Okula gittigim gunler mutlaka kahvalti yapıyorum dün gitmedigim icin saat 12 de kalktim o yüzden öglenden itibaren yazicam :) Öglen (13:00)
1 ekmek
4 köfte
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
Ara (15:00) 3 kayisi +1 ceviz .
Ara (17:00) 1 dilim ekmek +1 kibrit kutusu peynir
Aksam (19:00) 1 kase corba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi karnıbahar
Yarim kase yogurt .
Ara (21:00) 1 adet yesil elma . 1 bitki cayi
2 litre su ve 1 saat yürüyüs
Ayrica belirtiyim cavdar ekmegi kullanıyorum bazende kepek ama ince dilim paket olanlardan alıyorum :)
Evet dün yaptiklarim bunlar :) yorumlarınızı bekliyorum :))
geçmişte diyet yaptıgımda da diyetisyenim eger sebze yemegi yiyeceksem 7de yemek yememimGüzel olmuş ama akşam yemeği ni 7 ye birakmamaya çalışsan daha iyi olur.
Tskler ebrucum soylediklerini dikkate alacagim .masallah sende baya vermissin peki üç ay icinde yaptığın özel bir spor yada çay filan varmiydi
Allah yardımcın olsun tatlım.inşallah verirsin güzelce sınavını dönersin aramıza...
Tatlım ya ben hep yumurtanın beyazının tatsız olduğunu düşünürdüm.ama geçenlerde sadece beyazından omlet yaptım nefis oldu ya...ama sarısından vaz geçemem kiiii...
Kendisi de cevaplar zaten.Ebru diyetisyene gidiyor.özel menüleri var.burdan da paylaşıyor.yararlana bilirsin tatlım...
Günaydın
Sabah
Yarım simit
Çay
Ara
5-6 tane kuru üzüm
Öğle
1tane sigara böreği (fırında)
1 küçük dilim kek
çay
Ara
1 elma
Akşam
2 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
yarım kase yoğurt
yarım dilim ekmek
su 3 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
200 ip atlama
ama bugün okula tatlı getirmişlerdi
2 baklava yedim tutamadım kendimi
Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.
geçmişte diyet yaptıgımda da diyetisyenim eger sebze yemegi yiyeceksem 7de yemek yememim
sorun olmayacağını söylemişti o zamandan beri değiştiremiyorum hep 7de yiyorum malesef
yoksa hep acıkıyorum sporuda yemekten sonra yapmaya çalışıyorum hep :)
Sporu sofradan kalkar kalkmak yapmak iyi değil dedi diyetisyenim son lokmanı yedikten 45 dkka sonra yapmak en uygunuymuş bilgine :)
Okula gittigim gunler mutlaka kahvalti yapıyorum dün gitmedigim icin saat 12 de kalktim o yüzden öglenden itibaren yazicam :) Öglen (13:00)
1 ekmek
4 köfte
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt .
Ayrica belirtiyim cavdar ekmegi kullanıyorum bazende kepek ama ince dilim paket olanlardan alıyorum :)
bende beğendim ama daha erken kalksan belki ii olıurdu ama herkesin düzeni değişik...
İyiyim vallahi sporumu da yaptim simdi uzandim dinleniyorum sen nasılsın :))selam kızlarrr nabersiniz bakıyım:)
Yüzme cidden çok zevkli ve zayıflamaya yardımcı bir spor çok sevindim senin adına bol şans :))Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öp
güzel olmuş menyün tatlım.ben de o ekmeklerden kullanıyorum.çok nefisler benim için....Okula gittigim gunler mutlaka kahvalti yapıyorum dün gitmedigim icin saat 12 de kalktim o yüzden öglenden itibaren yazicam :) Öglen (13:00)
1 ekmek
4 köfte
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt .
Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
Dimi dimi tadı cok hos ve cok kalın da degilgüzel olmuş menyün tatlım.ben de o ekmeklerden kullanıyorum.çok nefisler benim için....
Dimi dimi tadı cok hos ve cok kalın da degilgüzel olmuş menyün tatlım.ben de o ekmeklerden kullanıyorum.çok nefisler benim için....
Dimi dimi tadı cok hos ve cok kalın da degil
Ekmekler normal incelikte bende seve seve yiyorum ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?