Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

05.02.2014 carsamba

Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim salam
4 zeytin
1 dilim peynir

oglen
1 turk kahvesi yanina 1 kurabiye
(yagsiz ve şekersiz)
kurabiyenin ici de ceviz var yag yok ve şeker yerine pekmez kullanılmıs cok guzel bisey

Aksam
bol yesillikli limonlu patates salatası
(yagsiz)
1 saat yuruyus
Bir bucuk litre su

Damlanurcum valla kaynanalar ictenligi degil yapay şirinlikleri seviyor sòyliyim :))) benim bildigim geneli bu
ona kaynan oldugunu hissettircen tamam annecim dicen senden iyisi olmaz sonra ne istersen diyebilirsin haha

Son düzenleme:

Katılıyorum canım sana

Ne demek canım tabiki haber vericem birazdan ne yaptığımıda açıklıcam şimdi geçmişi okuyorum ayrıca poem konuundaki dediklerinede katılıyorum.

Herkesin takıma yüzdesiyle faydalı olduğu haftalar oldu kimse bunu böyle takımın yüzüne vurmadı geçen haftalarda merve deli gibi kilo verdi hiçte böyle abuk sabuk konuşmadı yani...

Tam cicektir bocegim olduk yawww
Kiz.....öpücemmmmm. Öpücemmmm bak
Senin hastaligin nasil oldu .dr.gittin degilmi
Görümcem de söylüyor hep huyuna git şirinlik yap diye.ama içimden gelmiyor kiiiu

Ben de diyorum benim güzelim nerde kaldı.gek sen.ben yarın okurum artık.öpüyorum hepinizi gül kokan yanaklardannnnn...ç
Öp beni....
Hatta bayira karsi yatir beni tirnakla beni Kasi beni.....
O tarifi hemmmmmen istiyorum.keske patatesten yana olmasaydi salata tercihin
O suyun durumu ne. Hiiiiiii....... Yatana Kadar eccik daha ic
Yurumusunde ohhhhhh mis
Damlanurcum valla kaynanalar ictenligi degil yapay şirinlikleri seviyor sòyliyim :))) benim bildigim geneli bu
ona kaynan oldugunu hissettircen tamam annecim dicen senden iyisi olmaz sonra ne istersen diyebilirsin haha
Yok kiz Ben 14 yil beraber oturdum, sevisirikkkkk

Katılıyorum canım sana

Katilmana sevindimmmm
Senin günün nasil gecti dokul bakiyimmmmmm

Gonca olanlardan dolayi cok uzgunum.sana karsi kendimi mahcup hissediyorum.

Canım daha öncede açıkladım tekrar açıklıyım benim hergün yediğim fiks oldugu için hergün paylaşmıyorum yediklerimi çünkü hergün aynı şeyi yiyorum ben 2 haftalık olarak paylaşıyorum detoksa gelince yarın alıcam ve paylaşıcam 1 hafta detoks yapıcam bu nedenle hergün detoksta neler var tek tek yazmıcam kabızlığa iyi gelmesi içinde her sabah aç karna 2 kuru erik bir bardak ılık su içiyorum.

ben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.

Yok ya butun gece ne yapalim diye dusundum.sabah gordum harbi uzuldum.son 4 gunde 120 kusur mesaj yazmistim.bu zamani yuzunu bile görmedigim ama sevdigim kisilere ayirmisim.en Cokta Kirik kolla yetismeye calismama uzuldum ya

Haklısın valla canım bu halinle bu kadar zaman ayırıp takımı bir arada tutmaya çalışıyosun bide yaşadığımız tatsızlıklara bak...

Cnm akşam ayran yada yogurt olabilirdi. Oglende bişey yememissin

İşte canım kendi kendine atıp tutmuş :)

Kaynana olayina ben de iste ilk alisamadim sonra huyuna gittim biraz onun da tavirlari duzeldi simdi hic problem yok :)

su benim midemi bulandiriyor canim ya hic icmeyen ben icin super bile bu aslinda su icmede hep problemim oldu ben yazin bile zor icerim.ama icmeye calissam yatana kadar sonra sabaha kadar çiş

Bu arda kurabiyeyi ben hocanın ofisinde yemistm cok begendim sinif arkadasim anlatti yapilisini gittim ayni yerden aldim. sordum cidden hem doyurucu hem cok hafifi bidaha aldigimda size adını da ogrenirim :)
Doktora gitmedim artk onceki ilaclarimi kullaniyorum kaşıntım gecti hic dokunmuyorum. Teskkur hatirladigin icin :)

Son düzenleme:

Ne demek canım tabiki haber vericem birazdan ne yaptığımıda açıklıcam şimdi geçmişi okuyorum ayrıca poem konuundaki dediklerinede katılıyorum.
Bosver uzamasın

Herkesin takıma yüzdesiyle faydalı olduğu haftalar oldu kimse bunu böyle takımın yüzüne vurmadı geçen haftalarda merve deli gibi kilo verdi hiçte böyle abuk sabuk konuşmadı yani...
Arada gelıp bakıyor konuyu kapatalım
Gel canım yapamıyorum ben

Haklısın valla canım bu halinle bu kadar zaman ayırıp takımı bir arada tutmaya çalışıyosun bide yaşadığımız tatsızlıklara bak...
Bırınıze bır faydam olduysa ne mutlu bana
Suyun ıcıne sevdıgın meyvelerden sık
Bırkac dolum salatalık at
Tarcın kabuğu ekle
Nanede hoş oluyor

Gel vallahi bırak işi gücü :))
Ne güzel gaza getiriyorum dimi kendime hayrım yok

Oyyyy Allah sabır versin canım sana yaa :)

HE deyip geçiceksin benim kayınvalidemde biraz dırdırcı eşim salla ya he de geç diyo öyle yapıorum =))

Maşallah
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77*, oluroylebazen, EbruEva+, Kararrrsabrrr, gogo2405+

Supersin valla ben de oyle iciyorum zaten diger turlu hic icesim gelmiyor. Salatalikli cok guzel oliyor

Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)

Olum bende 2.7 kilo verdim bi hafta hiç yüzünüze vurdum mu yaa =))) Bu tam cins bir arkadaşmış yani berilin dediği gibi iki ce eee yapıp bide tavırlar abuk sabuk =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…