Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sende çalışmıyorsun ama yoğunsun:)
gezmeler düğünler ne hızlısın bana göre

damla senden güzel yardımcı olur valla bişey gözünden kaçmıyor:)

zaten artık batıya gidersiniz oradan sanırım.inşallah güzel bir yer olur.tabiki çocuğun eğitimini de düşünmek lazım.merkez bie yere gelirsen istediğin kursa yazdırırsın.
valla ben merkezdeyim ama hala o virtin gezme işini yapamadım.hem vakit olmuyor hem de biraz daha vermek istiyorum.ondan sonra rahatça alış veriş yaparım:)

hadi bakalım şimdi benim kahvaltı zamanım birazdan burdayım

afiyet olsun canım.ben de bi çay molası vereyim.

Neyseki çoğunu öğlen yemisin tabi yinede ceza vereyim 1 st fazladan spor yap bakiim
Tsk ederim Gogocum yapicm tabiiki sporumu
Canim guzel olmus.afiyet olsun.
Sporda menunde cok güzel olmus canim tebrikler

Teşekkürler canım.
Güzel olmuş ta akşam ki sarma dolmalar küçüktür inşallah
Girdikce bakarsin kız herkes birbirini kontrol eder zaten.
Ben beğendim

Hadi hayırlısı bakalım inşallah guzel bi yere cikar. O petpetitolar cok lezzetli yaa bende seviyom

Benim dünkü menüm
sabah kepekli peynirli tost nescafe sade

ara 1 elma

öğlen yoğurt fırında tavuk yarım dilim börek

ara portakal

akşam 2 kaşık çorba 4 kaşık makarna salata bu defa ev yemekleri olan bi yerde yedik.sulu yemekler çok yağlı diye almadım.

Su 1 lt anca isteyken ictim evde wc sorunu var içemedim.
Spor 30 dk yürüyüş 5 dk ayak çalışması yine.

evet zaten tek sporum yürüme..o da her zaman olmuyor nisanın 14 ündemi düğününüz?o zaman az kalmış..
Ben de yürüme yapıyorum sadece ama 63kiloya indikten sonra sıkılaşmak için pilatese de başlıycam inşallah.bir o kilolara gelelim ...güzelim düğün 14martda...
yok canım ya biz burda çorbanı kaselerde deyil de daha büyük kaplarda yiyorlar.onun için.kepçenin minik olduğunu sanmıyorum.resmini koyarım bir ara.....
olabilir acılı ama benim iştehımı da artırır acı:) onu napcaz.ben naneli yerim.o iştahı kapatır.daha doğrusu nane tokluk hiissi verir.
hmmm.nanede kabızlık yapar ama.karnı ağrıyanlar,bağırsakları bozulanlara nane yediriyorlar,çayını içiyorlar...
ben şimdi 69dan indim,hedef kilom 60,ama 63olurdum hem bekarken,ona da ulaşırsam güzel yani...senin fazlamı var?kaç kilosun,hedefin neydi unuttum yahu...
olmuş tatlım,e çikolatayıda küçük olduğu için görmezden gelelim.ama benim yediyim çikolata çok çok minik bir şey.üstü incecik çikolata içi kokos,ya da süt olu...masum bence...
olsun kuzum,sonuçta kendini kısıtlamışsın.her halde normalde daha çok yiyorsun...ben çok sevmem.mesela o petitoyu o kadarını asla bir kereye tüketemem,tüketdiyimde de çayla sadece...
ben de normalde hamilelikten önce öyleydim,2 3 kilo fazlam olurdu onu da şok diyetlerle veriridim,ama yine gelirdi.yine,yine...
ilahi kız öyle konuştun ki sanki 80kilosun da....2 3 kilo fazlan var sonuçta...verirsin canımmmm....
ben hep söylüyorum ya buraya bayılıyorum,büyük bir aşkla aranızdayım,sadece kilo vermek için deyil...güzel paylaşımlar için...
ok kaptan.o zaman her kes bir kaptan yardımcısı olsun...bir birmize yardım ederiz.arada bazı şeyler kaynamaz..

olmuş tatlım.o yarım dilim börek de olmuş olsun bari...

Tabiki herkesten yardım bekliyorum.

Günaydın kızlar

Sabah
Kepekli ekmekten yağsız tost
1 yumurta
Çay (Şekersiz tüketiyorum yıllar oldu şekeri bırakalı :) )

Öğle
Yarım kase çorba
3 tane kuru dolma
Ayran
Salata
Ara
çok küçük bir muz

Akşam
Yarım tabak makarna
2 kaşık menemen
Bol salata
Ayran

Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüş.

Her zamanki gibi :)
Tebrikler işte irade budur :)
Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
Tahmin edebiliyorum inşallah çabuk bitirirler...
Bakıyorum çikolata eksik olmuyor :)
Canım benim o kadar üzülme sonra daha çok yemene sebep olabilir önemli olan tekrar pişmanlık yaşayacağın şeyler yememen :) Zaten akşam kısıtlamışsın kendini ..
günaydııııııııııııın yaz dönemine fit girecek arkadaşlar.tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Enerjik başlanmış güne ne güzel :) Günaydın

Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....
Günaydın inşallah :)
Güzel akşamdan sonra birşey yememişsin :)
yeettim yettiim sabah grubumu kaçırmayayım
herkese günaydınlar...
Günaydın size yetişemiyorum iki gündür :)
dün o kadar yürümüşümki ayaklarım zonkladı erkenden uyuyakalmışım.şimdi bir geçmişi karıştırayım
Demekki güzel spor yapılmış..
olabilir acılı ama benim iştehımı da artırır acı:) onu napcaz.ben naneli yerim.o iştahı kapatır.daha doğrusu nane tokluk hiissi verir.
Doğru acı iştah açar dikkat etmek lazım...

Gayet güzel...
Katılıyorum sana Damla çok dikkatli :)
Güzel su az ama mazeretin var sonuçta:)
Tabiki herkesten yardım bekliyorum.
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız .

ne diyorum biliyomusunuz?profilde ismimiz altında yazı varya,hepimiz oraya diyete başlama zamanımızı,diyetden önceki kilomuzu,şimdiki kilomuzu ve hedef kilomuzu yazalım.böylece bir birimiz haqqında malumatımız olur...mesela 01.2013_ 75_69_60 gibi.ben yapıyorum...sizi ede davet ediyorummm

Son düzenleme:

Nasıl yapılacak ben bilmiyorum.

Güzel olmuş bence menün.

merhabalar kusura bakmayın nolur gelemedim doğru düzgün başlığa rahatsızlandım biraz okulda olunca yetişemedim malesef:/
diyetimi bozmadım ama dün yediklerimi yaziyim hemen
sabah 7:00 1 peynirli tost +maydanoz+bitki çayı
ara 10:30 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et , yayla çorbası ,yoğurt ,1 dilim ekmek ,salata
ara 17:00 2 ceviz
akşam 19:00 1 ton balıklı salata yedim (dışarda olduğum için mecbur gene et yemek zorunda kaldım )
yarım saat spor ve 2 litre su

Güzel olmuş bence menün.
Sağol canım.

güzel ama biraz daha sık gelmeye çalış yoksa motivasyon çok iyi olmuyor bizim için de senin için de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…