Sağol cnm benm diyetisyenimde aynısını dedi. süper gidiyosun devam böyle dedi bakalım inş iyi olur:)Süper canım zaten yapabileceğinin en iyisini yapmışsın bir ayda 4 kilodan fazla vermek iyi değil hadi tam gaz devam et :)
Bunu deniycem bi benzerini yapiyodum bi ara
cnmm okuldann çıkınca koşarak çayımın malzemelerini aldım ve eve gelip yaptım yemeğin üzerine de içtim.biraz korkarak içtim ya tadı kötüyse kokusu falan diye ama muhteşemdi yaaa bayıldım valla:) hele kaynarken o kadar güzel kokuyo ki mutfak anlatamam:):) anlıcanız çay benden 10 numara aldı:)
Tabisi
Merhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Dün;
Kahvaltı :
- 5 küp peynir
- 3 siyah zeytin
- 2 adet köfte
- 1 bardak çay (2 şekerli)
- 2 dilim ekmek
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 Yeşil Elma
Akşam :
- 1 Mandalina
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
Yatmadan önce yarım saat evde yürüyüş yaptım.
*Bu da dünün menüsü
Yarın, bugün gün içerisinde yediklerimi paylaşmama gerek kalmadı o vakit
Öpüldünüzzzzz
Kızlar bugün dişimi çektirdim biraz ağrım var doğal olarak... kilo verişim iyi gidiyor annemlerde iken spor yapıyorum kız kardeşimde diyete girdi 12 yasında ama 53 kilo çok kilo aldı cipslerden abur cuburdan o yüzden kardeşimide benim dıyetısyenıme götürdüm birlikte spor yüzme yapıoruz falan bakalım cumayı iple cekiyorum herkese iyi haftalar burdayken cok giremiyorum nete :)
Menümü yazmadım sanırım. 2 gün izin aldım dinlenmek icin evdeyim carsambada nobete gitcem.nobete kadar toparlasam iyi olur.
dun sabah günümüz vardı branca gittik
çeyrek simit 1 dilim ekmek yarım pohaca1 sigara böreği peynir 2 dilim domates salatalık omlet ve çok ince dilim pasta sınırsız çay şekersiz tabiki
tamamini st 2 ye kadar yedim.
ara 1 mandalina
aksam 2 kepçe çorba 4 istavrit bol salata
ara yarım elma 1 mandalina 1 portakal
akşam meyveyi fazla yedim vitamine ihtiyacım olduğundan.
Su 2.5 lt spor yok tabii
sen bir yap tadınıda söyle olmazsa bizde yaparız..
hadi bakalım çok sevindim
aferin kız sana
ben de akşamları yapıyorum zaten.çok iyi oluyor.ben sporun al
kşam yapılmasından yanayım.çünki akşam metobolizma yavaşlıyor spor yaparak uyandırıyoruz.bir de ip atlaya bilirsin...biz kararsabrla atlıyoruz.daha yeniyiz.günde 200tane atlıyoruz.artırıcağız da.çok zevkli...tavsiye ederimmm...
güzel bir çaya benziyor.bence içilebilir bir çay.sen başla bakalım.tavsiye edicekmisin...
şiddetle tavsiye
hakketen buna daha da eminn olacaksın zaman keçdikde.kızlar çok iyi.ben de daha bu hafta alındım takıma.inan bana buraya geleli hayatıma reng geldi deye bilirim yani..
tabiki tatlım.uygun olanı diyetisyene uymaktır.sen başla inan bana hayrını görüceksin. e sen de diyetisyen bilgilerini paylaşırsın bizimle...
gogocum neden ceza uygulaması yapmıyoruz.neden kaçamak yaptığımızda sporla cezalandırmayı yapmıyoruz.bence çok iyi olur.mesela akşam kaçırdık mı hemen ceza verelim,ya yarınkı yemekle ilgili ya da spor olarak.bunu da kaptan olarak sen belirle...bence güzel olur.en azından yaptığımızın bedelini öderiz.
kızlar arada,mesela ayın belirli günlerinde hep birlikte ayran detoksu yapalım mı?hep birlikde kilo verip takıma müthiş derece getirelim....şimdi araştırdım...iyi bir şey.günde 1400gr bile veren olmuş.ne dersiniz?
damlanur güzel bir konuya deginmis aslinda bi süredir izinliydim birde çalıştığım için surekli takip etmek zor oluyo kizlar benim hepinizden ricam yardım ve desteginiz. Cumalari kilo bildirimi yapiyoruz ama msj sayilari ve sporumuzda onemli o yuzden benim bildirimler konusunda istegim su sekilde olursa sevinirim:
Kilo:.....
