Afferim kaptannnn.işte bir takım kaptanı böyle azimli olur.öpüyorum seniiii...Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
Anaaaaa,kız ben yok.hani kardeşimin düyünü ya 14ü oğlan tarafı düyünü duruyor daha.yetişemem canım ya.girebildiyim sürece dikkatliyim ama bazi günler giremeye bilirim.kararsabr olsa daha iyi olur bence.Hehehe öyleyse seni yardımcı yaptım kendime beril gelene kadar. Hem gozden kacirmiyosun kimseyi. Ben gerçekten yogunum bu ara bi süre sadece telden takip edebilcem evdeki bilgisayar dada sorun var.
Bunun bilincinde olman çok güzel canım.işte dünkü o vicdan azabını unutma asla asla...e sonuçta cezada gelmiş yap ve hakkını vermiş ol...Kizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin
Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptıkama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye ooff yaa..
Menum
Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz
Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate
Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay
Ara, yok
Akşam,
Yarım tabak mantı
Cay b. Cola
2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben
Ya 3kepçe fazlamı?bilmiyorum ki.ben dü limit sanıyordum.söylemen iyi oldu...tebrik ediyorum seni arkadaşım o ikinci dilimi yemediğin için.işte bu engellemeler bizi yolun sonuna getirecek.
özletme kendini hemencik işlerini hallediver.
ahhhh ahhh zor bir işe giriştin sen canım.evde tadilat kadar zor bişe yoktur.bir de çocuğun hasta olmuş yavrucuğuma geçmiş olsun
arkadaş o üç kepçe çorba fazla değil mi:) bir de akşam çikolata yemişin.sen hemen eve dön.oralar sana yaramadı:)
ahhh canım şu misafirler zaten bizi bitiriyor.ben diyet döneminde mümkün oldukça misafir çağırmıyorum.tabi kendi gelirse o başka.mecburen ikramda bulunuyorsun.olan olmuyş.artık bugün ki menünü düzenlersin sen de.
Burdayım sabahçı kuşum yazıyorummm..gördüm seniiiiiiiiiiii.geçmişi okuyorsun herhalde.
yeettim yettiim sabah grubumu kaçırmayayım
herkese günaydınlar...
SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt
ARA:bir kase yoğurt
AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt
SU:2 lt
dün o kadar yürümüşümki ayaklarım zonkladı erkenden uyuyakalmışım.şimdi bir geçmişi karıştırayım
yürürken farketmiyorsun zaten .uzanınca acısı çıkoyr.karıştır bakalım
Afferim kaptannnn.işte bir takım kaptanı böyle azimli olur.öpüyorum seniiii...
Anaaaaa,kız ben yok.hani kardeşimin düyünü ya 14ü oğlan tarafı düyünü duruyor daha.yetişemem canım ya.girebildiyim sürece dikkatliyim ama bazi günler giremeye bilirim.kararsabr olsa daha iyi olur bence.
Bunun bilincinde olman çok güzel canım.işte dünkü o vicdan azabını unutma asla asla...e sonuçta cezada gelmiş yap ve hakkını vermiş ol...
Ya 3kepçe fazlamı?bilmiyorum ki.ben dü limit sanıyordum.söylemen iyi oldu...
Burdayım sabahçı kuşum yazıyorummm..
SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt
ARA:bir kase yoğurt
AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt
SU:2 lt
E iyi işte.acıyosa demekki kalori yakılmış...benim bugünlerde en sevdiyim şey kendimi yormak,bol yürüyüş yapmak.ama önceleri ölsem yürümezdim en kisa yere bile otobüsle giderdim...e bu da sizinle olmanın güzelliyu...sağlığa doğru deyişim...:))))
ne biçim şeyse yağmur yağıyor internet devamlı kesiliyor
Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
Yoğurdu az kullanıyorsun ama güzelim.artırsan iyi olur bence.hem de ben bugünden yoğurdu acılı kullanıcam,herkes denesin bence.sonuçta metobolizmayı hızlandırıyormuş..
Defneeem günaydınnnnn tatlım...
orada internet ve elektrik kesilmek için bahane arıyor zaten.sık çarşı tarafında günlük kesilirdi elektrikler.
E iyi işte.acıyosa demekki kalori yakılmış...benim bugünlerde en sevdiyim şey kendimi yormak,bol yürüyüş yapmak.ama önceleri ölsem yürümezdim en kisa yere bile otobüsle giderdim...e bu da sizinle olmanın güzelliyu...sağlığa doğru deyişim...:))))
evet hergün en az 10 kere kesiliyor..
kızlar zaman hızlı geçiyor valla..bu mayıs sonunda tayinimiz belli olacak temmuzdada taşıncaz..o zamana kadar benim bu kilomu verip korumam lazım ..yine bir şekilde veriliyor ama koruması zor..dün canım çikolata istedi markete girdim korkumdan
hani şu küçüçük petitolar varya ayıcık şeklinde onlardan aldım
ne güzel.bakalım iki aya kadar bu hızla ilerlersek iyi sonuçlar alacağız inşallah.daha doğrusu nisanın sonuna kadar hedef kiloma gelmem gerekiyor.inşallah ulaşırım.hep beraber.senin ne kaar kaldı hedef kilona ulaşmana.
dünkü menüm.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin çay
ara
1 mandalina
öğlen:
1 kase çorba
salata
az dönerin etinden
ara. 1 küçücük çikolata
akşam:
yarım kase çorba
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara:1 soda
su:2lt.
spor
1 saat yürüyüş
benim de az kaldı 2-3 kilo kadar ama yavaş veriyorum..aslında hızlı versen o kadarda hızlı alınıyor bende eğer verirsem kilo koruma yapcam :)
bir 6 ay aynı kiloda kalabilsem olur :)
şu ana kadar hep aldım verdim böyle olsun istemiyorum
canım ya.inşallah iyi bir yere çıkar tayininiz.kıbrıs olmasın da.ülke içi heryer güzeldir.valla senin hedef kilona da az kaldı.dişini sık lütfen.bir küçük çikolatadan bişe olmaz.ama ona güvenip de bir daha almaya kalkma ha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?