Sana da iyi gelir inşallah arkadaşın :)Kızlar dersten cikinca anannemi pazara goturucem.sonra da arkadasim gelcek.artik benimle yasicak.
O yagsiz tuzsuz yiyerek yaklasik 10 kilo verd.aliskanlik haline getirdi artik hep hafif yiyor bana iyi gelicek bence.
Bekliyoruz bebeğim özledik...Kizceler selam
Pzt den itibaren burdayim.sanirim bugun adet alarmlarim calmaya basladi.ama sonuctan korkunccccccccccc memnunum.
Bugunlerde bu güzel havalarin ve yanliz olmamanin haaa hediyeminde tadini cikariyorum.hergun en az 1.5 Saat bantta yuruyorum haso sagolsun elifi gezdiriyor.bugun Siteninde havuzunuda temizlediler iyiden bahari hissettim.
Yaza az kaldi yaaaaa haydiiii citiriklar gorusuruz
Canım nacizane fikrim biraz salata yemen :)
Ayy çok güzel bir iki ay sonra bende başlamayı düşünüyorum..Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yüzme öğrenmek için kursa basliycam.
Böyle devam canım düğün koşturmacasında da verirsin biraz :)iyi akşamlar canlarım...bu gün çok yoğun bir gündü.misafirliye gitmiştik,şimdi geldik.nefis yemekler tatlılar vardı ama ben haddimi aşmadım,nefsim bile çekmedi yani...yediklerimi yazıcam bakalım ne diyeceksiniz.şimdi de toplandım yarından annemlerdeyim,karşıdakı 2hafta benim için çok yoğun geçicek ama izne ayrılmayı düşünmeyorum.buraya gelmeden duramam.ayrıca diyetimi de bozmaya hiç ama hiç niyetim yok.sadece sporumu yapamaya bilirim.ondan tedirginim bir az...ama çok tempolu günler geçiricem spora çok ta gerek kalmıycak zaten....çok mutluyum kızlar.bir tane erkek kardeşim var onun da bu hafta kız tarafı düyün yapıyor,gelicek hafta kına gecesi o biri haftaysa oğlan tarafı düyünü var...üstüme çok fazla yük düşüyor...ne de olsa tek kardeşim...çok heyecanlıyım...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek(çavdar ya da kepekli ekmek kullanıyorum her defa yazmama gerek yok bence),peynir,yeşillik,yeşil çay,
Ara haşlanmış yumurtanın akı,sarısını kızıııım beyazını annnesiiii...
Öylen 2küçük buharda köfte,1dilim ekmek,yoğurt,yeşillik
Ara yarım muz
Akşammmmmm 1küçük parça haşlanmış kırmızı et,2kaşık pilav,1tavuk kanadı,1çeri domates,yarım milföy hamurunda börek,100ml komposto(sayı çok olsada miktar az ve kalorisi de az)
Ara ceviz,bi tane portakal da yerim yatana kadar
Spor 45dakika yürüyüş,2.5litre su...
Ben de aynı kaloride olduklarını bilmiyordum ama esmer ekmeğin daha doyurucu olduğu gerçek :)evet tatlım ben de ince olanını kullanıyorum.bu gün starda yayınlanan melek programında şöyle bir şey duydum.aslında siyah ekmekle beyaz ekmeyin kalorisinin hiç bir farkı yok,fakat doyuruculuğu bakımından siyah ekmek daha doyurucu ve uzun süre tok tututyor...benim canım hiç çekmiyor beyaz ekmeyi.siyah ekmek olmadığında beyaz ekmek kullanmıyorum...
Günaydın
Sabah
Yarım simit çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 kase çorba
1 yumurta
1 dilim ekmek ( çorba kesmedi :))
yeşillik
Ara
5-6 tane kuru üzüm
çay
Akşam
2 kepçe çorba
3 tane mücver
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
İp atlayamadım benim kuzu çok mızmızdı geç uyudu
canım farkettin mi ilk başladığın zamandan bu yana yeme düzenin çok değişti.tebri,k ederim seni.
oooo ne güzel iyi olacak senin için bu arkadaş
hadi bekliyoruz seni.evet güneş iyice kendini belli ediyor artık.ama ben sıcaktan hiiiçççç hoşlanmıyorum
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 52g 1 kibrit kutusu kadar peynir 20g 2 haşlanmış yumurta beyazı sarisini yemedim bir domates Şekersiz çay
45 dakika 3 miles start Leslie sansone evde yürüme sporu yaptim
Ara 1 portakal 12:30 1 mandalin
ÖĞLE: subway in sandviç Biftek & Peynir salatali toplam 400 kalorili disarda olduğum için mecbur yedim
Ara 2 mandalin 15 tane fındık
Aksam 1 firinda levrek 6 tane elma dilimlenmiş firinda patates 1 kase salata iceriginde (1 tomates,1 salatalık,3 yaprak marol ve Yarim yemek kasigi zeytin yağı.
Ve tabiki su 2 lt
Spor 45 dakika 3 miles start Leslie
Kizlar nasil olmus aksama 1 levrek cokmu oldu yoksa
evet canım cunku ben artik sebze yemeklerini yemek icin kendimi zorluyorum
mesela brokoliden tiksinirdim simdi bayiliyorum.
