haklısın aslında sabah erken kalkabilsem çok iyi olur ama okula gitmediğim zamanda hiç kalkasım gelmiyo ya :/cnm menün güzel ama sabah daha erken uyanıp kahvaltı yapmalısın kilo vermek için en temel kural erken kalkıp kahvaltı yapmaktır. ne kadar erken o kadar hızlı bir metabolizma yani:)
teşekkür ederim canım saolBence geç kalkmis olmama rağmen begendim canım afiyet olsun.
menünü beğendim canım ben güzel olmuş sporu yapsaydın daha iyi olurdu ama böylede güzel olmuşMerhaba arkadaşlar kusura bakmayin fazla ugrayamiyorum hasta oldugum icin bugünkü raporunu verip kacayim
2 dilim çavdar ekmeği icinde 2 dilim peynir tost
Yarım domates
4 yeşil zeytin
2 bardak. adaçayı
Ara 5 kayisi
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 armut
Akşam
Yarim kase yayla corbasi
3 y.kasik pirinç pilavi
2 y.k. haşlanmış tavuk eti
1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
Spor yapamadim maalesef hasta olduğum için
Eki Görüntüle 1007514
çok güzel olmuş menünBende yazayım menümü
sabah yarım simit peynir domates salatalık
ara kahve
öğlen tavuk but 2 kaşık pilav yoğurt ıspanak 1 kepçe çorba
ara yarım portakal
akşam 4 köfte yoğurt 1 kepçe çorba
ara 2 bisküvi nescafe sade
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
çok hoş olmuş menün ben çok beğendim canım kapuska çekti yaselam kızlar
bende dünkü menümü yazayım
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ıhlamur 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
ara:-
öğlen: kapuska yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara:2 beypazarı kurusu:18:
akşam:
yine kapuska yemeği 2 kaşık pilav yoğurt 1 elma
ara: 1 çay bardağı süt
su 2lt.oldu
spor 45dk.yürüme
harika ya bayıldım menüne cidden aslında ılık ve limonlu suyu bende yapsam fena olmaz mide ağrısı fln yapmıyo değil mi?SABAH:ılık limonlu su,bir tane ıspanaklı börek.
ARA:elma
ÖĞLEN:bol salata,haşlanmış yarım yumurta,peynir,bir dilim kepekli ekmek,iki bardak çay
ARA:bir kase yoğurt
AKŞAM:5 yemek kaşığı pırasa,bol salata,iki kaşık yoğurt
ARA:10 kadar leblebi,birkaç tane çekirdek,iki bardak çay
SU:2 lt
bugünden itibaren akşam yemeğinden sonra bişey yemeyeceğim.yemekleri de haşlama ürünlerden mi yapsam.bu arada ben hasta olamadım sadece bir gün geldi sonra bitti.içim şişti resmen.ödem attırıcı bir besin biliyormusunuz.vücudum çok şiş
menünü çok beğendim güzel olmuş canım sporsuz da iyi bence dışardaymışssın o kadar illaki koşturmuşsundurmerhaba kızlarrrr.sabahdan annemle evi toparlıyoruz,nihayet bitti.Böyle uzak kalmak hiç iyi deyil ya...imkan bulursam spor yapıcam bugün özledim yürümeyi...kızım için söylenilen tüm tatlı sözlere teşekkürler...Allaha herkese böyle tatlısını nasip etsin inşallah,tüm isteyenlere...dünün raporunu vereyim
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,küçük bir köfte,yeşillik..
Ara ekler tatlısı yedim((
Öylen bir kuru tuzlu simit
Ara elma
Akşam 2dilim ekmek,lor peyniri yoğurt yoktu yerine yedim,4tane balık kebap
Ara yeşil çay
2.5litre su,belirli bir spor yok ama 3saat ayak üste dışarıda işlerim vardı...
birazcık öyle oldu yaatlamış arada canım ama yine de güzel bence...
