Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olmuş olmuş beğendim

Canım senin yoğun olduğunu tahmin ettik hepimiz.istersen izinli yazalım izin en az 2 hafta en fazla 6 ay oluyo 6 ay sonra donmezsen diskalifiye oluyosun diskalifiye olursan 1 sene yarışmaya katilamiyosun.karar sen ver canım.

öncelikle anlaysın için tşk ederim canım. 6 ay çok uzun ben o kadar süre aranıza dönmeden çatlarım. 2 hafta sanırım okuldaki düzeni oturtmam açısından benim için yeterli olur.

Allah hayr etsin canım.sen google da araçdır bence.ben hiç anlamam bu işlerden...
Kaptancım sende mu kız?gecikme...hmmm...tatlım misafirliği çok güzek geçişdirmişsin bence...ayrıca sen de mi ip atlamaya basladın.hadi kararsabrla bana yetiş bakem.biz 200 yapıyoruz.ben pazartesiden 300 yapmayı düsünüyorum.bakalın kararsabr ne diyecek.

Herzamankı gibi müthişsin bebeyim...diyet yerinde,su yerinde,spor yerinde...rapor vermek,paylaşımlar hiç aksamıyor...seni çok seviyom ben ya...daha çok daha çok yazsana..
Tamam tatlım anlaşıla bilir bir durum.gonca da yaznış zaten.inşallah 2 hafta sonra kilo vermiş ve hayatını daha düzene sokmuş halda katıllrsın aramıza.ama yine de gel ara ara..
Merhaba canlar nasılsınız. Bugün oğlumun doğum günü akşama kutlama yapıcaz :)

Tebrikler canımmmm.Allah uzun ve hayırlı ömürler versin tatlıma..

Ayy damlacim teşekkürler bitanem vrnde seni cok sevdim bu aralar bir yoğunluk var cok sık giremiyorum ama bildirimleri ihmal etmemeye çalışıyorum. Geçmişi okuyamiyorum kusura bakmayın nolur firsatim olunca bol bol yazcam:)

Kızlar bugünkü menümü yazayım yarin çok yoğun olcam yine.
Sabah:2 bardak su
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 1yumurta, 5 zeytin, bol maydanoz, marul
Ara; 4 kuru kayısı
Öğle : 6 yemek kaşığı kabak yemeği, küçük bir kase yoğurt, 2dilim ekmek
Ara : 4 diyet bisküvi,1fincan beyaz çay
Aksam : patlıcan, domates,kırmızı biber közlemesinden bol maydanoz, sarımsak ile yapilmis salata. (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ettim sadece,2dilim ekmek ( Oysaki evde misafir vardı börek yaptılar annemler bir lokma dahi yemedim)
Ara; 1 bardak yarım yağlı süt, 2 elma

3 litre su
45 dakika yürüyüş:)

Bu gün anlaşılan her kes yoğunmuş.ben de çok yoğun bir gün geçirdim.kendime müthiş iki elbise aldım.kız türkiyeden geldiyini söyledi...çok beyendim...biri siyah,1i yeşil.42 beden giyorum.sabah saat 10dan akşam 6ya kadar yarım saatlik bir arayla geziyordum fırsat buldukca hlzlı hızlı yürüyordum.yani kendimi yormaya çalışıyordum.o yüzden bu gün spor yapmadım. Diyil yürüyüş ip atlamaya bile takatim kalmadı.şimdi de raporumu verip uyuycam.yarın da annemlerdeyim.umarım siz de daha aktiv olursunuz yoksa çatlarım.. bi deeeeee hani dün kaptan bugün 1öğünü ödül olarak verdi ya ben obu 4küçük dilim pizza ve 150ml kolayla deyerlendirdim ...umarım kızmazsınız. Eyer büyük bir kaçamaksa cezama razıyım...

Rapor
Sabah 2dilim siyah ekmek,peynir,yeşillij,yeşil çay,lor peyniru
Ara kuru trabzon hurması
Öğlen 4ince dilum pizza,kola,ayran
Ara kuru trabzon hurması
Akşam 1kepçe fasulye çorbası,1kase yoğurt. ,1dilim ek mek,yeşillik.(aslında akşamı sadece yoğurtla geçiricekdim pizzadan dolayı fakat kızmanızdan tırstım)
Ara yeşil çay,1tane kayısı reçeli

Su dışarlda olduğum için 1litre,tüm gün dışarıda ayaklarlma kara sular inene kadar gezdiyim için spor yok

Fırsatını bulunca gel canım.diyet adına çok iyi geliyorsun bana...paylaşımların güzel

Haftasonu olunca topik yine öküz kalmış :) Herkesi çok öptüm bende bugun gezmelerdeydim yarın yine görüşürüz. =)

İple degilde ip atlar gibi yapıyorum evde o kadar oluyo anca.
Güzel olmuş bence menün ve sporun

Güle güle giy kiyafetlerini bebeğim. Menü güzel olmuş.

Tahmin ettik canim benim sen nasil istiyosan oyle yaparsiniz zaten
toparla bir an once :*
Birlikte nice guzel yaslara canlarim

Günaydın kızlarrr hepinize güzel mutlu pazarlar diliyorum ama diyeti bozmadan:) mumkunse bol sporlu:) bnm hazırlanıp çıkmam gerek evden ara ara gelmeye çalışırım yine:)

Cnm bence kahvaltı çok az öğlende salata ayran yada yoğurt olabilirdi onun dışında güzel olmuş.

goncacım güzel bence devam:)

kuzum biraz geç oldu kusura bakma yoğunluktan ancak yazabildim oğlunun yeni yaşı hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.

İple degilde ip atlar gibi yapıyorum evde o kadar oluyo anca.

Güzel olmuş bence menün ve sporun

Güle güle giy kiyafetlerini bebeğim. Menü güzel olmuş.

sağol sayın kaptanım menümü beğenmişin ben bu gazla giderim artık:) :):)

damlacımm ayy nerde gezmekkk nerde ben( okuldayım çalışıyorum sürekli sen napıyon bende özledim valla seni:)
Ne bileyim tatlım ya haftasonları herkes gezmelerde ya ondan dedim.haftasonu ne çalışması kuzum?ben de annemlerdeyim.oturuyorum.annem de yok evde.sıkılıyorum,sizde yoksunuz yoksa tam yazışmalık mod dayım iş yok güç yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…