dünkü menümü yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
az ekmek
yeşillik
ara:-işteydim
öğlen:
5 kaşık mercimek yemeği
az ekmek
az yoğurt
işe yanımda götürdüm
ara:2 kuru kayısı
akşam:
yine mercimek yemeği
salata 1 dilim ekmek
ara: birkaç tane çubuk kraker ve az leblebi
su:3 lt.
spor: 1saat yürüyüş
akşamları eşim sigarayı bıraktığı için hep atıştırıyor bende zor dayanıyorum
maşşallah bu aralar kalabalık burası ben yarın daha müsaitim muhabbetleri hepkaçırıyom
SABAH ılık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,az peynir,6 zeytin
ARA:elma
ÖĞLEN:maalesef dışarıdaydım) bir simit,bir ayran
ARA:türk kahvesi(böyle bir olamaz)
AKŞAM:iki servis kaşığı et sote,bir tabak yoğurtlu ısırgan
ARA:bir avuç çekirdek,üç bardak çay.
su:1 litre(çok çok az)
NOT:menümden hiç memnun değilim.sağlıklı beslenmek istiyorum.hem şartları ayarlamada sıkıntım var,hem de motivasyonum düştüiştahım artıı inşallah bugün biraz daha iyi olur.
sen ben masumcuk genelde sabah sohbetlerindeyiz.akşama hiiiç giremiyorum ben.
slm kızlar bugun gıtemedım iştende 12 de cıktım halletmem gereken işler vardı.çok yorgunum yarın işe gıtmek zor gelıcek
http://www.mynet.com/video/kadin/ebru-salli-ile-pilates-10-mart-2010-485491/ bu platesi yapıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa paylaşmak isterim..
arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama
Canlarrrrr ben geldim diyetisyenimle sonunda görüştüm çok mutluyum:):) yaa size demiştim zaten bnm tartıda var bir sorun diye bu yüzden ben diyetisyenin tartısını göz önünde tutuyorum fakat cuma günleri bildirim yapmam gerektiği için de evdeki tartımda tartılıyorum. yani sonuç olarak var bir karışıklık ama bu sizi etkilemiyor ben hep kendi tartımdan kilo bildirimi yapıyorum size. 1 ay önce 96 kg gelmiştim bugün kontrolde 92 kg geldim doktorum benden önce sevindi. istediğim buydu zaten diyo bu şekilde verdiğin kiloları hiç bir zaman geri almayacaksın dedi ve ben 1 ay boyunca toplamda sadece 400 kadar ip atladım. anlıycanız sıfır sporla verdim ve ilk 10 günü bnm için adaptasyon süreciydi çok da uyamadım listeme. veee 4 kilonun 3kg ı yağdan gitmiş:):) 15 gün sonra tekrar kontrole gitcem . Şu an aynı diyet listesiyle 15 gün daha devam etcem 15 gün sonra değişiklik yapcaz:) bir de METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY TARİFİ verdi onu yapcam 15 gün tadı güzel olur ve içebilirim inş:):) isterseniz tarifi sizinlede paylaşırım.
Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Bugünkü menüm;
Kahvaltı :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek
Ara Öğün :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata
Öğle :
- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 bardak yeşil çay
Akşam :
- Meyve salatası
Litre bazında su miktarı:
1,5 litre su olmuştur :)
Spor :
Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yapacağım.
*Dün akşam birşey yemediğim için bugün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Yarından sonra menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.
Kendinize iyi bakınnnnnnnnn
damlanur da yok bu saatte olurdu dimi?karasabirr da olurdu bazen..
dün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla
oğlumu kaldırıp kahvaltısını yaptırayım burdayım...
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.
ben de akşamları yapıyorum zaten.çok iyi oluyor.ben sporun al
kşam yapılmasından yanayım.çünki akşam metobolizma yavaşlıyor spor yaparak uyandırıyoruz.bir de ip atlaya bilirsin...biz kararsabrla atlıyoruz.daha yeniyiz.günde 200tane atlıyoruz.artırıcağız da.çok zevkli...tavsiye ederimmm...
İp atlamak da zevkli doğru ancak alt komşular şikayete gelmediği sürece
Tavsiyen için de teşekkürler canım.
canim bence guzel olur bi arastiralim sagliksizsa yapmayiz
Baslangic icin cok guzel canim
Hosgeldin canim simdi gordum anca firsatim oldu
Teşekkürler canlarrr
Meyve tüketmem ile ilgili olumsuz yorumlar alabiliyorum bazen ama meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum
Akşam kapanışlarda meyve ve spordan yanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?