Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel canım teşekkürler, iyi tatiller. ..

kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya verirler...
yarın bizde urfa merkeze gezmeye gitceez büyük olasılıkla...
herkese iyi ama kaçamağı az haftasonları olsun

tamam tatlım,söz konusu sağlık olunca yapacak bir şey yok.ben sana güveniyorum.inşallah uyacaksın zamanla....ben sana güveniyorum sen başarıcaksın...

geçen hafta 84,3
bu hafta 84
yüzdesi0,36

Bu hafta az da olsa vermişim haftaya daha çok olacak inşallah

geçen hafta:90.1
bu hafta:89.6
spor:500 ip
su ort günlük:3litre
mesajımı sayınca yazcam

geçen hafta:61,6

bu hafta:60,2

fark:1,4

spor:yok

kızlar bugün yoğunum ancak girebildim.görüşürüz
afferim kızlar...hepinize tebrikler....inşallah derecede olucaz...

şakşuka ne bilmem ama menü kötü deyil bence.uyuyorsun kız sen yavaş yavaş...olucak olucak bu iş...

Damlanurcum mesaj sayini sayabildin mi yardım ediyim mi?
Hayır bebeyim kimse yardım etmedi bana...
Ben yokuuuum kiii - (85.0/ 85.0/ 0/%0 ) - sabit
Kızlar anlatmış canım sana zaten.inşallah gelicek cuma listedesin...
darısı başıma,darısı başıma...kiloların geri gelmesi deyil yaaa,kilo vermen...
Teşekkür ederim canım valla ben baya sıkı diyetteyim sıfır kaçamak e bide vucudun direnc göstermemesi ekstra güzel oldu :)
çok güzel canım.inşallah benim de vücudum direnç göstermez...ben de diyetime çok uyuyorum...
ben de 10 aydır hiç bir şeyle veremedim bu 15kiloyu,neden?çünki doğru beslenmedim.şimdi hem doyuyorum,hem her şey yiyorum,hem de 3 haftada 3800gr vermişim

güzel işte.baktığım kadarıyla 2.yiz inşallah...

hele bir şükür cevaplaya bildim...öylenden alıntılıyorum ama bir türlü vakit bulup cevaplayamıyorum...

Kizlar eve ancak geldim yemegimi yedim ama yorgunluktan ölüyorum geçmişi şu an okuyamiyacagim hemen uyuycam sabah görüşürüz hepinizi öpüyorum:)

bakıyorum,bakıyorum kimsecikler yok,ne de sonuçlar açıklanmamış.ben bu hafta sonu da annemlerdeyim.Yarın sabah erkenden çıkıp kızımı anneme bırakıp kardeşimin düyünü için elbise bakıcam mustakbel yengemle.İnşallah yarın görüşürüz,hem de iyi sonuçlarla...raporumu verip hazırlanmaya gidiyorum,şimdiden toparlanmalıyım yarın erken çıkıcaz...

rapor

Sabah 2 DİLİM KIZARMIŞ SİYAH EKMEK,PEYNİR,YEŞİLLİK,YEŞİL ÇAY
Ara yeşil çay
Öylen 3kaşık pilav,1tavuk,yeşillik,1bardak ayran...
Ara meyve
Akşam 2kaşık pilav,1tavuk kanadı,lahana ve yoğurt salatası,yeşillik
Ara meyve,yeşil çay

2.5LİTRE su,1saat dışarıda ,20dakika evde yürüyüş...ip atlamadım,şimdi hatırladım,belki atlarım yine...

Sabah
Iki dilim ekmek arasina beyaz peynirli tost
1 nescafe

Oglen
Yarim tabak bamya
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak beyaz cay

aksam
10 tane zeytin yagli yaprak sarması
1 kase yogurt
1tane taze sogan

40 dk yuruyus
2 litre su
Başarılı
gogocummmm afferim sana atmışsın bir kiloyu....yehhhhu kaptan geri döndü...bir de spor yapsaydın...
Saol canım keşke sporda yapabilseydim
Tartıldımmmmmm, ancak kilom sabit, 1 gram bile verememişim
Ben çok tuzlu tüketiyorum, sanırım ödem var.
Önce onları atmam gerekecek, bol bol su içiyorummmmm
Duzenli beslenmeye devam belki 1 ay kilo veremiyceksin ama sonra tıkır tıkır gidecek kilolar göreceksin canım benim
Günaydın

kilom 84
mesaj sayısı 23
spor 125 dakika
Süper msj sayisi 35 in altında hemen gelsin cezaaa 300 ip atlama yada 1 st fazladan spor.
Öğlen az olmuş akşam da hem kızartma hem az. Az yiyince kilo vermen takilcak bi yerde .

Güzel olmuş bence. Sonuçlar yarına kadar aciklanir.

Tamamdir kaptan ama pazar ya da pazartesiye ancak yaparım bilgin olsun. Yarın oğluşumun doğum günü yoğun olucam..

