Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama

Süper canım zaten yapabileceğinin en iyisini yapmışsın bir ayda 4 kilodan fazla vermek iyi değil hadi tam gaz devam et :)
Sağol cnm benm diyetisyenimde aynısını dedi. süper gidiyosun devam böyle dedi bakalım inş iyi olur:)

Akşamları hep meyveylemi geciriyosun onun yerine sebze yemeği ve çorba olabilir balık ta hafif olur.[/QUOTE]

geçmiş olsun kuzum. kız kardeşin için de süper bir iyilikyapmışsın keşke beni de birileri o yıllarda uyarsaydı yardımcı olsaydı

gogocum kendine dikkat et meyveye ağırlık ver ayrıc şu bnm metabolizma çayından yap iç bence bu çayı içen gribl enfeksiyona karşı da çok korunur. tadı da süper umarım siz de beğenirsiniz:)

sen bir yap tadınıda söyle olmazsa bizde yaparız..

hadi bakalım çok sevindim
aferin kız sana

sağol defnecimm :)

çay mükemmel tat olarak yani hani genelde çok kötü olur ya bu tarz çayların tadı bu bana çok hoş geldi. şiddetle tavsiye ederim tabi etkilerini 15 gün sonra anlıcaz:)

olabilir cnm biraz sıkı yönetim iyidir:)

bak bu olmaz işte en azından bnm için olmaz kızları bilemem tabi. diyetisyenim vermediği sürece bu tarz şeyleri yapamam canım bnmbünyem de bu konuda çok hassastır zaten napcağı belli olmaz

tmm cnm uymaya gayret etcem iyi bir yöntem:)

slm kızlar bugun gıtemedım iştende 12 de cıktım halletmem gereken işler vardı.çok yorgunum yarın işe gıtmek zor gelıcek

http://www.mynet.com/video/kadin/ebru-salli-ile-pilates-10-mart-2010-485491/ bu platesi yapıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa paylaşmak isterim..
Bi bakayım saol canım
arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama
Bitter ara sıra 1 kare yenebilir bence.
Sağol cnm benm diyetisyenimde aynısını dedi. süper gidiyosun devam böyle dedi bakalım inş iyi olur:)

Akşamları hep meyveylemi geciriyosun onun yerine sebze yemeği ve çorba olabilir balık ta hafif olur.

geçmiş olsun kuzum. kız kardeşin için de süper bir iyilikyapmışsın keşke beni de birileri o yıllarda uyarsaydı yardımcı olsaydı

gogocum kendine dikkat et meyveye ağırlık ver ayrıc şu bnm metabolizma çayından yap iç bence bu çayı içen gribl enfeksiyona karşı da çok korunur. tadı da süper umarım siz de beğenirsiniz:)

sağol defnecimm :)

çay mükemmel tat olarak yani hani genelde çok kötü olur ya bu tarz çayların tadı bu bana çok hoş geldi. şiddetle tavsiye ederim tabi etkilerini 15 gün sonra anlıcaz:)

olabilir cnm biraz sıkı yönetim iyidir:)

bak bu olmaz işte en azından bnm için olmaz kızları bilemem tabi. diyetisyenim vermediği sürece bu tarz şeyleri yapamam canım bnmbünyem de bu konuda çok hassastır zaten napcağı belli olmaz

tmm cnm uymaya gayret etcem iyi bir yöntem:)[/QUOTE]

O çaydan yapicam zaten bitki caylarini tuketiyorum bikac gundur.

Merhaba kızlar nasılsınız. .. valla yetisemedim yazılanları cevaplamaya... bende toplu yazmaya karar verdim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Gogocum geçmiş olsun...
Berilim sevindim alçıdan kurtulmana ayağını ne yaptın ameliyat oldun mu...
Ebrucum sana da geçmiş olsun kurtulmussun disten :)
Mervecim bu ara depresif bir ruh hali içindeyim çok sik yazamıyorum canım birsey yapmak istemiyor ama bugün kendime geldim biraz sporumu temizligimi yaptim hareket iyi geliyor :)

canim bence guzel olur bi arastiralim sagliksizsa yapmayiz
Bence cok guzel olur haftanin ozeti gibi olur
Yapicam canim bu çayı
Baslangic icin cok guzel canim
Hosgeldin canim simdi gordum anca firsatim oldu
Sorma kafamda o kadar cok soru var ki..ama deştikce hem ben kotu oluyorum hem o.tabiki kapanmaz ama konusmadan da cozulemez..mucadelemi vereyim de ilerde biterse elimden geleni yapmis olurum..en azindan deniyorum su anda
Hosgeldin canim menun guzel olmus su ve sporu da belirtmeye calis :*
nasıl oldun gülom daha iyimisin.menün fena olmamış ara yapmamışın öğlende bi ayran yada yoğurt olsa iyi olurmuş.
DAha iyiyim canim gittikce de daha iyi oluyorum tesekkur ederim siz soruyosunuz dertlesiyosunuz akil veriyosunuz.

