Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menümü yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
az ekmek
yeşillik
ara:-işteydim
öğlen:
5 kaşık mercimek yemeği
az ekmek
az yoğurt
işe yanımda götürdüm
ara:2 kuru kayısı
akşam:
yine mercimek yemeği
salata 1 dilim ekmek

ara: birkaç tane çubuk kraker ve az leblebi

su:3 lt.
spor: 1saat yürüyüş
akşamları eşim sigarayı bıraktığı için hep atıştırıyor bende zor dayanıyorum

güzel olmuş canım.sen düzeni yeniden oturttun.ben hala yapamıyorum.

SABAH ılık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,az peynir,6 zeytin

ARA:elma

ÖĞLEN:maalesef dışarıdaydım) bir simit,bir ayran

ARA:türk kahvesi(böyle bir olamaz)

AKŞAM:iki servis kaşığı et sote,bir tabak yoğurtlu ısırgan

ARA:bir avuç çekirdek,üç bardak çay.

su:1 litre(çok çok az)

NOT:menümden hiç memnun değilim.sağlıklı beslenmek istiyorum.hem şartları ayarlamada sıkıntım var,hem de motivasyonum düştüiştahım artıı inşallah bugün biraz daha iyi olur.

düzen dediğin dün başladı
ama sende biran önce başla daha bahar gelecek gezeceğiz o montlar kabanlar çıkacak
basenler meydana çıkacak
öyle 3 5 kilo deme valla çok zor veriliyor dün açlıktan nutella kavanozuna saldıracaktım nerdeyse

masumcuuuuk tatlı kuşuuuum nerdesin sen.sabahları göremiyorum seni.sende de bir güdü azlığı var.napcaz böyle.yoksa bu bulaşıcı mı:)

diyetisyene gidenler daha ii yorumlar ama 6 zeytin fazla geldi bana yağlı çünkü..
1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğermiş..akşam ekmek yok .ama motivasyon en önemlisi bazen oluyor ama artık toparlanma vakti...
ya bu iş olacak yada olacak

slm kızlar bugun gıtemedım iştende 12 de cıktım halletmem gereken işler vardı.çok yorgunum yarın işe gıtmek zor gelıcek

canım oldukça yorucu bir gün olmuş senin için.umarım dinlenecek bir zaman dilimi bulursun.

http://www.mynet.com/video/kadin/ebru-salli-ile-pilates-10-mart-2010-485491/ bu platesi yapıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa paylaşmak isterim..

sağol canım

arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama

bana kalırsa hiç bişe olmaz.yani sana kilo oarak dönmez.ammmaaaa bu küçük kaçamaklar sonunda şunu da şunuda diyerek ipin ucunu kaçırırsan sıkıntı olur.ona dikkat et bence.

tebrik ederim seni canım.inşallah bir daha almamak adına gider kiloların.inan sevincin yazılarında taşmış bize kadar yansıyor.hadi azimle devam

akşam meyve olmamış gibi canım.öğlen yemeğini mi geç yedin de akşamı atladın.bir de akşam saatlerinde şeker oranı yüksek meyveler yememeye gayret et.

damlanur da yok bu saatte olurdu dimi?karasabirr da olurdu bazen..

evet sanırım uyuya kaldı bugün:)
huuuuu damlaaaaaa uyan kıııııız sabah oldu.

dün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla

of pazartesi de hiç çekilmez nöbet.ama en iyi yanı diğer günler rahatsın:)tabiiki yorar in çık.

bir deneyelim bakalım.ben zaten bitki çaylarını seviyorum.

Su miktarını artirabilirsin biraz. Birde bi onceki günün menüsünü paylasiyoruz canim.

Tabisi

Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

Dün;

Kahvaltı :

- 5 küp peynir
- 3 siyah zeytin
- 2 adet köfte
- 1 bardak çay (2 şekerli)
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 Yeşil Elma

Akşam :

- 1 Mandalina

Litre bazında su miktarı:

2 litre su

Spor :

Yatmadan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım.

*Bu da dünün menüsü

Yarın, bugün gün içerisinde yediklerimi paylaşmama gerek kalmadı o vakit

Öpüldünüzzzzz [/QUOTE]

canım akşamın çok zayıf kalmış.hafif de olsa bişeler atıştır lütfen.böyle ancak kastan gider giden.senin bütün besin gruplarına ihtiyacın var.en geç yediye kadar bir porsiyon yuemek,salat ve yoğurdunu tüket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…