- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Ya cok uzuldum Ben adina.bu Kadar kompleksli olmanada sastim.tanidigim kadariyla atip tutacak karekterde kimse Yok.hele gelusimini tamamlamamis insan hic Yok.gelisimini tamamlayan insanlarda gelene hosgeldin gidenede ne derse desin iyi dileklerle gule gule der.gitmene sevindim bu karakterde biriyle ayni zamani paylasmadigim icin.
Banugul hosgeldinnnnn
Eva Haber verdigin icin tsk
Poem seni Kilo verdin diye almadim.ben deneme suresi olayina karsiyim senden oncekileride haftasina takma aldim.ama yinede cok Kilo verdinde takimi kurtardin ya tsk.sen olmasan kotu olurduk ya....
Benden sana bir tavsiye surekli diyet modunda muabbetinde gezme sikilirsin eeeeh dersin bir yerinide.diyet denen birseyde Yok zaten saglikli yasam var.omur boyu diyetle gecmezzzzz.yasam tarzin olmali.hem anlamadigim bir konu var Gun icinde ne Kadar burdasinki.....neyse bosver motivasyonunun yerinde olmasina sevindim yinede.ayrica tesekkür ederim yazin ve yazindaki uslubunla rengini belli ettigin icin.
Masumum Ben hep guvenmeden yanayim.samimiyete inanirim.herkezi kendim gibi sanirim.ama sok oldum.sanaldada olsa herkez katakteriyle Burda.ote yandan aylarca Burda olup ansizin cekip gideni gordum.ama seviyesizligi gormedim pek.en cok uzuldugumde ne siskin bir egoymus ya.....takimi kurtardi yuzdesiyle. 25 ocakta takima gelmis 56 mesaj yazilmis.ikisi hakaret zaten.katilim bu Kadar ama .......neyse
Tam cicektir bocegim olduk yawwwHoc abartmadan soyluyorum gecen yil mayis ayindan beri bu forumdayim guzel arkadaslarim oldu ama ilk defa bu takimda takım oldugumuz icin kendimi sansli hissediyorum..mecburiyet icin degil sırf size ısındıgım icin geliyorum.. ben de hepinizi seviyorum :*
Canim ben de erkek arkadasimin annesiyle problem yasiyordum.biraz huyuna suyuna git öp sarıl hemen kaynana modundan çıkıp anne moduna giriyorlardırdır yaptiginda da tartisma cikarmadan cevabini ver.cok susmak da iyi degil.biraz laf ederken cekinir boylece
Canim bi sure sonra alisiyosun zaten ben de artik inanitmisin ne cips ne kola ne cikolata canim cekmiyor artik
Öp beni....Görümcem de söylüyor hep huyuna git şirinlik yap diye.ama içimden gelmiyor kiiiu
Ben de diyorum benim güzelim nerde kaldı.gek sen.ben yarın okurum artık.öpüyorum hepinizi gül kokan yanaklardannnnn...ç
O tarifi hemmmmmen istiyorum.keske patatesten yana olmasaydi salata tercihin05.02.2014 carsamba
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim salam
4 zeytin
1 dilim peynir
oglen
1 turk kahvesi yanina 1 kurabiye
(yagsiz ve şekersiz)
kurabiyenin ici de ceviz var yag yok ve şeker yerine pekmez kullanılmıs cok guzel bisey
Aksam
bol yesillikli limonlu patates salatası
(yagsiz)
1 saat yuruyus
Bir bucuk litre su
Yok kiz Ben 14 yil beraber oturdum, sevisirikkkkkDamlanurcum valla kaynanalar ictenligi degil yapay şirinlikleri seviyor sòyliyim :))) benim bildigim geneli bu
ona kaynan oldugunu hissettircen tamam annecim dicen senden iyisi olmazsonra ne istersen diyebilirsin haha
Katılıyorum canım sana
Ben de kızlara katılıyorum.Sanki her kes rapor vermiyor ve günde 5 mesaj kuralı uyumuyor galiba.Hadi mayıs ayının fıstıkları böyle nasıl zayıflarız.Her yediğimizi içdiğimizi yazalım ki yorumlar yapılsın uyarılar yapılsın ki daha hızlı kilo verelim.Ben kendi adıma söyleye bilirim ki her mesaj yazıldığını gördüğümde daha bir motive oluyorum,mutlu oluyorum.Yalnız diyet yapan ben deyilim diye.Hepinizi daha kısa sürede tanıdığıma rağmen çok seviyorum tanıdığım kızları. Bebişlerim benim lütfen paylaşımları aksatmayalım,tabi geçerli mazeret varsa da yapılacak bir şey yok...
