Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar
bende dünkü menümü yazayım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ıhlamur 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
ara:-
öğlen: kapuska yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 beypazarı kurusu:18:
akşam:
yine kapuska yemeği 2 kaşık pilav yoğurt 1 elma

ara: 1 çay bardağı süt
su 2lt.oldu
spor 45dk.yürüme

güzel olmuş canım.
çok güzel canım tebrik ederim.duana da amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn diyorum.bu arada şu metabolizme çayını yaptım ama berbat bir kokusu var.midemi bulandırıyor iki bardak zorla içtim.sen nasıl içiyorsun onu yaaaa.

her zamanki gibi güzel

Eki Görüntüle 1006872
Dayısının düyününden kızım..

oy maşallah kuzuya.prenses olmuş

güzel omuş canım.o yarım lt limonlu suyu sabah mı içiyorsun.

tebrik ederim canım.sen de artık ehliyetlisin.inşallah kazasız belasız kullanırsın her zaman.benim var ama trafiğe çıkamıyorum daha.bu yaz dreksiyon kursu alacağım nasipse.tabiki annenin böyle özel bir durumu varsa elinden geldiğince yardımcı ol.çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım.menünde güzel olmuş

güzel olmuş ama çeyrek simit 1 dilim ekmek ettiğine göre yarım simit 2 dilim ekmek eder:)

hadi bakalım hayırlı olsun:)
annenede çok geçmiş olsun bendede var ehliyet ama çok pratik değilim maalesef..şöyle iyi araba kullanan bayanlara özeniyorum..

güzel olmuş canım.aslında dikkat edersen herkes düzeni tutturdu.ama senle ben sanırım bir durgunluk dönemine mi girdik acaba.daha farklı bie beslenme mi yapmamız lazım anlayamadım

gayet hafif güzel bir menü canım

SABAH:ılık limonlu su,bir tane ıspanaklı börek.

ARA:elma

ÖĞLEN:bol salata,haşlanmış yarım yumurta,peynir,bir dilim kepekli ekmek,iki bardak çay

ARA:bir kase yoğurt

AKŞAM:5 yemek kaşığı pırasa,bol salata,iki kaşık yoğurt

ARA:10 kadar leblebi,birkaç tane çekirdek,iki bardak çay

SU:2 lt

bugünden itibaren akşam yemeğinden sonra bişey yemeyeceğim.yemekleri de haşlama ürünlerden mi yapsam.bu arada ben hasta olamadım sadece bir gün geldi sonra bitti.içim şişti resmen.ödem attırıcı bir besin biliyormusunuz.vücudum çok şiş

evet eşim yoktu dün bari yemek bitsin dedim:)zaten bu 2 gün sabah çıkıyorum çok dersim var aralarda boşluk var ama eve gitmeme değmiyor akşam geliyorum o yüzden ne yaptıysam artık onu yiyoruz mecburen..

güzel olmuş..ödem atıcı lahana diye biliyorum yada ibrahim saraçoğlu demişti kiraz sapından çay yapın diye onu biliyorum..
evet hem şişlik hemde gerginlik oluyor mesela ben önceden çok etkilenmezdim şimdi çok sinirli oluyorum..

evet eşim yoktu dün bari yemek bitsin dedim:)zaten bu 2 gün sabah çıkıyorum çok dersim var aralarda boşluk var ama eve gitmeme değmiyor akşam geliyorum o yüzden ne yaptıysam artık onu yiyoruz mecburen..

aslında eşinşe çocuklar birşey demese bir yemeği iki gün yiyecek kadar yapardın.benim eşim sadece bir öğün yer bir yemeği diğer öğün istemez.bir tek kuru fasulyeyi ertesi güne yer.bir arkdaşım bir yemeği üç gün yedirirdi eşine:)tabi bu da abartı ama:)

bir yapayım ya.inanki ellerim ve ayaklarımdan anlıyorum şişliği.ben de doğumdan sonra çok gergin olmaya başladım.çabuk patlıyorum.ve 3 aydır düzgün olamıyorum.aslında bir dr gitmem gerekiyor.

evet haftasonu yapıyordum aslında bu pazar misafir vardı yapamadım ama genel olarak evde yemek yapmaktan çok sıkıldım kızım 3.5 yaşında illa sulu yemek yapmak lazım..ah annem gelebilseydide bende işten eve geldiğimde şöyle güzel yemek kokuları olsaydı.)

bir yapayım ya.inanki ellerim ve ayaklarımdan anlıyorum şişliği.ben de doğumdan sonra çok gergin olmaya başladım.çabuk patlıyorum.ve 3 aydır düzgün olamıyorum.aslında bir dr gitmem gerekiyor.

evet aslında aksatma bende aksatıyorum şu doktor işlerini..
neyse benimkiler uyandı kahvaltı zamanı..ordan beraber çıkcaz okula gitcem..okuldada bir bilgisayar var 20 öğretmene..zaten teneffüsler 5 dk.
fırsatım olmuyor hiç..kendime tlf.mu alsam ne dersiniz?

haydi hoşçakalın..

küçük çocuk olunca el mahkum mcanım maalesef yapılıcak o yemek.valla benim annem kıza bakmak için hergün bizde fırsat bulursa yapıyor nadiren.genelde bulaşıklar yığılmış bir de bulaşık bırakıyor bana:)kıza baksın da başka bişe istemiyorum.elinden geldiğince uğraşıyor işte.ama saltanatımız mmayısa kadar.gelin doğum yapıcak biz napacaz bilmiyorum.bizim kız babanneye transfer olur sanırım

iyi canım.afiyet olsun iyi dersler.valla telden ben yazamıyorum klavye çıkmıyor çünkü hiç bi işe yaramıyor.ya da ben beceremiyorum

Gayet güzel tramisu olmamış ama bu defalik gormiyim hadi.
Gogocum Valla o tiramisuyu bende gormezden gelsem iyi olur hasta olucam heralde o yuzden tatli istiyorum aksamlari.

Cok gecmis olsun canım menun guzel ama Pilav olmasaymis daha guzel olurmus
Gogocum sendede Pilav var hem pilavda pirinc hemde ispanakta Pilav olmasaymis guzelmis :)
Afiyet olsun gayet saglikli bi menu olmus :)

Borek disinda cok güzel olmus canim.
Ben ilik limonlu suyu genelde sabahlari iciyorum.
Odem Stan bisey sormussun canim Ben dun sodyumsuz tuz aldim.hem metobolizmayi hizlandiriyomus hem odem atiyomus bu sayede kilo vermeye yardimci oluyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…