Günaydın herkese
Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
Yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ince bir dilim pasta (danışanım getirmiş dayanmadım yedim)
Akşam 4 tane küçük kuru dolma
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
tatlıııım balıktan bişe olmaz en faydalı ürün.hatta kızına da ver.zeka gelişimini destekler.omega3 kaynağıdır.senin düzen yolunda
kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
Eki Görüntüle 1009076 kahvaltım ve bol limonlu maydonozlarım..
Eki Görüntüle 1009077 kahve ve kepekli minik galetalar (2sini oğluş yuttu :))
Eki Görüntüle 1009078 2 ufak kötfe 1 domates ve baharatlı acılı yogurt
Eki Görüntüle 1009079 1 tarcınlı elma
Eki Görüntüle 1009080 sarımsaklı yogurtu ıspanak
2,5lt su içtim
bugun sadece 100 ip atlayabildim :26:
Katılıyorum sana canım... bence balık 4 dilim çok değil zaten kızartma değildi değil mi ?Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
Lütfen bir silkinelim ve eski kaynar halimize geri dönelim...böyle hakikaten de motivasyon düşüyor,soğuyoruz,bu da ne demek zayıflayamamak,güzel görünememek,hayallerine kavuşamamak...daha çok paylaşımda bulunalım,daha çok yorumlar yapalım...mesela ben o gün soru sordum 2kişi cevapladı sadece,balığı çok yediyimi söyledim bir haberdarlık yapılmadı, e bende balığı homini qırtlak yiyorum,rahatım ki bir problem olsa kızlar uyarırdı...dikkatimizi verelim buraya.ben de bu günden kendimi ele almaya başladım...ama kilom 69dan indi çok şükür.bu tempoyla bir de diyetimi bozmassam tıkır tıkır gider kilolar.,ama balığı yiyorum da yiyorum...yasakları yemesem de fazla yiyorum...ben uyarılmak istiyorum,ben kilo vermek istiyorummmm...
Evde yürüyüş proframları var incele bir istersen Leslie walktu galiba onu dene yoruyor bayağıgeldim bebem.aşağıda biraz lafladım,öğrencilerle biraz işim vardı ancak:)
ya ben bu spor işine nasıl yapsam bilemedim.yürüyüş yapamıyorum.evdeki yapılanlarda ısınmadan anlamsız geliyor.günlerin uzamasını bekliyorum açıkçası.çünkü başka türlü olmayacak.anneme bırakız yürüyüşümü yapar o ısınmaylada sıkılaştırıcı hareketleri yaparım.planım bu ama bir ay daha var
Ben evden erken çıkıp işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum 4 km civarı 1 saat i buluyor işe ulaşmam... Yoksa fırsat olmuyor evde de ip atlıyorum.güzel olmuş canım.ince bir dilimden bişe olmaz.sen nasıl yapıyorsun yürüyüşü senin de oğlan var.
pastaya ceza gerek mutlaka....e yiyoruz ama sonuçlarına katlanmak gerek tatlım...
resimli anlatım abayıldımmmm.ben de eve döneyim,düzenimi oturtayım yapıcam böyle,bel ki bunun da korusundan az yeriz ya,keşke kura lolsa böyle..
simit ve sosis bir gün iiçinde fazlamı olmus ne canım..yinede gayet iyi..Merhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi
Ara 10 tane findik
Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir
Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası
Su 2 lt
Spor 30 dakika
Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu
biras eksik olmus canım sanki..SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir,5 zeytin
ARA:yoğunluktan yapamadım
ÖĞLEN:iki dilim kepek ekmekipeynir,7 zeytin,yumurta salatası,iki bardak çay(yemek yoktu)
ARA:iki badem,iki leblebi
AKŞAM:8 kaşık barbunya,kereviz salata
ARA.bir bardak çay
SU:2 lt
poğaça ve pasta bunlara cezamı gelicek acabaGünaydın herkese
Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
canım saol bu şeilde daha anlaşılır olur diye düşündümresimli anlatım abayıldımmmm.ben de eve döneyim,düzenimi oturtayım yapıcam böyle,bel ki bunun da korusundan az yeriz ya,keşke kura lolsa böyle..
balıklar kebap güzelim,kızartma deyil,yasak biliyorum...e fala olmamasında da çok sevindim.e o zaman yiye bilirim...Katılıyorum sana canım... bence balık 4 dilim çok değil zaten kızartma değildi değil mi ?
