İyiyim vallahi sporumu da yaptim simdi uzandim dinleniyorum sen nasılsın :))
Yüzme cidden çok zevkli ve zayıflamaya yardımcı bir spor çok sevindim senin adına bol şans :))
Teşekkürler kızlar ben korkuyorum suya girmekten inşallah basaririmAyyyy canım benim duygulandım yaaa.ne zordur aileden ayrı kalmak...
güzel olmuş menyün tatlım.ben de o ekmeklerden kullanıyorum.çok nefisler benim için....
iyi şanslar kuzum.başarırsın tatlım sen.ne de olsa kos koca takımı yönetiyorsun yüzme ne ki....
Gayet güzel olmuş menüniyi akşamlar canlarım...bu gün çok yoğun bir gündü.misafirliye gitmiştik,şimdi geldik.nefis yemekler tatlılar vardı ama ben haddimi aşmadım,nefsim bile çekmedi yani...yediklerimi yazıcam bakalım ne diyeceksiniz.şimdi de toplandım yarından annemlerdeyim,karşıdakı 2hafta benim için çok yoğun geçicek ama izne ayrılmayı düşünmeyorum.buraya gelmeden duramam.ayrıca diyetimi de bozmaya hiç ama hiç niyetim yok.sadece sporumu yapamaya bilirim.ondan tedirginim bir az...ama çok tempolu günler geçiricem spora çok ta gerek kalmıycak zaten....çok mutluyum kızlar.bir tane erkek kardeşim var onun da bu hafta kız tarafı düyün yapıyor,gelicek hafta kına gecesi o biri haftaysa oğlan tarafı düyünü var...üstüme çok fazla yük düşüyor...ne de olsa tek kardeşim...çok heyecanlıyım...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek(çavdar ya da kepekli ekmek kullanıyorum her defa yazmama gerek yok bence),peynir,yeşillik,yeşil çay,
Ara haşlanmış yumurtanın akı,sarısını kızıııım beyazını annnesiiii...
Öylen 2küçük buharda köfte,1dilim ekmek,yoğurt,yeşillik
Ara yarım muz
Akşammmmmm 1küçük parça haşlanmış kırmızı et,2kaşık pilav,1tavuk kanadı,1çeri domates,yarım milföy hamurunda börek,100ml komposto(sayı çok olsada miktar az ve kalorisi de az)
Ara ceviz,bi tane portakal da yerim yatana kadar
Spor 45dakika yürüyüş,2.5litre su...
Oh rahatladım vallahs.sizden okey gelene kadar içim içimi yiyor yahu...nasıl tırsıyorum ama...Teşekkürler kızlar ben korkuyorum suya girmekten inşallah basaririm
Gayet güzel olmuş menün
Ben hic duymamistim canim bende beyaz ekmek aramıyorum hic zaten normalde de beyaz ekmek yemezdim ben ama ayni degerde olduklarini bilmiyodum olsun faydalı bisey yapmışım heheevet tatlım ben de ince olanını kullanıyorum.bu gün starda yayınlanan melek programında şöyle bir şey duydum.aslında siyah ekmekle beyaz ekmeyin kalorisinin hiç bir farkı yok,fakat doyuruculuğu bakımından siyah ekmek daha doyurucu ve uzun süre tok tututyor...benim canım hiç çekmiyor beyaz ekmeyi.siyah ekmek olmadığında beyaz ekmek kullanmıyorum...
Başarırsın merak etme hatta eğlenceli bile olur senin için ben suyu cok severim yazın sudan çıkmam bile ama havuza giremiyorum daha önce mikrop kapmıstımTeşekkürler kızlar ben korkuyorum suya girmekten inşallah basaririm
Zeyneeep abla hoş geldin yazını görünce hayırsız aus hemen topiğe damladı
Cok sevindim canım yuzmek demiyim de dalmak benim icin dunyanin en huzurlu seylerinden ve benim icin cok ozelKızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
Aynen canim :) coksevindim ben deBencede hem bir birinizi desteklersiniz böylece :) Evde herkes deli gibi yerken tek başına bişiler yapmak daha zor ama beraber daha kolay oluo =)
. Gunaydin cnm yolun açık olsun bol bol hasret gider ailenlee
Kolay gelsin sana canımanannem cuma gidiyor kedim geliyor :)) ev arkadasim demiyim kardesim sayilir kendileri geldi artik :) plan proje cizdik kafada :))
Kizlar yarin ve cuma zor gecicek benim icin.
