Canım ben 12 kilo verdim şuan yüzmemde bir sakınca yok ayrıca ben zaten lisanslı yüzücüyüm 3 yaşımdan beri... istanbul marmara birinciliklerim ikinciliklerim var türkiye yedinciliğim var yüzmenin dediğin gibi bi zararı yok eğer dozunda yapılırsa çünkü bu mantıkla zaten yazın kilolu olan kimsenin yüzmemesi tatil yapmaması gerekir :))
fazladan spor olmuş sana ne güzeldün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla
işe gitsem bakardım sabah evdeyim 2 gündür sabah kalkmadım o yüzdentamam canım.bekliyorum.zaten bir biz varız.birazdan belki gogocum gelir.
keşke yürüyerek gidebilsem bendekızlar ben çıkıyorum işe yürüyerek gitcem hadi kendinize ii bakın
meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.Kızlar Merhabaaaaa,
Dün yediklerimi erkenden paylaşmıştım ama tekrar etmek istiyorum, bugün yoğun bir gün ve tamamlamam gereken işler var.
Bu yüzden ancak öğlene doğru tekrar girebilirim.
Öpüldünüzzzzzz
Dün;
Kahvaltı :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 küçük dilim patatesli börek
Ara Öğün :
- 1 bardak çay (şekersiz)
- 2 kare çikolata
Öğle :
- 4 Kaşık Taze Fasulye
- 3 Kaşık Pilav
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 bardak yeşil çay
Akşam :
- Meyve salatası
Litre bazında su miktarı:
2 litreye tamamladım
Spor :
Yatmadan önce 1 saat evde yürüyüş yaptım.
*Pazar akşamı birşey yemediğim için dün aşırıya kaçmış olabilirim.
Ayrıca, Ara öğünlerim için yanıma birşeyler almayı unuttum.
Bugünden itibaren menüm daha sağlıklı bir hal alacaktır.
düzenli olmuş canım.Kızlaarr okuldayım bir yogunluk var sürekli o yüzden ara ara bakıyorum ama tam anlamıyla geçmişi de okuyup cevaplayamadım daha.
dünün menüsünü bi yazayım ilk fırsatta da geçmişi okuycam.
dün diyetisyene gittiğim için kahvaltı araya kaynadı ama ben onu aralarda telafi ettim siz merak etmeyin:)
Kahvaltı: yarım simit
ara:5 hurma
1fincan kiraz saplı form çayı
öğle:2yemek kaşığı pirinç pilavı
1 porsiyondan az piliç haşlama
1 bardak ayran
ara:1 sade soda,3 kare bitter çikolata,
1fincan 5i bir arada çay
akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği,yarım kase yoğurt,2dilim ekmek
üstüne bir bardak Metabolizma hızlandırıcı çayımdan içtim
ara:1su bardağı yarım yağlı süt,2 elma,1su bardağı patlamış mısır(1dilim ekmek yerine geçiyormuş ekmek değişimi olarak kullandım hakkımı diyetisyenim öyle demişti öğlenki bir dilim yemediğim ekmeğin yerine yedim.
su 3 litre
tebrik ederim seni canım.ayy bu arada dün yine bir doğum günü partisi vardı laboratuvarda ama ben bir lokma dahi tadına bile bakmadım pastanın:):):)
boşver kaynanayıda duymayıver canım.Geldim canlarım geldim.gerçi burda öğlen oldu ama neyse. Bu sabah yoğundum gelemedim.ama aklım sizdeydi vallaha.ben de akşamları kızıml yatırdıktan sonra rahat oluyorum.ama o zaman böyle kalabalık olmuyor.kıskandım vallaha.ben şuna eminim kızlarrr.insan kilo verdikce motivasyonu yükseliyor.bu hafta ben de iyi gidiyorum.geçen hafta regl yüzünden sadece 200 gr vermiştim.bu hafta iyi.ama karşıdakı 3gen misafirlik var.2si evde,biri arkadaşlarda.ama kaçırmıyacağıma dair söz veriyorum şimdiden.misafirliklerde kaçırmayınca eşimden taktir aliyorum bu da beni oldukca motive ediyor.dün bana sarıldığlnda aferin sana dedi artık elime katlat gelmiyor..
kızlar başkadığlnlzda fotograf çektiniz mi?ben çekdim.bu cuma 2.sini de çekicem.geçenlerde gemmişde ebrunun resimlerini gördüm.fark nasıl da ortada...ya benim zamanım olsa vallaha bu kk dan çıkmam.ne iyi olmuş da aranıza katılmışım.hayatıma renk geldi...artık kocam kanefede uyuduğunda ina kızlp kendimi yıpratmıyorum aksine işime geliyor nerdeyse.bi de şu kaynanam dlrdlrlanmasa...
canım az az sık sık yedim hep ve beyaz çay içtim uno denge ligth ekmek yedim aşırı spor yapmadım haftada 3 gün falan yaptım karbonhidrat mümkün oldugunca hiç yemedim ekmek dışında bol bol meyve sebze ve sabahtan akşama kadar 7 öğün yiyodum.
meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.
Kesinlikleeeeeeee
Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...
Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..Menümü yazayım bende.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma pekmez zencefil limonlu çay
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1 dilim ekmek peynir ıhlamur yanlız olunca bişey istemedi canım
ara 1 muz
akşam kıymalı ıspanak 2 kaşık, 2 kaşık makarna, yoğurt 1 kepçe çorba
ar yarım portakal 1 nar 1 mandalina
Su 3 lt
spor yok
fazladan spor olmuş sana ne güzel
işe gitsem bakardım sabah evdeyim 2 gündür sabah kalkmadım o yüzden
keşke yürüyerek gidebilsem bende
meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.
düzenli olmuş canım.
tebrik ederim seni canım.
boşver kaynanayıda duymayıver canım.
benim fotoğraflarım var ama bilerek çekmemiştim.ama arkadaşlarım falan diyolar ne güzel zayıfladın diye hoşuna gidiyo insanın.
Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...
Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..
İnsan zaten en iyi kendisi anlıyor zayıfladığını...bir de aynaya yandan bakmak gerek.ben de doğum yaptığlm için karnımın derisi duruyor öyle yürüyüşle sıkılaşır mı sizce?ben 1 az kilo verdikten sonra başkamak istiyorum platese.eyer ki yürüyüşle sıkılaşır derseniz yapmama gerek qalmaz...bu konuda fikrinize ihtiyacım var.
Yürüyüş yapmaya devam et istediğin kiloya yaklastiginda sikilastirici hareketler yapabilirsin. Birde karın toparlamasi icin biberiye yağı suruyolardi okumuştum biyerde biberiye yağını sürüp strec film sarılıp yürüyüş karni toparliyomus
biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...
Bende hiç su içemıyorum nolucak boyle yaaa
Bende hiç su içemıyorum nolucak boyle yaaa
inş bende bağımlı olurummNeden kuzum?ben öyrendim içmeyi.şimdi bağımlı oldum...
masanda 2,5 lt sürahi koyarsan gördükçe içersn. bardağını da dolu tut sürekli. yudum yudum bi bakıyosun bitmiş.. bugün toplumsal hizmette görev yaptık grupça o karmaşada çok içemedim. 1 lt olmamıştır.
Güzelmiş bende denemek istiyorum..tadi güzeldir inşallah bide taze zencefil mi kullaniyoruz. Bu arada tebrik ederim canım diyetisyeninden aldığın güzel haberler için :)
arkadaşlar menülerinize bakıyorum da bana diyetisyenim zeytini, muzu, çerezi yasaklamıştı. kan tahlilleriyle kişiye göre mi değişiyor bilmiyorum ama değilse söylemiş olayım.. cuma günü belli olur aslında.. yeni diyetisyen ne diyecek bilmiyorum ama şimdilik yemiyorum..
Kızlar rapor vermeden yataöa girmişim uyuyamlyodum birden hatırladım.yazayım hadi so ra uyku.kızım 7_8arası kalklyor.
Sabah 1dilim ekmek,peynir. ,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen bol yeşillikli(ıspanak,soğan,dereotu)az yumurtalı zeytinyağlı omlet,yi e yeşillik salata,2turp,1kase yoğurt.
Ara meyve
Akşam lahana yoğurt salatası ve 2kibrit kutusu kadar haşlanmış kırmızı et.
Ara yeşil çay
3litreden fazla su,1saat dışarıda tempolu yürüyüş(slrılsıklam terlemişitim)20dakika leslie yürüyüş,200tane ip atladım
Ve böylee günü kapattım. İyi geceler canlarımmmm...
benim diyetisyen yasaklamıştı 15 güne, ayda 1 kontrol yerine 3 ay sonra gel demişti. ilk haftalar kilo alınca korkumdan bırakmıştım diyetisyeni.. yenisine gideceğim o zaman sorarım. uyku tutmadı o kadar yorgunum ki beyin zehir maşallah.. uyutur belki die yoga yaptım. normalde 50 dk filan 30 dk yaptım.. hala uykum yok malesef.. yine de bedenen biraz dinlendim. linkini atıyorum. denemek isterseniz süper..
cnm daha önce bende bir kaç diyetisyene gittim öyle yaptılar yani verdiler listeyi 2 ay sonra gel dediler. sen bu arada zorlanırmısın yaparmısın yapamazmısın hiç sormuyolar. diyet eğer ki öyle eline listeyi alıp yapabilmek olsaydı şu an kimse burda olmazdı. motivasyon,moral işidir ee tabi biraz düzen,biraz sağlıklı yeme alışkanlığı yani daha sayılacak çok şey var. belki yanlış olduğunu söyleyebilirsiniz ama ben diyette eğer ki imkanlar el veriyorsa diyetisyenle sık sık görüşmekten yanayım. o yüzden de 15 günde bir diyetisyenimle görüşecek olmak bana ayrı bir güç ve moral veriyor:)
http://www.youtube.com/watch?v=KfgnI0WTjVk
dünkü menümü yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
az ekmek
yeşillik
ara:-işteydim
öğlen:
5 kaşık mercimek yemeği
az ekmek
az yoğurt
işe yanımda götürdüm
ara:2 kuru kayısı
akşam:
yine mercimek yemeği
salata 1 dilim ekmek
ara: birkaç tane çubuk kraker ve az leblebi
su:3 lt.