Msj sayisi:.....
Haftalik spor:.....saat
şeklinde olduğunda daha net olur. Persembe son msjinizi yazdiginizda spor ve mesaj sayimini yapabiliriz. Masj ve sporu eksik olanlara ceza uygulayabiliriz(özel durumlar hariç tabiki)
Bi bakayım saol canımhttp://www.mynet.com/video/kadin/ebru-salli-ile-pilates-10-mart-2010-485491/ bu platesi yapıyorum. yapmak isteyen arkadaşlar olursa paylaşmak isterim..
Bitter ara sıra 1 kare yenebilir bence.arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama
Sağol cnm benm diyetisyenimde aynısını dedi. süper gidiyosun devam böyle dedi bakalım inş iyi olur:)
Akşamları hep meyveylemi geciriyosun onun yerine sebze yemeği ve çorba olabilir balık ta hafif olur.
canim bence guzel olur bi arastiralim sagliksizsa yapmayizkızlar arada,mesela ayın belirli günlerinde hep birlikte ayran detoksu yapalım mı?hep birlikde kilo verip takıma müthiş derece getirelim....şimdi araştırdım...iyi bir şey.günde 1400gr bile veren olmuş.ne dersiniz?
Bence cok guzel olur haftanin ozeti gibi olurdamlanur güzel bir konuya deginmis aslinda bi süredir izinliydim birde çalıştığım için surekli takip etmek zor oluyo kizlar benim hepinizden ricam yardım ve desteginiz. Cumalari kilo bildirimi yapiyoruz ama msj sayilari ve sporumuzda onemli o yuzden benim bildirimler konusunda istegim su sekilde olursa sevinirim:
Kilo:.....
Msj sayisi:.....
Haftalik spor:.....saat
şeklinde olduğunda daha net olur. Persembe son msjinizi yazdiginizda spor ve mesaj sayimini yapabiliriz. Masj ve sporu eksik olanlara ceza uygulayabiliriz(özel durumlar hariç tabiki)
Yapicam canim bu çayıMETABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
Baslangic icin cok guzel canimMerhabalaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Bugünkü menüm;
Kahvaltı :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek
Ara Öğün :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata
Öğle :
- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 bardak yeşil çay
Akşam :
- Meyve salatası
Litre bazında su miktarı:
1,5 litre su olmuştur :)
Spor :
Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yapacağım.
*Dün akşam birşey yemediğim için bugün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Yarından sonra menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.
Kendinize iyi bakınnnnnnnnn
Hosgeldin canim simdi gordum anca firsatim olduHerkese Merhabalarrrrrrrrr
Çok sevdiğim ve kıramadığım bir arkadaşım sayesinde ben de aranıza katılmış bulunmaktayım.
Kendisi 5. Takım'da, 5. Takıma burdan selamlarımı iletiyorum.
Günlük menümü daha sonra sizlerle paylaşıyor olacağım.
Sorma kafamda o kadar cok soru var ki..ama deştikce hem ben kotu oluyorum hem o.tabiki kapanmaz ama konusmadan da cozulemez..mucadelemi vereyim de ilerde biterse elimden geleni yapmis olurum..en azindan deniyorum su andahoşgeldin canım.gogo kaptanımız sana gerekli açıklamayı yapmış.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.bu grup seni bu anlamda motive edecektir.bu arada öğlen olmamış.bir kiviyle atlama lütfen.
güzel olmuş canım.