Fırındaysa problem olmaz canım.ekmek yemediysen olabilir.ama yine de daha orta boy tuketmeye calis.zaten firinda baligi diyetistyenler de oneriyor.
sabah:ılık ballı limonşu su,6 zeytin,biraz peynir,bir dilim kepek ekmek
ara:elma
öğlen:bie servis kaşığı yumurtalı ıspanak,bir kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,az börülce salata
ara:bir dilim şerbetli tatlı(hasta olacağım:)bir kupa beyaz çay
akşam:iki küçük peynirli pide,salata,bir kase tarhana çorbası,iki bardak şekersiz çay
ara:bir portakal
su:iki lt
Menü güzel olmuş.SABAH:ılık ballı limonşu su,6 zeytin,biraz peynir,bir dilim kepek ekmek
ARA:elma
ÖĞLEN:bie servis kaşığı yumurtalı ıspanak,bir kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,az börülce salata
ARA:bir dilim şerbetli tatlı(hasta olacağım:)bir kupa beyaz çay
AKŞAM:iki küçük peynirli pide,salata,bir kase tarhana çorbası,iki bardak şekersiz çay
ARA:bir portakal
SU:iki lt
Günaydın
Sabah
Yarım simit çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
1 kase çorba
1 yumurta
1 dilim ekmek ( çorba kesmedi :))
yeşillik
Ara
5-6 tane kuru üzüm
çay
Akşam
2 kepçe çorba
3 tane mücver
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
İp atlayamadım benim kuzu çok mızmızdı geç uyudu
kızlaarrr selam ayy çok yoğunum ya dünkü menümü yazıp çıkmam gerekakşama gelirim inş.
sabah:ılık limonlu su 1 bardak
kahvaltı:1 dilim ekmek,2 kk peynir, 5 zeytin,1domates,1 biber
ara:10 fındık, 4 kuru kayısı,1fincan beyaz çay
öğle: 2biber dolması,1 kase yoğurt
ara:3 kare bitter çikolata
akşam:6 yemek kaşığı ıspanak, 2 yemek kaşığı yoğurt,2 dilim ekmek
ara:1 su bardağı yarım yağlı süt(bol tarçınlı), 8 kuru kayısı
3 lt su
selam kuzular napiyonuz bakim topigi sessiz birakmissiniz...
bugün dersin öğlen mi.bu arada hedef kilona kaç kilo kaldı.
bugun kımsecıkler uğramamış topıgee
Evet canım cunku ben artik sebze yemeklerini yemek icin kendimi zorluyorum
mesela brokoliden tiksinirdim simdi bayiliyorum.
Fırındaysa problem olmaz canım.ekmek yemediysen olabilir.ama yine de daha orta boy tuketmeye calis.zaten firinda baligi diyetistyenler de oneriyor.
tskler cnm bende cokmu yedim diye dusunuyordum :)dışarda yenilince zor oluyor tabii..
ama güzel olmuş ben beğendim...
canım farkettin mi ilk başladığın zamandan bu yana yeme düzenin çok değişti.tebri,k ederim seni.
oooo ne güzel iyi olacak senin için bu arkadaş
hadi bekliyoruz seni.evet güneş iyice kendini belli ediyor artık.ama ben sıcaktan hiiiçççç hoşlanmıyorum
menume guzel olmus cnm anneme kavuşmanın icinde sevindim bizim gibi annesinden ayti gurbette olanlar icinde anneme sarılı ellerini öp
Evet cnm bugunden itibaren ara öğünlerler ekleyeceğiz listeme ve yumurta sayılarını bende çıkartın tasarımdan artik eşim yer artik :)
7 kere aynı sıkıntıyı çekmek çok yıpratıcı olmuştur.benim ilk tedavide tuttu canım.7 yumurtam oldu 4ü döllendi.4ü de yerleştirildi.bir tanesi tuttu.şimdi bir yaşında kızım:)ben o zaman urfada görev yapıyordum.urfada özel bir hastanede tedavi gördüm.doktorum şimdi mersinde.abimin eşi de aynı doktorda tedavi gördü o da şimdi ikizlerine hamile.inşallah senin de bu diyetin ardından yapacağın tedavi olumlu sonuçlanır.
güzel olmuş canım.dediğin gibi erken kalktığın zamanlar kahvaltıyıda eklersen iyi olur
ay ne güzel .ben de istiyorum.ya.
maşallah diyelim kızımıza.çok güzel olmuş menün.sen bu hızla hedefine güzelce gelirsin.
güzel olmuş sadece mandalina biraz fazla geldi bana.çünkü şeker oranı yüksek bir meyvedir.
günaydın canım.hadi bakalım.ailene kavuşuyorsun.kardeşini evlendiriyorsun.sen mutlu olmayacan da biz mi olacaz.zaten o kaşlturmaca da da verirsin.ben de öyle olmuştum ebim evlenirken.herşeyh bana kalmıştı.koştur koştur yüzüm çökmüştü.fotoğraflarda hep mor mor çıkmış gözlerim
tskelr cnm evet bende farkindayim ama mandalina cok sevdigim icin kendimi durduramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?