geçmişe ama yok
Ben de kızlara katılıyorum.Sanki her kes rapor vermiyor ve günde 5 mesaj kuralı uyumuyor galiba.Hadi mayıs ayının fıstıkları böyle nasıl zayıflarız.Her yediğimizi içdiğimizi yazalım ki yorumlar yapılsın uyarılar yapılsın ki daha hızlı kilo verelim.Ben kendi adıma söyleye bilirim ki her mesaj yazıldığını gördüğümde daha bir motive oluyorum,mutlu oluyorum.Yalnız diyet yapan ben deyilim diye.Hepinizi daha kısa sürede tanıdığıma rağmen çok seviyorum tanıdığım kızları. Bebişlerim benim lütfen paylaşımları aksatmayalım,tabi geçerli mazeret varsa da yapılacak bir şey yok...
Vala spor ve su süper bence tebrikler:) menü de güzel ama kahvaltı az gibi geldi bana??
Nebileyim kuzum ya daha ne yiye bilirim ki.Yeşillik de oluyor.bir de bu gün haşlanmış yumurta yedim.Umarım olmuşdur.Bir de ben ekmekleri kızartıyorum,daha az kalorisi olduğunu duymuşdum.
Bak havuçu bulmiyordum.Ben de akşamları havuçu rendeleyip yoğurta yiyordum ki kalorisi az olsun.Şaşırdım...
Cnm yediklerimize sadece kalori açısından bakmak çok yanlış. Icerdigi katki maddeleri seker yag falan onemli. Bence hazır seyler tüketme diyet olanlarinin da bazilari tuketilebilir hepsi degil bence.
Teşekkürler kuzum haklısın.daha dikkatli olurum...Ben de masumca bir tanesi yemiştim...
Birkacgun once damlaya yazdigim mesaj
Digerleri adina Birsey diyemem.benim elimdende Gelen bu kadar.uzgunum yetemedigim icin
Ben kendi adıma senden çok memnunum güzelim.Hep sorularımı yanıtlıyorsun,yardımcı olmaya çalışıyorsun.Sağ ol güzelim benim.Sadece sen de günlük raporunu vermiyorsun sankiyoksa bana mı öyle geldi...
Son olarak 1 muz, çeyrek elma ile bu gününde yeme icme muhabbeti sona ermistir:)
ben muzu çok kalorili diye biliyorum.Bir kaç dilim ekmeye berabermiş.Ama sen de diyetisyenle çalışıyorsun.bilemedim...
Tamam kuzum kızmak yok.Her kes eleştire bilir.Sonuçta kader arkadaşıyız ve her kesin hedefi belli...Bu arada sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Detoksu söyle de yapalım güzelim...
Bana kabızlık yapmaması için vermedi.
Sizin anti kabızlık diye bir formulunuz varmı kılar.Bağırsaklarln daha iyi çalışması için.Bir aralar form çay ictim.İyiidi ama kesince kabızlık yaptı.Sürekli alamıyorum da burda bir paketi 6 tl....
İşte motive etmek buna derim.Paylaşım için sağ ol güzelim...
Sağ ol kuzum.Hedefine ulaşmak dileyi ile.... Bu ara DEFNE2222 bak bu bilgileri sen de yaz....
Gunaydinnn hanimlar
Günaydın kuzummmm....kıvırcık güzelim benim.Her zaman ki gibi dünkü konuda da çok akıllı mantıklı davranmışsın.Sana da bu yakışır.Sana bir kez daha bayıldımmmm...

Surekli diyet muabbeti bir sure sonra sikiyor.ay ne yedim Dur bir tartiluyim, Yok ya cukulata yedim diyetin bozuldu zaten su doneride yeyin yarin baslarim yeniden.yokya sporda yapamiyom, diyete basliyacam pazartesi gelsin.pazar gunu catlayana dek yiyon yarin diyet basliyacak demek......ooooooo milyonlarca replik yazarim.
Dediklerin cok hakli....herkesin bir yasantisi temposu var.kimse zorla gelmediki Burda zoraki bulunsun surekli.heekez istedigi ve elinden geldiginde Burda olabiliyor.ama arada ceeeeeee deyipte tafra yapmak ayip

Bende şok oldum tatlım gideceksen git bu hakaretler nedir anlayamadım. O yokken bu takım yoktu sanki acayip sinir oldum...

