Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş ama akşam yemeği ni 7 ye birakmamaya çalışsan daha iyi olur.

Güzel olmuş ama akşam yemeği ni 7 ye birakmamaya çalışsan daha iyi olur.
geçmişte diyet yaptıgımda da diyetisyenim eger sebze yemegi yiyeceksem 7de yemek yememim
sorun olmayacağını söylemişti o zamandan beri değiştiremiyorum hep 7de yiyorum malesef
yoksa hep acıkıyorum sporuda yemekten sonra yapmaya çalışıyorum hep :)

Tskler ebrucum soylediklerini dikkate alacagim .masallah sende baya vermissin peki üç ay icinde yaptığın özel bir spor yada çay filan varmiydi

Canım beyaz çay içtim özel bi spor yoktu ara sıra yüzdüm bazen tempolu yürüşüz yapttım bantta bzaende hiphop abs yaptım videoları var youtube da bakabilirsin.

Amin canım inşallah bakalım. Ayrıca alışırsın zamanla yememeye sarısını =) Arkadaşın sorusunu da cevapladım :)

Canım nacizane fikrim biraz salata yemen :)

Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.

Bencede hem bir birinizi desteklersiniz böylece :) Evde herkes deli gibi yerken tek başına bişiler yapmak daha zor ama beraber daha kolay oluo =)

Sporu sofradan kalkar kalkmak yapmak iyi değil dedi diyetisyenim son lokmanı yedikten 45 dkka sonra yapmak en uygunuymuş bilgine :)

bende beğendim ama daha erken kalksan belki ii olıurdu ama herkesin düzeni değişik...

menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öp

Ayyyy canım benim duygulandım yaaa.ne zordur aileden ayrı kalmak...

güzel olmuş menyün tatlım.ben de o ekmeklerden kullanıyorum.çok nefisler benim için....
Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.

iyi şanslar kuzum.başarırsın tatlım sen.ne de olsa kos koca takımı yönetiyorsun yüzme ne ki....

iyi akşamlar canlarım...bu gün çok yoğun bir gündü.misafirliye gitmiştik,şimdi geldik.nefis yemekler tatlılar vardı ama ben haddimi aşmadım,nefsim bile çekmedi yani...yediklerimi yazıcam bakalım ne diyeceksiniz.şimdi de toplandım yarından annemlerdeyim,karşıdakı 2hafta benim için çok yoğun geçicek ama izne ayrılmayı düşünmeyorum.buraya gelmeden duramam.ayrıca diyetimi de bozmaya hiç ama hiç niyetim yok.sadece sporumu yapamaya bilirim.ondan tedirginim bir az...ama çok tempolu günler geçiricem spora çok ta gerek kalmıycak zaten....çok mutluyum kızlar.bir tane erkek kardeşim var onun da bu hafta kız tarafı düyün yapıyor,gelicek hafta kına gecesi o biri haftaysa oğlan tarafı düyünü var...üstüme çok fazla yük düşüyor...ne de olsa tek kardeşim...çok heyecanlıyım...

Rapor

Sabah 1dilim ekemek(çavdar ya da kepekli ekmek kullanıyorum her defa yazmama gerek yok bence),peynir,yeşillik,yeşil çay,
Ara haşlanmış yumurtanın akı,sarısını kızıııım beyazını annnesiiii...
Öylen 2küçük buharda köfte,1dilim ekmek,yoğurt,yeşillik
Ara yarım muz
Akşammmmmm 1küçük parça haşlanmış kırmızı et,2kaşık pilav,1tavuk kanadı,1çeri domates,yarım milföy hamurunda börek,100ml komposto(sayı çok olsada miktar az ve kalorisi de az)
Ara ceviz,bi tane portakal da yerim yatana kadar

Spor 45dakika yürüyüş,2.5litre su...

Dimi dimi tadı cok hos ve cok kalın da degil
Ekmekler normal incelikte bende seve seve yiyorum ^^

evet tatlım ben de ince olanını kullanıyorum.bu gün starda yayınlanan melek programında şöyle bir şey duydum.aslında siyah ekmekle beyaz ekmeyin kalorisinin hiç bir farkı yok,fakat doyuruculuğu bakımından siyah ekmek daha doyurucu ve uzun süre tok tututyor...benim canım hiç çekmiyor beyaz ekmeyi.siyah ekmek olmadığında beyaz ekmek kullanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…