kaçamaklar olmuş ama o kadar da çok değil haftada 1 yeşil çayla çikolata yesen azıcık bişey olmaz ama her gün yaparsan fenaiyi akşamlar kızlar.neden bu sessizlik acaba.sanki topiyimiz bir az durgunlaşmış gibi yoksa bana mı öyle geldi...kimseler yokmuş bu gün...Ben raporumu verip uyuycam burda geç oldu.bi de ben annemlerde çenemi tutamıyorum ya.günde 3 4 defa resimdeki gibi çikolatayla çay içiyorum,bir de arada kaçırıyorum...çok deyil de var ama.mesela bu gün bir ince dilim yağsız kremalı pasta yedim,ama merak etmeyin hemen kendimi yarım saatlik bir sporla cezalandırdım.Bir de son günlerde menüm balık ağırlıklı neden sorarsanız.pazar düğünde hem kız tarafına hem oğlan tarafına ordakı yemeklerden bir paket yapıyorlar.ben balık hayranı olduğum için ,balıkları derin dondurucuda sakladım ve yiyorum şimdi...çok lezzetli ya hem faydalı...
Rapor
Sabah 1dilim ekmek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay,mandalina,1ince dilim pasta
Öğlen 2BALIK,bir köfte,1kase yoğurt,1.5dilim ekemk
Ara 1dilim ekmek,lor peyniri.dereotu tostu(yürüyüşten döndüm deli gibi acıkmıştım),yeşil çay
Akşam,5çatal spagetti,,peynir,yoğurt,2tane balık,bol yeşillik,1dilim ekmek
Ara yeşil çay
2litre su,1saat dışarıda yürüyüş(yarım saati cezaydı),10dakika spor
Aslında benim bu kaçamak işlerine son qoymam lazım yahu...böyle çok kötü oluyorum.mesela her yeşil çayı minik bir çikolatayla içiyorum.resmini koymuştum zaten...
menün güzel olmuş bence canımkızlar bunlarda bnm bugun yediklerim..
Eki Görüntüle 1009076 kahvaltım ve bol limonlu maydonozlarım..
Eki Görüntüle 1009077 kahve ve kepekli minik galetalar (2sini oğluş yuttu :))
Eki Görüntüle 1009078 2 ufak kötfe 1 domates ve baharatlı acılı yogurt
Eki Görüntüle 1009079 1 tarcınlı elma
Eki Görüntüle 1009080 sarımsaklı yogurtu ıspanak
2,5lt su içtim
bugun sadece 100 ip atlayabildim :26:
menünü güzel olmuş canım dolu dolu olmuş ne güzel dışarıda olunca insan zorlanıyo haliyle umarım çok zorlanmassınMerhaba arkadaşlar bugün yogun olduğum icin resimleyemedim yediklerimi
Sabah
1 bardak ılık su
6 y.k cornflake
1 bardak süt
2 tane ceviz içi
Ara 10 tane findik
Oglen
1 küçük simit
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
1 dilim ekmek
1 parmak kadar ince sosis
1 dilim peynir
Akşam
5 y.k yoğurt
5 y.k brokoli,havuclu,patetesli sebze yemeği
1 y.k yayla çorbası
Su 2 lt
Spor 30 dakika
Arkadaslar mecburu eşimin şehir dışı işi çıktığı icin bende onunla gitmem gerekiyor ve 1 gün hotel De kalacagiz 2 gün yollatda geçecek mecbur dışardan yiyecegiz rejime uyumaya bilirim ama az porsiyonlar tüketmeye dusunuyorum geldigimde geriye donuk rapor bildirimi yapsam olurmu
ya normalde posasıyla yiyodum ama dedim içicek olrakta tüketiyim evde kendim yapıyodum zaten bu ara kestim genelde okulda oldugum için ancak evdeyken öyle yapıyodumbazen yoğunluktan benim de saatlerim kayıyor.yine de iyi olmuş.bu sıkma meyve suları oldukça şekerli oluyor kilo verirken negatif etkisi var.bir tanesini posasıyla yesen daha iyi.ben de ilk hafta içiyordum baktım tartıda bir ilerleme yok.meyve suyunu kestim anında gitti.sabahları içsen olur gün boyu bi şekilde gider.ama akşamları cısssss:)
afiyet olsun canım memün çok güzel olmuş benceSABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,peynir,5 zeytin
ARA:yoğunluktan yapamadım
ÖĞLEN:iki dilim kepek ekmekipeynir,7 zeytin,yumurta salatası,iki bardak çay(yemek yoktu)
ARA:iki badem,iki leblebi
AKŞAM:8 kaşık barbunya,kereviz salata
ARA.bir bardak çay
okulda olduğum zaman meyve alıyorum yanıma ama bazen koşuşturmadan onu bile unutuyorum
pasta olmasa daha iyi olurdu ama her zaman olucak şey değil ya sonuçta daha dikkat edersin olur biterGünaydın herkese
Sabah
2 tane küçük poğaça
Çay
Öğle
Yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
yarım dilim ekmek
Yoğurt
Ara
ince bir dilim pasta (danışanım getirmiş dayanmadım yedim)
Akşam 4 tane küçük kuru dolma
ayran
salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş
menün güzel olmuş canım çigköfte her zaman yememeye çalış bence diyette pek vermiyolar diyebiliyorum ben ama ayda 1 fln yesen bişey olmaz tabikikızlarrr çok yoğunum siteye giriyorum ama hiç bişey yapamadan orda öyle kalıyo ben pc ile çalışmak zorunda kalıyorum.
