Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar bende öyle süslü süslü cetvel gibi şeyden yapmak istiyorum kaç kilo olup kaç kilo verdiğinizi gösteren seyden ya nasıl yapılacak

Spor yaparken lımonlu yesıl çay ıc daha fazla yağ yakar
Ayrıca suya lımon eklersen bıraz suyu alkalı yapar oda faydalıdır

Cok tatlısın yaaaa
Sen de öyle güzelim benim.ok.limonu hiç sevmem ama yeşil çayla içerim...az önce annemle konuştum.ona artlq 71.2 olduğumu söyledim.çok sevindi. canım ya . benden çok istiyor zayıflamamı..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende öyle süslü süslü cetvel gibi şeyden yapmak istiyorum kaç kilo olup kaç kilo verdiğinizi gösteren seyden ya nasıl yapılacak

Güzelim ben tam olatak sayfanın linkini unuttum ama bilen kızlar yardımcı olur.geçenlerde biri de sormuşdu galiba...

slm kızlar biraz önce dışarıdan geldim..çocuklarla basket oynamaya çalıştım en azından biraz hareket oldu..pazarteside işe başlayınca yürüyerek gideceğim...
bencede fazla kafayı takmayın bazen insanlar gününde olmuyor..

Güzelim ben tam olatak sayfanın linkini unuttum ama bilen kızlar yardımcı olur.geçenlerde biri de sormuşdu galiba...

kilo cetveli yapıyoruz diye bir yer vardı sanırım..
damlanur sakın kendini form çaya alıştırma içinde sinameki bitkisi varmış alışkanlık yapıyormuş..bende içmiştim bir ara şimdi ancak ayda bir içiyorum..onun yerine pırasa,ıspanak ye diyebillirim lif açısındann

sen yine de çok kaçırmamaya bak kuzum :) cumaya kilo verememiş olsan da en azından kilo almamış ol. o bile güzl bir netice olur ..

canım sende hoşgeldin aramıza :)

Sen de öyle güzelim benim.ok.limonu hiç sevmem ama yeşil çayla içerim...az önce annemle konuştum.ona artlq 71.2 olduğumu söyledim.çok sevindi. canım ya . benden çok istiyor zayıflamamı..

Cnm bana diyetisyenim söyledi limonun yağ parçalayıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği kanıtlanmış artık:)

cnm evet muzun şeker oranı yüksek 1muz normal büyüklükte tabi 2 porsiyon meyve yerine geçiyor mesela 2 orta boy elma yerine. ama tatlı ihtiyacını karşılıyor çok tatlı istediğimde özellikle meyve hakkımı muzdan yana kullanıyorum üzerine tarçın serpip yerseniz tüm tatlı ihtiyacını gideriyor kan şekerini düzenliyor.

ya ınanmıyorum nasıl bır kısılık varmıs aramızda çok güldüm doğrusu birbirimiz yağlıyormuşuk biz zaten yağlı olduğumuz için burdayız hayatımm Ahhh berılcım hemen takımma alma bıraz dene bak kımılerının suyu çıkıyor böylee

Baktım hava güzel bebişimi koydum pusete(umarım doğru kelimedir) çıktım dışarı.çok tempolu olmasa da karnımı içeri çekip,kalçalarımı sıkıp,burun dan nefes alıp ağzdan verek yürüyüş yaptım.düsünün yürümekten nefret eden ben,dışarıya çıxınca hemen oturacak bir yer arayan ben yürüdüm 30dakika.artık bu topiyin ve kendinizin bana faydasını siz düşünün yani...görümcemle çıkmışdım.bana dur kız hızına yetişemiyorum yoruldum dedi. Öyle mutlu oldum ki...kendimi super hiss ediyorum.akşam da ip atladım mı superrrr. ..

Görüyormusun bak ben bunu bilmiyodum ama kendim içim karar almıştım...guya sabahları içilen ılık su bağırsakları iyi çalışdırırmış ama bende fossss. ..
Cnm bana diyetisyenim söyledi limonun yağ parçalayıcı ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği kanıtlanmış artık:)
Ok güzelim limonu kullanmaya başlıyorum artık.üstelik kalorisi de çok düşük ha. ..

Bunu bilmiyodum. Söylediyin iyi oldu.ben muz yerken vicdan azabı çekiyordum.ya....
ayy bende 70 li günleri bi görsem:):):) hazirana kadar görürmüyüm ki??

Ben de marta kadar 60ları hazirana kadar da 50leri görmeyi ümid ediyorum...inşallah görürüz be güzelim...

Son düzenleme:

Yağlı olduğumuz için mi?

ayyy haklısın vala biz yağlı olduğumuz için burdayız :):):):):)

Susayim uzamasin dedim ama dayanamiyorum boyle insanlara..
buraya ihtiyacın yoksa gidebilirsin kimseyi yaftalamaya hakkın yok..
Elestirine cevap vermemiz bunu kabul etmedigimiz anlamına gelmedigini algılamak çok zor olmasa gerek.Nasıl bir egodur ki kendinde bu tarz konuşma hakkını görüyorsun?.
Afedersin de sen bir guzel s*ç sıva ondan sonra kimse bisey soylemesin...bi de guzel bi not kondur...Zekice cidden.... Gayet de sana soyluyoruz.Arkandan konuşmak olarak algıla ya da algılama... Bir çok şeyi de doğru anlamamış olduğun yadsınamaz bir gerçek...
Diyet köşeleri diye bahsettigin yerde bir cok insan arkadaslik kurdu ideal kiloya ulaştı..Madem beğenmiyordun gelmeseydin...
Herkes buraya 2 kilo verdi diye alınmıyor..Kendine de pay çıkarmanın alemi yok...zaten düzgünce takip etseydin bizim de nasıl alındığımızı görüp òyle bir cumle soylemezdin..bir birmirimizi yağlarız ballarız merak etme :))) senin anlayışın zihniyetin bu işte :))

Hadi canım sen boşa vakit harcamıcağın şeylerle oyalan...Belli ne kadar dolu olduğun..Hayatını öyle temellere oturtmuşsun ki zihniyetin tavırların yaklaşımın çoookk dolu dolu....hadi sağlıcakla kal..tabi tatmin olursan..

Sabah 1s.b. ılık limonlu su
Kahvaltı; 2dilim peynir, 5 zeytin, 1 minik domates, 2dilim ekmek

Ara. 3 ceviz, yarım muz,1fincan 5i bir arada cay

Öğle: 2dilim ekmek, 3 köfte, salata, 1 bardak ayran

Ara; yarım muz , 4 tane kepekli diyet bisküvi, 1tane sade soda

Akşam: 8 yemek kaşığı bulgur pilavı , yaninda bol roka ve marul.

Ara; 2 elma, 1 su bardağı yarım yağlı süt ( saat 21:00 gibi yer içerim artık:)

Su 2 litre oldu şimdilik yatincaya kadar 3 olcak inş.

guzelbır menu tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…