Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim (oğlumun doğum gününü kutlamışsınız) :) Kayınvalidemlerdeydik dün fırsat bulup giremedim bugünde sabahtan beri danışanlarım vardı ancak girebildim. hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah...
Günaydın kızlar.umarım hepimiz güzel ve az kalorili bir hafta geçiririz.benim bugün nedense canım çok sıkkın.aslında dünden beri sıkkın ama annemlerde olduğum için çok da hiss etmiyordum bu gün çok kötüyüm.aslında bugün annemlerde olmam gereken birgün düğünle alakalı ama kaynanamın dırdırından çekindiğim için kalamadım.bir de kocam 1yıl bundan önce aldığımız arabayı hiç beklemediyim anda satmış.yenisini ve daha güzelini alacak ama ben o arabayı çok seviyordumve ben hayatımdakı önemli olan hiç bir şeyden kolayca vaz geçemiyorum...çok kötüyümmm...
Ölçülü yenirse cis degil bence tatlilar icin bi catal dedim yani 1 lokma minik borekte ıspanaklı 1 basparmak boyutunda. Bu tür şeyler hepimizin karşısına çıkacak ömür boyu o yüzden herkes nefsini korelticek kadar yiyebilir.tabi bunlar benim fikirlerim yanlizca.
Canım tek tek yazmak yerine toplu alıntı yapabilirsin.
sen piskoloktun dimi tatlım?inşallah dediyin gibi güzel bir hafta olur herkes için.fakat ben 3gün olmuş bir gr bile vermemişim.çok sinirlendim ya.aslında dün spor yapmadım ve çok azcık kaçırdım gibi.aman be neymiş bu insan her yediyinin vicdan azbını çekiyor.daha önümde uzuuuuun bir yol var...en az 9kilo...
Neden tatlım?bence kararında yemiş.az zaten bir şey olmamış.e çatlıyalım mı tadına bakmak gerek. ..
Güzrl işte bu vesileyle blrakırsın tamamen.ne güzel olur ya...
Yapa bilirsin tabi.2hafta da sıkılaşma belirgin şekilde görünüyor.ben yaptım birzamanlar.tavsiye ediyorum.ger kesin yapabileceyi ağır olmayan zevkli bir spor. Şiddetle tavsiye ederim...
Aramızdan ayrılmıycak olmana çok sevindim tatlım.inşallah cumaya listeye girersin...
Günaydın tatlımmmmm...seni de cumaya listede gprürüz...
sen piskoloktun dimi tatlım?inşallah dediyin gibi güzel bir hafta olur herkes için.fakat ben 3gün olmuş bir gr bile vermemişim.çok sinirlendim ya.aslında dün spor yapmadım ve çok azcık kaçırdım gibi.aman be neymiş bu insan her yediyinin vicdan azbını çekiyor.daha önümde uzuuuuun bir yol var...en az 9kilo...
Kuzumm ben diyeti biraz fazla katı yapıyorum galiba birşey yasaksa yasaktır bnm için tadına dahi bakmam. ancak ne zaman ideal kiloma kavuştum koruma proğramına başladım o zaman heralde tadımlık yerim muhtemelen.
plates için gerçekten o kadar çabuk etki ettiğini bilmiyodum yakın zamanda deniycem inşş..
Tadını çıkar canım kocisinle zaman gecir herzaman birlikte olmuyosunuz zaten hep gidiyo adam.Gunaydin kizlar
Hepinize tesekkür ediyorum hediyem hakkindaki dusunceleriniz icin
Maumcuk yeni yasi kutlu olsun oglusunun
Damla bosver yawwww canini sikmana degmez
Gogo asli regl olursam cumaya biter diyet devam it gibi spor yapiyom suan 1300 fazlam var.
Kuzular esim geldi beril firarda olaylari malum.gerci biliyorsunuz artik.amma velakin takipteyim
doğru söylüyorsun canmı.ama alıntı yapınca son sayfaya dönüyorsun.ve bir daha geçmişe dönmek zorunda kalıyorsun diye öyle yaptım.kendimce daha kolay oldu sanki:)
Tadını çıkar canım kocisinle zaman gecir herzaman birlikte olmuyosunuz zaten hep gidiyo adam.
