kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
Eki Görüntüle 1009076 kahvaltım ve bol limonlu maydonozlarım..
Eki Görüntüle 1009077 kahve ve kepekli minik galetalar (2sini oğluş yuttu :))
Eki Görüntüle 1009078 2 ufak kötfe 1 domates ve baharatlı acılı yogurt
Eki Görüntüle 1009079 1 tarcınlı elma
Eki Görüntüle 1009080 sarımsaklı yogurtu ıspanak
2,5lt su içtim
bugun sadece 100 ip atlayabildim :26:
iyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay
2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
selam kızlar bugün çok yogundum öyleki sabah 7de kahvaltı yedim saat 9.30 meyve daha şimdi akşam yemeğimi dersniz öglen yemegimi bilemem anca yedim
sabah 7:00 1 yumurta 1 peynirli tost ve 1 avuç maydanoz
ara 9:30 1 yeşil elma
saat 18:00 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tabak salata 4 köfte ve yarım kase yoğurt
ara 19:30 1 bardak sıkma meyve suyu + 2 ceviz (saat 19:30 da bunları yiyicem daha da bişey yemem bugün)
saat 9 gibi sporumu yapıcam 2 litre su içtim bugün yatana kadar 2.5 olur o
menülerinize bakıcam birazdan yorum yazıcamm bol zayıflamalar kızlar ^^
merhaba kızlarrrr.sabahdan annemle evi toparlıyoruz,nihayet bitti.Böyle uzak kalmak hiç iyi deyil ya...imkan bulursam spor yapıcam bugün özledim yürümeyi...kızım için söylenilen tüm tatlı sözlere teşekkürler...Allaha herkese böyle tatlısını nasip etsin inşallah,tüm isteyenlere...dünün raporunu vereyim
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,küçük bir köfte,yeşillik..
Ara ekler tatlısı yedim((
Öylen bir kuru tuzlu simit
Ara elma
Akşam 2dilim ekmek,lor peyniri yoğurt yoktu yerine yedim,4tane balık kebap
Ara yeşil çay
2.5litre su,belirli bir spor yok ama 3saat ayak üste dışarıda işlerim vardı...
Gogocum Valla o tiramisuyu bende gormezden gelsem iyi olurhasta olucam heralde o yuzden tatli istiyorum aksamlari.
Cok gecmis olsun canım menun guzel ama Pilav olmasaymis daha guzel olurmus
Gogocum sendede Pilav varhem pilavda pirinc hemde ispanakta Pilav olmasaymis guzelmis :)
Afiyet olsun gayet saglikli bi menu olmus :)
Borek disinda cok güzel olmus canim.
Ben ilik limonlu suyu genelde sabahlari iciyorum.
Odem Stan bisey sormussun canim Ben dun sodyumsuz tuz aldim.hem metobolizmayi hizlandiriyomus hem odem atiyomus bu sayede kilo vermeye yardimci oluyomus :)
selam kızlar bugün çok yogundum öyleki sabah 7de kahvaltı yedim saat 9.30 meyve daha şimdi akşam yemeğimi dersniz öglen yemegimi bilemem anca yedim
saat 18:00 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tabak salata 4 köfte ve yarım kase yoğurt
ara 19:30 1 bardak sıkma meyve suyu + 2 ceviz (saat 19:30 da bunları yiyicem daha da bişey yemem bugün)
Canlarım , kaptanim beni izinli yazabilirnisin bir sure hayatimi duzene sokmaliyim . Su aralar cok yogunum yetisemiyorum hic bi seye
iyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Ara yeşil çay
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
2,5lt su içtim
Merhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi
Ara 10 tane findik
Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir
Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası
Su 2 lt
Spor 30 dakika
Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu
bir çay molasına gideyim bari.sabahçı arkadaşlar ben gelene kadar bekliyorum çabuk olun.defne,kararsabr,masumcuk,damla,merve hadiiiiii
seninkini de Allah bağışlasın canım..Canim Allah bagislasin insallah oglusunu :) bnm oglumda 19aylik :)
Kizlar bugun yedigim herseyi bende fotografladim.acaba cokmu yiyorum sıkmi yiyorum bilmiyorum nedense bana bi tuhaflik varmis gibi geliyoaksam yemegimide demiyim koyucam resimlerini
olur öyle aksamalar ama çantanda meyve bulundurmaya çalış acıkınca yersin :) Meyve suyu yerine de meyvenin kendisini yemeyi tercih et bence daha doyurucu ve faydalı olur...selam kızlar bugün çok yogundum öyleki sabah 7de kahvaltı yedim saat 9.30 meyve daha şimdi akşam yemeğimi dersniz öglen yemegimi bilemem anca yedim
Düzeni oturtamadın galiba :) unutma bizi ve diyeti :)Canlarım , kaptanim beni izinli yazabilirnisin bir sure hayatimi duzene sokmaliyim . Su aralar cok yogunum yetisemiyorum hic bi seye
Karmaşa geçsin düzenini tekrar oturtursun canım ama çok açılma hemencecik geri geliyor kilolariyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Ara yeşil çay
Menü gayet güzel olmuş sporu da artırırsan tam olur :)kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
2,5lt su içtim
Merhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi
Ara 10 tane findik
Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir
Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası
Su 2 lt
Spor 30 dakika
Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu
Günaydın ben geldim ama sen gitmişsin :)evveeeeet geçmişi okuduğuma göre şimdi bi günaydın diyebiliriiiiiim
Spor yok galiba cezamız da var halbuki :) menü güzel ama...SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir,5 zeytin
ARA:yoğunluktan yapamadım
ÖĞLEN:iki dilim kepek ekmekipeynir,7 zeytin,yumurta salatası,iki bardak çay(yemek yoktu)
ARA:iki badem,iki leblebi
AKŞAM:8 kaşık barbunya,kereviz salata
ARA.bir bardak çay
SU:2 lt
Günaydın ben geldim ama sen gitmişsin :)
Spor yok galiba cezamız da var halbuki :) menü güzel ama...
Günaydın herkese
Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
Yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ince bir dilim pasta (danışanım getirmiş dayanmadım yedim)
Akşam 4 tane küçük kuru dolma
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
Lütfen bir silkinelim ve eski kaynar halimize geri dönelim...böyle hakikaten de motivasyon düşüyor,soğuyoruz,bu da ne demek zayıflayamamak,güzel görünememek,hayallerine kavuşamamak...daha çok paylaşımda bulunalım,daha çok yorumlar yapalım...mesela ben o gün soru sordum 2kişi cevapladı sadece,balığı çok yediyimi söyledim bir haberdarlık yapılmadı, e bende balığı homini qırtlak yiyorum,rahatım ki bir problem olsa kızlar uyarırdı...dikkatimizi verelim buraya.ben de bu günden kendimi ele almaya başladım...ama kilom 69dan indi çok şükür.bu tempoyla bir de diyetimi bozmassam tıkır tıkır gider kilolar.,ama balığı yiyorum da yiyorum...yasakları yemesem de fazla yiyorum...ben uyarılmak istiyorum,ben kilo vermek istiyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?