Sonuç Listeleri hazırlanmış kızlar. Takım olarak 2. Olmuşuz tutatse bireyselde 3. Olmuş. Hepimizi tebrik ediyorum Öpüldünüz canlarim.veee borde ödülümüz olsun dimi bir öğün serbest olsun ama aşırıya kaçmadan heee

Aaaa ben bu siiri cok severim atilla ilhani ayri bi severim
Ben begendim canim menunu
bir de mesaj sayini saymak icin yukardan profil bilgilerine giriceksin.kullanici kontrol panelinin orda. Profil bilgilerinde avatarinin altinda yazdigim cevaplar var .ben bildirimden bildirime sayiyorum.ordan sayicaksinbkac mesaj yazmissin :)
Gupse gelmedi hala ben şimdi bi vakaya gircem 4 gibi çıkarım hala gelmediyse listeyi paylasirim artık.
Ne is yapiyordun kuzum
Umarım canım benim cok isterim tabiki ben de
Teşekkür ederim canım valla ben baya sıkı diyetteyim sıfır kaçamak e bide vucudun direnc göstermemesi ekstra güzel oldu :)

Bana acayip motivasyonsunuz.ben de gidicem diyetistyene bir an once. Sen verdikce ben mutlu oluyorum nedense :) hepiniz icin gecerli bu

Tebrik ederim kizlar hepinizi.gupse bildirimde bulunmadi ve biz merveyle sabit oldugumuz halde 2. Olmusuz demek ki bu is oluyor

Sabah
beyaz cay
1 cay kasigi recel
1 dilim ekmek
1 dilimden az peynir
1 zeytin

ara
kiraz sapi cayi

oglen
10 tane sarma

Ara nescafe

aksam
1 pidesiz adana
1 yemek kasigi haydari
1 ayran
Yanına yeşillik ve söğüş kuru soğan

2 litre su
20 dk kendi kendime dans

Son düzenleme:
Ameliyathane hemsiresiyim canım.

Güzel olmuş bence öğlende ayran yyada yoğurt olsa iyi olurmuş

Kizlar ruya yorumlamayi bilen var mi

Rüyamda rahmetli babannemi hasta olarak gördüm.ona ben bakıyor gibiydim .Babannem bazen arkası dönük bazen yüzü bana dönüktü.Onu bazen odasında yalnız bırakıp iceri gidiyordum.Odasına gittiğimde yere kusmuştu.temizlemekten tiksinmistim ama ona kibar davranıyordum.annemi çağırdım temizlemesi icin.. sonra birden kendimi yolda gördüm örtü gibi bişeyi çekerek kız kardeşimi ölümden kurtarmaya çalışırken buldum.koşarak örtüyü cekmeye çalışıyordum.elimden gitiginde haykırarak ağlamaya başladım kardeşim öldü diye.ama gözyaşım akmıyordu ama ben bagira bagira agliyordum.aonrada aglarken uyandim.

Amin canım inşallah sağlıklı beslenmenin faydası çok büyük tabiki :)

4. Takım ve arkadaşlarımla qürur duyuyorym.hepinizi kalpten tebrik ediyorum,nerdeyse herkes kilo Vermiştu.tutatse seni de 2defa kutluyorum.gelicek hafta daha daha iyi ollur inşallah. Bence önceden de söylediyim gibi gupse izne ayrılsa iyi olur...ben çıkıyorum şimdi akşam görüsürüz...herkese güzel hafta sonları ıııııııı. ..

Son düzenleme:

Hayır olsun inşallah canım ben anlamam pek rüya yorumundan google a sordunmu bazen bakarım ben.

Menümü yazmadım 2 gündür unutmuşum yaa superim yine .ayrintili hatırlamıyorum ama perşembe sabah çeyrek simit peynir yeşillik yedim

ara 3...4 kuru kayısı

öğlen 2 yumurta ile peynirli omlet 1 dilim ekmek

ara yarım elma yarım armut

aksam fırında et 3 kaşık pilav salata yoğurt

su 3 lt. Su icme programını indirdim kendimi kontrol edeyim diye
spor 100 ip atlama

Cuma
sabah peynir 2 dilim ekmek yeşillik 2 çatal marmelat

ara elma

öğlen tavuk but haşlanmış ve yağsız salata yi kepekli ekmekle sandviç yaptim ayranla yedim

ara 1 elma

aksam dışarıda yedim giden 2 arkadaşa veda yaptik.
Başlangıç mezeler vardi cacık ezme falan 2 ser çatal aldim 1 sigara böreği ana yemek tavuk yarim parca 1 kaşık pilav yeşil salata ve çeyrek armut 1 dilim kivi st 7 buçuk 9 bucuk arasi ekmekte yemedim 1 bardakta light kola
nasıl iyi idare etmismiyim fazla yememek için cabaladim.

su 2.7 lt
spor oynamaca göbek atmaca 30 dk.

Kahvaltı: 2dilim peynir, 1dilim ekmek, 5 zeytin, 1 minik domates

Ara; 10 fındık, 4 kuru kayısı,1fincan 5i bir arada cay

Öğle : 1porsiyon tavuk şiş, salata, 1 bardak ayran,2dilim ekmek

Ara: 2 adet grissini, 1 sade soda

Akşam : 6 yemek kaşığı kabak yemeği, küçük bir kase yoğurt,2dilim ekmek

Su:3 litre
Spor yok ( çok yorgundum erkenden uyudum)

kızlar dün için üzgünüm. cuma oldugunu okuldaki koşturmacadan unutmuşum. 7 saat dersm vardı. öğle aralarında 5 ve 6. sınıfların dersi oluyor. ben de o sınıflardan birine derse girdim. tenefüsler hariç vaktm olmuyor. tenefslerde de müdür beyle okul gazetesi için toplandık hep derken aklımda çıkttı. bütün takım arkadaslarımdan özür diliyorum teker teker. sanrıım benim takımdan ayrılmam ya da mümkünse eğer süresiz izne ayrılmam (en azından herseyi yoluna koyana kadar) herkes için en iyisi olacak. tekrar hepinizden özür diliyorum kızlar. çok üzgünüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…