Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazmadım sanırım. 2 gün izin aldım dinlenmek icin evdeyim carsambada nobete gitcem.nobete kadar toparlasam iyi olur.
dun sabah günümüz vardı branca gittik
çeyrek simit 1 dilim ekmek yarım pohaca1 sigara böreği peynir 2 dilim domates salatalık omlet ve çok ince dilim pasta sınırsız çay şekersiz tabiki
tamamini st 2 ye kadar yedim.

ara 1 mandalina

aksam 2 kepçe çorba 4 istavrit bol salata

ara yarım elma 1 mandalina 1 portakal
akşam meyveyi fazla yedim vitamine ihtiyacım olduğundan.

Su 2.5 lt spor yok tabii

Geçmiş olsun canım.

Akşamları hep meyveylemi geciriyosun onun yerine sebze yemeği ve çorba olabilir balık ta hafif olur.[/QUOTE]

Evet canım
Bir meyve canavarı olaraktan, akşamları meyve benim için en ideal öğün.
Ancak bazı akşamlar (evde mevcut ise) Ispanak, Semiz ya da Taze Fasulye yediğim de oluyor.
Önerin için teşekkürler

herkese iyi akşamlar..
yeni gelenlerede hoşgeldiniz...
çok yoğun bir gündü çok yoruldum çok..
bayağıda yürüdüm ayaklarım ağrıdı 1 saat yürümüşümdür:)

sen bir yap tadınıda söyle olmazsa bizde yaparız..

hadi bakalım çok sevindim
aferin kız sana

bu konuda bilgim yoktu. tmm cnm tşk ederim.. destek veren, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara tşk. hoşbuldum.. iyiki aranızdayım umarım uzun soluklu başarılı dönemler geçiririz

iyi akşamlar kızlar. dünkü menümü ve spor ve su tüketimini belirtmiştim o yüzden bugünün raporunu yarın aktaracağım size.. menümle ilgili problemimde , doktorumun verdiği diyet listesine göre devam ediyorum, bu şekilde uygun olacak sanırım. uyarılarınız ve desteğiniz için tşk. uygun zamanda diyetisyen ziyaretimi de yaptım mı tamamdır

ben de akşamları yapıyorum zaten.çok iyi oluyor.ben sporun al
kşam yapılmasından yanayım.çünki akşam metobolizma yavaşlıyor spor yaparak uyandırıyoruz.bir de ip atlaya bilirsin...biz kararsabrla atlıyoruz.daha yeniyiz.günde 200tane atlıyoruz.artırıcağız da.çok zevkli...tavsiye ederimmm...
güzel bir çaya benziyor.bence içilebilir bir çay.sen başla bakalım.tavsiye edicekmisin...
bu konuda bilgim yoktu. tmm cnm tşk ederim.. destek veren, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara tşk. hoşbuldum.. iyiki aranızdayım umarım uzun soluklu başarılı dönemler geçiririz
hakketen buna daha da eminn olacaksın zaman keçdikde.kızlar çok iyi.ben de daha bu hafta alındım takıma.inan bana buraya geleli hayatıma reng geldi deye bilirim yani..

tabiki tatlım.uygun olanı diyetisyene uymaktır.sen başla inan bana hayrını görüceksin. e sen de diyetisyen bilgilerini paylaşırsın bizimle...

yok tatlım menünü akşamları da paylaşa bilirsin...ben hep akşamları paylaşırım...

gogocum neden ceza uygulaması yapmıyoruz.neden kaçamak yaptığımızda sporla cezalandırmayı yapmıyoruz.bence çok iyi olur.mesela akşam kaçırdık mı hemen ceza verelim,ya yarınkı yemekle ilgili ya da spor olarak.bunu da kaptan olarak sen belirle...bence güzel olur.en azından yaptığımızın bedelini öderiz.

seve seve paylaşırım tabi ki yeni diyetisyenin menüsünü cuma aktarırım size. cumaya kadar boş günüm yok malesef

yok tatlım menünü akşamları da paylaşa bilirsin...ben hep akşamları paylaşırım...

tmm cnm birazdan yazarım..

kızlar arada,mesela ayın belirli günlerinde hep birlikte ayran detoksu yapalım mı?hep birlikde kilo verip takıma müthiş derece getirelim....şimdi araştırdım...iyi bir şey.günde 1400gr bile veren olmuş.ne dersiniz?

