Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GOGO haklı bence bu şekilde kilo versende çok sağlıksız olur ve ilk fırsatta vücut geri alır.
Hoşgeldin cnm aramıza hedefine ulaşman dileğiyle:)

evet tatlım ya.bu azim konusunda seninle aynı fikirdeyiz galiba...motivasyon olarak bana çok iyi geliyorsun.lütfen her yaşadığını yaz,benim için önemli...
KIZLAR BAKIN BI BAKALIM KENDI RESMIMI PAYLAŞTIM ÇOK KILOLU DURUYORMUYUM.YORUMLARI BEKLIYORUM
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
baktım güzelim.e tombikmişiz bir az,ama zevklisin...giyinmeyi biliyorsun tatlım.kıııızzzz sen tablo için bilgilerini vermedin mi yoksa benmi atladım.tabloya bakıp kilonu öyrenmek istedim ama yoksunnnnn...
Kiz benimki yeme izin olduuuu

Dämlacks Ben zaten pek bir duzendizim gelirsem sizide bastan cikaririm
kızzz sen yeme iznine mi çıktın anlamadım.neden izne çıktın?

spor güzel bence.daha ne yapıcaksın ki...sporda böğle devam.ama yiyecek olarak belli bir düzen oturtmalısın yoksa zor olur güzelim...
Aramıza hoş geldin.inşallah hem sen bze hem biz sana iyi geliriz...ama pek bir istekli deyilsin sanki kuzum.yoksa bana mı öğle geldi?

isteriz,is te riz....

Ayrıca afferim sanaaa,ben sana çok güveniyorum zaten...bence daha da güzel olucak...benden sana güzeeeel enerjiler gelsin tatlımmm...

Son düzenleme:

evet güzelim ya,hep birlikte kurtulucaz bu pis kilolardan...anlaşılan sen de çalışan tombiksin,ben ev hanımı tombikim...çalışan biri için kilo vermek daha kolaydır bence.ev hanımı olunca bir az haraketlilik oluyor haliyle...

Son düzenleme:

Aslında doğru ama o ayakta çalışanlar için geçerli, ben çalışma saatleri içerisinde hep oturuyorum.
Bu yüzden yediklerimi eritemiyorum
Ancak eve geldiğimde MP3 ile dinlediğim müzikler süresince hareket edip, biraz olsun vücudumu rahatlatmaya çalışıyorum.
Ama şu saatten sonra daha fazla dikkat etmeye söz verdim.
Her akşam düzenli olarak evde yürüyüş yapmayı planlıyorum

Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Bugünkü menüm;

Kahvaltı :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek

Ara Öğün :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata

Öğle :

- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 bardak yeşil çay

Akşam :

- Meyve salatası

Litre bazında su miktarı:

1,5 litre su olmuştur :)

Spor :

Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yapacağım.

*Dün akşam birşey yemediğim için bugün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Yarından sonra menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.

Kendinize iyi bakınnnnnnnnn

Son düzenleme:
Arkadaşım sayesinde pek bir bilgi sahibiyim

İlgin için teşekkürler canım.

Güzel 2 hafta deneme süresi başlasın o vakit
Tekrar hoşgeldin aramıza
Senin adına çok sevindim. Çayın tarifini isteriz tabikidee
Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.

METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın

Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)

Hoşgeldin canım aramıza benden sana tavsiye yumurtanın sarını yeme at çöpe :) Beyazı seni tok tutar sarısı yağlı kısmı ihtiyacın yok bunu 3 aydan az bir sürede 12 kilo vermiş biri olarak söylüyorum :)

Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.[/QUOTE]

Tabisi

Dün;

Kahvaltı :

- 5 küp peynir
- 3 siyah zeytin
- 2 adet köfte
- 1 bardak çay (2 şekerli)
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 Yeşil Elma

Akşam :

- 1 Mandalina

2 litre su

Spor :

Yatmadan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım.

*Bu da dünün menüsü

Yarın, bugün gün içerisinde yediklerimi paylaşmama gerek kalmadı o vakit

Öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:

cnm temennilerin için çok teşekkürler tarifi verdim bakalım:)

Canım bende 1 74 boyundayım 25 yasındayım 6 aydır evliyim 29 kasımda 87 kilo ile başladım diyete 3 ay bile olmadan 12 kilo vererek 75 e düştüm hatta ben troit hastasıyım buna ragmen verdim sende verirsin hiç merak etme çok benziyoruz benim ilk hedefim 75 di ama hala vermeye devam ediyorum aramıza hoşgeldin:)

Süper canım zaten yapabileceğinin en iyisini yapmışsın bir ayda 4 kilodan fazla vermek iyi değil hadi tam gaz devam et :)

Bunu deniycem bi benzerini yapiyodum bi ara
Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.

Tabisi

Dün;

Kahvaltı :

- 5 küp peynir
- 3 siyah zeytin
- 2 adet köfte
- 1 bardak çay (2 şekerli)
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 Yeşil Elma

Akşam :

- 1 Mandalina

2 litre su

Spor :

Yatmadan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım.

*Bu da dünün menüsü

Yarın, bugün gün içerisinde yediklerimi paylaşmama gerek kalmadı o vakit

Öpüldünüzzzzz [/QUOTE]

Akşamları hep meyveylemi geciriyosun onun yerine sebze yemeği ve çorba olabilir balık ta hafif olur.

Kızlar bugün dişimi çektirdim biraz ağrım var doğal olarak... kilo verişim iyi gidiyor annemlerde iken spor yapıyorum kız kardeşimde diyete girdi 12 yasında ama 53 kilo çok kilo aldı cipslerden abur cuburdan o yüzden kardeşimide benim dıyetısyenıme götürdüm birlikte spor yüzme yapıoruz falan bakalım cumayı iple cekiyorum herkese iyi haftalar burdayken cok giremiyorum nete :)

Hoşbuldukkkk
Gerçekten de benziyormuşuzzzz
Öncelikle geçmiş olsun canım, 3 ayda bunu nasıl başardığını merak ediyorum?
Önerilerini ve püf noktaları merakla bekliyorum doğrusu

Tavsiye:

Merhaba canımmm,

Yağlarınızı iyice eritmeden, yüzmenizi tavsiye etmem.

Neden diyorsan; Yakamadığın, eritemediğin yağları yüzerek kas haline getirme riskin çok ama çok yüksek...

Önce yağları eritelim, sonra sıkılaşmak için yüzme çok daha ideal bir spor olur bizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…