Olmuş olmuş beğendimKahvaltı: 2dilim peynir, 1dilim ekmek, 5 zeytin, 1 minik domates
Ara; 10 fındık, 4 kuru kayısı,1fincan 5i bir arada cay
Öğle : 1porsiyon tavuk şiş, salata, 1 bardak ayran,2dilim ekmek
Ara: 2 adet grissini, 1 sade soda
Akşam : 6 yemek kaşığı kabak yemeği, küçük bir kase yoğurt,2dilim ekmek
Su:3 litre
Spor yok ( çok yorgundum erkenden uyudum)
kızlar dün için üzgünüm. cuma oldugunu okuldaki koşturmacadan unutmuşum. 7 saat dersm vardı. öğle aralarında 5 ve 6. sınıfların dersi oluyor. ben de o sınıflardan birine derse girdim. tenefüsler hariç vaktm olmuyor. tenefslerde de müdür beyle okul gazetesi için toplandık hep derken aklımda çıkttı. bütün takım arkadaslarımdan özür diliyorum teker teker. sanrıım benim takımdan ayrılmam ya da mümkünse eğer süresiz izne ayrılmam (en azından herseyi yoluna koyana kadar) herkes için en iyisi olacak. tekrar hepinizden özür diliyorum kızlar. çok üzgünüm gerçekten
Olmuş olmuş beğendim
Canım senin yoğun olduğunu tahmin ettik hepimiz.istersen izinli yazalım izin en az 2 hafta en fazla 6 ay oluyo 6 ay sonra donmezsen diskalifiye oluyosun diskalifiye olursan 1 sene yarışmaya katilamiyosun.karar sen ver canım.
öncelikle anlaysın için tşk ederim canım. 6 ay çok uzun ben o kadar süre aranıza dönmeden çatlarım. 2 hafta sanırım okuldaki düzeni oturtmam açısından benim için yeterli olur.
Allah hayr etsin canım.sen google da araçdır bence.ben hiç anlamam bu işlerden...Kizlar ruya yorumlamayi bilen var mi
Rüyamda rahmetli babannemi hasta olarak gördüm.ona ben bakıyor gibiydim .Babannem bazen arkası dönük bazen yüzü bana dönüktü.Onu bazen odasında yalnız bırakıp iceri gidiyordum.Odasına gittiğimde yere kusmuştu.temizlemekten tiksinmistim ama ona kibar davranıyordum.annemi çağırdım temizlemesi icin.. sonra birden kendimi yolda gördüm örtü gibi bişeyi çekerek kız kardeşimi ölümden kurtarmaya çalışırken buldum.koşarak örtüyü cekmeye çalışıyordum.elimden gitiginde haykırarak ağlamaya başladım kardeşim öldü diye.ama gözyaşım akmıyordu ama ben bagira bagira agliyordum.aonrada aglarken uyandim.
Kaptancım sende mu kız?gecikme...hmmm...tatlım misafirliği çok güzek geçişdirmişsin bence...ayrıca sen de mi ip atlamaya basladın.hadi kararsabrla bana yetiş bakem.biz 200 yapıyoruz.ben pazartesiden 300 yapmayı düsünüyorum.bakalın kararsabr ne diyecek.Menümü yazmadım 2 gündür unutmuşum yaa superim yine .ayrintili hatırlamıyorum ama perşembe sabah çeyrek simit peynir yeşillik yedim
ara 3...4 kuru kayısı
öğlen 2 yumurta ile peynirli omlet 1 dilim ekmek
ara yarım elma yarım armut
aksam fırında et 3 kaşık pilav salata yoğurt
su 3 lt. Su icme programını indirdim kendimi kontrol edeyim diye
spor 100 ip atlama
Cuma
sabah peynir 2 dilim ekmek yeşillik 2 çatal marmelat
ara elma
öğlen tavuk but haşlanmış ve yağsız salata yi kepekli ekmekle sandviç yaptim ayranla yedim
ara 1 elma
aksam dışarıda yedim giden 2 arkadaşa veda yaptik.
Başlangıç mezeler vardi cacık ezme falan 2 ser çatal aldim 1 sigara böreği ana yemek tavuk yarim parca 1 kaşık pilav yeşil salata ve çeyrek armut 1 dilim kivi st 7 buçuk 9 bucuk arasi ekmekte yemedim 1 bardakta light kola
nasıl iyi idare etmismiyim fazla yememek için cabaladim.
su 2.7 lt
spor oynamaca göbek atmaca 30 dk.
