Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1006872
Dayısının düyününden kızım..
Maşallah diyelim kuzuya çok şeker :)
Evet canım işlerim vardı yoğunum bu ara işte tam güne geçtim gelen giden çok oluyor ev de de misafir var yine :)
Bak sen Merve yine coşmuş :)
Vay be hamileliği kilo vererek bitirmişsin çok iyi :) ben 69la hamile kaldım doğumdan sonra 92 küsürdüm tebrikler sana :)
Hemen hemen aynı sayılır 4 parçayı kastediyorsan bence çok değil..

Hedef güzel ve oldukca büyük...benim de uzun yolum var...69kiloyum ben.ilk hedefim 63ler sora 60...acaba o günleri göre bikecekmiyim,bilecekmiyiz...
Ne uzunu senin yolun kısacık bizimkilerin yanında :)

Süpersin canım azmin hep devam etsin inşallah
Güzel tabi :)

Az yemişsin ama çok sağlıklı olmamış gibi geldi bana... Bu arada hoşgeldin canım daha tanışmadık galiba :)

Hayırlı olsun ehliyetin canım :) Geçmiş olsun ayrıca kolay gelsin :)
Geçmiş olsun...
herkese günaydın...
Günaydın geç oldu ama :)
Ben beğendim kaptanım :)
Gayet güzel....

Menü güzel.. bence de kaşam yemeğinden sonra birşey yememeye çalış :)
evet eşim yoktu dün bari yemek bitsin dedim:)zaten bu 2 gün sabah çıkıyorum çok dersim var aralarda boşluk var ama eve gitmeme değmiyor akşam geliyorum o yüzden ne yaptıysam artık onu yiyoruz mecburen..
Çok zor işten eve gidince onu yap bunu yap iş bitmiyor valla ama oturunca bi daha kalkmıyorum ben :)
Ben de duymuştu kiraz sapını bide mısır püskülü var...
Üç gün abartı gerçekten ben de yiyemem üçüncü gün aynı yemeği..
Ben de çok istiyorum biri gelsede yardım etse diye ama nerdee yardım edecek biri gelmiyor :)

Akıllı telefonlar çok işe yarıyor bütün internet işini halledebiliyorsun bide işe yarar uygulamalar falan var al bence :)

Son düzenleme:
Güzel beğendim ben
güzel olmuş ama çeyrek simit 1 dilim ekmek ettiğine göre yarım simit 2 dilim ekmek eder:)
Sabah 2 dilim ekmek yiyorum zaten.
güzel olmuş canım.aslında dikkat edersen herkes düzeni tutturdu.ama senle ben sanırım bir durgunluk dönemine mi girdik acaba.daha farklı bie beslenme mi yapmamız lazım anlayamadım
Ben yapacam ebrunun detoksunuda eve tadilat yapıyorlar gitsinler öyle evde düzen kalmadı.
Güzel beğendim
Ispanak ta pirinç yoktu canım olsa pilav almazdim da pilav makarnayi falan bi süre kessem yemesem fiyorum etkiler sanırım.

merhaba kızlarrrr.sabahdan annemle evi toparlıyoruz,nihayet bitti.Böyle uzak kalmak hiç iyi deyil ya...imkan bulursam spor yapıcam bugün özledim yürümeyi...kızım için söylenilen tüm tatlı sözlere teşekkürler...Allaha herkese böyle tatlısını nasip etsin inşallah,tüm isteyenlere...dünün raporunu vereyim

Rapor

Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,küçük bir köfte,yeşillik..
Ara ekler tatlısı yedim ((
Öylen bir kuru tuzlu simit
Ara elma
Akşam 2dilim ekmek,lor peyniri yoğurt yoktu yerine yedim,4tane balık kebap
Ara yeşil çay

2.5litre su,belirli bir spor yok ama 3saat ayak üste dışarıda işlerim vardı...

adım sayar kullanıyorsun tatlım galiba.iyi işte netten araşdırırısın adımların kaç kalori yaktığını...ayrıca tiramisuda çok masum olmuş,sonuçta tadımlık yemişsin doyumluk deyil ki...
güzel olmuş canım benim....reimler de super ya....keşke hepimiz böyle yapsak...
güzel olmuş kaptan.....kaptancım benim sorumu cevaplamamışsın.arada kaynamış galiba,bir el atarmısın lütfen...
güzel kuzum...ya senin aslında çok az kalmış verilecek kilon.neden gitmiyorlar ki?belki sen e ebrunun çayını yapmalısın...

zencefil de ödem attırıcı benc.tarçın da...ben yeşil çayıma hep tarçın be toz zencefil katarım...herkese de tavsiye ederim...menün de güzel kuzum...

Menumu beğenen arkadaşlara cok tskler ederim yarılarında dikkate alacağım Ins. Cuma günü guzel kılan vermiş oluruz . Damla kızın cok tatlı masallah Allahım bahtinida guzel etsin ben resimleri Cymera diye bir program var telefonda ordan yapıyorum cunku kendi yediklerinimi resimleri face ve blogger sayfamda paylasiyorim ve baska arkadaslarada yardımcı olmup kilo verme günlüğü tutmak icin :)

En güzeli :) benimde oğluşum var 1 yaşında...

Canim Allah bagislasin insallah oglusunu :) bnm oglumda 19aylik :)

Kizlar bugun yedigim herseyi bende fotografladim.acaba cokmu yiyorum sıkmi yiyorum bilmiyorum nedense bana bi tuhaflik varmis gibi geliyo aksam yemegimide demiyim koyucam resimlerini

selam kızlar bugün çok yogundum öyleki sabah 7de kahvaltı yedim saat 9.30 meyve daha şimdi akşam yemeğimi dersniz öglen yemegimi bilemem anca yedim
sabah 7:00 1 yumurta 1 peynirli tost ve 1 avuç maydanoz
ara 9:30 1 yeşil elma
saat 18:00 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tabak salata 4 köfte ve yarım kase yoğurt
ara 19:30 1 bardak sıkma meyve suyu + 2 ceviz (saat 19:30 da bunları yiyicem daha da bişey yemem bugün)
saat 9 gibi sporumu yapıcam 2 litre su içtim bugün yatana kadar 2.5 olur o
menülerinize bakıcam birazdan yorum yazıcamm bol zayıflamalar kızlar ^^

Olmamış hiç canım.
Hakikaten kaynamış canım sorunu göremedim tekrar sorarmisin zahmet olmicaksa

Güzel olmuş bence menün

Canlarım , kaptanim beni izinli yazabilirnisin bir sure hayatimi duzene sokmaliyim . Su aralar cok yogunum yetisemiyorum hic bi seye

atlamış arada canım ama yine de güzel bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…