dünkü menümü yazayım. akşam ilk fırsatta gelip geçmişi okuycam inş..
kahvaltı:yarım simit,5 zeytin, 2kk peynir
ara:beyaz çay,4 kuru kayısı,10 fındık
öğle:8 sıkma etsiz çiğköfte, 1 bardak ayran
ara:3 kare bitter çikolata,beyaz çay,sade soda( bunları akşama kadar ara ara içtim yedim hepsi bi anda değildi)
akşam:8 kaşık mercimekli bulgur pilavı,2bardak ayran
ara:çeyrek elma
su:2.5 litre
spor:hafta sonları yapabiliyorum bu aralar sadece
canım çekti yaa
ehhe cidden öyle oldu yaöğünler araya mı kaynamış ne:)
afiyet olsun canım menün güzel olmuş nerde duracağını hesaplamışsın çok iyiBen menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
afiyet olsun canım menün güzel olmuş azmı olmuş sankiiSABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir
ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt
AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt
güzel olmuş canım memündünkü menüm.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin çay
ara
1 mandalina
öğlen:
1 kase çorba
salata
az dönerin etinden
ara. 1 küçücük çikolata
akşam:
yarım kase çorba
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara:1 soda
su:2lt.
spor
1 saat yürüyüş
Günaydın kızlar
Sabah
Kepekli ekmekten yağsız tost
1 yumurta
Çay (Şekersiz tüketiyorum yıllar oldu şekeri bırakalı :) )
Öğle
Yarım kase çorba
3 tane kuru dolma
Ayran
Salata
Ara
çok küçük bir muz
Akşam
Yarım tabak makarna
2 kaşık menemen
Bol salata
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüş.
afiyet olsun canım menün çok iyi olmuş bende genelde tostumu kepek yada çavdar ekmekle yapıyorum ama her gün yiyosan bence beyaz peynirle yapsan daha iyi olur kaşar peynir cidden çok kalorili ya
o zaman sorun yok cnm. rezene için o kadarını bilmiyordum öğrendim:)Canım ıspanak 1 porsiyon tavuk but 1 tane. Keşke resim cekebilsem iyi olurdu bi fırsatta cekerim..hastanedenormal yemekle birlikte yağsız tuzsuz diyet yemeği de çıkıyor ben diyet yiyorum genelde.et türleri izgara fırında yada haslama oluyo salataya yag dokmem mesela yoğurtla karıştırıp yerim.
Rezene barsaklari çok çalıştırır sürekli kullaninca barsak tembelliği yapar.
güzel güzel sabretmeyi öğreniyoruz:)Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
ayy kuzum buralardayım ama çok yoğunum ders çalışıyorum hep ancak geliyorumHerkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
damlaaaa kız o 3 kepçe çorba ne öyle???? üstüne balık hatta bide ekmek ne diyim ben sana sen bence bi 2 saat spor cezasını hak ettin yani:)))ilahi canım ya benim için yaptığın yorumlara o kadar güldüm ki...evet ya bu aralar cıssslar yapıyorum ama fark etmen güzeeeeel,e ben sana boşuna diyetisyenim demiyorum ya...ama hakketen hareketli günler geçirdim o cıssslı günlerde.Bu gün bir toparladım.bu arada raporumu da vereyim...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara elma,yeşil çay
Öylen 3kepçe sebzeli pirinç çorbası,3tane balık,yarım kase yoöurt,bol yeşillik,2lokma lahana turşusu,1dilim ekmek..
