Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3haftadır aranızdayım.her saat başl da girerim topiğe her girdiyimde mutlaka ziyaretçi vardır. Daha bur kere olsun yalnız olmadım.sabahları bile.hep birilrei bir şeyler okuyor.ne mutlu bize. ..

Eee süper o zaman cnm daha ne olsun:) sen napıyon ne var ne yok anlat bakıyım kız?

Anlamadım canım.sen ne çalışıyorsun ki böyle pazarlar da iştesin?beni kardeşimin gelicek pazar dü ğünü var.şu an içimde onun sevinci ve heycanıyla oturuyorum.kardeşin var mı bilmem ama çok güzel bir his.bir de ben şimdi çok çok ince dilim salam yedim 259ml ayran 1dilim siyah ekmekle.çok mu kötü yapmışım acaba?

bir ssate işim biter inş. bi an önce eve gidip yürüyüşe çıkmak istiyorum.dün 45 dak.yürüdüm ayy suyum çıktı ama süperdi.bugünde hemen yapmalıyım. hafta içi vaktim olmuyo akşamları ben eve geldiğimde de hava soğumuş oluyo çıkamıyorum. 3 martta diyetisyene kontrolüm var yine bakalım diyet listemi değiştircekti. bide bu spor işini konuşayım bakalım ne dicek? biraz daha düzenli spor yapmadan devam edecekmiyim diyete yoksa spora başlatcak mı mecburen bilmiyom vala??

cnm ben üniv.de yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım bitmeyince böyle pazarları da lab.da çalışmak zorunda kalıyorum. kısmetse haziranda tez savunmasına gircem. var kardeşim cnm çok güzel bir duygudur tahmin edebiliyorum. yok cnmçok kötü değil. bişey olmaz o kadarcıktan merak etme.

Ben de dışarıda yürümeye bayılırım,ama havalar soğuk ve bebeğimle çıktığım için böyle soğuk havalarda çıkamıyorum.bu gün de evde yapıcsm ama çok üşeniyorum yaaa.diyetisyenle görüsünü merakla bekliyorum.ben bir kaç kilo daha verdikten sonra pilatese başlamayı düsünüyorum sıkılaşmak için.inşallah çabucak veririz kiloları...

yaa tabi cnm senin bebeğin var daha zor. bende çok seviyorum ama hem havalar bi tam ısınmadı hemde ben sürekli okulda olduğum için vakit bulamıyorum inşallah iyi olur cnm kontrolden sonra sizleri de haberdar ederim. bakalım ne dicek bilmiyom artık? yaa ben hiç plates yapmadım yapabilirmiyim bilmiyorum denemedimde hiç? sıkılaşmak için başka ne yapılabilir ki ??

Nasılsıniz kızlar benim haftasonu yoğun geçiyo gelemedim. Akşam gelirim artık anlatırım.

Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem

Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem

Sevindim kendi adıma. . Hediyeni çok merak ettim canım. .sen gelde kilo önemli değil veririz beraber.

Dünkü menüm
sabah ılık limonlu su bunu hergun içiyorum bir haftadır
kahvaltıyı öğlen yaptım 12 de peynir 1 krep domates salatalık sucuklu yumurta

ara 4 kuru kayısı

akşam 1 kepçe corba tavuk ızgara ve yoğurt akşam yemeği ni az yedim sebepte akşam misafirlige gittik orda 1 mercimek köftesi 1 ince dilim kek ve 1 lokma kurabiye yedim.

Su 2.5 lt
spor 100 ip atlama hareketi

Ayrintilari sonra yazarim simdi hasoyu almaya gidiyorum
Hediyem bu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…