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 52g 1 kibrit kutusu kadar peynir 20g 2 haşlanmış yumurta beyazı sarisini yemedim bir domates Şekersiz çay
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim
Ara 1 portakal 12:30 1 mandalin
ÖĞLE: subway in sandviç Biftek & Peynir salatali toplam 400 kalorili disarda olduğum için mecbur yedim
Ara 2 mandalin 15 tane fındık
Aksam 1 firinda levrek 6 tane elma dilimlenmiş firinda patates 1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
Ve tabiki su 2 lt
Spor 45 dakika 3 miles start Leslie
Kizlar nasil olmus aksama 1 levrek cokmu oldu yoksa
15 subat sali
sabah
1puaca
1 kahve
ara 1 kahve
oglen
Bol limonlu yesillik
Yarım tabak kofteli patates yemegi
aksam
5 kofte
Çeyrek kase bulur pilavi
Spor yok
2 litre civarı su
Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.
Kizceler selam
Pzt den itibaren burdayim.sanirim bugun adet alarmlarim calmaya basladi.ama sonuctan korkunccccccccccc memnunum.
Bugunlerde bu güzel havalarin ve yanliz olmamanin haaa hediyeminde tadini cikariyorum.hergun en az 1.5 Saat bantta yuruyorum haso sagolsun elifi gezdiriyor.bugun Siteninde havuzunuda temizlediler iyiden bahari hissettim.
Yaza az kaldi yaaaaa haydiiii citiriklar gorusuruz
menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öp
Evet cnm bugunden itibaren ara öğünlerler ekleyeceğiz listeme ve yumurta sayılarını bende çıkartın tasarımdan artik eşim yer artik :)
canım aramıza hoşgeldin.gogo kaptanımız bahsetmiş herşeyden zaten.umarım hedefine ulaşırsın
Insallah canim bükez kesin kararliyom
tüp bebesinlikle vermelisin.ben de tüple bebek sahibi oldum.benimle aynı anda tedavi olan arkadaşta kilolarından dolayı negatifi gördü.inşallah sen de yavruna kavuşursun.orayı bilmiyorum ama.türkiyede tüp bebek işi gerçekten çok iyi ellerde.türkiyeyi tavsiye ediyorum sana
Cnm ben burda 7 deva transfer oldu ikisi tuttu ama 1 ay olmadan düşük oldu ve doları kiloya bayladilar hep suan herşeyi durduğum 6 tane dondurulmuslarim var bende 80 kg altina dusup gidip yaptıracağım insallah başaran bilirim cunku col piskolojimi bozdular her olumsuz olduğunda kendileri cok iyi ama benim kilometre bahane oldupeki cnm den kilolumuydun tüp bebek tedavi zamanında kaçıncı tuttu ve nerde yaptırdığını ben türkiyede yaşamadığı icin neresi iyi bilmiyorum bakalim burada yine olumsuz olursa türkiyede yaptiririz
hoşgeldin sen de canım.inşallah hedefine ulaşırsın.insan istedikten sonra herşeyi yapar.yeterki karar ver
kesin kararlıyım cnm kilolari vermede Ins. Basaririm
7 kere aynı sıkıntıyı çekmek çok yıpratıcı olmuştur.benim ilk tedavide tuttu canım.7 yumurtam oldu 4ü döllendi.4ü de yerleştirildi.bir tanesi tuttu.şimdi bir yaşında kızım:)ben o zaman urfada görev yapıyordum.urfada özel bir hastanede tedavi gördüm.doktorum şimdi mersinde.abimin eşi de aynı doktorda tedavi gördü o da şimdi ikizlerine hamile.inşallah senin de bu diyetin ardından yapacağın tedavi olumlu sonuçlanır.
güzel olmuş canım.dediğin gibi erken kalktığın zamanlar kahvaltıyıda eklersen iyi olurOkula gittigim gunler mutlaka kahvalti yapıyorum dün gitmedigim icin saat 12 de kalktim o yüzden öglenden itibaren yazicam :) Öglen (13:00)
1 ekmek
4 köfte
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak salata
yarım kase yoğurt
Ara (15:00) 3 kayisi +1 ceviz .
