Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm menün güzel ama sabah daha erken uyanıp kahvaltı yapmalısın kilo vermek için en temel kural erken kalkıp kahvaltı yapmaktır. ne kadar erken o kadar hızlı bir metabolizma yani:)
haklısın aslında sabah erken kalkabilsem çok iyi olur ama okula gitmediğim zamanda hiç kalkasım gelmiyo ya :/
Bence geç kalkmis olmama rağmen begendim canım afiyet olsun.
teşekkür ederim canım saol
menünü beğendim canım ben güzel olmuş sporu yapsaydın daha iyi olurdu ama böylede güzel olmuş

çok güzel olmuş menün

çok hoş olmuş menün ben çok beğendim canım kapuska çekti ya

harika ya bayıldım menüne cidden aslında ılık ve limonlu suyu bende yapsam fena olmaz mide ağrısı fln yapmıyo değil mi?

menünü çok beğendim güzel olmuş canım sporsuz da iyi bence dışardaymışssın o kadar illaki koşturmuşsundur

atlamış arada canım ama yine de güzel bence...
birazcık öyle oldu ya
kaçamaklar olmuş ama o kadar da çok değil haftada 1 yeşil çayla çikolata yesen azıcık bişey olmaz ama her gün yaparsan fena

menün güzel olmuş bence canım
menünü güzel olmuş canım dolu dolu olmuş ne güzel dışarıda olunca insan zorlanıyo haliyle umarım çok zorlanmassın

ya normalde posasıyla yiyodum ama dedim içicek olrakta tüketiyim evde kendim yapıyodum zaten bu ara kestim genelde okulda oldugum için ancak evdeyken öyle yapıyodum

afiyet olsun canım memün çok güzel olmuş bence

o zaman sorun yok cnm. rezene için o kadarını bilmiyordum öğrendim:)

güzel güzel sabretmeyi öğreniyoruz:)

Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
ayy kuzum buralardayım ama çok yoğunum ders çalışıyorum hep ancak geliyorum

damlaaaa kız o 3 kepçe çorba ne öyle???? üstüne balık hatta bide ekmek ne diyim ben sana sen bence bi 2 saat spor cezasını hak ettin yani:)))

kız kahretmesin deme öyle patates salatan toplamda 2 orta boy patates 1 yumurta dan ne kadar fazlaydı toplamda önemli olan o? mantıya gelince bana kalsan yasak olduğu için ben hiç yemezdim ama sende porsiyonu azaltıp yemişsin tabi tabağın büyüklüğü ne kadardı bilmiyom bide üzerinde bol tereyağlısından sos varmıydı??????? bunlar soru işareti anlıycan cnm:):):) ama olsun önemli olan yanlış olduğunun farkında olmak ve birdaha o yanlışı yapmamak.

günaydııııııııııııın yaz dönemine fit girecek arkadaşlar.tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
ayyyy gaza geldim vala yaz dedin fit olmak dedin ayyy inş süper yaaaa:):)

güzel hezramanki gibi canım menün.
işlerini hafifletince sabahları bekliyoruz seni.ingilizce çalışıyorum demişin o neden.ne iş yapıyordun sen canım
ayyy cnm inş koşa koşa gelcem sen merak etme:) cnm ben bitkiler üzerine moleküler çalışıyorum. yani DNA ları falan. yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım doktoraya başlayabilmek ve kadroya girebilmek için ingilizce de yds den belli bir puan almam gerek onun için uğraşıyorum. 6 nisan da sınav çok az kaldıııı

sağol canım benim ihtiytacım vardı
faydalı olduysa ne mutlu:)
Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....
amin amin inş:):):) sen diyosunda kendin pek uymuyosun damla hanımm çikolatalar çorbalar ekmekler maşallah yani:))))
cnm menün çok güzel ama bişeye değinecem dolmalar 2 orta boy biber dolması büyüklüğünde ise sarmalar da serçe parmak büyüklüğünde ise idare eder fazla değil ama öyle değilse azcık fazla olmuş akşam için derim:):):)

cnm yeme petito falan cısss onlar çok çikolata istiyosan bitter çikolata al (tablet olanlardan) ondan herhangi bir ara öğününde günde 1 kez olmak şartıyla 3 kare yersen hem diyetin bozulmaz hemde nefsin doyar:):):)

o çikolatanın kalorisi de katkı maddeleri de küçük mü bakim haaa:):):)

ahhh ahhh şu kilo koruma dönemini bi görebilsem:):)
ama olacak bu kez ben inanıyorum::)))

alışveriş bende yapmak istiyorum ama pantolon alsam haftada bir kez giydiğimi düşünürsek bir pantolonu 2 hafta snunda 2 kilo zayıflayınca pantolon cup düşmeye başlıyo nolcak: o yüzden alamıyom aslında bu iyi bişey ama bi yandan da kıyafetlerimi yenilemem lazım bunu da bir anda yapmak bana maddi açıdan çok ağır gelecek biraz biraz yapım diyorum şimdiki bulup beğendiğim modelleri o zaman bulamıyom falan. o yüzden dedimki 1 beden küçük alsam olur mu acaba ??? hem onun içine girmek için daha bir hırs yaparım sanki diye düşündüm:):) atttt defne bnm yine çenem düştü kuzum yaaa amma da konuştum hee.

hımmmsu için çok geçerli bir sebebin varmış cnm idare etcen artık. ama öğlenki börek olmamış bence:)

öğlenki dolmanın biri çok yada çorba olmamalıydı ekmek değişimi olduğu için hepsi fazla geldi bana. akşamki makarna 4 kaşıktan fazlaysa o da çok cnm bnm. ayyy kızlarrrr ben hepten kötü kadın müzeyyen oldum haaa:):)

olur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)

geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)

aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)

Gaayet guzel canim afiyet olsun..

