Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl cezalar veriliyor ki?
Kaloriyi yakıyorsa eğer; O ceza değil, ödüldür yahuu
Bakalım gogocuk ne karar verecek

ne ceza verilicek tatlım.tabi ki sporrrrrrr....ilahi kız sen ne zannettin?ben bu ceza yöntemini çok severim ya...en azından insan yediyi kaloriyi veriyor ve bir zararı kalmıyor...

ne ceza verilicek tatlım.tabi ki sporrrrrrr....ilahi kız sen ne zannettin?ben bu ceza yöntemini çok severim ya...en azından insan yediyi kaloriyi veriyor ve bir zararı kalmıyor...

Anladım canım, ne bileyim yahuu...
Bu aralar kafam çok dolu
Sporu ben de çok seviyorum, yoğunluğum bittiğinde yüzmeye başlayacağım inşallah.
Hayırlısı bakalım

Evet spor cezası verelim kendimize 200 ip atlama yada 30 dk fazladan spor.

Günaydın

Sabah 2 dilim ekmek
2 kk kadar peynir
yeşillik

Öğle
1 tabak pırasa
yoğurt

Ara
1 tane ıce tea

Akşam
2 tavuk baget (fırında)
5 kaşık pilav
Salata
Ayran

su 2.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
300 ip atlama (ceza )

Biliyosunuz geçen hafta msj sayısı az olanlara ceza vermiştim bu hafta ve sonrasında msj sayısı 35 in altında ve haftalık sporu 3 saatin altında kalan herkese ceza gelecek.

Güzel olmuş tatlım.cezayı da yapmışız.ne güzeeeeeel...bak gogocum cezalar yapılıyor güzelce...kaloriler yakılıyor güzelce...durmak yok tam gaz devammmmm...

Katılıyorum sana.
Yardımcı olabileceğim birşeyse tabi...
Hepimiz de aynı sorun oluyor diyeti bırakınca yiyebildiğimiz kadar yiyip verdiğimiz kiloları geri alıyoruz onun için bazı şeyleri alışkanlık haline getirmek lazım.. ben hiç kızartma yapmam evde mesela bir yere gittiğimiz de yersem yiyorum. Kızartma yerine fırını tercih ediyorum. Ben de hamurişi ve tatlı düşkünlüğü var onlarıda sadece misafirim gelecekse yaparım..
Kızlar anannem erkenden uyandırdı.bi akrabaya geldik.gozumden uyku akiyor delircemm..

Anannen senin hayatını düzene sokacak gibi :)

Tam emin değilim bi araştırma yapayım ben.
tamam tatlım,bekliyorum faydalı bilgileri...

ok canım.

Süper çok güzel anlatmışsın sevgini :)
Ne kaldı, biliyor musun?
Olasılıklar, sakladıkların...
Kırıp döktükçe silinir sandıklarım,
Silememişim, silemiyorum...

İlktan havamızı değiştiriyorsun arada :)
Cevabını destekliyorum...

Sabah
1 simit
1dilim peynir

ogle
1 yemek kasigi pilavj
beyaz lahana salatasi

aksam
1 tabak etli patates yemegi

Yarim saat yuruyus
2 litre su
Yoğurdu unutmuşsun :)
günaydın kızlar arızayı yapmışlar çok sevindim..sabahın köründe kalktım işe yetişcem .)arada boşluklar var geçmişi okuyacağım bakalım ben yokken neler olmuş:)
Gözünaydın canım..
Demekki ödemmiş gitmiş hemen dedim ya günlük tartı çok doğru olmuyor diye... bi bakmışsın almışsın bir bakmışsın vermişsin :)

Günaydın kızlarr nasılsınız ben pc başında uyukluyorum nasıl yapıcam işleri bılemıyorum

bende sabah öyleydim açılırsın bir saate kadar

güzel olmuş canımn

geçen haftaya göre düzene girmiş menülerin canım.güzel olmuş.

güzel olmuş canım.sabahları karşılaşamıyoruz bir türlü

Biliyosunuz geçen hafta msj sayısı az olanlara ceza vermiştim bu hafta ve sonrasında msj sayısı 35 in altında ve haftalık sporu 3 saatin altında kalan herkese ceza gelecek.

ben kesin alırım spordan

SABAH:ılık ballı limonlu su,bir dilim keper ekmek,bir çeri domates,6 zeytin,peynir

ARA:elma

ÖĞLEN:7-8 lahana sarma,salata,yoğurt

ARA:bir kuru dolma,6 yaprak sarma,bir bardak ayran(komşudaydım,ikramın birini çevirdim,birini mecbur aldım)

AKŞAM:7 lahana sarma,tere,yoğurt

SU:2 lt

Bol pirinçli bir gün oldu.ama toplamda bir tabak bile yapmaz yediğim sarmalar.

güzel cnm makarna yaklaşık 8 yemek kaşığı ise sorun yok gibi bence:):)
cnm 1 avuç cevizçok geldi bana ne kadar sayı olarak bilmiyom ama.öğlende çorba ve pilav aynı anda ekmek değişimidir bu da fazla olur bayaca. o pasta da olmamış ama neyse onun yerine spor var sıfırladı mı kalorisini bilemem ama normal yemişsin spor yapmamışsın gibi olur en azından. su az

cnm güzel menü:) yaa ıce tea içmişsin kalorisi çok düşük diye biliyorum ama diyetisyenime sorcam bu gittiğimde şeker oranı ne acaba sonuçta işlenmiş hazır gıdaya giriyor. ama bende severim ıce tea gazsıs bir içecek sonuçta.

cnm öğlen yemeden gitsen problem yokmuş sanki yine de idare eder en azından kızartma ya da tatlı değilmiş:) üstüne bi yarım saat de spor olsaymış kapatırmış o fazlalığı aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…