Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen piskoloktun dimi tatlım?inşallah dediyin gibi güzel bir hafta olur herkes için.fakat ben 3gün olmuş bir gr bile vermemişim.çok sinirlendim ya.aslında dün spor yapmadım ve çok azcık kaçırdım gibi.aman be neymiş bu insan her yediyinin vicdan azbını çekiyor.daha önümde uzuuuuun bir yol var...en az 9kilo...

Son düzenleme:

Başta bir burukluk oluyorda sonra alışıyor insan sıkma canını... hem daha güzeli gelecekmiş daha çabuk alışırsın :)

doğru söylüyorsun canmı.ama alıntı yapınca son sayfaya dönüyorsun.ve bir daha geçmişe dönmek zorunda kalıyorsun diye öyle yaptım.kendimce daha kolay oldu sanki:)

haftanın sonuna doğru tartıda ibreler değişir canım.merak etme.verirsin.takma bu kadar kafana.yeme düzenini oturtursan kendiliğnden gider zaten kilolar.

Kuzumm ben diyeti biraz fazla katı yapıyorum galiba birşey yasaksa yasaktır bnm için tadına dahi bakmam. ancak ne zaman ideal kiloma kavuştum koruma proğramına başladım o zaman heralde tadımlık yerim muhtemelen.

plates için gerçekten o kadar çabuk etki ettiğini bilmiyodum yakın zamanda deniycem inşş..

Evet canım psikoloğum... Günlük tartı çok doğru sonuçlar vermiyor herşeyi tarttığı için :) Bu hafta güzel vermiştin zaten olur o kadar. Çok takıntı haline getirmemek lazım sonra daha kötü oluyor..

Ne güzel ben de habire kaçamak yaparım birşey yasak olunca daha çekici geliyor bana...

Tadını çıkar canım kocisinle zaman gecir herzaman birlikte olmuyosunuz zaten hep gidiyo adam.
doğru söylüyorsun canmı.ama alıntı yapınca son sayfaya dönüyorsun.ve bir daha geçmişe dönmek zorunda kalıyorsun diye öyle yaptım.kendimce daha kolay oldu sanki:)

Alıntı ile cevapla yazısının yanında çift tırnak işareti var gecmisten ona tıklayarak gelirsen hepsini alintilamis olursun tekrar geri dönüş yapmazsin böylece tatlım.

bundan sonra öyle yapayım canım

Damlanurcum kizdinmi diye sormussun kizmadim yalnızca aciklama yapmaya calistim burdan yazışmak birebir sohbet gibi olmuyo birbirimize açıklama da bulunmamiz gerekiyor diye düşünüyorum. Ben dedigin gibi bu sekilde beslenmeyi alışkanlık haline getirdim hic bişeyi yemenezlik etmiyorum canım istiyosa tadına bakıyorum gecen izinliyken annemde vardı fazladan hamur işi yedim kendimi kasmadim spor olarakta hic bisey yapmadım bana 3 kilo olarak döndü annem gitti eski duzenime geri döndüm 2 kilosu gitti. Yani herkese tavsiyem kendinizi kasmayın herseyden 1 catalda olsa alın çünkü insanın aklı kalıyo bi sure sonra daha fazlasını tuketiyosun. Öpüyorum hepinizi kocaman.

Başta bir burukluk oluyorda sonra alışıyor insan sıkma canını... hem daha güzeli gelecekmiş daha çabuk alışırsın :)
desteyin için sağ ol tatlım.alışırım her halde...sonuçta yerine daha güzeli gelicek inşallah...
haftanın sonuna doğru tartıda ibreler değişir canım.merak etme.verirsin.takma bu kadar kafana.yeme düzenini oturtursan kendiliğnden gider zaten kilolar.
inşallah tatlım.ben diyetimden çok memnunum heç sıkılmadım aslında kendimi çok daha iyi hiss ediyorum.benim kardeşimin düğünü var ya ondan sabırsızlanıyorum daha bir zayıflamak için...
senin diyetisyen olduğu için yasakları belirlemiş.ama ben de kendime yasakladığım şeyler var.mesela şeker,mayonez,tere yağ ve s.bu konularda ben de katıyım.ancak mesela evde yağda kızarmış köfte varsa yerim,çorba yerim,tavuk kızartma varsa yerim öğün olarak ama az...patates yememeye çalışırım...bizim tüm çorbalarımızda kırmızı et ve patates mutlaka vardır.benim koca etsiz yemek yemez...
ayyyy.benim de galiba küçük bir sorunum var.yardım ede bilirmisin canım?
Ne güzel ben de habire kaçamak yaparım birşey yasak olunca daha çekici geliyor bana...
aynı yaramaz çocuklar gibi
Evet bizim tüm hayatımızda olucak böyle şeyler sonuçta yeyince kilo alan insanlarız.hep diyet hep diyet...bazen kolay bazen daha da katı...
kızlar hafta sonu internet arızası vardı uğrayamadım şimdi okuldan yazıyorum inşallah bugün düzelmiş olur:)

tamam kuzum.düzelirse gel...

Son düzenleme:
canım sana çok teşekkür ederim.hani senin tafsiyenden sonra yoğurdu ve yeşilliyi tuzsuz tüketiyordum ya az önce yoğurt yediyimde daha bir nefis olduğunu anladım...artık tuzsuz daha güzel tatdığını fark ettim.bunda senin payın çok. bir de az önce yumurtanın beyazından tuzsuz bir omlet yedim ne nefis oluyormuş ya.galiba bu konuda da ebrunun tafsiyesine uyacağım sarısını yemek için...hakketen çok nefisdi tavsiye ederim...

ayy tatlım hangisi güzel bilemedim ama. ben yasaklara dayanıyorum şimdilik çok şükür bir sorun yok. daha önceki diyetlerimde hep şu sorunla karşılaştım. 2,5-3 ay dayanıyodum sonrasında yasak olsun olmasın farketmiyo bende aşırı yeme isteği doğuyor. aç olmadığım halde yiyorum. eee haliyle 2,5-3 ay diyet yapınca mide küçülüyo çok yiyince rahatsız ediyo ama ben ona rağmen sınırlarımı zorlayıp yiyodum veeee onca emek çöpeeee bu yüzden özel bir hastanedeki diyetisyeni tercih ettim ve görüşme sıklığı fazla diye. en azından o anlarda bana yardımcı olur inş.diye düşünüyorum bakalım. yapıp görcez:) hiç bu kadar azimli veistekli olmamıştım:)

Ayyy damlacım eğer birazcık faydam olduysa ne mutlu bana:) çok sevindimm:):)

peki ödül ne olcak (( gerçi zayıflamaktan daha güzeli ne olsun:))

Begendim canim menunu.bende hiphop dinliyorum sarki alisverisi yapariz :)
Hasanlar icin 9 insan anca 1 Hasan Eder derler
Hasan olsun çamurdan olsun derler bi de :)
Hazır icemiyosan biraksan sigarayı ne iyi olur
Keskeee yaaa ama felaket yemek yiyorum ve cok agresif oluyorum
Güzrl işte bu vesileyle blrakırsın tamamen.ne güzel olur ya...

.

Umarim yaa istiyorum ben de artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…