Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım,
Öğle yemeğimi en geç 14:00 gibi yiyorum.
Ben de çok fazla öğün bölme alışkanlığı yok, o yönden biraz düzensiz olabilirim.
Yavaş yavaş öğünlerimi çoğaltmaya başlıyorum.
Ancak meyve benim vazgeçilmezim, meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum
Akşamları meyve ve spora devammmmmm

canım akşamın çok zayıf kalmış.hafif de olsa bişeler atıştır lütfen.böyle ancak kastan gider giden.senin bütün besin gruplarına ihtiyacın var.en geç yediye kadar bir porsiyon yuemek,salat ve yoğurdunu tüket.[/QUOTE]

Tavsiyen için teşekkürler tatlım
Meyve yiyebildiğim sürece, diğerlerinden de azar azar tüketirim.
Yoğurt ve salata da vazgeçilmezlerim arasında, söylediğin gibi bir menü de oluştururum.

Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydın az kalorili güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın
Güzel... Akşam hepimiz için sıkıntı oluyor evde yiyen bir eş olunca :)
günaydınlar geçmişi okuyordum.amma da yazmışsınız haa.
Bu ara kalabalık sayfalar hızlı geçiyor.
Su az olmuş sende belirtmişsin zaten :) Ama diğerleri fena olmamış dengelemeye çalışmışsın ...

masumcuuuuk tatlı kuşuuuum nerdesin sen.sabahları göremiyorum seni.sende de bir güdü azlığı var.napcaz böyle.yoksa bu bulaşıcı mı:)
Geldim kuzum biraz geciktim yine... Evet canım biraz motivasyonum düştü geçen haftalarda izin almıştım annemlere kayınvalidemlere falan gitti orada biraz düzenim bozuldu sonra misafirler falan derken düzenimi bir türlü oturtamamıştım ama çok şükür bu haftaya iyi başladım.. İnşallah tekrar kilolar gitmeye başlar benim de motivasyonum artar:)
canım simitin 1/3 ü bir dilim ekmek yerine geçiyor 5 zeytinde 1 tatlı kaşığı yağ yerine bildiğim kadarıyla...
dün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla
İyi spor olmuş sana
kızlar ben çıkıyorum işe yürüyerek gitcem hadi kendinize ii bakın

Kolay gelsin...

Kızlar Merhabaaaaa,
Dün yediklerimi erkenden paylaşmıştım ama tekrar etmek istiyorum, bugün yoğun bir gün ve tamamlamam gereken işler var.
Bu yüzden ancak öğlene doğru tekrar girebilirim.
Öpüldünüzzzzzz

Dün;

Kahvaltı :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek

Ara Öğün :

- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata

Öğle :

- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata

Ara Öğün :

- 1 bardak yeşil çay

Akşam :

- Meyve salatası

Litre bazında su miktarı:

2 litreye tamamladım

Spor :

Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yaptım.

*Pazar akşamı birşey yemediğim için dün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Bugünden itibaren menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.

Kızlaarr okuldayım bir yogunluk var sürekli o yüzden ara ara bakıyorum ama tam anlamıyla geçmişi de okuyup cevaplayamadım daha.

dünün menüsünü bi yazayım ilk fırsatta da geçmişi okuycam.

dün diyetisyene gittiğim için kahvaltı araya kaynadı ama ben onu aralarda telafi ettim siz merak etmeyin:)

Kahvaltı: yarım simit

ara:5 hurma
1fincan kiraz saplı form çayı

öğle:2yemek kaşığı pirinç pilavı
1 porsiyondan az piliç haşlama
1 bardak ayran

ara:1 sade soda,3 kare bitter çikolata,
1fincan 5i bir arada çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği,yarım kase yoğurt,2dilim ekmek
üstüne bir bardak Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim

ara:1su bardağı yarım yağlı süt,2 elma,1su bardağı patlamış mısır(1dilim ekmek yerine geçiyormuş ekmek değişimi olarak kullandım hakkımı diyetisyenim öyle demişti öğlenki bir dilim yemediğim ekmeğin yerine yedim.
su 3 litre

Geldim canlarım geldim.gerçi burda öğlen oldu ama neyse. Bu sabah yoğundum gelemedim.ama aklım sizdeydi vallaha.ben de akşamları kızıml yatırdıktan sonra rahat oluyorum.ama o zaman böyle kalabalık olmuyor.kıskandım vallaha.ben şuna eminim kızlarrr.insan kilo verdikce motivasyonu yükseliyor.bu hafta ben de iyi gidiyorum.geçen hafta regl yüzünden sadece 200 gr vermiştim.bu hafta iyi.ama karşıdakı 3gen misafirlik var.2si evde,biri arkadaşlarda.ama kaçırmıyacağıma dair söz veriyorum şimdiden.misafirliklerde kaçırmayınca eşimden taktir aliyorum bu da beni oldukca motive ediyor.dün bana sarıldığlnda aferin sana dedi artık elime katlat gelmiyor..

kızlar başkadığlnlzda fotograf çektiniz mi?ben çekdim.bu cuma 2.sini de çekicem.geçenlerde gemmişde ebrunun resimlerini gördüm.fark nasıl da ortada...ya benim zamanım olsa vallaha bu kk dan çıkmam.ne iyi olmuş da aranıza katılmışım.hayatıma renk geldi...artık kocam kanefede uyuduğunda ina kızlp kendimi yıpratmıyorum aksine işime geliyor nerdeyse.bi de şu kaynanam dlrdlrlanmasa...

Hoşbuldukkkk
Gerçekten de benziyormuşuzzzz
Öncelikle geçmiş olsun canım, 3 ayda bunu nasıl başardığını merak ediyorum?
Önerilerini ve püf noktaları merakla bekliyorum doğrusu

canım az az sık sık yedim hep ve beyaz çay içtim uno denge ligth ekmek yedim aşırı spor yapmadım haftada 3 gün falan yaptım karbonhidrat mümkün oldugunca hiç yemedim ekmek dışında bol bol meyve sebze ve sabahtan akşama kadar 7 öğün yiyodum.

Canım ben 12 kilo verdim şuan yüzmemde bir sakınca yok ayrıca ben zaten lisanslı yüzücüyüm 3 yaşımdan beri... istanbul marmara birinciliklerim ikinciliklerim var türkiye yedinciliğim var yüzmenin dediğin gibi bi zararı yok eğer dozunda yapılırsa çünkü bu mantıkla zaten yazın kilolu olan kimsenin yüzmemesi tatil yapmaması gerekir :))

Son düzenleme:

çok iyi yapmışsın cnm resim çekerek kendindeki farkı görünce dahada motivasyonun artıcak ve dahada gaza geliceksin :)

canlar geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim saolun geçti çok şükür antibiotik içerken ağrı kesici içerken vucudumun yaptıgı ödemdende kurtuldum bu cuma detoksa başlamayı düşünüyorum nasıl olsa artık ilac içmiyorum bakalım sonuç ne olucak şuan normal diyetimi yapıorum ve herşey güzel gidiyor :))

Güzel olmuş eşine dikkat et canım biz esimle sigarayı bırakınca aldik kiloları

Az daha gayret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…