Canim tebrik ederim gayet olculu olmus afiyet olsun..

kahvaltı:1 domates,1 salatalık,5 zeytin, 2kk kadar light peynir( bu arada bnm peynirlerim hep light),1 biber,2 dilim ekmek

ara:beyaz çay,4kuru kayısı, 10 fındık

öğle :6 yemek kaşığı sebzeli piliç, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek

ara: 2 galeta, 1 sade soda

akşam: 6 yemek kaşığı pırasa yemeği,2 dilim ekmek, bol roka

ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm

su: 2 litre
her ana öğünden sonra metabolizma çayımı içtim

canım şimdi şöyle anlatayım ben diyetisyene gitmiştim de bana her iki öğün içinde çorba vermişti zaten bana sey dedi günlük ince 4 dilim ekmeği geçme dedi diyette yapılan en büyük hatalardan biride ekmek yemessem zayıflarım mantıgı dedi tabiki fazlası zarar ama ekmekten aldığımız seylerde var vücutta dedi yoksa vücud enerji harcamak için proteine ihtiyaç duyuyomuş böyle oluncada sadece kastan gidermiş tabi sey dedi kaçamk yaptıgın zamanlar ekmegi kes sadece her zamanda kaçamak yapma demişti
ben hep beyaz peynirle yapıyorum tostu peyniride sevdiğim için bayağı

canım menün cok basarılı olmus tam diyet menüsü :

bende şimdi ceza sporumu yaptım sucuk gibi oldum ohh rahatladım :)
3mil leslie
150 ip atladım
10 sandalyede mekik çektim
devamı aksama

cnm haklısın ekmek konusunda bende şu anda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. daha öncede diyetisyene gitmiştim hep ama ilgisizlik tüm motivasyonumu bitirmişti. şimdi çok süper:) ben günde 6 dilim ekmek yiyorum ha bide ara öğünün birinde yediğimgaleta yada diyet bisküviyi de eklersek 7 dilim gayet de güzel kilo veriyorum ama şöyle dedi diyetisyenim. bir öğünde 1 kepçe çorba içeceksen ekmekten bir dilim yemiycen. veya 1 orta boy patates yediysen 1 dilim ekmek eksiltcen gibi bu ayarlamayı yaparsam sorun olmuyo. 2 kaşık pilav veya makarna onlar da 1 dilim ekmek demek. o yüzden dedim bende.

3mil leslie
150 ip atladım
devamı aksama

sağolasın cnm bnm:)senin spor da süper maşallah ben hafta sonları yapabiliyorum sporumu ancak havalar ısınsa hafta içi akşam da yapcam ama ısınmadı bir türlü

menün güzel tatlım,ama sen sık gelmeye çalış,çünki gelmedikce insan soğur..
evet canım bence de ekmeksiz olmaz.sonuçta kalorisi az ve doyurucu ve çok tok tutucu.önceleri hiç ekmek yemezdim diyetteyken ve acımdan ölürdüm,şimdi herkese söylüyorum hem tok oluyorum hem zayıflıyorum...

3mil leslie
150 ip atladım
devamı aksama
oh ne güzel kuzum,super olmuş...afferim sana.akşam misafir gelmezse bende yapıcam spor...

kuzum yukarıda açıkladım ama bir bakın yasak değil yanlış anlaşılma olmasın??? değişimleri ayarlamak gerek demek istedim.

cnm dediğini yaptım ismimin altında çıkıyor doğru oldu sanırım:):) ekmek çorba meselesine de bi açıklama yazdım bak bi aklınıza takılan olursa yardımcı olurum yine:)

Güzel olmuş bence. Beğendim.

demen iyi oldu kuzum bilgi ediniyoruz birbirimizden şey belkide sen mesela galeta fln yediğin için 7 dilim demişssin ya ben 4ü geçmiyodum o yüzden de baan dememiş olabilir benim diyetisyen ben patates makarna pilavda yemiyorum o yüzden o zaman dememiş olabilir ^^

aynen hiç ekmeksiz olmaz canım ya
sık gelmeye çalışıcam işte bi arkadaşım hastaydı sonra da ben böyle oldum bulaştırdı bana okulda seminer var bende koştur koştur bu ara :2:
Sağol canım.

güzel ama biraz daha sık gelmeye çalış yoksa motivasyon çok iyi olmuyor bizim için de senin için de...

daha sık gelmeye çalışıcam okulumda yoğun biraz o yüzden

Kızlar bu hafta oylama yspiyomuyduk kim icin yapiyoduk notlarimi bulamadım bi el atin akşam listeyi çıkartayım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…