Ara 3dilim portakal,yeşil çay
Akşam 2kepçe fasulye çorbası,1.5dilim ekmek,yeşillik
Ara 2bardak çay,2tane yarım parmak büyüklüyünde içi sütlü nestle çikolata...
2.5litre su,spor yok...
kız kahretmesin deme öyleKizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin
Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptıkama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye ooff yaa..
Menum
Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz
Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate
Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay
Ara, yok
Akşam,
Yarım tabak mantı
Cay b. Cola
2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben
ayyyy gaza geldim vala yaz dedin fit olmak dedin ayyy inş süper yaaaa:):)günaydııııııııııııın yaz dönemine fit girecek arkadaşlar.tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
ayyy cnm inş koşa koşa gelcem sen merak etme:) cnm ben bitkiler üzerine moleküler çalışıyorum. yani DNA ları falan. yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım doktoraya başlayabilmek ve kadroya girebilmek için ingilizce de yds den belli bir puan almam gerek onun için uğraşıyorum. 6 nisan da sınavgüzel hezramanki gibi canım menün.
işlerini hafifletince sabahları bekliyoruz seni.ingilizce çalışıyorum demişin o neden.ne iş yapıyordun sen canım
faydalı olduysa ne mutlu:)sağol canım benim ihtiytacım vardı
amin amin inş:):):) sen diyosunda kendin pek uymuyosun damla hanımm çikolatalar çorbalar ekmekler maşallah yani:))))Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....
cnm menün çok güzel ama bişeye değinecem dolmalar 2 orta boy biber dolması büyüklüğünde ise sarmalar da serçe parmak büyüklüğünde ise idare eder fazla değil ama öyle değilse azcık fazla olmuş akşam için derim:):):)SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir
ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt
AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt
cnm yeme petito falan cısss onlarevet hergün en az 10 kere kesiliyor..
kızlar zaman hızlı geçiyor valla..bu mayıs sonunda tayinimiz belli olacak temmuzdada taşıncaz..o zamana kadar benim bu kilomu verip korumam lazım ..yine bir şekilde veriliyor ama koruması zor..dün canım çikolata istedi markete girdim korkumdan
hani şu küçüçük petitolar varya ayıcık şeklinde onlardan aldım
o çikolatanın kalorisi de katkı maddeleri de küçük mü bakim haaa:):):)dünkü menüm.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin çay
ara
1 mandalina
öğlen:
1 kase çorba
salata
az dönerin etinden
ara. 1 küçücük çikolata
akşam:
yarım kase çorba
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara:1 soda
su:2lt.
spor
1 saat yürüyüş
ahhh ahhh şu kilo koruma dönemini bi görebilsem:):)benim de az kaldı 2-3 kilo kadar ama yavaş veriyorum..aslında hızlı versen o kadarda hızlı alınıyor bende eğer verirsem kilo koruma yapcam :)
bir 6 ay aynı kiloda kalabilsem olur :)
şu ana kadar hep aldım verdim böyle olsun istemiyorum
alışveriş bende yapmak istiyorum ama pantolon alsam haftada bir kez giydiğimi düşünürsek bir pantolonu 2 hafta snunda 2 kilo zayıflayınca pantolon cup düşmeye başlıyo nolcak:yok kıbrısa yeni evliyken gitmiştik..artık hayırlısı..çocukların eğitimi için şehir merkezi istiyoruz..burda oğlum boş vakitlerinde hep sokakta oynuyor..sokağa doydu iyice :)
ama imkan olsa bir jimnastik kursuna yada müzik kursuna verirdim o yüzden şehir merkezi istiyoruz ama hayırlısı tabi..
bende alışveriş yapmayı özlüyorum şöyle çantamı koluma takıp vitrinlere bakmayı bile özlüyorum..eee tabi zayıf olsam daha güzel olur
hımmmsu için çok geçerli bir sebebin varmış cnm idare etcen artık. ama öğlenki börek olmamış bence:)Benim dünkü menüm
sabah kepekli peynirli tost nescafe sade
ara 1 elma
öğlen yoğurt fırında tavuk yarım dilim börek
ara portakal
akşam 2 kaşık çorba 4 kaşık makarna salata bu defa ev yemekleri olan bi yerde yedik.sulu yemekler çok yağlı diye almadım.
