Amannnnn kaptan.sen bir günde 4cızzzzz yemişsin bence cezayl hakkettin haaaaa...Dün cumartesiye göre daha iyi geçti. Sabah kankandaydik onun yegeni sevdicegini getirmis tanistirmak icin guzel keyifli bi gün gecirdik.
sabah ılık limonlu su
1 minik borek 1 peynir 2 ince dilim sucuk domates salatalık
ara 1 çatal ucu kek 1 çatal ucu profiterol
oglen 2 mercimek köftesi 4 bol kıymalı sarma 1 bardak ice tea
ara 4....5 yer fıstığı
akşam 1 kepçe çorba 4 köfte 2 kaşık pilav yoğurt
su 2.5 lt
spor 30dk yürüyüş
Günaydın tatlımmmmm...seni de cumaya listede gprürüz...
Haftanın İlk İş Günü, hepimize hayırlı uğurlu olsun
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- 2 dilim Diyet Ekmeği
- 4 küp Peynir
- 5 Zeytin (2 Siyah - 3 Yeşil)
- 2 bardak çay (şekersiz)
- 3 tatlı kaşığı kadar Pekmez
Ara Öğün :
- 1 Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Karışık Yeşil Salata
- 1 kase Yoğurt
Ara Öğün :
- 1 Portakal
- 1 Mandalina
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- 8 yemek kaşığı Şakşuka
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
Mp3 Player ile açtım müziği, 45 dakika dans ettim (Hiphop)
Öptüüüüüüüüüümmmm
Bu hafta spora başladım zaten ceza sorun olmazda 4 ciz neyki listemdeAmannnnn kaptan.sen bir günde 4cızzzzz yemişsin bence cezayl hakkettin haaaaa...
Pekmez sirf şeker birde Şakşuka yi kizartma yaparız biz sizde farklimi yapiliyoHaftanın İlk İş Günü, hepimize hayırlı uğurlu olsun
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- 2 dilim Diyet Ekmeği
- 4 küp Peynir
- 5 Zeytin (2 Siyah - 3 Yeşil)
- 2 bardak çay (şekersiz)
- 3 tatlı kaşığı kadar Pekmez
Ara Öğün :
- 1 Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Karışık Yeşil Salata
- 1 kase Yoğurt
Ara Öğün :
- 1 Portakal
- 1 Mandalina
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- 8 yemek kaşığı Şakşuka
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
Mp3 Player ile açtım müziği, 45 dakika dans ettim (Hiphop)
Öptüüüüüüüüüümmmm
Dün rapor vermeyi unutmuşum.
Rapor
Sabah 1yumurta,lor peyniri,1dilim siyah ekmek,yeşul çay
Ara 1kuru trabzon hurması
Öğlen 2kepçe etki fasulye çorbası ,1dilim ekmek,bol yeşillik
Ara yeşil çay,1 de canım çektiyi için 1ince dilim salam,1dilim siyah ekmek,1koca bardak ayran
Akşam 2 köfte. Çeyrek patates,1kase yoğurt yeşillij
Ara meyve
Su 2.5 litre.spor yok.3haftadlr ilk defa spor yapmaya üşendim...
Afferim güzelim e olmuş işte daha ne olsun...kuz bu hip hop çok zormuş.youtubedeb yapmaya çalıştım ebrunun tavsiyesiyle vallaha popomu kaldırıp da yapamadım...
Pekmez sirf şeker birde Şakşuka yi kizartma yaparız biz sizde farklimi yapiliyo
Bu hafta spora başladım zaten ceza sorun olmazda 4 ciz neyki listemde
Pekmez sirf şeker birde Şakşuka yi kizartma yaparız biz sizde farklimi yapiliyo
Fena olmamış.
Ölçülü yenirse cis degil bence tatlilar icin bi catal dedim yani 1 lokma minik borekte ıspanaklı 1 basparmak boyutunda. Bu tür şeyler hepimizin karşısına çıkacak ömür boyu o yüzden herkes nefsini korelticek kadar yiyebilir.tabi bunlar benim fikirlerim yanlizca.Börek,sucuk,kek,profiterol...bunlar cızzz dimi kaptan?
günaydın kızlar.
oğlunun yeni yaşını kutluyorum canım.sağlıkla ve sizlerle güzel bir ömür diliyorum ona.
beraber ve evlatlarınızla nice güzel yıllara inşallah.eşine hediyen oldukça orjinal ve güzel.
canım çok özletme kendini.izindesin diye hiç girmemezlik etme.ara sıra haber alalım senden.kolaylıklar diliyorum.öğretmenlik zor iş:)
ben de senin gibi eşyalara hatıralar yüklerim.hepsinin bir yaşanmışlığı vardır.ama yeni olanda da yine güzel günler yaşayacaksın emin ol.o araba seni sevdiklerine götürecek yine:) hem de daha konforlu.alacağınız bu yeni arabaya da bşrsürü anı yükleyeceksinn:)
sanki bir az kıztık mı canım?yoksa bana mı öyle geldi?eğer bunu diyet deyil de yaşam haline getirmek istiyorsak ben ce de böyle olmalı,canımız çeken herşeyden tadımlık yemeliyiz,ama sanki 4ü bir günde bir az fazla olmuş gibi,tabi bu da benim fikrim tatlım...Ölçülü yenirse cis degil bence tatlilar icin bi catal dedim yani 1 lokma minik borekte ıspanaklı 1 basparmak boyutunda. Bu tür şeyler hepimizin karşısına çıkacak ömür boyu o yüzden herkes nefsini korelticek kadar yiyebilir.tabi bunlar benim fikirlerim yanlizca.
Unuttum yazmayi hasom bayildi yaaa benki elimi bicak kesse 3 Gun yatarim.canim cok kiymetlidir aciya hic gelemem.beni bu Kadar sevmen Buna yila ragmen diye pek duygulandi.
Kuzum aramıza dönmüşsün çok sevindim :)Unuttum yazmayi hasom bayildi yaaa benki elimi bicak kesse 3 Gun yatarim.canim cok kiymetlidir aciya hic gelemem.beni bu Kadar sevmen Buna yila ragmen diye pek duygulandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?