Ara (17:00) 1 dilim ekmek +1 kibrit kutusu peynir
Aksam (19:00) 1 kase corba
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi karnıbahar
Yarim kase yogurt .
Ara (21:00) 1 adet yesil elma . 1 bitki cayi
2 litre su ve 1 saat yürüyüs
Ayrica belirtiyim cavdar ekmegi kullanıyorum bazende kepek ama ince dilim paket olanlardan alıyorum :)
Evet dün yaptiklarim bunlar :) yorumlarınızı bekliyorum :))
Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
ay ne güzel .ben de istiyorum.ya.
iyi akşamlar canlarım...bu gün çok yoğun bir gündü.misafirliye gitmiştik,şimdi geldik.nefis yemekler tatlılar vardı ama ben haddimi aşmadım,nefsim bile çekmedi yani...yediklerimi yazıcam bakalım ne diyeceksiniz.şimdi de toplandım yarından annemlerdeyim,karşıdakı 2hafta benim için çok yoğun geçicek ama izne ayrılmayı düşünmeyorum.buraya gelmeden duramam.ayrıca diyetimi de bozmaya hiç ama hiç niyetim yok.sadece sporumu yapamaya bilirim.ondan tedirginim bir az...ama çok tempolu günler geçiricem spora çok ta gerek kalmıycak zaten....çok mutluyum kızlar.bir tane erkek kardeşim var onun da bu hafta kız tarafı düyün yapıyor,gelicek hafta kına gecesi o biri haftaysa oğlan tarafı düyünü var...üstüme çok fazla yük düşüyor...ne de olsa tek kardeşim...çok heyecanlıyım...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek(çavdar ya da kepekli ekmek kullanıyorum her defa yazmama gerek yok bence),peynir,yeşillik,yeşil çay,
Ara haşlanmış yumurtanın akı,sarısını kızıııım beyazını annnesiiii...
Öylen 2küçük buharda köfte,1dilim ekmek,yoğurt,yeşillik
Ara yarım muz
Akşammmmmm 1küçük parça haşlanmış kırmızı et,2kaşık pilav,1tavuk kanadı,1çeri domates,yarım milföy hamurunda börek,100ml komposto(sayı çok olsada miktar az ve kalorisi de az)
Ara ceviz,bi tane portakal da yerim yatana kadar
Spor 45dakika yürüyüş,2.5litre su...
maşallah diyelim kızımıza.çok güzel olmuş menün.sen bu hızla hedefine güzelce gelirsin.
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 52g 1 kibrit kutusu kadar peynir 20g 2 haşlanmış yumurta beyazı sarisini yemedim bir domates Şekersiz çay
ÖĞLE: subway in sandviç Biftek & Peynir salatali toplam 400 kalorili disarda olduğum için mecbur yedim
Aksam 1 firinda levrek 6 tane elma dilimlenmiş firinda patates 1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
Ve tabiki su 2 lt
güzel olmuş sadece mandalina biraz fazla geldi bana.çünkü şeker oranı yüksek bir meyvedir.
Günaydın canlarım...şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyonuz.ben kalktım,toparlandım kocam arabayı sattığı için babam gelicek götürmeye.e yarın da cuma.heyecan dorukta...
günaydın canım.hadi bakalım.ailene kavuşuyorsun.kardeşini evlendiriyorsun.sen mutlu olmayacan da biz mi olacaz.zaten o kaşlturmaca da da verirsin.ben de öyle olmuştum ebim evlenirken.herşeyh bana kalmıştı.koştur koştur yüzüm çökmüştü.fotoğraflarda hep mor mor çıkmış gözlerim
Günaydın hanımlar. Bugün bi yorgunluk var üzerimde. Birde ödem mi var nedir kendimi bi şiş hissediyom.
menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su kepekli tost
ara yok
öğlen yogurtlu salata 4 kaşık kapuska 3 kaşık makarna
ara 2 dilim ekmek peynir
akşam 2 kepçe çorba 4 köfte karnıbahar salatası ayran
su az oldu 1.5 litre
spor 30 dk yürüyüş
Ve tabiki su 2 lt
güzel bi menü har zamanki gibi. o halsizlik bende de var.ben de adet olacağım sanırım.şişlik var.
inşallah öyle olur canımherkese günaydın..az kalorili güzel bir gün olsun inşallah
bende bu sabah oldum:)
yoksa ççookk depresif,sinirli ve şiş olmuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?