RAPOR:

su miktarı şimdiye kadar 1,5 lt oldu uyuyana kadar 2 yi bulur. ev dışında yogunluktan arada kaynıyor. dikkat etmem gerekecek..
sabah 30 dk tembolu yürüyüş
200 basamak merdive çıktım 50-50-50-50 gün içinde.
birazdan platesime başlayacağm. onu da 30 dk yapıyorum. ebru şallının videolarıyla..

MENÜM:

sabah

1 yumurta
1 kibrt kutusu beyaz peynir
1 domates
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği

ara öğün:

1 kivi

öğlen:

1 kutu ton balığı
1 porsiyon salata
1 dilim kepek ekmeği

ara öğün:

1 portakal

akşam:

2 parça tavuk haşlama
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

birazdan enginarlı bitki çayımı içeceğim.
gün içinde 2 şekersiz çay, 1 şekersiz nescafe tükettim. bu kadar..

Daha once yapiyoduk tatlım ama uyup yapan var yapamayan var yine deneyebiliriz. Sen hazirladigin listeyi naptın canim paylasmadin hala.
Takım kurallarımız gereği bu tür sagliksiz diyetler yasak biliyosunki geneldede ceza aliriz. Önemli olan sağlıklı zayiflamak canim listelerde dereceye girmekte güzel ama önemli olan sağlığımız.

damlanur güzel bir konuya deginmis aslinda bi süredir izinliydim birde çalıştığım için surekli takip etmek zor oluyo kizlar benim hepinizden ricam yardım ve desteginiz. Cumalari kilo bildirimi yapiyoruz ama msj sayilari ve sporumuzda onemli o yuzden benim bildirimler konusunda istegim su sekilde olursa sevinirim:
Kilo:.....
Msj sayisi:.....
Haftalik spor:.....saat
şeklinde olduğunda daha net olur. Persembe son msjinizi yazdiginizda spor ve mesaj sayimini yapabiliriz. Masj ve sporu eksik olanlara ceza uygulayabiliriz(özel durumlar hariç tabiki)

mesela ben bu kuralları bilmiyordum.bence de bir takım kaptanı böğle olmalı,kesinlikle taviz vermemelisin.özel durumlarda zaten hepimiz haber veriyoruz,kalan zamanlarda kurallara uymayanlar ceza almalı bence...ceza dediyim de yine bize faydalı bir şey,spor,yemeklerde yasak gibi...e bir az zorlanmalıyız ki tadı olsun ya...
uyan uymayan deyil her kes uymalı.bence kızlar uyar ya.her kesde azim var burda...uymayanın takımımızda ne işi var tatlım...şu tablo hazır canım ya fakat paylaşamıyorum...ama çok iyi bir tablo.bence paylaşa bilsem iyi olur,ama ne yapalım...bence hani şu bilgiler vardı ya,anket.onu yeni bir başlıkta paylaşsak güzel olur.mesela 4.takımın kızları başlığı altında...tüm bilgileri orada toparlayalım...burda aralarda kaynıyor....yeniler de eklenir...

ben de dışarıda olduğum zaman su olayı atlıyo en az 1litre.ama geri kalan super olmuş bence...sen de azimli bir kadına benziyorsun...kesinlikle bu takımda olmalısın bence.iyi gidiyorsun.baya irelileyiş var...

tsk ederim cnm çok mutlu oldum.. umarım takımdaki yerim kesinleşir.. sizin enerjinizden mahrum kalmak istemem.. sözlerinizi dikkate alıyorum o yüzden.. tşk ederm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…