Canım ıspanak 1 porsiyon tavuk but 1 tane. Keşke resim cekebilsem iyi olurdu bi fırsatta cekerim..hastanedenormal yemekle birlikte yağsız tuzsuz diyet yemeği de çıkıyor ben diyet yiyorum genelde.et türleri izgara fırında yada haslama oluyo salataya yag dokmem mesela yoğurtla karıştırıp yerim.öğlen çok az neredeyse yok gibi olmamış.. çılbır tereyağlı yapıldıysa cısssss. tiramisu hadi affedilebilir düzeyde:)
olmuş olmuş:)
cnm ıspanak ya da tavuk miktarları ne kadar bilmiyom ama ikisi de az az bir porsiyon ediyosa toplamda sorun yok.
süper süper:)
sabah sabah börek olmamışkiraz sapı mısır püskülü ödem attırır cnm .çayları var hazır poşet çay olarak öylede içebilirsin.
ne ekler mi çok ayıp damlacım yeme öyle şeyler:):)
öğünler araya mı kaynamış ne:)
kız pasta nerden çıktı şimdi şu düğün bitsin sen cozuttun iyice yeme bakim dövecem haaa
olmuş daha ne olsun cnm:):):)
sosis olmamış. cnm porsiyonu ayarla mümkünse kızarmış şeylerden ve tatlıdan da uzak dur yeter.
kızzzz o 7 zeytin ne öyle öğlen çok olmuş. ama gerisi olmuş bence sorun yok.
cnm çok yoğunum bu aralar ingilizce çalışıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya ondangelmeye çalışcam ama.
ayyy evet yaaa ama şu mecburiyetler inanın yemek yerken bile ders çalışıyorum artık
2 poaca hemde üstüne pasta bence tam cezalık:):)
yürüyüş yapılmış ama olsun:)
kız ben sana yeme diyorum sen yiyon dövecem artık şu çayın yanında yediğin çikolatalara bir son ver bakim.
ayy sorma yaaa bnm çocuğumda yok ama vaktimde yok eve çok geç gidiyorum ve akşamları daha soğuk ben daha öncezatürre ve bronşit geçirdim vücudum bu konud çok hassaso yüzden de akşam spor yapamıyorum. evde de olmuyo . ancak hafta sonları gündüzleri hava daha iyi oluyo yürüyüşümü yapıyorum.
----Rezene
Hazmı Kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle vücuttaki şişkinlikten kurtulmasına yardımcı olur.
----Yeşil Çay
Metabolizmayı Hızlandırarak Kilo Kaybına Yardımcıdır. Aynı Zamanda çok güçlü bir antioksidandır.
öğlen çok az neredeyse yok gibi olmamış.. çılbır tereyağlı yapıldıysa cısssss. tiramisu hadi affedilebilir düzeyde:)
olmuş olmuş:)
cnm ıspanak ya da tavuk miktarları ne kadar bilmiyom ama ikisi de az az bir porsiyon ediyosa toplamda sorun yok.
süper süper:)
sabah sabah börek olmamışkiraz sapı mısır püskülü ödem attırır cnm .çayları var hazır poşet çay olarak öylede içebilirsin.
ne ekler mi çok ayıp damlacım yeme öyle şeyler:):)
öğünler araya mı kaynamış ne:)
kız pasta nerden çıktı şimdi şu düğün bitsin sen cozuttun iyice yeme bakim dövecem haaa
olmuş daha ne olsun cnm:):):)
sosis olmamış. cnm porsiyonu ayarla mümkünse kızarmış şeylerden ve tatlıdan da uzak dur yeter.
kızzzz o 7 zeytin ne öyle öğlen çok olmuş. ama gerisi olmuş bence sorun yok.
cnm çok yoğunum bu aralar ingilizce çalışıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya ondangelmeye çalışcam ama.
ayyy evet yaaa ama şu mecburiyetler inanın yemek yerken bile ders çalışıyorum artık
2 poaca hemde üstüne pasta bence tam cezalık:):)
yürüyüş yapılmış ama olsun:)
kız ben sana yeme diyorum sen yiyon dövecem artık şu çayın yanında yediğin çikolatalara bir son ver bakim.
ayy sorma yaaa bnm çocuğumda yok ama vaktimde yok eve çok geç gidiyorum ve akşamları daha soğuk ben daha öncezatürre ve bronşit geçirdim vücudum bu konud çok hassaso yüzden de akşam spor yapamıyorum. evde de olmuyo . ancak hafta sonları gündüzleri hava daha iyi oluyo yürüyüşümü yapıyorum.
Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
oh canım ya tahmin ede biliyoruz...kuzum arada cısssslar yapıp ceza alması gereken arkadaşlar,yediklerinin bedelini ödemesi gereken arkadaşlar var,galiba kaynadı.e normal işte,çok yoğusun.diyorum ki beril gelene kadar kendine bir yardımcı ayarlasan...böyle herseye yetişemiyorsun,senin de yükün hafifler,sonuçta berilcim izinli hala...
Kizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin
Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptıkama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye ooff yaa..
Menum
Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz
Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate
Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay
Ara, yok
Akşam,
Yarım tabak mantı
Cay b. Cola
2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben
kızlarrr çok yoğunum siteye giriyorum ama hiç bişey yapamadan orda öyle kalıyo ben pc ile çalışmak zorunda kalıyorum.
dünkü menümü yazayım. akşam ilk fırsatta gelip geçmişi okuycam inş..
kahvaltı:yarım simit,5 zeytin, 2kk peynir
ara:beyaz çay,4 kuru kayısı,10 fındık
öğle:8 sıkma etsiz çiğköfte, 1 bardak ayran
ara:3 kare bitter çikolata,beyaz çay,sade soda( bunları akşama kadar ara ara içtim yedim hepsi bi anda değildi)
akşam:8 kaşık mercimekli bulgur pilavı,2bardak ayran
ara:çeyrek elma
su:2.5 litre
spor:hafta sonları yapabiliyorum bu aralar sadece
----Rezene
Hazmı Kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle vücuttaki şişkinlikten kurtulmasına yardımcı olur.
----Yeşil Çay
Metabolizmayı Hızlandırarak Kilo Kaybına Yardımcıdır. Aynı Zamanda çok güçlü bir antioksidandır.
Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
Tamam kaptanim izinli yaz ozaman sen beni ben kendim topladigimda gelirim zaten opuyorum hepinizi cok
Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
ilahi canım ya benim için yaptığın yorumlara o kadar güldüm ki...evet ya bu aralar cıssslar yapıyorum ama fark etmen güzeeeeel,e ben sana boşuna diyetisyenim demiyorum ya...ama hakketen hareketli günler geçirdim o cıssslı günlerde.Bu gün bir toparladım.bu arada raporumu da vereyim...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara elma,yeşil çay
Öylen 3kepçe sebzeli pirinç çorbası,3tane balık,yarım kase yoöurt,bol yeşillik,2lokma lahana turşusu,1dilim ekmek..
Ara 3dilim portakal,yeşil çay
Akşam 2kepçe fasulye çorbası,1.5dilim ekmek,yeşillik
Ara 2bardak çay,2tane yarım parmak büyüklüyünde içi sütlü nestle çikolata...
2.5litre su,spor yok...
Kizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin
Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptıkama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye ooff yaa..
Menum
Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz
Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate
Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay
Ara, yok
Akşam,
Yarım tabak mantı
Cay b. Cola
2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?