Kızlar bugün dişimi çektirdim biraz ağrım var doğal olarak... kilo verişim iyi gidiyor annemlerde iken spor yapıyorum kız kardeşimde diyete girdi 12 yasında ama 53 kilo çok kilo aldı cipslerden abur cuburdan o yüzden kardeşimide benim dıyetısyenıme götürdüm birlikte spor yüzme yapıoruz falan bakalım cumayı iple cekiyorum herkese iyi haftalar burdayken cok giremiyorum nete :)
Bunu deniycem bi benzerini yapiyodum bi ara
Tabisi
Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Dün;
Kahvaltı :
- 5 küp peynir
- 3 siyah zeytin
- 2 adet köfte
- 1 bardak çay (2 şekerli)
- 2 dilim ekmek
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 Yeşil Elma
Akşam :
- 1 Mandalina
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
Yatmadan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım.
*Bu da dünün menüsü
Yarın, bugün gün içerisinde yediklerimi paylaşmama gerek kalmadı o vakit
Öpüldünüzzzzz
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
Canlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.
Hoşgeldin canım aramıza benden sana tavsiye yumurtanın sarını yeme at çöpe :) Beyazı seni tok tutar sarısı yağlı kısmı ihtiyacın yok bunu 3 aydan az bir sürede 12 kilo vermiş biri olarak söylüyorum :)
ben de akşamları yapıyorum zaten.çok iyi oluyor.ben sporun alAslında doğru ama o ayakta çalışanlar için geçerli, ben çalışma saatleri içerisinde hep oturuyorum.
Bu yüzden yediklerimi eritemiyorum
Ancak eve geldiğimde MP3 ile dinlediğim müzikler süresince hareket edip, biraz olsun vücudumu rahatlatmaya çalışıyorum.
Ama şu saatten sonra daha fazla dikkat etmeye söz verdim.
Her akşam düzenli olarak evde yürüyüş yapmayı planlıyorum
güzel bir çaya benziyor.bence içilebilir bir çay.sen başla bakalım.tavsiye edicekmisin...METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
hakketen buna daha da eminn olacaksın zaman keçdikde.kızlar çok iyi.ben de daha bu hafta alındım takıma.inan bana buraya geleli hayatıma reng geldi deye bilirim yani..bu konuda bilgim yoktu. tmm cnm tşk ederim.. destek veren, iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara tşk. hoşbuldum.. iyiki aranızdayımumarım uzun soluklu başarılı dönemler geçiririz
iyi akşamlar kızlar. dünkü menümü ve spor ve su tüketimini belirtmiştim o yüzden bugünün raporunu yarın aktaracağım size.. menümle ilgili problemimde , doktorumun verdiği diyet listesine göre devam ediyorum, bu şekilde uygun olacak sanırım. uyarılarınız ve desteğiniz için tşk. uygun zamanda diyetisyen ziyaretimi de yaptım mı tamamdır
iyi akşamlar kızlar. dünkü menümü ve spor ve su tüketimini belirtmiştim o yüzden bugünün raporunu yarın aktaracağım size.. menümle ilgili problemimde , doktorumun verdiği diyet listesine göre devam ediyorum, bu şekilde uygun olacak sanırım. uyarılarınız ve desteğiniz için tşk. uygun zamanda diyetisyen ziyaretimi de yaptım mı tamamdır
ben de akşamları yapıyorum zaten.çok iyi oluyor.ben sporun al
kşam yapılmasından yanayım.çünki akşam metobolizma yavaşlıyor spor yaparak uyandırıyoruz.bir de ip atlaya bilirsin...biz kararsabrla atlıyoruz.daha yeniyiz.günde 200tane atlıyoruz.artırıcağız da.çok zevkli...tavsiye ederimmm...
ip atlayamam ben malesef apartman olunca işim zoraksam plates hem çok rahatlatıcı oluyor gün yorgunluğu atılıyor hemde uyumada yardımcı oluyor. parkta yürüyüş sabah, akşam plates
güzel bir çaya benziyor.bence içilebilir bir çay.sen başla bakalım.tavsiye edicekmisin...
metabolizma çayının tarifini alım içeriğine göre az çok tadını tahmin ettim. annem farklı bitki çaylarına düşkün olunca bu tatlar yabancı gelmiyorumarım işe yarar..
hakketen buna daha da eminn olacaksın zaman keçdikde.kızlar çok iyi.ben de daha bu hafta alındım takıma.inan bana buraya geleli hayatıma reng geldi deye bilirim yani..
bende aynı şeyleri düşünüyorum.irade konusunda daha güçlü olmaya başladım ve diyet eğlenceli getiriyor içtenliğinizle ve samimiyetinizle çok sevdim.. hep beraber hedeflerimize ulaşırken bu neşe ve gücümüz devam eder inş
tabiki tatlım.uygun olanı diyetisyene uymaktır.sen başla inan bana hayrını görüceksin. e sen de diyetisyen bilgilerini paylaşırsın bizimle...
yok tatlım menünü akşamları da paylaşa bilirsin...ben hep akşamları paylaşırım...
