Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

----Rezene
Hazmı Kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle vücuttaki şişkinlikten kurtulmasına yardımcı olur.
----Yeşil Çay
Metabolizmayı Hızlandırarak Kilo Kaybına Yardımcıdır. Aynı Zamanda çok güçlü bir antioksidandır.

Canım ıspanak 1 porsiyon tavuk but 1 tane. Keşke resim cekebilsem iyi olurdu bi fırsatta cekerim..hastanedenormal yemekle birlikte yağsız tuzsuz diyet yemeği de çıkıyor ben diyet yiyorum genelde.et türleri izgara fırında yada haslama oluyo salataya yag dokmem mesela yoğurtla karıştırıp yerim.

Rezene barsaklari çok çalıştırır sürekli kullaninca barsak tembelliği yapar.

Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal

ara nescafe 2 bisküvi

öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek

ara 1 portakal

akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması

Tamam kaptanim izinli yaz ozaman sen beni ben kendim topladigimda gelirim zaten opuyorum hepinizi cok

Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii

ilahi canım ya benim için yaptığın yorumlara o kadar güldüm ki...evet ya bu aralar cıssslar yapıyorum ama fark etmen güzeeeeel,e ben sana boşuna diyetisyenim demiyorum ya...ama hakketen hareketli günler geçirdim o cıssslı günlerde.Bu gün bir toparladım.bu arada raporumu da vereyim...

Rapor
Sabah 1dilim ekemek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara elma,yeşil çay
Öylen 3kepçe sebzeli pirinç çorbası,3tane balık,yarım kase yoöurt,bol yeşillik,2lokma lahana turşusu,1dilim ekmek..
Ara 3dilim portakal,yeşil çay
Akşam 2kepçe fasulye çorbası,1.5dilim ekmek,yeşillik
Ara 2bardak çay,2tane yarım parmak büyüklüyünde içi sütlü nestle çikolata...

2.5litre su,spor yok...

oh canım ya tahmin ede biliyoruz...kuzum arada cısssslar yapıp ceza alması gereken arkadaşlar,yediklerinin bedelini ödemesi gereken arkadaşlar var,galiba kaynadı.e normal işte,çok yoğusun.diyorum ki beril gelene kadar kendine bir yardımcı ayarlasan...böyle herseye yetişemiyorsun,senin de yükün hafifler,sonuçta berilcim izinli hala...

Hehehe öyleyse seni yardımcı yaptım kendime beril gelene kadar. Hem gozden kacirmiyosun kimseyi. Ben gerçekten yogunum bu ara bi süre sadece telden takip edebilcem evdeki bilgisayar dada sorun var.

Kizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin
Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptık ama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye ooff yaa..

Menum
Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz

Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate

Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay

Ara, yok

Akşam,
Yarım tabak mantı
Cay b. Cola

2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben

Neyseki çoğunu öğlen yemisin tabi yinede ceza vereyim 1 st fazladan spor yap bakiim

günaydııııııııııııın yaz dönemine fit girecek arkadaşlar.tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

güzel hezramanki gibi canım menün.
işlerini hafifletince sabahları bekliyoruz seni.ingilizce çalışıyorum demişin o neden.ne iş yapıyordun sen canım

sağol canım benim ihtiytacım vardı

tebrik ediyorum seni arkadaşım o ikinci dilimi yemediğin için.işte bu engellemeler bizi yolun sonuna getirecek.

Tamam kaptanim izinli yaz ozaman sen beni ben kendim topladigimda gelirim zaten opuyorum hepinizi cok

özletme kendini hemencik işlerini hallediver.

ahhhh ahhh zor bir işe giriştin sen canım.evde tadilat kadar zor bişe yoktur.bir de çocuğun hasta olmuş yavrucuğuma geçmiş olsun

arkadaş o üç kepçe çorba fazla değil mi:) bir de akşam çikolata yemişin.sen hemen eve dön.oralar sana yaramadı:)

ahhh canım şu misafirler zaten bizi bitiriyor.ben diyet döneminde mümkün oldukça misafir çağırmıyorum.tabi kendi gelirse o başka.mecburen ikramda bulunuyorsun.olan olmuyş.artık bugün ki menünü düzenlersin sen de.

Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....

nerdesin canım.hani günaydınımız.bugün erkenmiydi acaba dersin.aman bekletme erken gelllllllllllllll.

SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir

ARA:elma

ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt

ARA:bir kase yoğurt

AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt

SU:2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…