Mısafırler gıttı ortalıgı topladım şimdı çalıkuşunu izlıyorummmm
Son olarak 1 muz, çeyrek elma ile bu gününde yeme icme muhabbeti sona ermistir:)
Zorlayamıyorsun da..,.....
haydi geçmiş olsun..nasıl kaçamak var mı?bende rejimdeyken ne zaman misafir gelse kaçamak oluyordu..
merve sen gecmisi okuyormusun
bu tablo olayınıda anlamadım gerçekten ..hani şu anket mi ?ben onu yapmıştım..biri açıklarsa iyi olur neyse ben de yaparım..
Donuslerini soylemediler
Hakkisiniz, suan Tatil diye cocuk evde olanlar var.katilim hep tstillerde Azalir
Masum annesinde
Ben kolum Dan spor yapamiyorum evime gece geldim ankaradan
Adigegupse dersleri varmis yogunuz diyor
Defne izinluydi bebegi hastaydi
Ebru i oluyoroyleyi bilemiyorum
Yukaridaki leer ek herkeze yorum yapmaya sorularini cevaplamaya calusiyorum
Daha ne yapacan ki.....ö.
vallahi ben açıp okuyorum berilcim yazıları.ama sana bişey diyiim diyet kilo vermek adına az şey yazıyoruz.herkes rapor yazmıyor.burada amacımız biraz da birbirimizin yediğini içtiğini eleştirmek ya da takdir etmek sanıyorum ki.ben bol bol spor yapıyoorum az yiyorum bol hareketteyim.bu hafta gene birinci olucam söyliim sana.sabah wc den sonra tarıldım75.2 kg im.geçen cuma 76 idim.şimdiden 800 gr verdim bile cumaya kadar 250-300 daha versem super olur.ben çok çalışıyorum ve emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum.
diyorum ki burası diyet köşesi ama diyet spor konusu konuşması az.millet gerçekten diyette mi yaa hani motivasyon birbirini gaza getirme?yooooook...
ben diyetisyene giderken hep yarım muz veriyordu..
Kızlar yeni geldim hocayla görüsmemiz vardı felaket basim agriyor
Mısafırler gıttı ortalıgı topladım şimdı çalıkuşunu izlıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?