Su 1 lt anca isteyken ictim evde wc sorunu var içemedim.
Spor 30 dk yürüyüş 5 dk ayak çalışması yine.
öğlenki dolmanın biri çok yada çorba olmamalıydı ekmek değişimi olduğu için hepsi fazla geldi bana. akşamki makarna 4 kaşıktan fazlaysa o da çok cnm bnm. ayyy kızlarrrr ben hepten kötü kadın müzeyyen oldum haaa:):)Günaydın kızlar
Sabah
1 yumurta
Öğle
Yarım kase çorba
3 tane kuru dolma
Ayran
Salata
Ara
çok küçük bir muz
Akşam
Yarım tabak makarna
2 kaşık menemen
Bol salata
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüş.
olur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)ne diyorum biliyomusunuz?profilde ismimiz altında yazı varya,hepimiz oraya diyete başlama zamanımızı,diyetden önceki kilomuzu,şimdiki kilomuzu ve hedef kilomuzu yazalım.böylece bir birimiz haqqında malumatımız olur...mesela 01.2013_ 75_69_60 gibi.ben yapıyorum...sizi ede davet ediyorummm
geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)merhabalar kusura bakmayın nolur gelemedim doğru düzgün başlığa rahatsızlandım biraz okulda olunca yetişemedim malesef:/
diyetimi bozmadım ama dün yediklerimi yaziyim hemen
sabah 7:00 1 peynirli tost +maydanoz+bitki çayı
ara 10:30 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et , yayla çorbası ,yoğurt ,1 dilim ekmek ,salata
ara 17:00 2 ceviz
akşam 19:00 1 ton balıklı salata yedim (dışarda olduğum için mecbur gene et yemek zorunda kaldım )
yarım saat spor ve 2 litre su
aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)birazcık öyle oldu ya
kaçamaklar olmuş ama o kadar da çok değil haftada 1 yeşil çayla çikolata yesen azıcık bişey olmaz ama her gün yaparsan fena
menün güzel olmuş bence canım
menünü güzel olmuş canım dolu dolu olmuş ne güzel dışarıda olunca insan zorlanıyo haliyle umarım çok zorlanmassın
ya normalde posasıyla yiyodum ama dedim içicek olrakta tüketiyim evde kendim yapıyodum zaten bu ara kestim genelde okulda oldugum için ancak evdeyken öyle yapıyodum
afiyet olsun canım memün çok güzel olmuş bence
okulda olduğum zaman meyve alıyorum yanıma ama bazen koşuşturmadan onu bile unutuyorum
pasta olmasa daha iyi olurdu ama her zaman olucak şey değil ya sonuçta daha dikkat edersin olur biter
menün güzel olmuş canım çigköfte her zaman yememeye çalış bence diyette pek vermiyolar diyebiliyorum ben ama ayda 1 fln yesen bişey olmaz tabiki
canım çekti yaa
kuzum bende çok sevdiğim için diyetisyenime özellikle sordum. o da 8 sıkma etsiz çiğköfte yanında bol marul ve 2 bardak ayran ile bir ana öğün yerine yiyebilirsin dedi o yüzden içim rahat yedim yani:) yasak değildi:):)
ehhe cidden öyle oldu ya
afiyet olsun canım menün güzel olmuş nerde duracağını hesaplamışsın çok iyi
afiyet olsun canım menün güzel olmuş azmı olmuş sankii
güzel olmuş canım memün
afiyet olsun canım menün çok iyi olmuş bende genelde tostumu kepek yada çavdar ekmekle yapıyorum ama her gün yiyosan bence beyaz peynirle yapsan daha iyi olur kaşar peynir cidden çok kalorili ya
Gaayet guzel canim afiyet olsun..Benim dünkü menüm
sabah kepekli peynirli tost nescafe sade
ara 1 elma
öğlen yoğurt fırında tavuk yarım dilim börek
ara portakal
akşam 2 kaşık çorba 4 kaşık makarna salata bu defa ev yemekleri olan bi yerde yedik.sulu yemekler çok yağlı diye almadım.