Herzamankı gibi müthişsin bebeyim...diyet yerinde,su yerinde,spor yerinde...rapor vermek,paylaşımlar hiç aksamıyor...seni çok seviyom ben ya...daha çok daha çok yazsana..Kahvaltı: 2dilim peynir, 1dilim ekmek, 5 zeytin, 1 minik domates
Ara; 10 fındık, 4 kuru kayısı,1fincan 5i bir arada cay
Öğle : 1porsiyon tavuk şiş, salata, 1 bardak ayran,2dilim ekmek
Ara: 2 adet grissini, 1 sade soda
Akşam : 6 yemek kaşığı kabak yemeği, küçük bir kase yoğurt,2dilim ekmek
Su:3 litre
Spor yok ( çok yorgundum erkenden uyudum)
Tamam tatlım anlaşıla bilir bir durum.gonca da yaznış zaten.inşallah 2 hafta sonra kilo vermiş ve hayatını daha düzene sokmuş halda katıllrsın aramıza.ama yine de gel ara ara..kızlar dün için üzgünüm. cuma oldugunu okuldaki koşturmacadan unutmuşum. 7 saat dersm vardı. öğle aralarında 5 ve 6. sınıfların dersi oluyor. ben de o sınıflardan birine derse girdim. tenefüsler hariç vaktm olmuyor. tenefslerde de müdür beyle okul gazetesi için toplandık hep derken aklımda çıkttı. bütün takım arkadaslarımdan özür diliyorum teker teker. sanrıım benim takımdan ayrılmam ya da mümkünse eğer süresiz izne ayrılmam (en azından herseyi yoluna koyana kadar) herkes için en iyisi olacak. tekrar hepinizden özür diliyorum kızlar. çok üzgünüm gerçekten
Merhaba canlar nasılsınız. Bugün oğlumun doğum günü akşama kutlama yapıcaz :)
Allah hayr etsin canım.sen google da araçdır bence.ben hiç anlamam bu işlerden...
Kaptancım sende mu kız?gecikme...hmmm...tatlım misafirliği çok güzek geçişdirmişsin bence...ayrıca sen de mi ip atlamaya basladın.hadi kararsabrla bana yetiş bakem.biz 200 yapıyoruz.ben pazartesiden 300 yapmayı düsünüyorum.bakalın kararsabr ne diyecek.
Herzamankı gibi müthişsin bebeyim...diyet yerinde,su yerinde,spor yerinde...rapor vermek,paylaşımlar hiç aksamıyor...seni çok seviyom ben ya...daha çok daha çok yazsana..
Tamam tatlım anlaşıla bilir bir durum.gonca da yaznış zaten.inşallah 2 hafta sonra kilo vermiş ve hayatını daha düzene sokmuş halda katıllrsın aramıza.ama yine de gel ara ara..
Tebrikler canımmmm.Allah uzun ve hayırlı ömürler versin tatlıma..
Ayy damlacim teşekkürler bitanem vrnde seni cok sevdim bu aralar bir yoğunluk var cok sık giremiyorum ama bildirimleri ihmal etmemeye çalışıyorum. Geçmişi okuyamiyorum kusura bakmayın nolur firsatim olunca bol bol yazcam:)
Merhaba canlar nasılsınız. Bugün oğlumun doğum günü akşama kutlama yapıcaz :)
İple degilde ip atlar gibi yapıyorum evde o kadar oluyo anca.Allah hayr etsin canım.sen google da araçdır bence.ben hiç anlamam bu işlerden...
Kaptancım sende mu kız?gecikme...hmmm...tatlım misafirliği çok güzek geçişdirmişsin bence...ayrıca sen de mi ip atlamaya basladın.hadi kararsabrla bana yetiş bakem.biz 200 yapıyoruz.ben pazartesiden 300 yapmayı düsünüyorum.bakalın kararsabr ne diyecek.
Herzamankı gibi müthişsin bebeyim...diyet yerinde,su yerinde,spor yerinde...rapor vermek,paylaşımlar hiç aksamıyor...seni çok seviyom ben ya...daha çok daha çok yazsana..
Tamam tatlım anlaşıla bilir bir durum.gonca da yaznış zaten.inşallah 2 hafta sonra kilo vermiş ve hayatını daha düzene sokmuş halda katıllrsın aramıza.ama yine de gel ara ara..
Tebrikler canımmmm.Allah uzun ve hayırlı ömürler versin tatlıma..
Güzel olmuş bence menün ve sporunKızlar bugünkü menümü yazayım yarin çok yoğun olcam yine.
Sabah:2 bardak su
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 1yumurta, 5 zeytin, bol maydanoz, marul
Ara; 4 kuru kayısı
Öğle : 6 yemek kaşığı kabak yemeği, küçük bir kase yoğurt, 2dilim ekmek
Ara : 4 diyet bisküvi,1fincan beyaz çay
Aksam : patlıcan, domates,kırmızı biber közlemesinden bol maydanoz, sarımsak ile yapilmis salata. (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ettim sadece,2dilim ekmek ( Oysaki evde misafir vardı börek yaptılar annemler bir lokma dahi yemedim)
Ara; 1 bardak yarım yağlı süt, 2 elma
3 litre su
45 dakika yürüyüş:)
Bu gün anlaşılan her kes yoğunmuş.ben de çok yoğun bir gün geçirdim.kendime müthiş iki elbise aldım.kız türkiyeden geldiyini söyledi...çok beyendim...biri siyah,1i yeşil.42 beden giyorum.sabah saat 10dan akşam 6ya kadar yarım saatlik bir arayla geziyordum fırsat buldukca hlzlı hızlı yürüyordum.yani kendimi yormaya çalışıyordum.o yüzden bu gün spor yapmadım. Diyil yürüyüş ip atlamaya bile takatim kalmadı.şimdi de raporumu verip uyuycam.yarın da annemlerdeyim.umarım siz de daha aktiv olursunuz yoksa çatlarım.. bi deeeeee hani dün kaptan bugün 1öğünü ödül olarak verdi ya ben obu 4küçük dilim pizza ve 150ml kolayla deyerlendirdim ...umarım kızmazsınız. Eyer büyük bir kaçamaksa cezama razıyım...
