Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim vallahi sporumu da yaptim simdi uzandim dinleniyorum sen nasılsın :))

Yüzme cidden çok zevkli ve zayıflamaya yardımcı bir spor çok sevindim senin adına bol şans :))

Teşekkürler kızlar ben korkuyorum suya girmekten inşallah basaririm
Gayet güzel olmuş menün

Ben hic duymamistim canim bende beyaz ekmek aramıyorum hic zaten normalde de beyaz ekmek yemezdim ben ama ayni degerde olduklarini bilmiyodum olsun faydalı bisey yapmışım hehe
Teşekkürler kızlar ben korkuyorum suya girmekten inşallah basaririm
Başarırsın merak etme hatta eğlenceli bile olur senin için ben suyu cok severim yazın sudan çıkmam bile ama havuza giremiyorum daha önce mikrop kapmıstım

Zeyneeep abla hoş geldin yazını görünce hayırsız aus hemen topiğe damladı

Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
Cok sevindim canım yuzmek demiyim de dalmak benim icin dunyanin en huzurlu seylerinden ve benim icin cok ozel
Bencede hem bir birinizi desteklersiniz böylece :) Evde herkes deli gibi yerken tek başına bişiler yapmak daha zor ama beraber daha kolay oluo =)
Aynen canim :) coksevindim ben de

anannem cuma gidiyor kedim geliyor :)) ev arkadasim demiyim kardesim sayilir kendileri geldi artik :) plan proje cizdik kafada :))
Kizlar yarin ve cuma zor gecicek benim icin.

sabah 2 dilim çavdar ekmeği 52g 1 kibrit kutusu kadar peynir 20g 2 haşlanmış yumurta beyazı sarisini yemedim bir domates Şekersiz çay

45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim

Ara 1 portakal 12:30 1 mandalin

ÖĞLE: subway in sandviç Biftek & Peynir salatali toplam 400 kalorili disarda olduğum için mecbur yedim

Ara 2 mandalin 15 tane fındık

Aksam 1 firinda levrek 6 tane elma dilimlenmiş firinda patates 1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.

Ve tabiki su 2 lt

Spor 45 dakika 3 miles start Leslie

Kizlar nasil olmus aksama 1 levrek cokmu oldu yoksa

Günaydın canlarım...şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyonuz.ben kalktım,toparlandım kocam arabayı sattığı için babam gelicek götürmeye.e yarın da cuma.heyecan dorukta...

anannem cuma gidiyor kedim geliyor :)) ev arkadasim demiyim kardesim sayilir kendileri geldi artik :) plan proje cizdik kafada :))
Kizlar yarin ve cuma zor gecicek benim icin.
Kolay gelsin sana canım

Güzel olmuş menün ve sporun. Dışarıda yiyince illa bozuluyor menü.

Günaydın hanımlar. Bugün bi yorgunluk var üzerimde. Birde ödem mi var nedir kendimi bi şiş hissediyom.
menümü yazayım.
Sabah ılık limonlu su kepekli tost

ara yok

öğlen yogurtlu salata 4 kaşık kapuska 3 kaşık makarna

ara 2 dilim ekmek peynir

akşam 2 kepçe çorba 4 köfte karnıbahar salatası ayran

su az oldu 1.5 litre
spor 30 dk yürüyüş

15 subat sali

sabah
1puaca
1 kahve

ara 1 kahve

oglen
Bol limonlu yesillik
Yarım tabak kofteli patates yemegi

aksam
5 kofte
Çeyrek kase bulur pilavi

Spor yok
2 litre civarı su

canım farkettin mi ilk başladığın zamandan bu yana yeme düzenin çok değişti.tebri,k ederim seni.

Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.

oooo ne güzel iyi olacak senin için bu arkadaş

hadi bekliyoruz seni.evet güneş iyice kendini belli ediyor artık.ama ben sıcaktan hiiiçççç hoşlanmıyorum

güzel bi menü har zamanki gibi. o halsizlik bende de var.ben de adet olacağım sanırım.şişlik var.

dışarda yenilince zor oluyor tabii..
ama güzel olmuş ben beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…