Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pastaya ceza gerek mutlaka....e yiyoruz ama sonuçlarına katlanmak gerek tatlım...

tatlıııım balıktan bişe olmaz en faydalı ürün.hatta kızına da ver.zeka gelişimini destekler.omega3 kaynağıdır.senin düzen yolunda

biliyorum aslında,ama bir defaya 4dilim yemek çok mu onu bilemiyorum...yoksa derin dondururcuda var hala,bu gün de yiycem

resimli anlatım abayıldımmmm.ben de eve döneyim,düzenimi oturtayım yapıcam böyle,bel ki bunun da korusundan az yeriz ya,keşke kura lolsa böyle..

Katılıyorum sana canım... bence balık 4 dilim çok değil zaten kızartma değildi değil mi ?
Evde yürüyüş proframları var incele bir istersen Leslie walktu galiba onu dene yoruyor bayağı
güzel olmuş canım.ince bir dilimden bişe olmaz.sen nasıl yapıyorsun yürüyüşü senin de oğlan var.
Ben evden erken çıkıp işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum 4 km civarı 1 saat i buluyor işe ulaşmam... Yoksa fırsat olmuyor evde de ip atlıyorum.
pastaya ceza gerek mutlaka....e yiyoruz ama sonuçlarına katlanmak gerek tatlım...

Gelsin bakalım ceza bekliyorum...

resimli anlatım abayıldımmmm.ben de eve döneyim,düzenimi oturtayım yapıcam böyle,bel ki bunun da korusundan az yeriz ya,keşke kura lolsa böyle..

Bende bayıldım resimli anlatıma aslında porsiyon konrolünü sağlamamıza yardımcı olur fotoğraflama işi...

simit ve sosis bir gün iiçinde fazlamı olmus ne canım..yinede gayet iyi..
biras eksik olmus canım sanki..
poğaça ve pasta bunlara cezamı gelicek acaba afiyet olsun
canım saol bu şeilde daha anlaşılır olur diye düşündüm begenmene sevindim

balıklar kebap güzelim,kızartma deyil,yasak biliyorum...e fala olmamasında da çok sevindim.e o zaman yiye bilirim...
Bende bayıldım resimli anlatıma aslında porsiyon konrolünü sağlamamıza yardımcı olur fotoğraflama işi...
evet ya çok iyi olur bence hepimiz koyarsak...
poğaça,pasta ve simitle sosisi yeyen arkadaşa ceza rica edelim lütfen.hele bir kaptan gelsin de....

Canım balık faydalı bi yiycek kizartmadigin sürece istediğin kadar yersin. Topikte bi durgunluk var hepimiz bi canlansak iyi olur gerçi ben cok iyi durumdandegilim eve tadilata girdi adamlar heryer heryerde dun kuzumda hasta geldi okuldan durum vahim yanii

canım yoğurdu neden acılı yiyorsun?bir faydasını mı biliyorsun?söylersen sevinirim.bi de acı yapmak için ne kullanıyorsun...

oh canım ,içim rahatladı ya...senin durumun hakketen zormuş be kuzum.hem tadilat,hem çocuk hasta...Allah yardımcın olsun,tadilat mühüm deyil de çocuk hasta olmasın ya....

Son düzenleme:

Ben de bekliyorum canım cezayı :)

Kolay gelsin canım her yer batar şimdi.. Kuzuya da geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah..

canım yoğurdu neden acılı yiyorsun?bir faydasını mı biliyorsun?söylersen sevinirim.bi de acı yapmak için ne kullanıyorsun...

canım ben genelde herseyi acı ve ekşi yemege calışıyorum.bildiğim kadarıyla metebolizmayı çalıştırıp yağ yakımına yardımcı oluyormus.hemde damak tadıma hitap ettiği için tercih ediyorum

Son düzenleme:
kızlarrr çok yoğunum siteye giriyorum ama hiç bişey yapamadan orda öyle kalıyo ben pc ile çalışmak zorunda kalıyorum.

dünkü menümü yazayım. akşam ilk fırsatta gelip geçmişi okuycam inş..

kahvaltı:yarım simit,5 zeytin, 2kk peynir

ara:beyaz çay,4 kuru kayısı,10 fındık

öğle:8 sıkma etsiz çiğköfte, 1 bardak ayran

ara:3 kare bitter çikolata,beyaz çay,sade soda( bunları akşama kadar ara ara içtim yedim hepsi bi anda değildi)

akşam:8 kaşık mercimekli bulgur pilavı,2bardak ayran

ara:çeyrek elma

su:2.5 litre
spor:hafta sonları yapabiliyorum bu aralar sadece

slm kzlar yeni gelebildim..
sabahtan öğlene kadar okuldaydım öğleden sonra bankaya gittim çok sıra vardı yoruldum..şöyle bir geçmişe bakayım şimdi.

öğlen çok az neredeyse yok gibi olmamış.. çılbır tereyağlı yapıldıysa cısssss. tiramisu hadi affedilebilir düzeyde:)

olmuş olmuş:)

cnm ıspanak ya da tavuk miktarları ne kadar bilmiyom ama ikisi de az az bir porsiyon ediyosa toplamda sorun yok.
süper süper:)

sabah sabah börek olmamış kiraz sapı mısır püskülü ödem attırır cnm .çayları var hazır poşet çay olarak öylede içebilirsin.

ne ekler mi çok ayıp damlacım yeme öyle şeyler:):)
öğünler araya mı kaynamış ne:)

kız pasta nerden çıktı şimdi şu düğün bitsin sen cozuttun iyice yeme bakim dövecem haaa

olmuş daha ne olsun cnm:):):)

sosis olmamış. cnm porsiyonu ayarla mümkünse kızarmış şeylerden ve tatlıdan da uzak dur yeter.

kızzzz o 7 zeytin ne öyle öğlen çok olmuş. ama gerisi olmuş bence sorun yok.

bir çay molasına gideyim bari.sabahçı arkadaşlar ben gelene kadar bekliyorum çabuk olun.defne,kararsabr,masumcuk,damla,merve hadiiiiii
cnm çok yoğunum bu aralar ingilizce çalışıyorum başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya ondan gelmeye çalışcam ama.

ayyy evet yaaa ama şu mecburiyetler inanın yemek yerken bile ders çalışıyorum artık

2 poaca hemde üstüne pasta bence tam cezalık:):)
yürüyüş yapılmış ama olsun:)

kız ben sana yeme diyorum sen yiyon dövecem artık şu çayın yanında yediğin çikolatalara bir son ver bakim.

ayy sorma yaaa bnm çocuğumda yok ama vaktimde yok eve çok geç gidiyorum ve akşamları daha soğuk ben daha öncezatürre ve bronşit geçirdim vücudum bu konud çok hassas o yüzden de akşam spor yapamıyorum. evde de olmuyo . ancak hafta sonları gündüzleri hava daha iyi oluyo yürüyüşümü yapıyorum.

slm kzlar yeni gelebildim..
sabahtan öğlene kadar okuldaydım öğleden sonra bankaya gittim çok sıra vardı yoruldum..şöyle bir geçmişe bakayım şimdi.

hoşgeldin cnm ayy benim baya birikmiş geçmiş oku oku ancak bitti. bazılarını aceleden arada atladıysam da kızlar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…