Rapor
Sabah 2dilim siyah ekmek,peynir,yeşillij,yeşil çay,lor peyniru
Ara kuru trabzon hurması
Öğlen 4ince dilum pizza,kola,ayran
Ara kuru trabzon hurması
Akşam 1kepçe fasulye çorbası,1kase yoğurt. ,1dilim ek mek,yeşillik.(aslında akşamı sadece yoğurtla geçiricekdim pizzadan dolayı fakat kızmanızdan tırstım)
Ara yeşil çay,1tane kayısı reçeli
Su dışarlda olduğum için 1litre,tüm gün dışarıda ayaklarlma kara sular inene kadar gezdiyim için spor yok
Tahmin ettik canim benim sen nasil istiyosan oyle yaparsiniz zatenkızlar dün için üzgünüm. cuma oldugunu okuldaki koşturmacadan unutmuşum. 7 saat dersm vardı. öğle aralarında 5 ve 6. sınıfların dersi oluyor. ben de o sınıflardan birine derse girdim. tenefüsler hariç vaktm olmuyor. tenefslerde de müdür beyle okul gazetesi için toplandık hep derken aklımda çıkttı. bütün takım arkadaslarımdan özür diliyorum teker teker. sanrıım benim takımdan ayrılmam ya da mümkünse eğer süresiz izne ayrılmam (en azından herseyi yoluna koyana kadar) herkes için en iyisi olacak. tekrar hepinizden özür diliyorum kızlar. çok üzgünüm gerçekten
Birlikte nice guzel yaslara canlarimMerhaba canlar nasılsınız. Bugün oğlumun doğum günü akşama kutlama yapıcaz :)
Sabah
beyaz cay
1 cay kasigi recel
1 dilim ekmek
1 dilimden az peynir
1 zeytin
ara
kiraz sapi cayi
oglen
10 tane sarma
Ara nescafe
aksam
1 pidesiz adana
1 yemek kasigi haydari
1 ayran
Yanına yeşillik ve söğüş kuru soğan
2 litre su
20 dk kendi kendime dans
Menümü yazmadım 2 gündür unutmuşum yaa superim yine .ayrintili hatırlamıyorum ama perşembe sabah çeyrek simit peynir yeşillik yedim
ara 3...4 kuru kayısı
öğlen 2 yumurta ile peynirli omlet 1 dilim ekmek
ara yarım elma yarım armut
aksam fırında et 3 kaşık pilav salata yoğurt
su 3 lt. Su icme programını indirdim kendimi kontrol edeyim diye
spor 100 ip atlama
Cuma
sabah peynir 2 dilim ekmek yeşillik 2 çatal marmelat
ara elma
öğlen tavuk but haşlanmış ve yağsız salata yi kepekli ekmekle sandviç yaptim ayranla yedim
ara 1 elma
aksam dışarıda yedim giden 2 arkadaşa veda yaptik.
Başlangıç mezeler vardi cacık ezme falan 2 ser çatal aldim 1 sigara böreği ana yemek tavuk yarim parca 1 kaşık pilav yeşil salata ve çeyrek armut 1 dilim kivi st 7 buçuk 9 bucuk arasi ekmekte yemedim 1 bardakta light kola
nasıl iyi idare etmismiyim fazla yememek için cabaladim.
su 2.7 lt
spor oynamaca göbek atmaca 30 dk.
kuzum biraz geç oldu kusura bakma yoğunluktan ancak yazabildim oğlunun yeni yaşı hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.Merhaba canlar nasılsınız. Bugün oğlumun doğum günü akşama kutlama yapıcaz :)
İple degilde ip atlar gibi yapıyorum evde o kadar oluyo anca.
Güzel olmuş bence menün ve sporun
Güle güle giy kiyafetlerini bebeğim. Menü güzel olmuş.
Kızlaaaaaaaar. ..gezmelerdemisiniz?gelsenize yahu.ben özledim siziiii...
Ne bileyim tatlım ya haftasonları herkes gezmelerde ya ondan dedim.haftasonu ne çalışması kuzum?ben de annemlerdeyim.oturuyorum.annem de yok evde.sıkılıyorum,sizde yoksunuz yoksa tam yazışmalık mod dayım iş yok güç yok....damlacımm ayy nerde gezmekkk nerde ben( okuldayım çalışıyorum sürekli sen napıyon bende özledim valla seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?