3haftadır aranızdayım.her saat başl da girerim topiğe her girdiyimde mutlaka ziyaretçi vardır. Daha bur kere olsun yalnız olmadım.sabahları bile.hep birilrei bir şeyler okuyor.ne mutlu bize. ..
Eee süper o zaman cnm daha ne olsun:) sen napıyon ne var ne yok anlat bakıyım kız?
Ben de ara ara geliyorum buraya ama kimsenin gelmediyini görünce çıkıyorum.burayı ben çok seviyorum...ayy kuzum çalışıyrum laboratuvardayım boş kaldıkça siteye bakıyorum malum bugün pazar burda da yalnızım:):)
Ben de ara ara geliyorum buraya ama kimsenin gelmediyini görünce çıkıyorum.burayı ben çok seviyorum...
Ben de dışarıda yürümeye bayılırım,ama havalar soğuk ve bebeğimle çıktığım için böyle soğuk havalarda çıkamıyorum.bu gün de evde yapıcsm ama çok üşeniyorum yaaa.diyetisyenle görüsünü merakla bekliyorum.ben bir kaç kilo daha verdikten sonra pilatese başlamayı düsünüyorum sıkılaşmak için.inşallah çabucak veririz kiloları...bir ssate işim biter inş. bi an önce eve gidip yürüyüşe çıkmak istiyorum.dün 45 dak.yürüdüm ayy suyum çıktı ama süperdi.bugünde hemen yapmalıyım. hafta içi vaktim olmuyo akşamları ben eve geldiğimde de hava soğumuş oluyo çıkamıyorum. 3 martta diyetisyene kontrolüm var yine bakalım diyet listemi değiştircekti. bide bu spor işini konuşayım bakalım ne dicek? biraz daha düzenli spor yapmadan devam edecekmiyim diyete yoksa spora başlatcak mı mecburen bilmiyom vala??
Ben de dışarıda yürümeye bayılırım,ama havalar soğuk ve bebeğimle çıktığım için böyle soğuk havalarda çıkamıyorum.bu gün de evde yapıcsm ama çok üşeniyorum yaaa.diyetisyenle görüsünü merakla bekliyorum.ben bir kaç kilo daha verdikten sonra pilatese başlamayı düsünüyorum sıkılaşmak için.inşallah çabucak veririz kiloları...
Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem
Ayrintilari sonra yazarim simdi hasoyu almaya gidiyorum
Hediyem bu nasilEki Görüntüle 992374
Vaavvv süpersin yineeee
Tam 18 yıl oldu tanısalı hıııı yaslanmısım gogo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?