Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amannnnn kaptan.sen bir günde 4cızzzzz yemişsin bence cezayl hakkettin haaaaa...

Haftanın İlk İş Günü, hepimize hayırlı uğurlu olsun

Dünkü Menüm;

Kahvaltı :

- 2 dilim Diyet Ekmeği
- 4 küp Peynir
- 5 Zeytin (2 Siyah - 3 Yeşil)
- 2 bardak çay (şekersiz)
- 3 tatlı kaşığı kadar Pekmez

Ara Öğün :

- 1 Elma

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- Karışık Yeşil Salata
- 1 kase Yoğurt

Ara Öğün :

- 1 Portakal
- 1 Mandalina

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- 8 yemek kaşığı Şakşuka

Litre bazında su miktarı:

2 litre su

Spor :

Mp3 Player ile açtım müziği, 45 dakika dans ettim (Hiphop)

Öptüüüüüüüüüümmmm

Dün rapor vermeyi unutmuşum.
Rapor
Sabah 1yumurta,lor peyniri,1dilim siyah ekmek,yeşul çay
Ara 1kuru trabzon hurması
Öğlen 2kepçe etki fasulye çorbası ,1dilim ekmek,bol yeşillik
Ara yeşil çay,1 de canım çektiyi için 1ince dilim salam,1dilim siyah ekmek,1koca bardak ayran
Akşam 2 köfte. Çeyrek patates,1kase yoğurt yeşillij
Ara meyve
Su 2.5 litre.spor yok.3haftadlr ilk defa spor yapmaya üşendim...

Afferim güzelim e olmuş işte daha ne olsun...kuz bu hip hop çok zormuş.youtubedeb yapmaya çalıştım ebrunun tavsiyesiyle vallaha popomu kaldırıp da yapamadım...

Amannnnn kaptan.sen bir günde 4cızzzzz yemişsin bence cezayl hakkettin haaaaa...
Bu hafta spora başladım zaten ceza sorun olmazda 4 ciz neyki listemde
Pekmez sirf şeker birde Şakşuka yi kizartma yaparız biz sizde farklimi yapiliyo

Fena olmamış.

Afferim güzelim e olmuş işte daha ne olsun...kuz bu hip hop çok zormuş.youtubedeb yapmaya çalıştım ebrunun tavsiyesiyle vallaha popomu kaldırıp da yapamadım...

Çok teşekkürler tatlımmm
Zor vallahi yavrum ama heryerini sallayabiliyorsun ya, o yönden iyi...
Çok fazla kasmadan da yapabilirsin, yeterki heryerini sallamaya çalış, e tabi ritmik olarak

Pekmez sirf şeker birde Şakşuka yi kizartma yaparız biz sizde farklimi yapiliyo

Pekmez sırf şeker ama onu kesemem, ara ara mutlaka yemem lazım.
Gerçi herzaman tüketmem lazım, çünkü kansızlığım hat safhada
Şakşukayı biz bol yaparak yemek olarak da tüketiyoruz, Bulgaristan Göçmeni validem
Onlar gibi yapıyoruz, sadece atıştırmalık tarzda değil, bildiği yemek gibi.
Çok da lezizzzz

Yorumun için teşekkürler.

canım çok özletme kendini.izindesin diye hiç girmemezlik etme.ara sıra haber alalım senden.kolaylıklar diliyorum.öğretmenlik zor iş:)

ben de senin gibi eşyalara hatıralar yüklerim.hepsinin bir yaşanmışlığı vardır.ama yeni olanda da yine güzel günler yaşayacaksın emin ol.o araba seni sevdiklerine götürecek yine:) hem de daha konforlu.alacağınız bu yeni arabaya da bşrsürü anı yükleyeceksinn:)

Börek,sucuk,kek,profiterol...bunlar cızzz dimi kaptan?
Ölçülü yenirse cis degil bence tatlilar icin bi catal dedim yani 1 lokma minik borekte ıspanaklı 1 basparmak boyutunda. Bu tür şeyler hepimizin karşısına çıkacak ömür boyu o yüzden herkes nefsini korelticek kadar yiyebilir.tabi bunlar benim fikirlerim yanlizca.
günaydın kızlar.

oğlunun yeni yaşını kutluyorum canım.sağlıkla ve sizlerle güzel bir ömür diliyorum ona.

beraber ve evlatlarınızla nice güzel yıllara inşallah.eşine hediyen oldukça orjinal ve güzel.

canım çok özletme kendini.izindesin diye hiç girmemezlik etme.ara sıra haber alalım senden.kolaylıklar diliyorum.öğretmenlik zor iş:)

Canım tek tek yazmak yerine toplu alıntı yapabilirsin.

Gunaydin kizlar
Hepinize tesekkür ediyorum hediyem hakkindaki dusunceleriniz icin
Maumcuk yeni yasi kutlu olsun oglusunun
Damla bosver yawwww canini sikmana degmez
Gogo asli regl olursam cumaya biter diyet devam it gibi spor yapiyom suan 1300 fazlam var.
Kuzular esim geldi beril firarda olaylari malum.gerci biliyorsunuz artik.amma velakin takipteyim

Unuttum yazmayi hasom bayildi yaaa benki elimi bicak kesse 3 Gun yatarim.canim cok kiymetlidir aciya hic gelemem.beni bu Kadar sevmen Buna yila ragmen diye pek duygulandi.

Son düzenleme:
sanki bir az kıztık mı canım?yoksa bana mı öyle geldi?eğer bunu diyet deyil de yaşam haline getirmek istiyorsak ben ce de böyle olmalı,canımız çeken herşeyden tadımlık yemeliyiz,ama sanki 4ü bir günde bir az fazla olmuş gibi,tabi bu da benim fikrim tatlım...
Unuttum yazmayi hasom bayildi yaaa benki elimi bicak kesse 3 Gun yatarim.canim cok kiymetlidir aciya hic gelemem.beni bu Kadar sevmen Buna yila ragmen diye pek duygulandi.

ayyy ne güzel,çok romantik olmuş.Aradan geçen yıllara rağmen birini çok seve bilmek çok güzel bir şey ve her kese nasip olmaz.hem sevmek,hem sevilmek çok güzeldir.biz de 15martda 7yılımızı kutluycaz.ama ben dövme yaptıracak kadar cesaretli deyilim ya...

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim (oğlumun doğum gününü kutlamışsınız) :) Kayınvalidemlerdeydik dün fırsat bulup giremedim bugünde sabahtan beri danışanlarım vardı ancak girebildim. hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…