Sen de öyle güzelim benim.ok.limonu hiç sevmem ama yeşil çayla içerim...az önce annemle konuştum.ona artlq 71.2 olduğumu söyledim.çok sevindi. canım ya . benden çok istiyor zayıflamamı..Spor yaparken lımonlu yesıl çay ıc daha fazla yağ yakar
Ayrıca suya lımon eklersen bıraz suyu alkalı yapar oda faydalıdır
Cok tatlısın yaaaa
arkadaşlar bende öyle süslü süslü cetvel gibi şeyden yapmak istiyorum kaç kilo olup kaç kilo verdiğinizi gösteren seyden ya nasıl yapılacak
Güzelim ben tam olatak sayfanın linkini unuttum ama bilen kızlar yardımcı olur.geçenlerde biri de sormuşdu galiba...
Kızlar daha önce mazeretimi belirtmiştim ama tekrarlayayim. Eşim öğretmen malum tatilde şuan sıkıldığı için bende izin aldim geziyoruz suan kayinvalidemdeyiz yarin da anneme geçicez. Kalabalık aileyiz birde çocukla uğraşinca firsat bulamıyorum yazmaya pazartesi inşallah tekrar düzenim oturur bende daha sik bakabilirim topige. Bir de menülerim cok iyi değil malumunuz anne evindeyiz iyi bakıyorlar bize :) yediklerimi yazmaya utanıyorum pazartesi görüşelim :)
ben geldim beni kabul ettiğiniz için teşekkürler ben 105 kilolum tam üç sene kendimi hayattan uzak tuttum resmen kendi hayatımı kendim yok ettim ama artık her yönden değişmek istiyorum bunlardan biriside kilo ve çok istekli ve azimlilim kilo verme konusunda yaşım 28 ve 6 ayda her ay 6ile5 kilo arasında vermek istiyorum yardımcı olursanız çook teşekkürler simdiden
arkadaşlar bende öyle süslü süslü cetvel gibi şeyden yapmak istiyorum kaç kilo olup kaç kilo verdiğinizi gösteren seyden ya nasıl yapılacak
Sen de öyle güzelim benim.ok.limonu hiç sevmem ama yeşil çayla içerim...az önce annemle konuştum.ona artlq 71.2 olduğumu söyledim.çok sevindi. canım ya . benden çok istiyor zayıflamamı..
Ben de kızlara katılıyorum.Sanki her kes rapor vermiyor ve günde 5 mesaj kuralı uyumuyor galiba.Hadi mayıs ayının fıstıkları böyle nasıl zayıflarız.Her yediğimizi içdiğimizi yazalım ki yorumlar yapılsın uyarılar yapılsın ki daha hızlı kilo verelim.Ben kendi adıma söyleye bilirim ki her mesaj yazıldığını gördüğümde daha bir motive oluyorum,mutlu oluyorum.Yalnız diyet yapan ben deyilim diye.Hepinizi daha kısa sürede tanıdığıma rağmen çok seviyorum tanıdığım kızları. Bebişlerim benim lütfen paylaşımları aksatmayalım,tabi geçerli mazeret varsa da yapılacak bir şey yok...
Nebileyim kuzum ya daha ne yiye bilirim ki.Yeşillik de oluyor.bir de bu gün haşlanmış yumurta yedim.Umarım olmuşdur.Bir de ben ekmekleri kızartıyorum,daha az kalorisi olduğunu duymuşdum.
Bak havuçu bulmiyordum.Ben de akşamları havuçu rendeleyip yoğurta yiyordum ki kalorisi az olsun.Şaşırdım...
Teşekkürler kuzum haklısın.daha dikkatli olurum...Ben de masumca bir tanesi yemiştim...
Ben kendi adıma senden çok memnunum güzelim.Hep sorularımı yanıtlıyorsun,yardımcı olmaya çalışıyorsun.Sağ ol güzelim benim.Sadece sen de günlük raporunu vermiyorsun sankiyoksa bana mı öyle geldi...
ben muzu çok kalorili diye biliyorum.Bir kaç dilim ekmeye berabermiş.Ama sen de diyetisyenle çalışıyorsun.bilemedim...
Tamam kuzum kızmak yok.Her kes eleştire bilir.Sonuçta kader arkadaşıyız ve her kesin hedefi belli...Bu arada sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Detoksu söyle de yapalım güzelim...
Sizin anti kabızlık diye bir formulunuz varmı kılar.Bağırsaklarln daha iyi çalışması için.Bir aralar form çay ictim.İyiidi ama kesince kabızlık yaptı.Sürekli alamıyorum da burda bir paketi 6 tl....
İşte motive etmek buna derim.Paylaşım için sağ ol güzelim...