Haklısın yogurt tuketmem gerekiyor.
aldim simdi yogurt eve gelirken

Aynen canim benim suan kendimi deniyorum sadece ilerde acaba dememek icin baristim ama yurutebilcegim de anlamina gelmiyor tabi

Hoşgeldin canım sağolasın.
Alıntılar da problem var galiba karışmış yazılanlar.
Evet bi sorun var çözemedim bende

Güzelmiş bende denemek istiyorum..tadi güzeldir inşallah bide taze zencefil mi kullaniyoruz. Bu arada tebrik ederim canım diyetisyeninden aldığın güzel haberler için :)

arkadaşlar menülerinize bakıyorum da bana diyetisyenim zeytini, muzu, çerezi yasaklamıştı. kan tahlilleriyle kişiye göre mi değişiyor bilmiyorum ama değilse söylemiş olayım.. cuma günü belli olur aslında.. yeni diyetisyen ne diyecek bilmiyorum ama şimdilik yemiyorum..

Kızlar rapor vermeden yataöa girmişim uyuyamlyodum birden hatırladım.yazayım hadi so ra uyku.kızım 7_8arası kalklyor.
Sabah 1dilim ekmek,peynir. ,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen bol yeşillikli(ıspanak,soğan,dereotu)az yumurtalı zeytinyağlı omlet,yi e yeşillik salata,2turp,1kase yoğurt.
Ara meyve
Akşam lahana yoğurt salatası ve 2kibrit kutusu kadar haşlanmış kırmızı et.
Ara yeşil çay

3litreden fazla su,1saat dışarıda tempolu yürüyüş(slrılsıklam terlemişitim)20dakika leslie yürüyüş,200tane ip atladım

Ve böylee günü kapattım. İyi geceler canlarımmmm...

O çaydan yapicam zaten bitki caylarini tuketiyorum bikac gundur.

rica ederim cnm. o zaman,kendime 15 günde 1 - bir parça bitter çiçolat ödülü verim. motive eder :) ceza dışında ödül uygulaması da etkili olur bence :)

Hoş buldum tatlım. karışmış yazılanlar zor anlaşılıyor kim ne yazmış. . Neyse nasılsın iyi oldun mu biraz...
Daha iyiyim halsizlik var biraz.
Zeytin 4 tane falan veriyolar çerez de kavrulmamis çiğ findik badem ceviz ama olculu 8 fındık 2 ceviz gibi muzu ilk ara öğünde sut yada yoğurt la yiyebilirsin ama 15 günde bir falan vs.yinede diyetisyenine danis.

Güzel olmuş sporun süper

Cnm bana diyetisyenim ikindi ara öğün de 3 kare bitter çikolata verdi, tabi bu alternatifler den biri. Istersem her gün bu miktar bu zamanlamada tuketebiliyorum.

Cnm bana diyetisyenim ikindi ara öğün de 3 kare bitter çikolata verdi, tabi bu alternatifler den biri. Istersem her gün bu miktar bu zamanlamada tuketebiliyorum.

benim diyetisyen yasaklamıştı 15 güne, ayda 1 kontrol yerine 3 ay sonra gel demişti. ilk haftalar kilo alınca korkumdan bırakmıştım diyetisyeni.. yenisine gideceğim o zaman sorarım. uyku tutmadı o kadar yorgunum ki beyin zehir maşallah.. uyutur belki die yoga yaptım. normalde 50 dk filan 30 dk yaptım.. hala uykum yok malesef.. yine de bedenen biraz dinlendim. linkini atıyorum. denemek isterseniz süper..

http://www.youtube.com/watch?v=KfgnI0WTjVk

cnm benim alternatiflerim ana yemeklerdeydi. 2 kaşık pilav ya da makarna varsa ekmek olmayacaktı. 6 kaşık sebze yemeği yanında
yoğurt yerine çorba oluyordu. et, tavuk, balık , salata öğlen akşam her gün vardı. sınırsız olan domates salatalık ve yeşillikti.. ara öğünlerde 2 meyve, günde 3 kez... 1 saat yürüyüş 2,5 lt su...diyet listem bundan ibaretti.. diğer herşey yasaktı... kilo aldm 1 haftada 3 kilo üstelik... büyük ihtimalle beden bu kadar sağlıklı yemeği kaldıramadı alışık değil

aramaıza hoşgeldin canım.inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…