Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaynanam pc nin karşısında oturduğum için dır dır konuşuyor sinirlerimi bozuyor resmen. Her şeye dır dır,tüm gün pc nin ya da tel.in başındasın diyor.İşi görsene diyor.Sanki kendisi çok temiz tertipli de....önceden çok oturmazdım ya,şimdi bağımlılık yaptınız bende...O da batıyor kadına.Spor yapınca bile konuşucak bir şeyler bulur...neyse ya...çok sinirliyimmmmmm

Nereye kaçtınız fıstıklar...tam dertleşmeye ihtiyacım varken...Berilim sen neredesin,yoksun güzelim....

kızlar nasılsınız

iyi canım sen nabıyosunnnnn

ıyyyy allah kolaylık versin berabermi oturuyosunuzzz

Şu diyetin öncekilerden farkı benim için ne biliyormusunuz?önceleri sevdiyim şeylerden mahrum kalırdım.Hiç cips yemezdim kola içmezdim çok çeşitli yemek yemezdim,bazen tek besinle karabuğday ile beslendiyim bile oldu...Ama şimid canım isteyen her şeyi yiyorum ama az...çok azzzzz....garip olan o ki canım bile fazlasını çekmiyor....Size vereceyim rapor geliyor aklıma hiç istemiyorum...Mesela pepsi içiyorum bardağın dibinde süzüp 5 yudum içip bırakıyorum...3 4 tane kalem gibi patates kızartması yiyorum ve doyuyorum daha da istemiyorum...Az önce bir tane tavuk kanadı kadar az kızarmış balık yedim ve doydum kızartma olduğu için gerisini istemedim...çok müthiş bir motivasyona sahibim sizlerle...Ama ne zaman motivasyonuma,irademe emin olucam biliyormusunuz?misafir gittiğimde ya da misafir geldiyinde de diyetime sadık kalırsam.Lütfen hiç bir zaman buna izin vermeyin.Beni güzelce uyarın.cezayla tehdit edin...size güveniyorummmm

iyi canım sen nabıyosunnnnn

ıyyyy allah kolaylık versin berabermi oturuyosunuzzz

kime sorsan dünyanın en şanslı gelinlerindenim aslında.Burda tüm gelinler kaynanayla oturuyor neredeyse,hele hele kocası benim ki gibi evin tek oğluysa...Ben de kaynanamla komşuyum.Ama acı olan tarafı şu ki sabah 9dan akşama 11e kadar bizde...hem de yalnız deyil ha..evde boşanmış bir görümcem de var....

Ayy cnm Allah yardımcın olsun yaa ama takmamaya çalış boşver. .

Ayy cnm Allah yardımcın olsun yaa ama takmamaya çalış boşver. .

Evet ya yapacak bir şey yok.Sadece Allah bana sabır versin...sonuçta sevdiğim insanın annesi...çok kötü biri diyil aslında ama ne bileyim dır dır beni sinir eden bir şey...Ben sakinlikden huzurdan yanayım..

Sabah 1 dilim çavdar ekemeyi, 1 dilim peynir,1 yumurta,dereotu,yeşil çay
Ara elma,yeşil çay
Öğlen 2 kase kadar yoğurt çorbası,ıspanaklı,naneli..
Ara yeşil çay,ceviz
Akşam 1 tane tavuk kanadı kadar az kızarmı balık,1 kase yoğurt,1tane ev yapımı pişmiiş domates konserve
Ara elma,yeşil çay,5yudum pepsi

Bu gün menüm kıt galiba...

3litre su,yarım saat evde yürüyüş,yarım saat dışarıda yürüyüş,200 tane ip atladım.100öğlen,100 akşam..Akşam artık her yerim kırılıyor yorgunluktan..son 20taneyi zor yaptım yani...

Ya dün ben kocamın kollarından kaçtım size geldim ama ne ettiysem yazdıklarımı gönderemedim.Bu gün de gelmeye çalışırım.Önce güzel bir banyo yapıp,sonra nefis bir uyku çekmek istiyorum.Yarın görüşmek üzere.öpüyorum hepinizi...umarım bu gün hiç bir arkadaşım içinde yediklerinin vicdan azabıyla uyumaz...benim için en büyük dilek bu...benim içim çorbamın 2 kase olmasından yana sıkkın bir az...

çok yesıl cay zararlı degılmı ?

bende kaynanamlarla bırlıkte oturuyorm cok sıkılıyorum yaa ne olucak bızım halımız...

Kuzularim sekerlerim...canlarim....yagli balli sevgili citirlarim.....kugu gibi narin ceylan gibi alimli arkadaslarim Cat kapi musafirluge gitmek zorunda kaldim.insallah aksam yazarim.ayrica gunahi sevabiyla yediklerinizi yazin Ben yazacam.
Herseye ragmen ekranin obur ucunda olsanizda yuzunuzu gormesemde hepinizi seviyorum....uzuntunuzde aklima takiluyorsunuz, sevincletinizde kocaman bir gulumsemeyle yuzume oturuyorsinuz.
Ya Ben hepinizi cok seviyorum

Banucummmmm seninle ilgilenemedim kusuruma bakma ama inanki telafi edecem.
Eeee nede olsa yigenimin adi agzimin tadisin
Meraklanna sekerim cenemden bikarsinnnnn
Bu arada herseyi sorrrr

çok yesıl cay zararlı degılmı ?

bende kaynanamlarla bırlıkte oturuyorm cok sıkılıyorum yaa ne olucak bızım halımız...

Canim gunde 3 kupa yesil cay faydali fazlasi vucuttaki mineralleri emilmeden attiriyor

Hoc abartmadan soyluyorum gecen yil mayis ayindan beri bu forumdayim guzel arkadaslarim oldu ama ilk defa bu takimda takım oldugumuz icin kendimi sansli hissediyorum..mecburiyet icin degil sırf size ısındıgım icin geliyorum.. ben de hepinizi seviyorum :*
Canim ben de erkek arkadasimin annesiyle problem yasiyordum.biraz huyuna suyuna git öp sarıl hemen kaynana modundan çıkıp anne moduna giriyorlar dırdır yaptiginda da tartisma cikarmadan cevabini ver.cok susmak da iyi degil.biraz laf ederken cekinir boylece

Canim bi sure sonra alisiyosun zaten ben de artik inanitmisin ne cips ne kola ne cikolata canim cekmiyor artik

Görümcem de söylüyor hep huyuna git şirinlik yap diye.ama içimden gelmiyor kiiiu

Ben de diyorum benim güzelim nerde kaldı.gek sen.ben yarın okurum artık.öpüyorum hepinizi gül kokan yanaklardannnnn...ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…