Canım simdi 2 hafta deneme sureci var takımlarda.Malum tahmin edersin ki gelip bi kac gun hevesle yazıyorlar sonra gözden kayboluyorlar sözüm meclisten dışarı.
Ama zaten sen bu iste kararliysan haliyle katılımın guzel oluyor. Senin azmini istegini gorunce zaten biz deneme surecini bi haftaya indiriyoruz.Kaptanımız gogo gelince sana daha ayrıntılı açıklama yapar :*
Anladımmmmm, haklısınız.
2 hafta da olursa kabulümdür
Çünkü böylece benim öğünlerim düzene girecek ve beslenme standartımı oluşturacağım.
Devamında kilolarımdan ve fazlalıklarımdan da kurtulacağım.
Sizlerden aldığım öneriler ve bilgiler benim için önemli...
Bilgilendirme için teşekkürler
Anladımmmmm, haklısınız.
2 hafta da olursa kabulümdür
Çünkü böylece benim öğünlerim düzene girecek ve beslenme standartımı oluşturacağım.
Devamında kilolarımdan ve fazlalıklarımdan da kurtulacağım.
Sizlerden aldığım öneriler ve bilgiler benim için önemli...
Bilgilendirme için teşekkürler
2 hafta deneme süresi var ya canım sen daha 1 haftayi doldurmadin perşembe oylama yaparız cuma listede olursun. Katılım in gayet güzel senin.
Canım ben bu foruma basladigimda 87 kiloydum suan 78im ama 76ya kadar dusmustum.su an onemli olan vazgecmemen.ben nezaman ki vazgectim verdiklerimi geri aldım hem de aylarca ugrastigim emegimi heba ettim 2 hafta gibi kısa bir surede tekrar aldım
Ebruuu biz aynı kilodaydık sen kaptırdın gidiyon yaaa :)) ben 78de surunurken sana helal olsun diyorum kuzum :))
Kızlar herkesi tebrik ediyorum hic kilo alan olmamış.
Merve ben kilolar sabit umarım haftaya gidicek.
Damlacım 1 kilo 100 gram cok azimlisin
Gogocumdan da 1 kilo gitmis
Tutaste 1 kilo 400 gram
defne 400 gramda masumcuk 300 gramda sizleri de haftaya atak bekledigim gruba aldım
karar sabır tebrikler canım 500 gram
Gupseee nerelerdessiinn
Ebruum saglikli kilo verdigini bilmesem bayilmandan korkardim
Canım ben bu foruma basladigimda 87 kiloydum suan 78im ama 76ya kadar dusmustum.su an onemli olan vazgecmemen.ben nezaman ki vazgectim verdiklerimi geri aldım hem de aylarca ugrastigim emegimi heba ettim 2 hafta gibi kısa bir surede tekrar aldım
***4. TAKIM 349. ETAP***
Ebrueva75.1/ 73.6/1.5 /%2 )
masumcuk84.3/ 84.0/0.3 /%0.36 )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.0/ 78.0/ 0/%0 )kilosu sabit
Merve10er76.6 / 76.6/ 0/% 0) kilosu sabit
Damlanur1070.6/ 69.5/ 1.1/% 1.56)
Kararrrsabirr90.1/ 89.6/ 0.5/%0.55 )
gogo240570.0/ 69.0/ 1/%1.43 )
defne222258.8/ 58.4/ 0.4/% 0.68)
tutatse8561.6/ 60.2/ 1.4/% 2.27)
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Gidişat güzell devam kızçelerrrr
Gupse gelmedi hala ben şimdi bi vakaya gircem 4 gibi çıkarım hala gelmediyse listeyi paylasirim artık.
ooo merve nasılsın ne zamandır karşılaşamiyoruz :)
evet canım ya karşılasamıyoruz neler yapıyosun moraller nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?