Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...

Rapor

Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay

2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor

Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...

Son düzenleme:
kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..

kahvaltım ve bol limonlu maydonozlarım..
kahve ve kepekli minik galetalar (2sini oğluş yuttu :))
2 ufak kötfe 1 domates ve baharatlı acılı yogurt
1 tarcınlı elma
sarımsaklı yogurtu ıspanak

2,5lt su içtim
bugun sadece 100 ip atlayabildim :26:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi

Ara 10 tane findik

Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay

Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir

Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası

Su 2 lt
Spor 30 dakika

Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu

cok guzel olmus cnm

evet cnm biraz sessizlik var bende musait olup giremedim bir turlu

menun guzel olmus cnm

hadi bakalım bitirdiniz düğünü.allah mesut etsin kardeşini.

menün biraz düzensiz olmuş.o da o karışıklıkta normal:)

ben de sabahları içiyorum.duymuştum tuzu ama karşılaşmadım bir yerde

bazen yoğunluktan benim de saatlerim kayıyor.yine de iyi olmuş.bu sıkma meyve suları oldukça şekerli oluyor kilo verirken negatif etkisi var.bir tanesini posasıyla yesen daha iyi.ben de ilk hafta içiyordum baktım tartıda bir ilerleme yok.meyve suyunu kestim anında gitti.sabahları içsen olur gün boyu bi şekilde gider.ama akşamları cısssss:)

Canlarım , kaptanim beni izinli yazabilirnisin bir sure hayatimi duzene sokmaliyim . Su aralar cok yogunum yetisemiyorum hic bi seye

evi düzene sokamadınız daha sanırım.çok özletme kendini lütfen:)

gayet güzel menün canım.ben de balığıo çok seviyorum.en faydalı ürünlerden.hatta ben de yarın alıp yapayım

tam bir diyet menü olmuş canım.tebrikler

canım öğlen simit,arada sosis ekmek olmamış.akşamın güzel ve hafif.güle güle git.geldiğinde yazarsın tabi.mecburen dışardan yiyeceğin zamanlarda ekmeği yemezsen sıkıntı yok.yani hamburger,pizza gibi ürünler yeme,ketçap mayonez ve sos ağırlıklı yeme.ızgara ürünler terci,h et.

SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir,5 zeytin

ARA:yoğunluktan yapamadım

ÖĞLEN:iki dilim kepek ekmekipeynir,7 zeytin,yumurta salatası,iki bardak çay(yemek yoktu)

ARA:iki badem,iki leblebi

AKŞAM:8 kaşık barbunya,kereviz salata

ARA.bir bardak çay

SU:2 lt

bir çay molasına gideyim bari.sabahçı arkadaşlar ben gelene kadar bekliyorum çabuk olun.defne,kararsabr,masumcuk,damla,merve hadiiiiii

Kızlar topiğimiz gerçekten çok sessizleşmiş sayfalar hızlı dönmüyor artık yaz gelmeden rehavet mi çöktü ne ben de çok yazamıyorum farkındayım ama toparlanalım bence sakinlik oldukça motivasyon düşüyor..

seninkini de Allah bağışlasın canım..
olur öyle aksamalar ama çantanda meyve bulundurmaya çalış acıkınca yersin :) Meyve suyu yerine de meyvenin kendisini yemeyi tercih et bence daha doyurucu ve faydalı olur...
Canlarım , kaptanim beni izinli yazabilirnisin bir sure hayatimi duzene sokmaliyim . Su aralar cok yogunum yetisemiyorum hic bi seye
Düzeni oturtamadın galiba :) unutma bizi ve diyeti :)
Karmaşa geçsin düzenini tekrar oturtursun canım ama çok açılma hemencecik geri geliyor kilolar
Menü gayet güzel olmuş sporu da artırırsan tam olur :)

Porsiyonlarına va ekmeğe dikkat edersen problem olmaz bence ..

evveeeeet geçmişi okuduğuma göre şimdi bi günaydın diyebiliriiiiiim
Günaydın ben geldim ama sen gitmişsin :)
Spor yok galiba cezamız da var halbuki :) menü güzel ama...

Günaydın herkese

Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
Yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ince bir dilim pasta (danışanım getirmiş dayanmadım yedim )
Akşam 4 tane küçük kuru dolma
ayran
salata

Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
Lütfen bir silkinelim ve eski kaynar halimize geri dönelim...böyle hakikaten de motivasyon düşüyor,soğuyoruz,bu da ne demek zayıflayamamak,güzel görünememek,hayallerine kavuşamamak...daha çok paylaşımda bulunalım,daha çok yorumlar yapalım...mesela ben o gün soru sordum 2kişi cevapladı sadece,balığı çok yediyimi söyledim bir haberdarlık yapılmadı, e bende balığı homini qırtlak yiyorum,rahatım ki bir problem olsa kızlar uyarırdı...dikkatimizi verelim buraya.ben de bu günden kendimi ele almaya başladım...ama kilom 69dan indi çok şükür.bu tempoyla bir de diyetimi bozmassam tıkır tıkır gider kilolar.,ama balığı yiyorum da yiyorum...yasakları yemesem de fazla yiyorum...ben uyarılmak istiyorum,ben kilo vermek istiyorummmm...

Günaydın ben geldim ama sen gitmişsin :)

Spor yok galiba cezamız da var halbuki :) menü güzel ama...

geldim bebem.aşağıda biraz lafladım,öğrencilerle biraz işim vardı ancak:)

ya ben bu spor işine nasıl yapsam bilemedim.yürüyüş yapamıyorum.evdeki yapılanlarda ısınmadan anlamsız geliyor.günlerin uzamasını bekliyorum açıkçası.çünkü başka türlü olmayacak.anneme bırakız yürüyüşümü yapar o ısınmaylada sıkılaştırıcı hareketleri yaparım.planım bu ama bir ay daha var

güzel olmuş canım.ince bir dilimden bişe olmaz.sen nasıl yapıyorsun yürüyüşü senin de oğlan var.

tatlıııım balıktan bişe olmaz en faydalı ürün.hatta kızına da ver.zeka gelişimini destekler.omega3 kaynağıdır.senin düzen yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…