Tamam kuzum kızmak yok.Her kes eleştire bilir.Sonuçta kader arkadaşıyız ve her kesin hedefi belli...Bu arada sabahı sabırsızlıkla bekliyorum.Detoksu söyle de yapalım güzelim...
Sizin anti kabızlık diye bir formulunuz varmı kılar.Bağırsaklarln daha iyi çalışması için.Bir aralar form çay ictim.İyiidi ama kesince kabızlık yaptı.Sürekli alamıyorum da burda bir paketi 6 tl....
Yok ya butun gece ne yapalim diye dusundum.sabah gordum harbi uzuldum.son 4 gunde 120 kusur mesaj yazmistim.bu zamani yuzunu bile görmedigim ama sevdigim kisilere ayirmisim.en Cokta Kirik kolla yetismeye calismama uzuldum ya
05.02.2014 carsamba
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim salam
4 zeytin
1 dilim peynir
oglen
1 turk kahvesi yanina 1 kurabiye
(yagsiz ve şekersiz)
kurabiyenin ici de ceviz var yag yok ve şeker yerine pekmez kullanılmıs cok guzel bisey
Aksam
bol yesillikli limonlu patates salatası
(yagsiz)
1 saat yuruyus
Bir bucuk litre su
anaaaaaaa ortalık karışmış baya.ben de dünde kalmışım. Sabah alıntılamışım şimdi yazmaya vakit buldum.Olanlara üzüldüm.Arkadaşın tavrı ve söyledikleri hiç iyi deyil ama siz de canınızı sıkmayın.Her kesin kendi tercihi.Kimseyi zorla yanımızda tutmayız ki.Ayrıca ben onun arkasından da atıp tutanını görmedim....Nerden çıktı ki...anlamadım...
Tam cicektir bocegim olduk yawww
Kiz.....öpücemmmmm. Öpücemmmm bak
Senin hastaligin nasil oldu .dr.gittin degilmi
Öp beni....
Hatta bayira karsi yatir beni tirnakla beni Kasi beni.....
O tarifi hemmmmmen istiyorum.keske patatesten yana olmasaydi salata tercihin
O suyun durumu ne. Hiiiiiii....... Yatana Kadar eccik daha ic
Yurumusunde ohhhhhh mis
Yok kiz Ben 14 yil beraber oturdum, sevisirikkkkk
.
Canim sabah yazdigim 11 civari o yuzden az yedim :*Cnm akşam ayran yada yogurt olabilirdi. Oglende bişey yememissin
Bosver uzamasın
Ne demek canım tabiki haber vericem birazdan ne yaptığımıda açıklıcam şimdi geçmişi okuyorum ayrıca poem konuundaki dediklerinede katılıyorum.
Arada gelıp bakıyor konuyu kapatalımHerkesin takıma yüzdesiyle faydalı olduğu haftalar oldu kimse bunu böyle takımın yüzüne vurmadı geçen haftalarda merve deli gibi kilo verdi hiçte böyle abuk sabuk konuşmadı yani...
Gel canım yapamıyorum benben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.
