Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet söylediğin gibiyse, yani kilolarından kurtulduysan tabisi sıkıntı yok

Ama ben kilosu olan birkaç arkadaşımın yüzdükten sonra, istediği kiloları veremediğini ve yağ yakımının zorlaştığını gördüm ve bu yüzden bu konuda ister istemez temkinliyim.

Ben de kilo verdikten sonra yüzeceğim.

Sabırsızlanıyorummmmmm

dün 8 saat dersim vardı birde nöbetçiydim..
8 defa 4kat inip çıktım akşam erkenden uyumuşum..hala ayaklarım zonkluyor valla
fazladan spor olmuş sana ne güzel
tamam canım.bekliyorum.zaten bir biz varız.birazdan belki gogocum gelir.
işe gitsem bakardım sabah evdeyim 2 gündür sabah kalkmadım o yüzden
kızlar ben çıkıyorum işe yürüyerek gitcem hadi kendinize ii bakın
keşke yürüyerek gidebilsem bende
meyveden vazgeçemiyosun hepimizin vazgeçemediği bişeyler var tabii.
düzenli olmuş canım.
ayy bu arada dün yine bir doğum günü partisi vardı laboratuvarda ama ben bir lokma dahi tadına bile bakmadım pastanın:):):)
tebrik ederim seni canım.
boşver kaynanayıda duymayıver canım.

benim fotoğraflarım var ama bilerek çekmemiştim.ama arkadaşlarım falan diyolar ne güzel zayıfladın diye hoşuna gidiyo insanın.

Anladım canım, ben de öğünlerimi çoğaltmaya çalışıyorum.
Ne kadar düzensiz beslendiğimi öğünlerimi çoğaltmaya çalıştığım zaman farkettim.
Ben de azar azar ama sık sık yiyeceğim, bundan sonra
Beyaz çay da temin edeyim o vakit...
Ekmek hiç yemiyorum, onda hemfikiriz.
Meyve ve sebze dersen işte orada (yubbiiiiiii derim)
Çünkü çok fazla tüketiyorum
Spooorrr.... Aslında yürüyüş yapıyorum, tabi arada farklı hareketlerde yapıyorum.

Tavsiyelerin için teşekkürler canım, öpüyorum kocaman

Menümü yazayım bende.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma pekmez zencefil limonlu çay

ara 3 kuru kayısı

öğlen 1 dilim ekmek peynir ıhlamur yanlız olunca bişey istemedi canım

ara 1 muz

akşam kıymalı ıspanak 2 kaşık, 2 kaşık makarna, yoğurt 1 kepçe çorba

ar yarım portakal 1 nar 1 mandalina

Su 3 lt
spor yok

Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...
Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..

İnsan zaten en iyi kendisi anlıyor zayıfladığını...bir de aynaya yandan bakmak gerek.ben de doğum yaptığlm için karnımın derisi duruyor öyle yürüyüşle sıkılaşır mı sizce?ben 1 az kilo verdikten sonra başkamak istiyorum platese.eyer ki yürüyüşle sıkılaşır derseniz yapmama gerek qalmaz...bu konuda fikrinize ihtiyacım var.

Yürüyüş yapmaya devam et istediğin kiloya yaklastiginda sikilastirici hareketler yapabilirsin. Birde karın toparlamasi icin biberiye yağı suruyolardi okumuştum biyerde biberiye yağını sürüp strec film sarılıp yürüyüş karni toparliyomus

biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...

tatlım aktarlara biberiye dersen gösterirler. aroması içimi de güzel. çam ağacının minik parçalarına benziyor biberiye bitkisi. başka adı var mı bilmiyorum.streçi bende kullanmıştım vücuda zararlıymış ayrıntısını hatırlamıyorum ama bırakmıştım.. iç hücresini mi bozuyordu öyle bir durum yaratıyordu. doktora danışmakta fayda var bence.. sevgiler

slm kızlar bugün çok karmaşık bir gündü ne ara öğün yapabildim ne de su tüketimim iyiydi.. yogunluk koşuşturmaca moralim çöktü iyice. raporumu akşam vereceğim. kaçamak yapmadım ama hoş menü olmadığı kesin akşama kadar toparlayayım bari

Neden kuzum?ben öyrendim içmeyi.şimdi bağımlı oldum...
inş bende bağımlı olurumm

benım işyerınde masam karmakarışık su sısesı koysamda görmem sanırım

yesmoon:16/2/2014 :başlangıç 69.7 hedef:57
ılktan:17/2/2014 başlangıç:85 hedef:75

bilgileriniz doğrumu kızlar.

Güzelmiş bende denemek istiyorum..tadi güzeldir inşallah bide taze zencefil mi kullaniyoruz. Bu arada tebrik ederim canım diyetisyeninden aldığın güzel haberler için :)

Teşekkürler kuzum:) Canım yok normal kuru kök zencefil küçük bir parça yeterli oluyor. ben yaptım tadını da çok beğendim:) umarım siz de beğenirsiniz.

cnm çerez derken fındık,badem,ceviz,leblebi,bunlar ölçülü miktarda faydalı zaten ve genelde diyetisyenler izin veriyor.istersen miktarlarını yazarım bi ara.

tatlım menü de spor da güzel aferim:)

cnm az ekmek, az yoğurt, derken kime göre az:) bence miktar belirtmelisin senin içinde bu önemli. ama menün güzel:)
günaydınlar geçmişi okuyordum.amma da yazmışsınız haa.

sorma cnm bu aralar sayfalar hızla ilerliyor yetişemiyorum bende::)

o çekirdek hiçççç olmamış vala. evet sende farkındasın su çokkk az.

amannn deyim yapma öyle şeyler canın çok mu tatlı istedi al eline bir muz bolca tarçın serp üzerine ve tüket tabii gecenin çok geç vakitleri değilse.

6 zeytin bencede çok tabi ama bana da 5 zeytin verdi diyetisyenim en fazla 5 e müsaade edebilirim dedi ben gibi bir zeytin canavarına:) bir günlük olabilir ama sürekli çok.

iyi akşamlar kızlar bugün benim için daha iyi bir gündü yürüdüm yine..hava güzeldi..
yediklerime dikkat ettim ama benim mücadelem bu saatten sonra başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…