Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cansucum sende 2 hafta olmuş başlayalı başlangıç 109 hedef 80 kg. Dimi senide ekliyim listeye yanlışlık varsa duzelt lütfen. Birde bugün kü kilonu aliyim

Evetttt herkese Günaydın kızlarrr:) tartilip geldim bnm tartım kafayı yedi bu aralar ama olsun idare ediyom yinede:)
Geçen hafta:89.6
Bu hafta:89.1
Fark:500 gram( daha fazla olabilir ama bu tartiyla bu kadar oldu buna da şükür:)

Gogo yüzde hesaplama yöntemi nasıl bir ara söylede her hafta sen yapiyon ya zahmet oluyo ben kendim hesaplayim bundan sonra.

hadi bakalım
hesaplama yüzdesini bende unuttum yoksa hesaplardık:)
gogoo berilden haber var mı yoksa sana bir yardımcı yada yardımcılar lazım kalabalıklaştık çünkü

Günaydın

Geçen hafta 83,6
Bu Hafta 83,2
Fark 0,400
Yüzdesi 0,48

Buna şükür diyelim :)

***4. TAKIM 351. ETAP***

Ebrueva73.1/ / /% )
masumcuk83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen77.5/ / /% )
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ / /% )
Kararrrsabirr89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo240569.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne222257.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse8560.7/ / /% )
cupcake22 84.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Kaşarla yapıyordum ama beyaz peyniri denerim hergün yemiyorum ama bazen üst üste oluyor kolayıma geliyor tost.

Gaayet guzel canim afiyet olsun..

Dolmalar çok küçüktü o yüzden yedim... Tostun yanında zeytin yemiyorum zaten demek ki doğru yoldayım :)
Canim tebrik ederim gayet olculu olmus afiyet olsun..
sağol canım
Güzel olmuş tabi kötü kadın Müzeyyen Berilin yerini aldın :)
canım menün cok basarılı olmus tam diyet menüsü :

bende şimdi ceza sporumu yaptım sucuk gibi oldum ohh rahatladım :)
3mil leslie
150 ip atladım
10 sandalyede mekik çektim
devamı aksama
Spor süper olmuş
ayy bu arada ilk yazdığımız tarih buraya üye olma tarihi mi yoksa diyete başlama tarihi mi olcakti????

Valla ben diyete başlama tarihimi ve kilomu yazdım

Tmm yaziyom. 89.6-89.1=0.5×100=50÷89.6=0.5580..... 55 ten sonraki sayi 5 ve ustuyse yuvarliyoruz yani 0.56 oluyo
hadi bakalım
hesaplama yüzdesini bende unuttum yoksa hesaplardık:)
gogoo berilden haber var mı yoksa sana bir yardımcı yada yardımcılar lazım kalabalıklaştık çünkü

Özel Mesaj yazdım ama henüz dönmedi canım. Geçen damlada soyledi hepinizden yardim bekliyorum bu ara herkes birbirini kontrol ederse sorun olmaz ben haftaya kadarda yoğun olucam sanırım.

bide ilktan mı vardı nerelerde ben göremiyorum kendisini sanki???????
O uzun zamandır yok canım..
ayyy yarın cuma dimi ya bak heyacanlandım şimdi:))
Valla ben de unutmuştum bu ara yoğunum az kalsın tartılmadan çıkacaktım evden..
ayy sağol kuzum ya çok istekliyim bu kez hiç bozmamaya gayret ediyorum valla. olcak inş ideal kiloma ulaşcam bu sefer umut ediyorum.
Kararlı olduktan sonra ulaşırsın inşallah.. Gayet güzel gidiyorsun hiç bozma :)
Hergün çikolata yiyorsun ama
Tebrikler canım gitmiş 3 kilo :)
Kızlar listeyi çıkarttım hepiniz bakın lütfen. Damlanurum aynutum seninkini hatalı yapmıştım ya gecen hafta o yüzden böyle oldu canım.
Bende hata yok geç oldu ama :)
Bir öğüne çok değil ama dengelemeye çalış karbonhidrat ağırlıklı olmasın...
Neyse evine gelmişsin artık toparlamaya çalış :)
Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba
Yolculuklarda oluyor maalesef kabızlık bol su iç, sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bi de kuru kayısı tercih edebilirsin :) harekette iyi geliyor diye biliyorum.

Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.

Yediklerine dikkat edip sporunu yapıyorsan büyük olsılıkla ödemdir regl dönemlerinde özellikle oluyor almış bile görünebiliyorsun tartıda.

Günaydın canlarım. Benim hemen çıkmam gerekiyor.bu günkü kilom.68.600.geçen haftada bir karışlklık var.kaptam halledersin

Teşekkür ederim canım saol cok inşallah kazasız belasız kullanırım dediğin gibi ama daha pratiğe ihtiyacım var. Annem konusuna gelirsek geçen cumartesiden beri annemlerdeyim eşimi bile bir haftadır görmedim tekrar kusuruma bakmayın çok teşşekür ederim tekrar.

hadi bakalım hayırlı olsun:)
annenede çok geçmiş olsun bendede var ehliyet ama çok pratik değilim maalesef..şöyle iyi araba kullanan bayanlara özeniyorum..

Ben de yavaş yavaş öğrendim canım kullandıkça pekişir seninde. Ayrıca teşekkür ederim.

Kızlar hepinize günaydın geçmişi okuyorum kilom 72,5 bilginize
Mesaj sayım yeterli değil saymama bile gerek yok cezama razıyım
Spor her gün 20 dkka yaptım

tmm cnm sağol haftaya yaparım artık:9

kuzum çikolata bnm diyet listemde var ara öğün için bu aralar ikindi ara öğününde hiç açlık hissetmiyorum cnm bişey yemek istemiyo. ama yemezsem de akşama doğru kan şekerim düşüyo o yüzden bende en azından çikolata hakkımı yiyorumm. yasak olsa yermiyim hiç cıssss :):):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…