Bırınıze bır faydam olduysa ne mutlu bana
Haklısın valla canım bu halinle bu kadar zaman ayırıp takımı bir arada tutmaya çalışıyosun bide yaşadığımız tatsızlıklara bak...
Suyun ıcıne sevdıgın meyvelerden sıkKaynana olayina ben de iste ilk alisamadim sonra huyuna gittim biraz onun da tavirlari duzeldi simdi hic problem yok :)
su benim midemi bulandiriyor canim ya hic icmeyen ben icin super bile bu aslinda su icmede hep problemim oldu ben yazin bile zor icerim.ama icmeye calissam yatana kadar sonra sabaha kadar çiş
Bu arda kurabiyeyi ben hocanın ofisinde yemistm cok begendim sinif arkadasim anlatti yapilisini gittim ayni yerden aldim.sordum cidden hem doyurucu hem cok hafifi bidaha aldigimda size adını da ogrenirim :)
Doktora gitmedim artk onceki ilaclarimi kullaniyorum kaşıntım gecti hic dokunmuyorum. Teskkur hatirladigin icin :)
Gel vallahi bırak işi gücü :))ben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.
kime sorsan dünyanın en şanslı gelinlerindenim aslında.Burda tüm gelinler kaynanayla oturuyor neredeyse,hele hele kocası benim ki gibi evin tek oğluysa...Ben de kaynanamla komşuyum.Ama acı olan tarafı şu ki sabah 9dan akşama 11e kadar bizde...hem de yalnız deyil ha..evde boşanmış bir görümcem de var....
kaynanam pc nin karşısında oturduğum için dır dır konuşuyor sinirlerimi bozuyor resmen. Her şeye dır dır,tüm gün pc nin ya da tel.in başındasın diyor.İşi görsene diyor.Sanki kendisi çok temiz tertipli de....önceden çok oturmazdım ya,şimdi bağımlılık yaptınız bende...O da batıyor kadına.Spor yapınca bile konuşucak bir şeyler bulur...neyse ya...çok sinirliyimmmmmm
Bosver uzamasın
Arada gelıp bakıyor konuyu kapatalım
Gel canım yapamıyorum ben
Bırınıze bır faydam olduysa ne mutlu bana
Suyun ıcıne sevdıgın meyvelerden sık
Bırkac dolum salatalık at
Tarcın kabuğu ekle
Nanede hoş oluyor
Susayim uzamasin dedim ama dayanamiyorum boyle insanlara..
buraya ihtiyacın yoksa gidebilirsin kimseyi yaftalamaya hakkın yok..
Elestirine cevap vermemiz bunu kabul etmedigimiz anlamına gelmedigini algılamak çok zor olmasa gerek.Nasıl bir egodur ki kendinde bu tarz konuşma hakkını görüyorsun?.
Afedersin de sen bir guzel s*ç sıva ondan sonra kimse bisey soylemesin...bi de guzel bi not kondur...Zekice cidden.... Gayet de sana soyluyoruz.Arkandan konuşmak olarak algıla ya da algılama... Bir çok şeyi de doğru anlamamış olduğun yadsınamaz bir gerçek...
Diyet köşeleri diye bahsettigin yerde bir cok insan arkadaslik kurdu ideal kiloya ulaştı..Madem beğenmiyordun gelmeseydin...
Herkes buraya 2 kilo verdi diye alınmıyor..Kendine de pay çıkarmanın alemi yok...zaten düzgünce takip etseydin bizim de nasıl alındığımızı görüp òyle bir cumle soylemezdin..bir birmirimizi yağlarız ballarız merak etme :))) senin anlayışın zihniyetin bu işte :))
Hadi canım sen boşa vakit harcamıcağın şeylerle oyalan...Belli ne kadar dolu olduğun..Hayatını öyle temellere oturtmuşsun ki zihniyetin tavırların yaklaşımın çoookk dolu dolu....hadi sağlıcakla kal..tabi tatmin olursan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?