Bosverin artik unutalim bunlariiiii

berilcim üzülme bence artık giden gitmiştir herkes yaptığından kendisi utansın..

Yok ya butun gece ne yapalim diye dusundum.sabah gordum harbi uzuldum.son 4 gunde 120 kusur mesaj yazmistim.bu zamani yuzunu bile görmedigim ama sevdigim kisilere ayirmisim.en Cokta Kirik kolla yetismeye calismama uzuldum ya

Damla menuleri paylasiyorum dogru bunuda belirttim sanirsam.tatil icin Ankaraya gittigimde.spor zaten yapmiyorum bilmem gordunmu Kirik Kolumun resmini.
Ama defalarca soylenen Birsey var genel takimlardada bu goruluxor.tatillerde bir gevseme mevcut

anaaaaaaa ortalık karışmış baya.ben de dünde kalmışım. Sabah alıntılamışım şimdi yazmaya vakit buldum.Olanlara üzüldüm.Arkadaşın tavrı ve söyledikleri hiç iyi deyil ama siz de canınızı sıkmayın.Her kesin kendi tercihi.Kimseyi zorla yanımızda tutmayız ki.Ayrıca ben onun arkasından da atıp tutanını görmedim....Nerden çıktı ki...anlamadım...

Katilimi Ilgiye gelince bircok Takimda olmayan bir sohbet bir akicilik var.uye bulamazlarken Biz hep burdayiz .tatil icinde kimseyi zorlayamamki....ha hatta cuma bildirim yamayan kaptanlar bile var.yani herkez Birsey yapsa hepimize kar olzyor.menulerde haklusiniz bir bosladik.ama bunlarin hicbiri hakaretinin Nazareths olmaz
Bir tek kisi benim soruma cevap vermedin yorum yapnadin diyemez bana.benm vcdanim rahat.

Son düzenleme:
Damla menuleri paylasiyorum dogru bunuda belirttim sanirsam.tatil icin Ankaraya gittigimde.spor zaten yapmiyorum bilmem gordunmu Kirik Kolumun resmini.
Ama defalarca soylenen Birsey var genel takimlardada bu goruluxor.tatillerde bir gevseme mevcut

Ola bilir kuzum.Ben geldiğim de görmedim ya,ola bilir...

Hosgeldın poem lütfen konuyu uzatma

Son düzenleme:
Sonunda yazdın be kuzum.Hedefine ulaşnan dileyi ile...

bu arada herkese günaydın..herkese az kalorili güzel bir gün olsun..
güneş biraz yüzünü gösterdi bugün içim mutlulukla doldu
Bu gün Baküde de hava super...tam gezmelik...
kilo vermeyi cok istiyorum hayatımda değişiklikler yapmak istiyorum artık benden büyükler bana abla demesin ne kadar kilolu olduğum a değilde güzel olduğum a baksınlar her yönden değişmek istiyorum artık
Sen de hoş geldin güzelim.umarım çabuçak deneme süresini geçersin....e ben de tabi....
Üslubun çok sert olmuş güzelim...memnun kalmaya bilirsin.ama bu bu kadar sert bir dille söğlemen iyi olmadı.
Senin arkandan kimse atıp tutmadı ki ama.sadece ebru azcık azcık sert çıkmış.o kadar.kararsabr sana katılmış,beril ne söylerseniz varım demiş.bu kızgınlık niye anlamadlm.belki mesajları tekrar okursan görürsün.

Kızzzz yapma...ben çabucak bu düneme süresini geçmek istiyommm...

Evet kızlar.şu konuyu kapatıp.hayatımıza devam edelim...biz burda hem arkadaşlık yapıyor hem de birlikte zayıflıyoruz.isteyenler aramıza katıla bilir.ben burda olmaktan çok memnunum.daha 6gün oldu ama hayatıma renk geldi.önceleri hiç böğle sevetek diyet yaptığımı hatırlamıyorum.herşey çok güzel sizinle...kızlar ben o kadar su içiyorum ki...daha şimdiden 2 litre içtim bile. Ayrıca yürüyüş yaparken içmek cabası terletiyor insanı.

Spor yaparken lımonlu yesıl çay ıc daha fazla yağ yakar
Ayrıca suya lımon eklersen bıraz suyu alkalı yapar oda faydalıdır

Cok tatlısın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…