bu arada geri barışmışsınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.herkes hata yapabilir.önemli olan tekrarlanmaması.ilişkinizin bundan sonrası tabiki eskisi gibi olmayacak.bu bir milat olmuş sizin için.sağlıklı ve sağlam bir ilişki oldukça zordur.bunun bozulması dengeleri altüst ediyor maalesef.kafandaki soru işaretlerini mutlaka onunla paylaş ve içine sinmişmi verdiği cevaplar bir düşün.seninle paylaştığı mahrem ve özel anların sadece ikiniz arasında olup almadığına dikkat et.hiç kimseyle ömrünün sonuna kadar beraber olma garantisi yok.yani ben kendime bir kural edindim.asla üçüncü bir şahsa gösteremeteceğim bir foto ya da video çekmem.sonrası için asla garantim yok çünkü.anladın mı demek istediğimi.eşimi çok seviyorum ama herşeyi düşünmek zorundayım
Hosgeldin canim menun guzel olmus su ve sporu da belirtmeye calis :*slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
DAha iyiyim canim gittikce de daha iyi oluyorum tesekkur ederim siz soruyosunuz dertlesiyosunuz akil veriyosunuz.nasıl oldun gülom daha iyimisin.menün fena olmamış ara yapmamışın öğlende bi ayran yada yoğurt olsa iyi olurmuş.
Evet tatlım haklısın 1kere kaçırdın mı hep geliyir.ben bu diyete başlayalı hiç kaçırmadım.1kere yanlışlıkla mayonezli salata yedim.ama bu kadar kalirisi olduğunu bilsem yemezdim asla.
Senin menülerin hep dolu dolu ama güzel de kilo veriyosun yani...
Ben sırf kocamla birlikte yemek için 8de yiyorum malesef.ama aile kurallarının bozulmasını istemiyorum ne yapayım..
Ne güzel kuzum ya çok sevindim.inşallah bu hafta herkes daha iyi olur. ..
Aferin canım sen dü benim gibi kafaya koymuşsun galiba.azmin güzel.ben dü hep kocama söylüyorum zaten bu defa bırakmak yok yapıcam bu işi...
Aynen benim gibi..sadece o an...o an keçince müthiş bir mutluluk ve müthiş bir özgüven...
Bu azimle görürsün vallaha...
Ben 300 için seni bekliyorum tatlım...
Bu gün senden güzel haberler gaydalı bilgiler bükliyoruz kuzum...
Sen kendine iyi bak kuzum spor sora da olur...
Yazmayı unutmuşum canım ya.öğlen de akşam da 1dilim ekmek yemiştim..
Aramıza hoş geldin kuzum.başarılar diliyorum sana...ama menü az olmuş. .
Zaman güzelim. ..yanlış ya da doğru yaptığın belli olur.inşallah üzülmessin tatlım.
Hoşgeldin canım sağolasın.Merhaba kızlar nasılsınız. .. valla yetisemedim yazılanları cevaplamaya... bende toplu yazmaya karar verdim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Gogocum geçmiş olsun...
Berilim sevindim alçıdan kurtulmana ayağını ne yaptın ameliyat oldun mu...
Ebrucum sana da geçmiş olsun kurtulmussun disten :)
Mervecim bu ara depresif bir ruh hali içindeyim çok sik yazamıyorum canım birsey yapmak istemiyor ama bugün kendime geldim birazsporumu temizligimi yaptim hareket iyi geliyor :)
Evet bi sorun var çözemedim bendeAlıntılar da problem var galiba karışmış yazılanlar.
METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY::)
2 adet elma
1 adet limon
yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı tane karabiber
1 kök zencefil
1 tane çubuk tarçın
Elma ve limonu yıkayın kabuklarının soymadan 4 e bölün. bütün malzemeleri 2 litre soğuk su içine koyup kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kadar kaynatın. Süzüp buzdolabında saklayınız. her yemekten sonra 1 er su bardağı içiniz.
işte çayın tarifi kızlar. yapılan karışım 2 gün yetiyomuş. bakalım deneyip görcez:)
Hoşgeldin canım sağolasın.