Evde yürüyüş proframları var incele bir istersen Leslie walktu galiba onu dene yoruyor bayağı
Ben evden erken çıkıp işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum 4 km civarı 1 saat i buluyor işe ulaşmam... Yoksa fırsat olmuyor evde de ip atlıyorum.
Gelsin bakalım ceza bekliyorum...
evet ya çok iyi olur bence hepimiz koyarsak...Bende bayıldım resimli anlatıma aslında porsiyon konrolünü sağlamamıza yardımcı olur fotoğraflama işi...
poğaça,pasta ve simitle sosisi yeyen arkadaşa ceza rica edelim lütfen.hele bir kaptan gelsin de....simit ve sosis bir gün iiçinde fazlamı olmus ne canım..yinede gayet iyi..
biras eksik olmus canım sanki..
poğaça ve pasta bunlara cezamı gelicek acabaafiyet olsun
canım saol bu şeilde daha anlaşılır olur diye düşündümbegenmene sevindim
Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
Lütfen bir silkinelim ve eski kaynar halimize geri dönelim...böyle hakikaten de motivasyon düşüyor,soğuyoruz,bu da ne demek zayıflayamamak,güzel görünememek,hayallerine kavuşamamak...daha çok paylaşımda bulunalım,daha çok yorumlar yapalım...mesela ben o gün soru sordum 2kişi cevapladı sadece,balığı çok yediyimi söyledim bir haberdarlık yapılmadı, e bende balığı homini qırtlak yiyorum,rahatım ki bir problem olsa kızlar uyarırdı...dikkatimizi verelim buraya.ben de bu günden kendimi ele almaya başladım...ama kilom 69dan indi çok şükür.bu tempoyla bir de diyetimi bozmassam tıkır tıkır gider kilolar.,ama balığı yiyorum da yiyorum...yasakları yemesem de fazla yiyorum...ben uyarılmak istiyorum,ben kilo vermek istiyorummmm...
Canım balık faydalı bi yiycek kizartmadigin sürece istediğin kadar yersin. Topikte bi durgunluk var hepimiz bi canlansak iyi olur gerçi ben cok iyi durumdandegilim eve tadilata girdi adamlar heryer heryerde dun kuzumda hasta geldi okuldan durum vahim yanii
simit ve sosis bir gün iiçinde fazlamı olmus ne canım..yinede gayet iyi..
biras eksik olmus canım sanki..
poğaça ve pasta bunlara cezamı gelicek acabaafiyet olsun
canım saol bu şeilde daha anlaşılır olur diye düşündümbegenmene sevindim
Canım balık faydalı bi yiycek kizartmadigin sürece istediğin kadar yersin. Topikte bi durgunluk var hepimiz bi canlansak iyi olur gerçi ben cok iyi durumdandegilim eve tadilata girdi adamlar heryer heryerde dun kuzumda hasta geldi okuldan durum vahim yanii
canım yoğurdu neden acılı yiyorsun?bir faydasını mı biliyorsun?söylersen sevinirim.bi de acı yapmak için ne kullanıyorsun...
canım yoğurdu neden acılı yiyorsun?bir faydasını mı biliyorsun?söylersen sevinirim.bi de acı yapmak için ne kullanıyorsun...