Sağ ol kuzum.Hedefine ulaşmak dileyi ile.... Bu ara DEFNE2222 bak bu bilgileri sen de yaz....
Günaydın kuzummmm....kıvırcık güzelim benim.Her zaman ki gibi dünkü konuda da çok akıllı mantıklı davranmışsın.Sana da bu yakışır.Sana bir kez daha bayıldımmmm...
Sen de öyle güzelim benim.ok.limonu hiç sevmem ama yeşil çayla içerim...az önce annemle konuştum.ona artlq 71.2 olduğumu söyledim.çok sevindi. canım ya . benden çok istiyor zayıflamamı..
katilimi ılgiye gelince bircok takimda olmayan bir sohbet bir akicilik var.uye bulamazlarken biz hep burdayiz .tatil icinde kimseyi zorlayamamki.[ı][/ı]...ha hatta cuma bildirim yamayan kaptanlar bile var.yani herkez birsey yapsa hepimize kar olzyor.menulerde haklusiniz bir bosladik.ama bunlarin hicbiri hakaretinin nazareths olmaz
bir tek kisi benim soruma cevap vermedin yorum yapnadin diyemez bana.benm vcdanim rahat.
Görüyormusun bak ben bunu bilmiyodum ama kendim içim karar almıştım...guya sabahları içilen ılık su bağırsakları iyi çalışdırırmış ama bende fossss. ..kilo cetveli yapıyoruz diye bir yer vardı sanırım..
damlanur sakın kendini form çaya alıştırma içinde sinameki bitkisi varmış alışkanlık yapıyormuş..bende içmiştim bir ara şimdi ancak ayda bir içiyorum..onun yerine pırasa,ıspanak ye diyebillirim lif açısındann
Ok güzelim limonu kullanmaya başlıyorum artık.üstelik kalorisi de çok düşük ha. ..Cnm bana diyetisyenim söyledi limonun yağ parçalayıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği kanıtlanmış artık:)
Bunu bilmiyodum. Söylediyin iyi oldu.ben muz yerken vicdan azabı çekiyordum.ya....cnm evet muzun şeker oranı yüksek 1muz normal büyüklükte tabi 2 porsiyon meyve yerine geçiyor mesela 2 orta boy elma yerine. ama tatlı ihtiyacını karşılıyor çok tatlı istediğimde özellikle meyve hakkımı muzdan yana kullanıyorum üzerine tarçın serpip yerseniz tüm tatlı ihtiyacını gideriyor kan şekerini düzenliyor.
ayy bende 70 li günleri bi görsem:):):) hazirana kadar görürmüyüm ki??
ya ınanmıyorum nasıl bır kısılık varmıs aramızda çok güldüm doğrusu birbirimiz yağlıyormuşuk biz zaten yağlı olduğumuz için burdayız hayatımmAhhh berılcım hemen takımma alma bıraz dene bak kımılerının suyu çıkıyor böylee
ya ınanmıyorum nasıl bır kısılık varmıs aramızda çok güldüm doğrusu birbirimiz yağlıyormuşuk biz zaten yağlı olduğumuz için burdayız hayatımmAhhh berılcım hemen takımma alma bıraz dene bak kımılerının suyu çıkıyor böylee
okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepiniz halinizden memnunsunuz.böyle devam edin kötü eleştiriye hiç gelmiyosunuz.sadece birbirinizi yağlayıp ballıyosunuz.diyet köşesinde saçmasapan geyiklerle gereksiz şeylerle vakit geçiriyosunuz.bunlar için yüzlerce topic var açın orda takılın.ben motive olmama yardımcı olur ek bilgiler alırım tecrübelerinizden faydalanırım diye geldim buraya.ama umduğumu bulamadım.farkettim ki benim motivasyonum çok yerinde zaten.buraya ihtiyacım yok.boşa vakit kaybı.zaten geçen hafta da iyi kilo vermesem beni takıma almazdınız.sizin değerleriniz çok düşük olduğu için takıma yararlı olmam için beni aldınız takıma.herkese yolunda başarılar.yolunuz açık olsun.
Sabah 1s.b. ılık limonlu su
Kahvaltı; 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 minik domates, 2dilim ekmek
Ara. 3 ceviz, yarım muz,1fincan 5i bir arada cay
Öğle: 2dilim ekmek, 3 köfte, salata, 1 bardak ayran
Ara; yarım muz , 4 tane kepekli diyet bisküvi, 1tane sade soda
Akşam: 8 yemek kaşığı bulgur pilavı , yaninda bol roka ve marul.
Ara; 2 elma, 1 su bardağı yarım yağlı süt ( saat 21:00 gibi yer içerim artık:)
Su 2 litre oldu şimdilik yatincaya kadar 3 olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?