Güzel olmuş bence. Beğendim.
Tmm canım seni listeye yazicam itirazı olan varsa soylesiiinnn. Canım topikte başladığın kiloyu ve hedef kilonu yazarmisin .yarinda kilonu oglene kadar bildir olurmu.benim 2.haftam diye biliyorum ben ^^
O gelmiyo canımbide ilktan mı vardı nerelerde ben göremiyorum kendisini sanki???????
Güzel olmuş.Ayy kimseler yok yahuben yarın çok yoğun olcam muhtemelen yıne bugünkü menümü yazayım hemencecik.
Kahvaltı: 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 1biber, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin
Ara: 2 yemek kaşığı kuru üzüm, 10 fındık, 1fincan beyaz çay
Öğle; 3 köfte, 2 yemek kaşığı yoğurt, az salata, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam : 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı yoğurt
Su: 2 litre+Metabolizma çayı (3 su bardağı)
canım topige geldiğimde 84 kiloydum hedef kilom 55 şuanki kilom 81 yarın yazamayabilirim sabahtan o yüzden şimdiden söyliyim benTmm canım seni listeye yazicam itirazı olan varsa soylesiiinnn. Canım topikte başladığın kiloyu ve hedef kilonu yazarmisin .yarinda kilonu oglene kadar bildir olurmu.
canım topige geldiğimde 84 kiloydum hedef kilom 55 şuanki kilom 81 yarın yazamayabilirim sabahtan o yüzden şimdiden söyliyim ben
Cnm menü gayet güzel:) ohhh kilolarda gitmiş daha ne olsun dimi ama :)Evet bugünki menü mü yaziyim bakalimm
Saat 12 :30 peynirli omlet , 2 dilim ekmek
Ara 14:15 salata ve yayla corbasi yarim kase yogurt (keten tohumlu)
Ara00 1 adet elma ve 2 ceviz ve yesil cay
Ara 18:10 1 adet havuc
Aksam :ıspanak yemegi ve yogurt yayla corbasi 1 dilim ekmek salata
Eki Görüntüle 1011611
Evet bugun yediklerim bunlar ek olrak 1 saat sporum ve 2 litre suyumu ictim ve
Yarin bildirim günü ben normalde deneme süresindeyim ama genede yazıyorum kizlar
Gecen hafta 84den 83 e düşmüştüm bu hafta 81 kiloyum cok sevincliyim
Sagol kuzum:)Tmm canım seni listeye yazicam itirazı olan varsa soylesiiinnn. Canım topikte başladığın kiloyu ve hedef kilonu yazarmisin .yarinda kilonu oglene kadar bildir olurmu.
O gelmiyo canım
Güzel olmuş.
Bende sorun yok valla:) sabah da tartı güldürürse yüzümü değmeyin keyfime:)Kızlar listeyi çıkarttım hepiniz bakın lütfen. Damlanurum aynutum seninkini hatalı yapmıştım ya gecen hafta o yüzden böyle oldu canım.
Gogocum ben yarin kilo bildirimi yapicakmiyim??
Bugun acaip yorgunum menumu yarin yazarim artik cok uykum geldi.yarina daha zayif uyanmak dilegiyle yarin herkese bol sans iyi geceler
evet cnm uyarildiginda iyi oluyor kendimize biraz cekiduzen veriuoruz :)Günaydın her keseeeeee....her kes için güzel,az kalorili,bol motivasyonlu,Ve lütfen paylaşımlar artış yapsınnnnn. sadece rapor vermekle bu iş olmaz kızlar....
Lütfen bir silkinelim ve eski kaynar halimize geri dönelim...böyle hakikaten de motivasyon düşüyor,soğuyoruz,bu da ne demek zayıflayamamak,güzel görünememek,hayallerine kavuşamamak...daha çok paylaşımda bulunalım,daha çok yorumlar yapalım...mesela ben o gün soru sordum 2kişi cevapladı sadece,balığı çok yediyimi söyledim bir haberdarlık yapılmadı, e bende balığı homini qırtlak yiyorum,rahatım ki bir problem olsa kızlar uyarırdı...dikkatimizi verelim buraya.ben de bu günden kendimi ele almaya başladım...ama kilom 69dan indi çok şükür.bu tempoyla bir de diyetimi bozmassam tıkır tıkır gider kilolar.,ama balığı yiyorum da yiyorum...yasakları yemesem de fazla yiyorum...ben uyarılmak istiyorum,ben kilo vermek istiyorummmm...
cnm sıkılastirma hareketi olarak neler yapiyorsungeldim bebem.aşağıda biraz lafladım,öğrencilerle biraz işim vardı ancak:)
ya ben bu spor işine nasıl yapsam bilemedim.yürüyüş yapamıyorum.evdeki yapılanlarda ısınmadan anlamsız geliyor.günlerin uzamasını bekliyorum açıkçası.çünkü başka türlü olmayacak.anneme bırakız yürüyüşümü yapar o ısınmaylada sıkılaştırıcı hareketleri yaparım.planım bu ama bir ay daha var
evet masumcuk resim olayı güzel oluyor insan kendini yemede durduruyor resimleyecegim diye :) şahsen benim için oyleBende bayıldım resimli anlatıma aslında porsiyon konrolünü sağlamamıza yardımcı olur fotoğraflama işi...
----Rezene
Hazmı Kolaylaştırıcı etkisi nedeniyle vücuttaki şişkinlikten kurtulmasına yardımcı olur.
----Yeşil Çay
Metabolizmayı Hızlandırarak Kilo Kaybına Yardımcıdır. Aynı Zamanda çok güçlü bir antioksidandır.
Iyi yapmışım cnm pizza 2.dilim cok olacakti :)Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....[/QUOte
Tskler cnm sanada bol bol kalorisi gunler
***4. TAKIM 351. ETAP***
Ebrueva73.1/ / /% )
masumcuk83.6/ / /% )
oluröylebazen77.5/ / /% )
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ / /% )
Kararrrsabirr89.6/ / /% )
gogo240569.3/ / /%)
defne222257.8/ / /% )
tutatse8560.7/ / /% )
cupcake2284.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?