işte böyle kızlar faydalı bilgiler paylaşalım.. kızlar,acaba toz karabiber kullansam olurmu?ben genelde yemeklerde onu kullanıyorum da. yoğurta da katarım bundan sonra...http://www.dogaldiyet.com/yag-yakan...aglari-yakici-besinler-sebzeler-meyveler.html Bu linke bir bakın isterseniz :)
öğlen çok az neredeyse yok gibi olmamış.. çılbır tereyağlı yapıldıysa cısssss. tiramisu hadi affedilebilir düzeyde:)Menumude yaziyim yatiyim ben :)
Sabah,
Yarım litre ılık limonlu suyum
Tam bugday ekmeği ile domatesli zeytinli tost
Ara,
5i1yerde cay
Oglen,
Ceyrekten az simit
Aksam,
Bir kase bol limonlu acili corba
2yumurta Ile yapılmış bol yogurtlu acili cilbir
3-4 catal tiramisu
2,5lt su
9100adim atim bugun bugun gun yurudum.
50ip atlama
olmuş olmuş:)Merhaba arkadaşlar kusura bakmayin fazla ugrayamiyorum hasta oldugum icin bugünkü raporunu verip kacayim
2 dilim çavdar ekmeği icinde 2 dilim peynir tost
Yarım domates
4 yeşil zeytin
2 bardak. adaçayı
Ara 5 kayisi
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 armut
Akşam
Yarim kase yayla corbasi
3 y.kasik pirinç pilavi
2 y.k. haşlanmış tavuk eti
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yapamadim maalesef hasta olduğum için
Eki Görüntüle 1007514
cnm ıspanak ya da tavuk miktarları ne kadar bilmiyom ama ikisi de az az bir porsiyon ediyosa toplamda sorun yok.Bende yazayım menümü
sabah yarım simit peynir domates salatalık
ara kahve
öğlen tavuk but 2 kaşık pilav yoğurt ıspanak 1 kepçe çorba
ara yarım portakal
akşam 4 köfte yoğurt 1 kepçe çorba
ara 2 bisküvi nescafe sade
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
süper süper:)selam kızlar
bende dünkü menümü yazayım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ıhlamur 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
ara:-
öğlen: kapuska yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 beypazarı kurusu:18:
akşam:
yine kapuska yemeği 2 kaşık pilav yoğurt 1 elma
ara: 1 çay bardağı süt
su 2lt.oldu
spor 45dk.yürüme
sabah sabah börek olmamışSABAH:ılık limonlu su,bir tane ıspanaklı börek.
ARA:elma
ÖĞLEN:bol salata,haşlanmış yarım yumurta,peynir,bir dilim kepekli ekmek,iki bardak çay
ARA:bir kase yoğurt
AKŞAM:5 yemek kaşığı pırasa,bol salata,iki kaşık yoğurt
ARA:10 kadar leblebi,birkaç tane çekirdek,iki bardak çay
bugünden itibaren akşam yemeğinden sonra bişey yemeyeceğim.yemekleri de haşlama ürünlerden mi yapsam.bu arada ben hasta olamadım sadece bir gün geldi sonra bitti.içim şişti resmen.ödem attırıcı bir besin biliyormusunuz.vücudum çok şiş
ne ekler mi çok ayıp damlacım yeme öyle şeyler:):)merhaba kızlarrrr.sabahdan annemle evi toparlıyoruz,nihayet bitti.Böyle uzak kalmak hiç iyi deyil ya...imkan bulursam spor yapıcam bugün özledim yürümeyi...kızım için söylenilen tüm tatlı sözlere teşekkürler...Allaha herkese böyle tatlısını nasip etsin inşallah,tüm isteyenlere...dünün raporunu vereyim
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,küçük bir köfte,yeşillik..
Ara ekler tatlısı yedim((
Öylen bir kuru tuzlu simit
Ara elma
Akşam 2dilim ekmek,lor peyniri yoğurt yoktu yerine yedim,4tane balık kebap
Ara yeşil çay
2.5litre su,belirli bir spor yok ama 3saat ayak üste dışarıda işlerim vardı...
