Daha önce bu şekilde kilo verdim ama geri aldim diyosun diyetisyenlerin verdiği diyetlere uygun beylenorsen ve spor yaparsan kilo verirsin ama bu kadar az yiyeyerek olmaz. Diyetisyen menusunu 1 ay uygularsan bedenin alışır ve kilo vermeye baslarsin.ama once sabirla listeye uyman gerekir.
Hoşgeldin cnm aramıza hedefine ulaşman dileğiyle:)Herkese Merhabalarrrrrrrrr
Çok sevdiğim ve kıramadığım bir arkadaşım sayesinde ben de aranıza katılmış bulunmaktayım.
Kendisi 5. Takım'da, 5. Takıma burdan selamlarımı iletiyorum.
Günlük menümü daha sonra sizlerle paylaşıyor olacağım.
GOGO haklı bence bu şekilde kilo versende çok sağlıksız olur ve ilk fırsatta vücut geri alır.
Hoşgeldin cnm aramıza hedefine ulaşman dileğiyle:)
evet tatlım ya.bu azim konusunda seninle aynı fikirdeyiz galiba...motivasyon olarak bana çok iyi geliyorsun.lütfen her yaşadığını yaz,benim için önemli...cnm senin için yaptığım alıntılar pek bi karışmış valla anlamadımher neyse ben kafama koydum İNŞŞ. Bu kez milat olcak ve ben ideal kiloma kavuşcam öyle umut ediyorum ve bunun için gayret ediyorum. bekle beni 300 e gelince haber etcem sana:):) bu arada insan o yeme ataklarını sabredip atlatınca cidden anlatılmaz bir mutluluk beliriyo yaaa:):)
baktım güzelim.e tombikmişiz bir az,ama zevklisin...giyinmeyi biliyorsun tatlım.kıııızzzz sen tablo için bilgilerini vermedin mi yoksa benmi atladım.tabloya bakıp kilonu öyrenmek istedim ama yoksunnnnn...KIZLAR BAKIN BI BAKALIM KENDI RESMIMI PAYLAŞTIM ÇOK KILOLU DURUYORMUYUM.YORUMLARI BEKLIYORUM
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
kızzz sen yeme iznine mi çıktın anlamadım.neden izne çıktın?Kiz benimki yeme izin olduuuu
Dämlacks Ben zaten pek bir duzendizim gelirsem sizide bastan cikaririm
tşk ederim cnm. dün spor yapmadım bugün platese ve yürüyüşe başlayacağım o yüzden yazmamıştım. ayrıca dün 2,5 lt su tükettim. menümü evde bulunduğum sürece az tutuyorum okulda yiyeceğim şeyler bana pek uygun olmuyor. yağsız tost ve et ekmekli hamburger , tek ve et ekmekli döner gibi yiyecekler olunca dengeleme yapmam gerekiyor. 3 yıl önceden bu şekilde uygulayarak kilo verdim. kurallarınız konusunda verdiğin bilgi için tşkler. umarım problemsiz sizlerden biri olurum.. sevgiler..
spor güzel bence.daha ne yapıcaksın ki...sporda böğle devam.ama yiyecek olarak belli bir düzen oturtmalısın yoksa zor olur güzelim...hazır gıdalar yasakmış evden hazırlayıp götürmem gerekecek bu durumdane yapacağıma dair fikir alabilir miyim ? ton balığı alıp yiyebilirim aslında. evde hazırlayacaklarım sandviç türleri oluyor ve onlar bana fena kilo aldırıyor.. normalde de tüketiyorum diyet psikolojisine giremem o muhteşem şeylerle günde 45 dk yürüyüş yarım saat plates yeterli gelmez mi sizce.. kurallarda extra spor zamanı yapılacak deniliyor.. :44:
Aramıza hoş geldin.inşallah hem sen bze hem biz sana iyi geliriz...ama pek bir istekli deyilsin sanki kuzum.yoksa bana mı öğle geldi?Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle takım üyelerine kendimden biraz olsun bahsetmek istiyorum.
Ben 25 yaşındayım, boyum 1,74 ve kilom (şuan) 85.
Nişanlıyım ve malum düğüne kadar hedef kiloma inmek için çaba göstermem gerekiyor. (Şuan 75)
Sevdiğim bir arkadaşım, 5. Takıma üye ve gösterdiği azim ile birlikte hedef kilosuna yaklaşmak için elinden geleni yapıyor.
Onun vesilesi ile ben de şuan bu takıma üye oldum.
İstediğim zaman bunu başaracağımı biliyorum.
Buraya gelme nedenim ise; Görüş ve önerileriniz ile bunu daha düzenli ve hızlı yapabilmektir.
Şimdiden ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ediyorum.
Canlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.
Aramıza hoş geldin.inşallah hem sen bze hem biz sana iyi geliriz...ama pek bir istekli deyilsin sanki kuzum.yoksa bana mı öğle geldi?
İstekliyim elbette, kim fazlalıklarından kurtulmak istemez ki? Bugün haftanın ilk ve en yoğun günü, Pazartesi Sendromunu üzerimden atabilmek adına biraz yaramazlık bile yaptım
Akşama yoğunluk azalırsa bugün yediklerimi paylaşacağım
Aramıza hoş geldin.inşallah hem sen bze hem biz sana iyi geliriz...ama pek bir istekli deyilsin sanki kuzum.yoksa bana mı öğle geldi?
İstekliyim elbette, kim fazlalıklarından kurtulmak istemez ki? Bugün haftanın ilk ve en yoğun günü, Pazartesi Sendromunu üzerimden atabilmek adına biraz yaramazlık bile yaptım
Akşama yoğunluk azalırsa bugün yediklerimi paylaşacağım
evet güzelim ya,hep birlikte kurtulucaz bu pis kilolardan...anlaşılan sen de çalışan tombiksin,ben ev hanımı tombikim...çalışan biri için kilo vermek daha kolaydır bence.ev hanımı olunca bir az haraketlilik oluyor haliyle...
Güzel 2 hafta deneme süresi başlasın o vakitArkadaşım sayesinde pek bir bilgi sahibiyim
İlgin için teşekkürler canım.
Tekrar hoşgeldin aramızaTekrar Merhaba Arkadaşlar,
Nişanlıyım ve malum düğüne kadar hedef kiloma inmek için çaba göstermem gerekiyor. (Şuan 75)
Sevdiğim bir arkadaşım, 5. Takıma üye ve gösterdiği azim ile birlikte hedef kilosuna yaklaşmak için elinden geleni yapıyor.
Buraya gelme nedenim ise; Görüş ve önerileriniz ile bunu daha düzenli ve hızlı yapabilmektir.
Senin adına çok sevindim. Çayın tarifini isteriz tabikideeCanlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.
Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Bugünkü menüm;
Kahvaltı :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek
Ara Öğün :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata
Öğle :
- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 bardak yeşil çay
Akşam :
- Meyve salatası
Litre bazında su miktarı:
1,5 litre su olmuştur :)
Spor :
Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yapacağım.
*Dün akşam birşey yemediğim için bugün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Yarından sonra menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.
Kendinize iyi bakınnnnnnnnn
slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
evet tatlım ya.bu azim konusunda seninle aynı fikirdeyiz galiba...motivasyon olarak bana çok iyi geliyorsun.lütfen her yaşadığını yaz,benim için önemli...
baktım güzelim.e tombikmişiz bir az,ama zevklisin...giyinmeyi biliyorsun tatlım.kıııızzzz sen tablo için bilgilerini vermedin mi yoksa benmi atladım.tabloya bakıp kilonu öyrenmek istedim ama yoksunnnnn...
kızzz sen yeme iznine mi çıktın anlamadım.neden izne çıktın?
spor güzel bence.daha ne yapıcaksın ki...sporda böğle devam.ama yiyecek olarak belli bir düzen oturtmalısın yoksa zor olur güzelim...
isteriz,is te riz....
Ayrıca afferim sanaaa,ben sana çok güveniyorum zaten...bence daha da güzel olucak...benden sana güzeeeel enerjiler gelsin tatlımmm...
Gunaydin sekerler.guzel bir hafta diliyorum
Müjdeeeeee alcim cikti dunnnnnnn
Bu hafta dereceye gitmeye ne dersiniz kizlar.hadi bir gayrettttt
Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Canlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.
Bunu deniycem bi benzerini yapiyodum bi araMETABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.
Canım bende 1 74 boyundayım 25 yasındayım 6 aydır evliyim 29 kasımda 87 kilo ile başladım diyete 3 ay bile olmadan 12 kilo vererek 75 e düştüm hatta ben troit hastasıyım buna ragmen verdim sende verirsin hiç merak etme çok benziyoruz benim ilk hedefim 75 di ama hala vermeye devam ediyorum aramıza hoşgeldin:)
Kızlar bugün dişimi çektirdim biraz ağrım var doğal olarak... kilo verişim iyi gidiyor annemlerde iken spor yapıyorum kız kardeşimde diyete girdi 12 yasında ama 53 kilo çok kilo aldı cipslerden abur cuburdan o yüzden kardeşimide benim dıyetısyenıme götürdüm birlikte spor yüzme yapıoruz falan bakalım cumayı iple cekiyorum herkese iyi haftalar burdayken cok giremiyorum nete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?