Evet tatlım ya bizim gibilerin iyi kilo vermesi için nefsine sahip çıkması gerek.ki senin fazla kikon fazlaymış yolun daha uzun.ama bence çok iyi gidiyorsun başaracaksın...cnm evet diyetisyen bana yasakladı çoğu şeyi mesela kızartılmış her şey yasak evde de olsa farketmiyo. o yüzden ben kızartılmış şeylerden çok uzak duruyorum.şeker ve şekerli gıdalar hazır paketli yiyecekler içeçekler turşu, mayonez ketçap, hamur işleri pasta kek vs. bunlar hep yasak bazılarına belirli miktarlarda izin verdi onda da zaten ben abartmadan ayarlıyorum artık. ya mesela bana da diyolar sürekli bi tadına bak azcık bişey olmaz diye ama bakmıyorum. ha daha önceden dediğim gibi ne zaman tam anamıyla ciddi kilolar veririm ideal kiloma yaklaşırım biraz daha ne biliyim en azından 75 leri falan bi göreyim yıllardır 85 in altını hiç göremedim tartıdao yüzden belki de bilmiyorumm amannn anlıcan cnm kilon mu var derdin var:)
Ben 1taklm üst üste kilo veremiyorsa ya da kilo alıyorsa onların bu yarışmada işi ne.hatta eyer birtakımda üst üste kilo alan varsa kesinlikle cezalandırılmalı uzun süre devam ederse çıkarılmalı takımdan...iyi oylamışsın canım...Arkadaşlar biliyosunuz yarışmanın genel kurallarida var biriside yüzde 30 un altinda kalan takıma ceza puanı uygulamasi.sanirim 3 haftaydi üst üste yüzde 30 un altinda kalan takima her hafta yapilan genel siralama listelerini yapma cezası veriliyor.4 hafta boyunca ayni takim yapiyo listeyi. Bazen bu cezayı üst üste ayni takim alabiliyo bu üst üste ceza aynitakim almasin aeklinde oylama var şu an paylaşım alanında.
Bunu size anlattım çünkü püsküüt uyelerinde bilgisi olsun demis benim kararim belli aslında Hayır diycem . Sebep ne derseniz yüzde 30 un altına dusmek uyelerin haftalık 200 gr bile vermemis olması demek zayıflama yarışmasında herkes gr. Da olsa vermeli tabiki alanda olur kilo benim gibi ama üst üste kilo alinmamali diye düşünüyorum. Paylaşım alanına bakarsaniz farkli fikriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Dün genel olarak canım sıkkındı ama spor beni kendime getirdi.1saatlik spor suya batdım,ardından sıcak bir banyi....bitti gitti bu gün daha iyiyim...:)))
Canım haklısın ...arada olur ama 3 hafta ustuste %30un altinda olunursa forumun bi manasi yok zaten.
Su guzel yuruyus guzel ama azcik fazla çatal ucu olmus :)) hihihi
Dokturmussun canim.sen mi yazdin
Neyi var canim
Beni adamdan saymuyonmu kızzzz?ben hep buralardaydım...Kızlar ya bugun ne sakin di burası kimsecikler yoktu yafu :/
günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)
Gunaydin
Takima yeni uyeler cagiririm kizlar haberiniz olsun
Pek bir cicegim bocegim havasindayim yaw
Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana. Ben her güne seninle başlıyorum, seninle bitiriyorum…
Seni seviyorum, çünkü seninle her gün hayatı yeniden keşfediyorum. Bana her gün keşfedilecek bir şey sunuyorsun mutlaka. Soluksuz keşif maceralarının yorulmaz kaşifi oluyorum…
Seni seviyorum, çünkü beni dünyanın en mutlu insanı yapıyorsun. Mutluluğa yeniden ad versem, senin isminle anarım…
Seni seviyorum, çünkü en güzel zamanlarımın sahibisin sen. Seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor. Bitmesin istiyorum. Ya yoksan? İşte o zaman akmaz oluyor dakikalar, bir işkenceye dönüşüyor zamana katlanmak…
Seni seviyorum, çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan…
Seni seviyorum, çünkü yıllardır sakladığım aşk sözcüklerini ortaya çıkardın. Kıymet bilmez yüreklerden sakındığım o sözcükleri şimdi korkmadan, gururla söyleyebiliyorum. Biliyorum ki bir tek sen hak ediyorsun onları…
Seni seviyorum, çünkü aynı anda tüm mevsimleri yaşatıyorsun bana. Ellerini tuttuğumda yaz, saçlarına dokunduğumda bahar. Beyazlığınla kışımsın, aşkımızı sulayan bereketli yağmurlarınla sonbahar…
Seni seviyorum, çünkü sorgulamıyorsun yargılamıyorsun beni. Olduğum gibi kabul ediyorsun, hatalarımla zaaflarımla. Değiştirmek yerine anlamaya çalışıyorsun beni…
Seni seviyorum, çünkü korkmadan açıyorum yüreğimin kapılarını sana. Biliyorum ki hoyrat davranmayacaksın, biliyorum ki kanatmayacaksın yüreğimi...