öğünler araya mı kaynamış ne:)selam kızlar bugün çok yogundum öyleki sabah 7de kahvaltı yedim saat 9.30 meyve daha şimdi akşam yemeğimi dersniz öglen yemegimi bilemem anca yedim
sabah 7:00 1 yumurta 1 peynirli tost ve 1 avuç maydanoz
ara 9:30 1 yeşil elma
saat 18:00 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tabak salata 4 köfte ve yarım kase yoğurt
ara 19:30 1 bardak sıkma meyve suyu + 2 ceviz (saat 19:30 da bunları yiyicem daha da bişey yemem bugün)
saat 9 gibi sporumu yapıcam 2 litre su içtim bugün yatana kadar 2.5 olur o
menülerinize bakıcam birazdan yorum yazıcamm bol zayıflamalar kızlar ^^
kız pasta nerden çıktı şimdi şu düğün bitsin sen cozuttun iyice yeme bakim dövecem haaaiyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay
2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
olmuş daha ne olsun cnm:):):)kızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
Eki Görüntüle 1009076 kahvaltım ve bol limonlu maydonozlarım..
Eki Görüntüle 1009077 kahve ve kepekli minik galetalar (2sini oğluş yuttu :))
Eki Görüntüle 1009078 2 ufak kötfe 1 domates ve baharatlı acılı yogurt
Eki Görüntüle 1009079 1 tarcınlı elma
Eki Görüntüle 1009080 sarımsaklı yogurtu ıspanak
2,5lt su içtim
bugun sadece 100 ip atlayabildim :26:
sosis olmamış. cnm porsiyonu ayarla mümkünse kızarmış şeylerden ve tatlıdan da uzak dur yeter.Merhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi
Ara 10 tane findik
Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir
Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası
Su 2 lt
Spor 30 dakika
Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu
kızzzz o 7 zeytin ne öyle öğlen çok olmuş. ama gerisi olmuş bence sorun yok.SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir,5 zeytin
ARA:yoğunluktan yapamadım
ÖĞLEN:iki dilim kepek ekmekipeynir,7 zeytin,yumurta salatası,iki bardak çay(yemek yoktu)
ARA:iki badem,iki leblebi
AKŞAM:8 kaşık barbunya,kereviz salata
ARA.bir bardak çay
cnm çok yoğunum bu aralar ingilizce çalışıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya ondanbir çay molasına gideyim bari.sabahçı arkadaşlar ben gelene kadar bekliyorum çabuk olun.defne,kararsabr,masumcuk,damla,merve hadiiiiii
ayyy evet yaaa ama şu mecburiyetler inanın yemek yerken bile ders çalışıyorum artıkKızlar topiğimiz gerçekten çok sessizleşmiş sayfalar hızlı dönmüyor artık yaz gelmeden rehavet mi çöktü ne ben de çok yazamıyorum farkındayım ama toparlanalım bence sakinlik oldukça motivasyon düşüyor..
2 poaca hemde üstüne pasta bence tam cezalık:):)Günaydın herkese
Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
ayy sorma yaaa bnm çocuğumda yok ama vaktimde yok eve çok geç gidiyorum ve akşamları daha soğuk ben daha öncezatürre ve bronşit geçirdim vücudum bu konud çok hassasgeldim bebem.aşağıda biraz lafladım,öğrencilerle biraz işim vardı ancak:)
ya ben bu spor işine nasıl yapsam bilemedim.yürüyüş yapamıyorum.evdeki yapılanlarda ısınmadan anlamsız geliyor.günlerin uzamasını bekliyorum açıkçası.çünkü başka türlü olmayacak.anneme bırakız yürüyüşümü yapar o ısınmaylada sıkılaştırıcı hareketleri yaparım.planım bu ama bir ay daha var
slm kzlar yeni gelebildim..
sabahtan öğlene kadar okuldaydım öğleden sonra bankaya gittim çok sıra vardı yoruldum..şöyle bir geçmişe bakayım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?