Su 1 lt anca isteyken ictim evde wc sorunu var içemedim.
Spor 30 dk yürüyüş 5 dk ayak çalışması yine.
Günaydın kızlar
Sabah
1 yumurta
Öğle
Yarım kase çorba
3 tane kuru dolma
Ayran
Salata
Ara
çok küçük bir muz
Akşam
Yarım tabak makarna
2 kaşık menemen
Bol salata
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüş.
canım şimdi şöyle anlatayım ben diyetisyene gitmiştim de bana her iki öğün içinde çorba vermişti zaten bana sey dedi günlük ince 4 dilim ekmeği geçme dedi diyette yapılan en büyük hatalardan biride ekmek yemessem zayıflarım mantıgı dedi tabiki fazlası zarar ama ekmekten aldığımız seylerde var vücutta dedi yoksa vücud enerji harcamak için proteine ihtiyaç duyuyomuş böyle oluncada sadece kastan gidermiş tabi sey dedi kaçamk yaptıgın zamanlar ekmegi kes sadece her zamanda kaçamak yapma demiştiolur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)
geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)
aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,5 zeytin, 2kk kadar light peynir( bu arada bnm peynirlerim hep light),1 biber,2 dilim ekmek
ara:beyaz çay,4kuru kayısı, 10 fındık
öğle :6 yemek kaşığı sebzeli piliç, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, 1 sade soda
akşam: 6 yemek kaşığı pırasa yemeği,2 dilim ekmek, bol roka
ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
su: 2 litre
her ana öğünden sonra metabolizma çayımı içtim
canım şimdi şöyle anlatayım ben diyetisyene gitmiştim de bana her iki öğün içinde çorba vermişti zaten bana sey dedi günlük ince 4 dilim ekmeği geçme dedi diyette yapılan en büyük hatalardan biride ekmek yemessem zayıflarım mantıgı dedi tabiki fazlası zarar ama ekmekten aldığımız seylerde var vücutta dedi yoksa vücud enerji harcamak için proteine ihtiyaç duyuyomuş böyle oluncada sadece kastan gidermiş tabi sey dedi kaçamk yaptıgın zamanlar ekmegi kes sadece her zamanda kaçamak yapma demişti
ben hep beyaz peynirle yapıyorum tostu peyniride sevdiğim için bayağı
canım menün cok basarılı olmus tam diyet menüsü :
bende şimdi ceza sporumu yaptım sucuk gibi oldum ohh rahatladım :)
3mil leslie
150 ip atladım
10 sandalyede mekik çektim
devamı aksama
menün güzel tatlım,ama sen sık gelmeye çalış,çünki gelmedikce insan soğur..merhabalar kusura bakmayın nolur gelemedim doğru düzgün başlığa rahatsızlandım biraz okulda olunca yetişemedim malesef:/
diyetimi bozmadım ama dün yediklerimi yaziyim hemen
sabah 7:00 1 peynirli tost +maydanoz+bitki çayı
ara 10:30 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et , yayla çorbası ,yoğurt ,1 dilim ekmek ,salata
ara 17:00 2 ceviz
akşam 19:00 1 ton balıklı salata yedim (dışarda olduğum için mecbur gene et yemek zorunda kaldım )
yarım saat spor ve 2 litre su
evet canım bence de ekmeksiz olmaz.sonuçta kalorisi az ve doyurucu ve çok tok tutucu.önceleri hiç ekmek yemezdim diyetteyken ve acımdan ölürdüm,şimdi herkese söylüyorum hem tok oluyorum hem zayıflıyorum...canım şimdi şöyle anlatayım ben diyetisyene gitmiştim de bana her iki öğün içinde çorba vermişti zaten bana sey dedi günlük ince 4 dilim ekmeği geçme dedi diyette yapılan en büyük hatalardan biride ekmek yemessem zayıflarım mantıgı dedi tabiki fazlası zarar ama ekmekten aldığımız seylerde var vücutta dedi yoksa vücud enerji harcamak için proteine ihtiyaç duyuyomuş böyle oluncada sadece kastan gidermiş tabi sey dedi kaçamk yaptıgın zamanlar ekmegi kes sadece her zamanda kaçamak yapma demişti