Seni seviyorum, çünkü içimdeki yaramaz çocuğu ortaya çıkarmayı biliyorsun. Benimle çocuklaşıyorsun sen de. Hayatı bu kadar ciddiye alanlara inat oyunlar oynuyoruz birlikte, bıkmadan, usanmadan…
Seni seviyorum, çünkü ben karanlıkta yolunu kaybetmiş, nereye gideceğini bilemeyen biriyken, ışığınla aydınlattın yolumu. Bana hayatı sundun ellerinle, aşkı armağan ettin. Geçmişe dair tüm acı izleri sildin…
Seni seviyorum, çünkü ihanet yok aşkımızda, yalanlarla örülmüş sahte duygular yok. Birbirimizi kandırmadan, en çıplak halimizle yaşıyoruz bu aşkı. Zaten aşk dediğin böyle yaşanmalı…
Seni seviyorum, çünkü beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun.”Önce sen beni sev, ben seni daha sonra severim” demiyorsun. Açıyorsun yüreğini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun…
Seni seviyorum, çünkü doğadaki her canlıya sevgiyle bakabiliyorsun, üşümüş bir sokak kedisi gördüğünde içinin acıdığını biliyorum. Her canlıya yardımcı olabilmek için çırpınıyorsun…
Seni seviyorum, çünkü kıskanıyorsun beni. Öyle tadında, öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor. Ne aşırıya kaçarak sıkıyorsun beni, ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun…
Seni seviyorum, çünkü ne ağlarken gözyaşını, ne de gülerken kahkahanı saklıyorsun. Yüreğinin en derin yerlerinden gelen hüzünle ağlıyor, ağız dolusu gülebiliyorsun…
Seni seviyorum, çünkü benimle yağmurda yürüyorsun. Bu eşsiz romantizme ortak oluyorsun. Yağmur seni sırılsıklam etse bile o an benimle birlikte olduğun için tanrıya bir kez daha şükrediyorsun…
Seni seviyorum, çünkü küçük şeylerden büyük mutluluklar doğabileceğinin farkındasın. Hayatını hep o büyük mutluluğu aramakla geçirmek yerine, küçük mutlulukları biriktirerek kocaman bir mutluluğun sahibi oluyorsun…
Seni seviyorum, çünkü seninle sonsuza dek birlikte yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Senin de beni sevmekten asla vazgeçmeyeceğini biliyorum. Her zaman, ama her zaman “iyi ki hayatımdasın” diyebiliyorum…
Seni seviyorum, çünkü yıldızları getiriyorsun avucunda. Sarı, sıcak güneşi sunuyorsun bana. En coşkun denizlerin maviliğini getiriyorsun. Dalga dalga yayılıyorsun içime…
Seni seviyorum, çünkü olur da bir gün, yaşadığımız bu kenti terk etmek zorunda kalırsak, gittiğimiz yerde de kendimize ait mutlu bir hayatımız olacağını biliyorum. Biz birlikte olduktan sonra dünyanın her yeri cennet…
Aşkımın büyüklüğünü, sevdamın yüceliğini anlatmaya çalıştım sana. Bunca nedenden ve bunca sözden sonra seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmayı başarabildim mi, bilmiyorum. Sözcüklerle tarif edilemeyecek kadar derin sana hissettiklerim. Bir de yüreğimdeki kuşların sesini dinle… Belki onlar daha iyi anlatır aşkımı. Biliyorum ki, sen olduğun sürece o kuşlar hiç terk etmeyecek yüreğimi… Sevgilim, ben seni yaşıyorum, seninle yaşıyorum. Çünkü… Seni cok seviyorum
sabah:1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı: 1 Kibrit kutusu kadar peynir,5 zeytin,1 biber, 1 domates,maydonoz,1 dilim ekmek
ara:4 kuru kayısı, 10 fındık,1 fincan beyaz çay
öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, 2 dilim ekmek
ara:4 minik kare çikolata, 1 fincan yeşil çay
akşam: 6 yemek kaşığı kapuska, 4 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim ekmek
ara:1 bardak bol tarçınlı yarım yağlı süt, 8 kuru kayısı( 20.00-21.00 arası yicem)
her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma çayı içtim.