spor: 1saat yürüyüş
akşamları eşim sigarayı bıraktığı için hep atıştırıyor bende zor dayanıyorum
günaydınlar geçmişi okuyordum.amma da yazmışsınız haa.
o çekirdek hiçççç olmamış vala. evet sende farkındasın su çokkk az.SABAH ılık ballı limonlu su,bir dilim tah. ekmek,az peynir,6 zeytin
ARA:elma
ÖĞLEN:maalesef dışarıdaydım) bir simit,bir ayran
ARA:türk kahvesi(böyle bir olamaz)
AKŞAM:iki servis kaşığı et sote,bir tabak yoğurtlu ısırgan
ARA:bir avuç çekirdek,üç bardak çay.
su:1 litre(çok çok az)
NOT:menümden hiç memnun değilim.sağlıklı beslenmek istiyorum.hem şartları ayarlamada sıkıntım var,hem de motivasyonum düştüiştahım artıı inşallah bugün biraz daha iyi olur.
düzen dediğin dün başladı
ama sende biran önce başla daha bahar gelecek gezeceğiz o montlar kabanlar çıkacak
basenler meydana çıkacak
öyle 3 5 kilo deme valla çok zor veriliyor dün açlıktan nutella kavanozuna saldıracaktım nerdeyse
diyetisyene gidenler daha ii yorumlar ama 6 zeytin fazla geldi bana yağlı çünkü..
1 simit 4 dilim ekmeğe eşdeğermiş..akşam ekmek yok .ama motivasyon en önemlisi bazen oluyor ama artık toparlanma vakti...
ya bu iş olacak yada olacak
tebrik ederim seni canım.inşallah bir daha almamak adına gider kiloların.inan sevincin yazılarında taşmış bize kadar yansıyor.hadi azimle devam
akşam meyve olmamış gibi canım.öğlen yemeğini mi geç yedin de akşamı atladın.bir de akşam saatlerinde şeker oranı yüksek meyveler yememeye gayret et.
canim bence guzel olur bi arastiralim sagliksizsa yapmayiz
Baslangic icin cok guzel canim
Hosgeldin canim simdi gordum anca firsatim oldu
Teşekkürler canlarrr
Meyve tüketmem ile ilgili olumsuz yorumlar alabiliyorum bazen ama meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum
Akşam kapanışlarda meyve ve spordan yanayım
cnm hekes bişeylerden ödün veriyor diyet yaparken sende ödün vermelisin bence evet meyveyi çok seviyor olabilirsin ama sağlıklı beslenme tarzını yakalamak zorundasın eğerki kalıcı olarak zayıflamak istiyorsan. sonuçta ömür boyu aynı tempoda spor yapamayız..
Teşekkürler canım,
Öğle yemeğimi en geç 14:00 gibi yiyorum.
Ben de çok fazla öğün bölme alışkanlığı yok, o yönden biraz düzensiz olabilirim.
Yavaş yavaş öğünlerimi çoğaltmaya başlıyorum.
Ancak meyve benim vazgeçilmezim, meyveden vazgeçebileceğimi sanmıyorum
Akşamları meyve ve spora devammmmmm
kızlar başkadığlnlzda fotograf çektiniz mi?ben çekdim.bu cuma 2.sini de çekicem.geçenlerde gemmişde ebrunun resimlerini gördüm.fark nasıl da ortada...ya benim zamanım olsa vallaha bu kk dan çıkmam.ne iyi olmuş da aranıza katılmışım.hayatıma renk geldi...artık kocam kanefede uyuduğunda ina kızlp kendimi yıpratmıyorum aksine işime geliyor nerdeyse.bi de şu kaynanam dlrdlrlanmasa...
ayy çekmedim vallaçeksem olar ama.
gogo zorla kendini biraz daha yemelisin yoksa iyileşme sürecin daha çok uzar vücudun halsiz kalır.Menümü yazayım bende.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma pekmez zencefil limonlu çay
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1 dilim ekmek peynir ıhlamur yanlız olunca bişey istemedi canım
ara 1 muz
akşam kıymalı ıspanak 2 kaşık, 2 kaşık makarna, yoğurt 1 kepçe çorba
ar yarım portakal 1 nar 1 mandalina
Su 3 lt
spor yok
cnm bende öyleydim. şöyle bir çözüm yolu buldum eğer akıllı telefonun varsa google play store da WATER YOUR BODY diye bir proğram var onu indir. sen kaç kilo olduğunu giriyosun o da sana kaç litre su içmen gerektiğini söylüyo ve sürekli uyarıyo su içmediğin zaman:) ben onunla alıştım. onun dışında sürekli elinin altına su koy bardakla şişeyle sürahiyle hiç farketmez. görünce içersin:)Bende hiç su içemıyorum nolucak boyle yaaa
iyi akşamlar kızlar bugün benim için daha iyi bir gündü yürüdüm yine..hava güzeldi..
yediklerime dikkat ettim ama benim mücadelem bu saatten sonra başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?