Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem
Dünkü menüm
sabah ılık limonlu su bunu hergun içiyorum bir haftadır
kahvaltıyı öğlen yaptım 12 de peynir 1 krep domates salatalık sucuklu yumurta
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 kepçe corba tavuk ızgara ve yoğurt akşam yemeği ni az yedim sebepte akşam misafirlige gittik orda 1 mercimek köftesi 1 ince dilim kek ve 1 lokma kurabiye yedim.
Su 2.5 lt
spor 100 ip atlama hareketi
Güzel olmuş bence. Tarçın sütün gaz yapmasını engelliyomu acabaKahvalti : 1kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, 2 minik domates, 2dilim ekmek, bol maydanoz
Ara : 4 fındık, 4 kuru kayısı, 1fincan 5i bir arada cay
Öğle : 3 kibrit kutusu kadar peynir, 1 minik domates, 2dilim ekmek, bol maydanoz ( yemek olmadığı zamanlar için diyet listemdeki alternatif lerden biriydi)
Ara: 3 kare bitter çikolata
Akşam : 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 1kase yoğurt, 2dilim ekmek
Ara : 8 kuru kayısı ( 2 porsiyon meyve yerine geçiyo), 1 su bardağı yarım yağlı süt ( bol tarçınlı)
3 litre su
35 dakika yürüyüş
Cnm ama o krep kurabiye kek olmamış bence? ??
Güzel olmuş bence. Tarçın sütün gaz yapmasını engelliyomu acaba
Krepi ekmek yerine yedim diğerleri de az miktardaydi neyse bu haftanın ödülü olsun
Tamam cnm hadi öyle olsun:) cnm o kadarını bilmiyorum ama kan şekerini duzenliyormus ve tatlı istegini tamamen kesiyormus bide metabolizma hızlandırıyor.
Ayy metabolizma deyince aklıma geldi ben cayimi kaynattim tekrar bugün tüm ana öğünlerden sonra 1 su bardağı içtim.
bende taze zencefil aldım bugün ama yeşil elmam bitmiş yarında onu alırım artık
Cok guzel olmuss yav özendim bi an benim de kardesimin adı :)Ayrintilari sonra yazarim simdi hasoyu almaya gidiyorum
Hediyem bu nasilEki Görüntüle 992374
Cok guzel olmuss yav özendim bi an benim de kardesimin adı :)
Kızlar cok stresli bi gun gecirdim.anannem gelince sigara icemigorum agzim bos durdukca abur cubura yoneliyorum..ister istemez hayalim zayiflamak kendimi gucsuz hissediyorum..
Çok güzel canım teşekkürler, iyi tatiller. ..
tamam tatlım,söz konusu sağlık olunca yapacak bir şey yok.ben sana güveniyorum.inşallah uyacaksın zamanla....ben sana güveniyorum sen başarıcaksın...
şakşuka ne bilmem ama menü kötü deyil bence.uyuyorsun kız sen yavaş yavaş...olucak olucak bu iş...
Öğlen az olmuş akşam da hem kızartma hem az. Az yiyince kilo vermen takilcak bi yerde .
Aaaa ben bu siiri cok severim atilla ilhani ayri bi severim
Neden tatlım?bence kararında yemiş.az zaten bir şey olmamış.e çatlıyalım mı tadına bakmak gerek. ..Cnm ama o krep kurabiye kek olmamış bence? ??
Güzrl işte bu vesileyle blrakırsın tamamen.ne güzel olur ya...Kızlar cok stresli bi gun gecirdim.anannem gelince sigara icemigorum agzim bos durdukca abur cubura yoneliyorum..ister istemez hayalim zayiflamak kendimi gucsuz hissediyorum..
Yapa bilirsin tabi.2hafta da sıkılaşma belirgin şekilde görünüyor.ben yaptım birzamanlar.tavsiye ediyorum.ger kesin yapabileceyi ağır olmayan zevkli bir spor. Şiddetle tavsiye ederim...yaa tabi cnm senin bebeğin var daha zor. bende çok seviyorum ama hem havalar bi tam ısınmadı hemde ben sürekli okulda olduğum için vakit bulamıyoruminşallah iyi olur cnm kontrolden sonra sizleri de haberdar ederim. bakalım ne dicek bilmiyom artık? yaa ben hiç plates yapmadım yapabilirmiyim bilmiyorum denemedimde hiç? sıkılaşmak için başka ne yapılabilir ki ??
Aramızdan ayrılmıycak olmana çok sevindim tatlım.inşallah cumaya listeye girersin...Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnlaaarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?