Alıntı ile cevapla yazısının yanında çift tırnak işareti var gecmisten ona tıklayarak gelirsen hepsini alintilamis olursun tekrar geri dönüş yapmazsin böylece tatlım.
desteyin için sağ ol tatlım.alışırım her halde...sonuçta yerine daha güzeli gelicek inşallah...Başta bir burukluk oluyorda sonra alışıyor insan sıkma canını... hem daha güzeli gelecekmiş daha çabuk alışırsın :)
inşallah tatlım.ben diyetimden çok memnunum heç sıkılmadım aslında kendimi çok daha iyi hiss ediyorum.benim kardeşimin düğünü var ya ondan sabırsızlanıyorum daha bir zayıflamak için...haftanın sonuna doğru tartıda ibreler değişir canım.merak etme.verirsin.takma bu kadar kafana.yeme düzenini oturtursan kendiliğnden gider zaten kilolar.
senin diyetisyen olduğu için yasakları belirlemiş.ama ben de kendime yasakladığım şeyler var.mesela şeker,mayonez,tere yağ ve s.bu konularda ben de katıyım.ancak mesela evde yağda kızarmış köfte varsa yerim,çorba yerim,tavuk kızartma varsa yerim öğün olarak ama az...patates yememeye çalışırım...bizim tüm çorbalarımızda kırmızı et ve patates mutlaka vardır.benim koca etsiz yemek yemez...Kuzumm ben diyeti biraz fazla katı yapıyorum galiba birşey yasaksa yasaktır bnm için tadına dahi bakmam. ancak ne zaman ideal kiloma kavuştum koruma proğramına başladım o zaman heralde tadımlık yerim muhtemelen.
plates için gerçekten o kadar çabuk etki ettiğini bilmiyodum yakın zamanda deniycem inşş..
ayyyy.benim de galiba küçük bir sorunum var.yardım ede bilirmisin canım?Evet canım psikoloğum... Günlük tartı çok doğru sonuçlar vermiyor herşeyi tarttığı için :) Bu hafta güzel vermiştin zaten olur o kadar. Çok takıntı haline getirmemek lazım sonra daha kötü oluyor..
aynı yaramaz çocuklar gibiNe güzel ben de habire kaçamak yaparım birşey yasak olunca daha çekici geliyor bana...
Evet bizim tüm hayatımızda olucak böyle şeyler sonuçta yeyince kilo alan insanlarız.hep diyet hep diyet...bazen kolay bazen daha da katı...Damlanurcum kizdinmi diye sormussun kizmadim yalnızca aciklama yapmaya calistim burdan yazışmak birebir sohbet gibi olmuyo birbirimize açıklama da bulunmamiz gerekiyor diye düşünüyorum. Ben dedigin gibi bu sekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirdim hic bişeyi yemenezlik etmiyorum canım istiyosa tadına bakıyorum gecen izinliyken annemde vardı fazladan hamur işi yedim kendimi kasmadim spor olarakta hic bisey yapmadım bana 3 kilo olarak döndü annem gitti eski duzenime geri döndüm 2 kilosu gitti. Yani herkese tavsiyem kendinizi kasmayın herseyden 1 catalda olsa alın çünkü insanın aklı kalıyo bi sure sonra daha fazlasını tuketiyosun. Öpüyorum hepinizi kocaman.
kızlar hafta sonu internet arızası vardı uğrayamadım şimdi okuldan yazıyorum inşallah bugün düzelmiş olur:)
Ne güzel ben de habire kaçamak yaparım birşey yasak olunca daha çekici geliyor bana...
canım sana çok teşekkür ederim.hani senin tafsiyenden sonra yoğurdu ve yeşilliyi tuzsuz tüketiyordum ya az önce yoğurt yediyimde daha bir nefis olduğunu anladım...artık tuzsuz daha güzel tatdığını fark ettim.bunda senin payın çok. bir de az önce yumurtanın beyazından tuzsuz bir omlet yedim ne nefis oluyormuş ya.galiba bu konuda da ebrunun tafsiyesine uyacağım sarısını yemek için...hakketen çok nefisdi tavsiye ederim...
peki ödül ne olcak (( gerçi zayıflamaktan daha güzeli ne olsun:))
4. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
4.TAKIM KAPTANI : gogo2405
4.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : beril77
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.
Begendim canim menunu.bende hiphop dinliyorum sarki alisverisi yapariz :)Haftanın İlk İş Günü, hepimize hayırlı uğurlu olsun
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- 2 dilim Diyet Ekmeği
- 4 küp Peynir
- 5 Zeytin (2 Siyah - 3 Yeşil)
- 2 bardak çay (şekersiz)
- 3 tatlı kaşığı kadar Pekmez
Ara Öğün :
- 1 Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Karışık Yeşil Salata
- 1 kase Yoğurt
Ara Öğün :
- 1 Portakal
- 1 Mandalina
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- 8 yemek kaşığı Şakşuka
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
Mp3 Player ile açtım müziği, 45 dakika dans ettim (Hiphop)
Öptüüüüüüüüüümmmm
Hasan olsun çamurdan olsun derler bi de :)Hasanlar icin 9 insan anca 1 Hasan Eder derler
Keskeee yaaa ama felaket yemek yiyorum ve cok agresif oluyorumHazır icemiyosan biraksan sigarayı ne iyi olur
Güzrl işte bu vesileyle blrakırsın tamamen.ne güzel olur ya...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?