Daha once yapiyoduk tatlım ama uyup yapan var yapamayan var yine deneyebiliriz. Sen hazirladigin listeyi naptın canim paylasmadin hala.gogocum neden ceza uygulaması yapmıyoruz.neden kaçamak yaptığımızda sporla cezalandırmayı yapmıyoruz.bence çok iyi olur.mesela akşam kaçırdık mı hemen ceza verelim,ya yarınkı yemekle ilgili ya da spor olarak.bunu da kaptan olarak sen belirle...bence güzel olur.en azından yaptığımızın bedelini öderiz.
Takım kurallarımız gereği bu tür sagliksiz diyetler yasak biliyosunki geneldede ceza aliriz. Önemli olan sağlıklı zayiflamak canim listelerde dereceye girmekte güzel ama önemli olan sağlığımız.kızlar arada,mesela ayın belirli günlerinde hep birlikte ayran detoksu yapalım mı?hep birlikde kilo verip takıma müthiş derece getirelim....şimdi araştırdım...iyi bir şey.günde 1400gr bile veren olmuş.ne dersiniz?
mesela ben bu kuralları bilmiyordum.bence de bir takım kaptanı böğle olmalı,kesinlikle taviz vermemelisin.özel durumlarda zaten hepimiz haber veriyoruz,kalan zamanlarda kurallara uymayanlar ceza almalı bence...ceza dediyim de yine bize faydalı bir şey,spor,yemeklerde yasak gibi...e bir az zorlanmalıyız ki tadı olsun ya...damlanur güzel bir konuya deginmis aslinda bi süredir izinliydim birde çalıştığım için surekli takip etmek zor oluyo kizlar benim hepinizden ricam yardım ve desteginiz. Cumalari kilo bildirimi yapiyoruz ama msj sayilari ve sporumuzda onemli o yuzden benim bildirimler konusunda istegim su sekilde olursa sevinirim:
Kilo:.....
Msj sayisi:.....
Haftalik spor:.....saat
şeklinde olduğunda daha net olur. Persembe son msjinizi yazdiginizda spor ve mesaj sayimini yapabiliriz. Masj ve sporu eksik olanlara ceza uygulayabiliriz(özel durumlar hariç tabiki)
uyan uymayan deyil her kes uymalı.bence kızlar uyar ya.her kesde azim var burda...uymayanın takımımızda ne işi var tatlım...şu tablo hazır canım ya fakat paylaşamıyorum...ama çok iyi bir tablo.bence paylaşa bilsem iyi olur,ama ne yapalım...bence hani şu bilgiler vardı ya,anket.onu yeni bir başlıkta paylaşsak güzel olur.mesela 4.takımın kızları başlığı altında...tüm bilgileri orada toparlayalım...burda aralarda kaynıyor....yeniler de eklenir...Daha once yapiyoduk tatlım ama uyup yapan var yapamayan var yine deneyebiliriz. Sen hazirladigin listeyi naptın canim paylasmadin hala.
Takım kurallarımız gereği bu tür sagliksiz diyetler yasak biliyosunki geneldede ceza aliriz. Önemli olan sağlıklı zayiflamak canim listelerde dereceye girmekte güzel ama önemli olan sağlığımız.
RAPOR:
su miktarı şimdiye kadar 1,5 lt oldu uyuyana kadar 2 yi bulur. ev dışında yogunluktan arada kaynıyor. dikkat etmem gerekecek..
sabah 30 dk tembolu yürüyüş
200 basamak merdive çıktım 50-50-50-50 gün içinde.
birazdan platesime başlayacağm. onu da 30 dk yapıyorum. ebru şallının videolarıyla..
MENÜM:
sabah
1 yumurta
1 kibrt kutusu beyaz peynir
1 domates
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:
1 kivi
öğlen:
1 kutu ton balığı
1 porsiyon salata
1 dilim kepek ekmeği
ara öğün:
1 portakal
akşam:
2 parça tavuk haşlama
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
birazdan enginarlı bitki çayımı içeceğim.
gün içinde 2 şekersiz çay, 1 şekersiz nescafe tükettim. bu kadar..
mesela ben bu kuralları bilmiyordum.bence de bir takım kaptanı böğle olmalı,kesinlikle taviz vermemelisin.özel durumlarda zaten hepimiz haber veriyoruz,kalan zamanlarda kurallara uymayanlar ceza almalı bence...ceza dediyim de yine bize faydalı bir şey,spor,yemeklerde yasak gibi...e bir az zorlanmalıyız ki tadı olsun ya...
uyan uymayan deyil her kes uymalı.bence kızlar uyar ya.her kesde azim var burda...uymayanın takımımızda ne işi var tatlım...şu tablo hazır canım ya fakat paylaşamıyorum...ama çok iyi bir tablo.bence paylaşa bilsem iyi olur,ama ne yapalım...bence hani şu bilgiler vardı ya,anket.onu yeni bir başlıkta paylaşsak güzel olur.mesela 4.takımın kızları başlığı altında...tüm bilgileri orada toparlayalım...burda aralarda kaynıyor....yeniler de eklenir...
ben de dışarıda olduğum zaman su olayı atlıyo en az 1litre.ama geri kalan super olmuş bence...sen de azimli bir kadına benziyorsun...kesinlikle bu takımda olmalısın bence.iyi gidiyorsun.baya irelileyiş var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?