su: 3 litreyi kesin geçti o kadar çok içtim ki anlatamam aşırı bir susuzluk vardı bugün bende:)
Arkadaşlar biliyosunuz yarışmanın genel kurallarida var biriside yüzde 30 un altinda kalan takıma ceza puanı uygulamasi.sanirim 3 haftaydi üst üste yüzde 30 un altinda kalan takima her hafta yapilan genel siralama listelerini yapma cezası veriliyor.4 hafta boyunca ayni takim yapiyo listeyi. Bazen bu cezayı üst üste ayni takim alabiliyo bu üst üste ceza aynitakim almasin aeklinde oylama var şu an paylaşım alanında.
Bunu size anlattım çünkü püsküüt uyelerinde bilgisi olsun demis benim kararim belli aslında Hayır diycem . Sebep ne derseniz yüzde 30 un altına dusmek uyelerin haftalık 200 gr bile vermemis olması demek zayıflama yarışmasında herkes gr. Da olsa vermeli tabiki alanda olur kilo benim gibi ama üst üste kilo alinmamali diye düşünüyorum. Paylaşım alanına bakarsaniz farkli fikriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Sabah
1 simit
1dilim peynir
ogle
1 yemek kasigi pilavj
beyaz lahana salatasi
aksam
1 tabak etli patates yemegi
Yarim saat yuruyus
2 litre su
Günaydın canlarımmmm.bu gün çok iyim.dün nerdeyse kilo aldığımı gösteren tartı bu gün beni 69un da altında gösterdi.çok mutluyum.sizce Bunun sebebi dün 1saat yaptığım spor ola bilir mi?spor bu kadar etkili olurmu?dününraporunu da vereyim...
Rapor
Sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu.1yeşil çay.1yağsız,az şekerli kurabiye
Ara 1kuru kaysı
Öylen 2kepçe çorba,1kase yoğurt,turp
Ara yarım muz
Akşam 1ince dilim salam,1dilim siyah ekmek,1kase lahana yoğurt salatası.(hem deeeee tuzsuz)
Ara yeşil çay
4litre su,1saat spor( 45dakika yürüyüş ve15dakika pilayes)200ip
günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)
Gunaydin
Ola bilir tatlım.dün 4litre su içtim ya ödem gitmişdir belki.salam da ki 52 kalori.olsun ya canım çekti,çorbanın kalorisi daha fazladır bence.hiç birini yemesem daha iyi olurdu safece salata yla ama neyse ...bir de ben kendi vücudumda bir şeyi keşf ettim ne zaman ki çorba içerim o zaman bağırsaklarım iyi çalışır....siz de dikkat edin bakalım...vaaavv güzel bir yazıymış.sevgiyi her şekilde dile getirmiş.
maşallah canım.kararkı ve azimlisin.inşallah güzel bir sonuç alırsın
mantıklı canım.kilo sabit kalsa anlarım da.üst üste alınması demek tamamen amacından çıkmak demek
öğlenin çok az olmuş canım.heralde akşamki yemeği düşünüp öğleni mi kıstın:)
canım o an vücudunda su vardır belki şimdi vücudun inmiştir.akşam salam yerine çorba içseydin tam olacakmış
günaydın damlacım evet cnm vermem gereken daha çok kilom var ama olsun ben azimliyim o günleri de görücem inş. şöyle düşünürsek eğer ben yemeye devam edersem seneye bu zamanlar belki daha da kilolu bir halde olcam ama eğerki diyete devam edersem seneye bu zamanlar incecik fit olcam inşallah:) bu açıdan bakınca insan neden olmasın diyo çünkü biz yesek de yemesek de zaman geçiyor yıllar geçiyor:):)Evet tatlım ya bizim gibilerin iyi kilo vermesi için nefsine sahip çıkması gerek.ki senin fazla kikon fazlaymış yolun daha uzun.ama bence çok iyi gidiyorsun başaracaksın...
Ben 1taklm üst üste kilo veremiyorsa ya da kilo alıyorsa onların bu yarışmada işi ne.hatta eyer birtakımda üst üste kilo alan varsa kesinlikle cezalandırılmalı uzun süre devam ederse çıkarılmalı takımdan...iyi oylamışsın canım...
Dün genel olarak canım sıkkındı ama spor beni kendime getirdi.1saatlik spor suya batdım,ardından sıcak bir banyi....bitti gitti bu gün daha iyiyim...