Evet bi sorun var çözemedim bende
Bi bakayım saol canım
Bitter ara sıra 1 kare yenebilir bence.
geçmiş olsun kuzum. kız kardeşin için de süper bir iyilikyapmışsın keşke beni de birileri o yıllarda uyarsaydı yardımcı olsaydı
gogocum kendine dikkat et meyveye ağırlık ver ayrıc şu bnm metabolizma çayından yap iç bence bu çayı içen gribl enfeksiyona karşı da çok korunur. tadı da süper umarım siz de beğenirsiniz:)
sağol defnecimm :)
çay mükemmel tat olarak yani hani genelde çok kötü olur ya bu tarz çayların tadı bu bana çok hoş geldi. şiddetle tavsiye ederim tabi etkilerini 15 gün sonra anlıcaz:)
olabilir cnm biraz sıkı yönetim iyidir:)
bak bu olmaz işte en azından bnm için olmaz kızları bilemem tabi. diyetisyenim vermediği sürece bu tarz şeyleri yapamam canımbnmbünyem de bu konuda çok hassastır zaten napcağı belli olmaz
tmm cnm uymaya gayret etcem iyi bir yöntem:)
Daha iyiyim halsizlik var biraz.Hoş buldum tatlım. karışmış yazılanlar zor anlaşılıyor kim ne yazmış. . Neyse nasılsın iyi oldun mu biraz...
Zeytin 4 tane falan veriyolar çerez de kavrulmamis çiğ findik badem ceviz ama olculu 8 fındık 2 ceviz gibi muzu ilk ara öğünde sut yada yoğurt la yiyebilirsin ama 15 günde bir falan vs.yinede diyetisyenine danis.arkadaşlar menülerinize bakıyorum da bana diyetisyenim zeytini, muzu, çerezi yasaklamıştı. kan tahlilleriyle kişiye göre mi değişiyor bilmiyorum ama değilse söylemiş olayım.. cuma günü belli olur aslında.. yeni diyetisyen ne diyecek bilmiyorum ama şimdilik yemiyorum..
Kızlar rapor vermeden yataöa girmişim uyuyamlyodum birden hatırladım.yazayım hadi so ra uyku.kızım 7_8arası kalklyor.
Sabah 1dilim ekmek,peynir. ,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen bol yeşillikli(ıspanak,soğan,dereotu)az yumurtalı zeytinyağlı omlet,yi e yeşillik salata,2turp,1kase yoğurt.
Ara meyve
Akşam lahana yoğurt salatası ve 2kibrit kutusu kadar haşlanmış kırmızı et.
Ara yeşil çay
3litreden fazla su,1saat dışarıda tempolu yürüyüş(slrılsıklam terlemişitim)20dakika leslie yürüyüş,200tane ip atladım
Ve böylee günü kapattım. İyi geceler canlarımmmm...
arkadaşlar benim tatlı krizlerim yok ama merak ediyorum. bitter tek kare 2-3 güne bir ya da haftada bir parça serbest mi? cipslerden ayrıldığım için üzgünüm ama
Cnm bana diyetisyenim ikindi ara öğün de 3 kare bitter çikolata verdi, tabi bu alternatifler den biri. Istersem her gün bu miktar bu zamanlamada tuketebiliyorum.
Daha iyiyim halsizlik var biraz.
Zeytin 4 tane falan veriyolar çerez de kavrulmamis çiğ findik badem ceviz ama olculu 8 fındık 2 ceviz gibi muzu ilk ara öğünde sut yada yoğurt la yiyebilirsin ama 15 günde bir falan vs.yinede diyetisyenine danis.
Güzel olmuş sporun süper
Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle takım üyelerine kendimden biraz olsun bahsetmek istiyorum.
Ben 25 yaşındayım, boyum 1,74 ve kilom (şuan) 85.
Nişanlıyım ve malum düğüne kadar hedef kiloma inmek için çaba göstermem gerekiyor. (Şuan 75)
Sevdiğim bir arkadaşım, 5. Takıma üye ve gösterdiği azim ile birlikte hedef kilosuna yaklaşmak için elinden geleni yapıyor.
Onun vesilesi ile ben de şuan bu takıma üye oldum.
İstediğim zaman bunu başaracağımı biliyorum.
Buraya gelme nedenim ise; Görüş ve önerileriniz ile bunu daha düzenli ve hızlı yapabilmektir.
Şimdiden ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?