ben hep beyaz peynirle yapıyorum tostu peyniride sevdiğim için bayağı
oh ne güzel kuzum,super olmuş...afferim sana.akşam misafir gelmezse bende yapıcam spor...canım menün cok basarılı olmus tam diyet menüsü :
bende şimdi ceza sporumu yaptım sucuk gibi oldum ohh rahatladım :)
3mil leslie
150 ip atladım
10 sandalyede mekik çektim
devamı aksama
cnm haklısın ekmek konusunda bende şu anda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. daha öncede diyetisyene gitmiştim hep ama ilgisizlik tüm motivasyonumu bitirmişti. şimdi çok süper:) ben günde 6 dilim ekmek yiyorum ha bide ara öğünün birinde yediğimgaleta yada diyet bisküviyi de eklersek 7 dilim gayet de güzel kilo veriyorum ama şöyle dedi diyetisyenim. bir öğünde 1 kepçe çorba içeceksen ekmekten bir dilim yemiycen. veya 1 orta boy patates yediysen 1 dilim ekmek eksiltcen gibi bu ayarlamayı yaparsam sorun olmuyo. 2 kaşık pilav veya makarna onlar da 1 dilim ekmek demek. o yüzden dedim bende.
cnm dediğini yaptım ismimin altında çıkıyor doğru oldu sanırım:):) ekmek çorba meselesine de bi açıklama yazdım bak bi aklınıza takılan olursa yardımcı olurum yine:)
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,5 zeytin, 2kk kadar light peynir( bu arada bnm peynirlerim hep light),1 biber,2 dilim ekmek
ara:beyaz çay,4kuru kayısı, 10 fındık
öğle :6 yemek kaşığı sebzeli piliç, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, 1 sade soda
akşam: 6 yemek kaşığı pırasa yemeği,2 dilim ekmek, bol roka
ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
su: 2 litre
her ana öğünden sonra metabolizma çayımı içtim
demen iyi oldu kuzum bilgi ediniyoruz birbirimizden şey belkide sen mesela galeta fln yediğin için 7 dilim demişssin ya ben 4ü geçmiyodum o yüzden de baan dememiş olabilir benim diyetisyen ben patates makarna pilavda yemiyorum o yüzden o zaman dememiş olabilir ^^cnm haklısın ekmek konusunda bende şu anda diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. daha öncede diyetisyene gitmiştim hep ama ilgisizlik tüm motivasyonumu bitirmişti. şimdi çok süper:) ben günde 6 dilim ekmek yiyorum ha bide ara öğünün birinde yediğimgaleta yada diyet bisküviyi de eklersek 7 dilim gayet de güzel kilo veriyorum ama şöyle dedi diyetisyenim. bir öğünde 1 kepçe çorba içeceksen ekmekten bir dilim yemiycen. veya 1 orta boy patates yediysen 1 dilim ekmek eksiltcen gibi bu ayarlamayı yaparsam sorun olmuyo. 2 kaşık pilav veya makarna onlar da 1 dilim ekmek demek. o yüzden dedim bende.
aynen hiç ekmeksiz olmaz canım yamenün güzel tatlım,ama sen sık gelmeye çalış,çünki gelmedikce insan soğur..
evet canım bence de ekmeksiz olmaz.sonuçta kalorisi az ve doyurucu ve çok tok tutucu.önceleri hiç ekmek yemezdim diyetteyken ve acımdan ölürdüm,şimdi herkese söylüyorum hem tok oluyorum hem zayıflıyorum...
Sağol canım.
güzel ama biraz daha sık gelmeye çalış yoksa motivasyon çok iyi olmuyor bizim için de senin için de...
Kızlar bu hafta oylama yspiyomuyduk kim icin yapiyoduk notlarimi bulamadım bi el atin akşam listeyi çıkartayım bende.
Kızlar bu hafta oylama yspiyomuyduk kim icin yapiyoduk notlarimi bulamadım bi el atin akşam listeyi çıkartayım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?