Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu tablo olayınıda anlamadım gerçekten ..hani şu anket mi ?ben onu yapmıştım..biri açıklarsa iyi olur neyse ben de yaparım..

Canlar ben daha öncede açıklamıştım tekrar açıklıyım benim yaptığım diyet fix hergün aynı şeyleri yiyorum o nedenle hergün yazmıyorum ama listemi tekrar paylaşabilirim yeni katılan arkadaşların görmesi adına :)

Canım ben sen daha aramızda yokken açıklamamı yapmıştım ben hergün fiks aynı şeyleri yiyorum bu nedenle hergün aynı şeyi paylaşmıyorum şuan bildiğim kadarıyla sen diyetin başındasın hızlı bir şekilde veriyorsun bende 2 ayda 11 kilo verdim tek çok çalışan sen değilsin ama artık yavaş yavaş duraksama dönemlerine geldim ve artık eskisi kadar hızlı gitmiyor yani bu çok çalışmadığımadığım anlamına gelmiyor.

diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...

Canım berilinde dediği gibi elimizden geleni yapıyoruz burası sonuçta sanal bir ortam eğer diğer gruplarda daha gaza getirici uygulamalar varsa incele bizimle paylaş yada bizimle motive olamıyorsan daha motive olucağın topikleride inceleyebilirsin.

BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ: 92.8
ŞİMDİ: 84.3
HEDEF :62
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik +genetik :)
ZAYIFLAMA NEDENİ: kedime güvenim gelsin, bel ağrım olmasın. Eski kıyafetlerime girebileyim... neden çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…