Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet tatlım ya bizim gibilerin iyi kilo vermesi için nefsine sahip çıkması gerek.ki senin fazla kikon fazlaymış yolun daha uzun.ama bence çok iyi gidiyorsun başaracaksın...
Ben 1taklm üst üste kilo veremiyorsa ya da kilo alıyorsa onların bu yarışmada işi ne.hatta eyer birtakımda üst üste kilo alan varsa kesinlikle cezalandırılmalı uzun süre devam ederse çıkarılmalı takımdan...iyi oylamışsın canım...
:)))

Canım haklısın ...arada olur ama 3 hafta ustuste %30un altinda olunursa forumun bi manasi yok zaten.

Su guzel yuruyus guzel ama azcik fazla çatal ucu olmus :)) hihihi

Dokturmussun canim.sen mi yazdin

Neyi var canim
Dün genel olarak canım sıkkındı ama spor beni kendime getirdi.1saatlik spor suya batdım,ardından sıcak bir banyi....bitti gitti bu gün daha iyiyim...
Kızlar ya bugun ne sakin di burası kimsecikler yoktu yafu :/
Beni adamdan saymuyonmu kızzzz?ben hep buralardaydım...
günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)

Günaydın bebeğim....gelirsin aralarda..özledik yav..

Gunaydin
Takima yeni uyeler cagiririm kizlar haberiniz olsun

Günaydın canlarımmmm.bu gün çok iyim.dün nerdeyse kilo aldığımı gösteren tartı bu gün beni 69un da altında gösterdi.çok mutluyum.sizce Bunun sebebi dün 1saat yaptığım spor ola bilir mi?spor bu kadar etkili olurmu?dününraporunu da vereyim...

Rapor
Sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu.1yeşil çay.1yağsız,az şekerli kurabiye
Ara 1kuru kaysı
Öylen 2kepçe çorba,1kase yoğurt,turp
Ara yarım muz
Akşam 1ince dilim salam,1dilim siyah ekmek,1kase lahana yoğurt salatası.(hem deeeee tuzsuz)
Ara yeşil çay
4litre su,1saat spor( 45dakika yürüyüş ve15dakika pilayes)200ip

vaaavv güzel bir yazıymış.sevgiyi her şekilde dile getirmiş.

maşallah canım.kararkı ve azimlisin.inşallah güzel bir sonuç alırsın

mantıklı canım.kilo sabit kalsa anlarım da.üst üste alınması demek tamamen amacından çıkmak demek

Sabah
1 simit
1dilim peynir

ogle
1 yemek kasigi pilavj
beyaz lahana salatasi

aksam
1 tabak etli patates yemegi

Yarim saat yuruyus
2 litre su

öğlenin çok az olmuş canım.heralde akşamki yemeği düşünüp öğleni mi kıstın:)

canım o an vücudunda su vardır belki şimdi vücudun inmiştir.akşam salam yerine çorba içseydin tam olacakmış

günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)

günaydın tatlım.ben de merak ettim dün görmeyince.
Gunaydin

tamamdır canım.bekleriz yeni kanları

Ola bilir tatlım.dün 4litre su içtim ya ödem gitmişdir belki.salam da ki 52 kalori.olsun ya canım çekti,çorbanın kalorisi daha fazladır bence.hiç birini yemesem daha iyi olurdu safece salata yla ama neyse ...bir de ben kendi vücudumda bir şeyi keşf ettim ne zaman ki çorba içerim o zaman bağırsaklarım iyi çalışır....siz de dikkat edin bakalım...

günaydın damlacım evet cnm vermem gereken daha çok kilom var ama olsun ben azimliyim o günleri de görücem inş. şöyle düşünürsek eğer ben yemeye devam edersem seneye bu zamanlar belki daha da kilolu bir halde olcam ama eğerki diyete devam edersem seneye bu zamanlar incecik fit olcam inşallah:) bu açıdan bakınca insan neden olmasın diyo çünkü biz yesek de yemesek de zaman geçiyor yıllar geçiyor:):)
sevindim cnm süper :):)
Gunaydin
günaydın kuzummmm hoş geldinnnn:):) çağır çağır yenilikler iyidir:)

kuzum spor süper olmuş:) menün de fena değil ama az geçiştirmişsin sanki salata yoğurt??
aminnn cnm inşallah:)

Günaydın kızlarr nasılsınız ben pc başında uyukluyorum nasıl yapıcam işleri bılemıyorum

Hayatım ya ne güzel demişsin.biz yesek de yemesekde hayat geçiyor.ya o an nefsimize yenik düşüp o yemeyi yeyipsadece nefsimizitatmin edip üstüne bir sürü zarar alıcaz ve şişmanlıycaz ve kendimizi çok kötü his edicez ya da o an o yemeyi yemeyip kendimize zarar vermiycez ve kilo almıycaz ve kendimizi mutlu edicez,sağlıklı olucaz.ikiyolu var ikiside bizim tercihimiz.bence bunu hep aklımızda bulunduralım.

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese.
Sabah ılık limonlu su 1 peynir 2 dilim ekmek domates

ara elma

öğlen salata 3 kaşık et sote 2 kaşık pilav yoğurt

ara elma

akşam 1 tabak bol yoğurtlu makarna salata

su 2.5 lt
spor yok malesef dün işte çok yoruldum halim kalmadı

Güzel olmuş canım. Şu makarna salata nasıl oluyor tatlım?

Kızlaaarrrrrrr

Dünkü Menüm;

Kahvaltı :

- Ufak bir tost
- 1 bardak çay (şekersiz)

Ara Öğün :

- 1 avuç Ceviz

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- 8 yemek kaşığı Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kase Cacık
- Karışık Yeşil Salata

Ara Öğün :

- Ufak bir dilim muzlu pasta (Şirkette bir arkadaşımızın Doğum Günü Kutlamasını yaptık, kaçamak ama hafif bir kaçamak oldu)

Akşam :

- 1 kase yoğurt
- 5 yemek kaşığı Bakla

Litre bazında su miktarı:

1,5 litreye yakın su

Spor :

Yarım saate yakın yürüyüş yaptım (Hiç keyfim yoktu ama pastanın verdiği kalorileri eritmek için yürüme gereği hissettim)

Öpüldünüzzzzzzzzz

hmmmm pasta mı?gogocum gelsin bakalım ceza

hmmmm pasta mı?gogocum gelsin bakalım ceza

Evet canım pasta, yememezlik yapamazdım.
Çünkü şeker tüketen biri değilim, arada olacak tabi...
Ben yemek istediklerimi kısmıyorum, sadece belirli ölçülerde yiyorum.
Yani canım ne isterse yerim ama ölçülü olmak kaydıyla, bence öyle de yapılmalı...

:18::18:

Araya virgül olacaktı canım yoğurtlu makarna ve salata
hmmm,anladım.yoğurtlu makarnaya ben de bayılırımmm...canım çekti ya....öğlen yemeyine yaparım...

anlıyorum seni kuzum,ben de öyleyim.ama ceza bize iyi ya,kalorisini yakıyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…