Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvalti : 1kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, 1 yumurta, 2 minik domates, 2dilim ekmek, bol maydanoz

Ara : 4 fındık, 4 kuru kayısı, 1fincan 5i bir arada cay

Öğle : 3 kibrit kutusu kadar peynir, 1 minik domates, 2dilim ekmek, bol maydanoz ( yemek olmadığı zamanlar için diyet listemdeki alternatif lerden biriydi)

Ara: 3 kare bitter çikolata

Akşam : 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 1kase yoğurt, 2dilim ekmek

Ara : 8 kuru kayısı ( 2 porsiyon meyve yerine geçiyo), 1 su bardağı yarım yağlı süt ( bol tarçınlı)
3 litre su
35 dakika yürüyüş

Son düzenleme:

Cnm ama o krep kurabiye kek olmamış bence? ??

Güzel olmuş bence. Tarçın sütün gaz yapmasını engelliyomu acaba

Krepi ekmek yerine yedim diğerleri de az miktardaydi neyse bu haftanın ödülü olsun

Güzel olmuş bence. Tarçın sütün gaz yapmasını engelliyomu acaba

Krepi ekmek yerine yedim diğerleri de az miktardaydi neyse bu haftanın ödülü olsun

Tamam cnm hadi öyle olsun:) cnm o kadarını bilmiyorum ama kan şekerini duzenliyormus ve tatlı istegini tamamen kesiyormus bide metabolizma hızlandırıyor.

Ayy metabolizma deyince aklıma geldi ben cayimi kaynattim tekrar bugün tüm ana öğünlerden sonra 1 su bardağı içtim.

bende taze zencefil aldım bugün ama yeşil elmam bitmiş yarında onu alırım artık

Kızlar cok stresli bi gun gecirdim.anannem gelince sigara icemigorum agzim bos durdukca abur cubura yoneliyorum..ister istemez hayalim zayiflamak kendimi gucsuz hissediyorum..

Günaydın kızlar.umarım hepimiz güzel ve az kalorili bir hafta geçiririz.benim bugün nedense canım çok sıkkın.aslında dünden beri sıkkın ama annemlerde olduğum için çok da hiss etmiyordum bu gün çok kötüyüm.aslında bugün annemlerde olmam gereken birgün düğünle alakalı ama kaynanamın dırdırından çekindiğim için kalamadım.bir de kocam 1yıl bundan önce aldığımız arabayı hiç beklemediyim anda satmış.yenisini ve daha güzelini alacak ama ben o arabayı çok seviyordumve ben hayatımdakı önemli olan hiç bir şeyden kolayca vaz geçemiyorum...çok kötüyümmm...

Öğlen az olmuş akşam da hem kızartma hem az. Az yiyince kilo vermen takilcak bi yerde .

Kilo veremedim zaten
Tamam canım, dikkat etmeye çalışırım, yiyebildiğim kadar yedim.
Sonra vücuduma ağırlık çöküyor ve iş yerinde bu hiç de iyi değil, çünkü uykum geliyorrrrr

Tavsiye için teşekkürler

Neden tatlım?bence kararında yemiş.az zaten bir şey olmamış.e çatlıyalım mı tadına bakmak gerek. ..
Kızlar cok stresli bi gun gecirdim.anannem gelince sigara icemigorum agzim bos durdukca abur cubura yoneliyorum..ister istemez hayalim zayiflamak kendimi gucsuz hissediyorum..
Güzrl işte bu vesileyle blrakırsın tamamen.ne güzel olur ya...
Yapa bilirsin tabi.2hafta da sıkılaşma belirgin şekilde görünüyor.ben yaptım birzamanlar.tavsiye ediyorum.ger kesin yapabileceyi ağır olmayan zevkli bir spor. Şiddetle tavsiye ederim...
Bir haftadir Kati bir diyetteyim cumaya eksi gorursem listelenirim yoksa obur cumaya kalir
Bu arada yarin tanisma yildonumumuz hediyemi gostereyim istiyorum ama sarili sargisi ciksin gosterecem
Aramızdan ayrılmıycak olmana çok sevindim tatlım.inşallah cumaya listeye girersin...
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnlaaarrrrrrrrr

Günaydın tatlımmmmm...seni de cumaya listede gprürüz...

Dün cumartesiye göre daha iyi geçti. Sabah kankandaydik onun yegeni sevdicegini getirmis tanistirmak icin guzel keyifli bi gün gecirdik.
sabah ılık limonlu su
1 minik borek 1 peynir 2 ince dilim sucuk domates salatalık

ara 1 çatal ucu kek 1 çatal ucu profiterol

oglen 2 mercimek köftesi 4 bol kıymalı sarma 1 bardak ice tea

ara 4....5 yer fıstığı

akşam 1 kepçe çorba 4 köfte 2 kaşık pilav yoğurt

su 2.5 lt
spor 30dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…