Beni adamdan saymuyonmu kızzzz?ben hep buralardaydım...
Günaydın bebeğim....gelirsin aralarda..özledik yav..
sevindim cnm süper :):)günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)
günaydın kuzummmm hoş geldinnnn:):) çağır çağır yenilikler iyidir:)Gunaydin
kuzum spor süper olmuş:) menün de fena değil ama az geçiştirmişsin sanki salata yoğurt??Günaydın canlarımmmm.bu gün çok iyim.dün nerdeyse kilo aldığımı gösteren tartı bu gün beni 69un da altında gösterdi.çok mutluyum.sizce Bunun sebebi dün 1saat yaptığım spor ola bilir mi?spor bu kadar etkili olurmu?dününraporunu da vereyim...
Rapor
Sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu.1yeşil çay.1yağsız,az şekerli kurabiye
Ara 1kuru kaysı
Öylen 2kepçe çorba,1kase yoğurt,turp
Ara yarım muz
Akşam 1ince dilim salam,1dilim siyah ekmek,1kase lahana yoğurt salatası.(hem deeeee tuzsuz)
Ara yeşil çay
4litre su,1saat spor( 45dakika yürüyüş ve15dakika pilayes)200ip
aminnn cnm inşallah:)vaaavv güzel bir yazıymış.sevgiyi her şekilde dile getirmiş.
maşallah canım.kararkı ve azimlisin.inşallah güzel bir sonuç alırsın
mantıklı canım.kilo sabit kalsa anlarım da.üst üste alınması demek tamamen amacından çıkmak demek
öğlenin çok az olmuş canım.heralde akşamki yemeği düşünüp öğleni mi kıstın:)
canım o an vücudunda su vardır belki şimdi vücudun inmiştir.akşam salam yerine çorba içseydin tam olacakmış
günaydın damlacım evet cnm vermem gereken daha çok kilom var ama olsun ben azimliyim o günleri de görücem inş. şöyle düşünürsek eğer ben yemeye devam edersem seneye bu zamanlar belki daha da kilolu bir halde olcam ama eğerki diyete devam edersem seneye bu zamanlar incecik fit olcam inşallah:) bu açıdan bakınca insan neden olmasın diyo çünkü biz yesek de yemesek de zaman geçiyor yıllar geçiyor:):)
sevindim cnm süper :):)
günaydın kuzummmm hoş geldinnnn:):) çağır çağır yenilikler iyidir:)
kuzum spor süper olmuş:) menün de fena değil ama az geçiştirmişsin sanki salata yoğurt??
aminnn cnm inşallah:)
Güzel olmuş canım. Şu makarna salata nasıl oluyor tatlım?Günaydınlar herkese.
Sabah ılık limonlu su 1 peynir 2 dilim ekmek domates
ara elma
öğlen salata 3 kaşık et sote 2 kaşık pilav yoğurt
ara elma
akşam 1 tabak bol yoğurtlu makarna salata
su 2.5 lt
spor yok malesef dün işte çok yoruldum halim kalmadı
hmmmm pasta mı?Kızlaaarrrrrrr
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Ufak bir tost
- 1 bardak çay (şekersiz)
Ara Öğün :
- 1 avuç Ceviz
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- 8 yemek kaşığı Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kase Cacık
- Karışık Yeşil Salata
Ara Öğün :
- Ufak bir dilim muzlu pasta (Şirkette bir arkadaşımızın Doğum Günü Kutlamasını yaptık, kaçamak ama hafif bir kaçamak oldu)
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- 5 yemek kaşığı Bakla
Litre bazında su miktarı:
1,5 litreye yakın su
Spor :
Yarım saate yakın yürüyüş yaptım (Hiç keyfim yoktu ama pastanın verdiği kalorileri eritmek için yürüme gereği hissettim)
Öpüldünüzzzzzzzzz
hmmmm pasta mı?gogocum gelsin bakalım ceza
Güzel olmuş canım. Şu makarna salata nasıl oluyor tatlım?
hmmm,anladım.yoğurtlu makarnaya ben de bayılırımmm...canım çekti ya....öğlen yemeyine yaparım...Araya virgül olacaktı canım yoğurtlu makarna ve salata
Evet canım pasta, yememezlik yapamazdım.
Çünkü şeker tüketen biri değilim, arada olacak tabi...
Ben yemek istediklerimi kısmıyorum, sadece belirli ölçülerde yiyorum.
Yani canım ne isterse yerim ama ölçülü olmak kaydıyla, bence öyle de yapılmalı...
:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?