Kaşarla yapıyordum ama beyaz peyniri denerim hergün yemiyorum ama bazen üst üste oluyor kolayıma geliyor tost.birazcık öyle oldu ya
kaçamaklar olmuş ama o kadar da çok değil haftada 1 yeşil çayla çikolata yesen azıcık bişey olmaz ama her gün yaparsan fena
menün güzel olmuş bence canım
menünü güzel olmuş canım dolu dolu olmuş ne güzel dışarıda olunca insan zorlanıyo haliyle umarım çok zorlanmassın
ya normalde posasıyla yiyodum ama dedim içicek olrakta tüketiyim evde kendim yapıyodum zaten bu ara kestim genelde okulda oldugum için ancak evdeyken öyle yapıyodum
afiyet olsun canım memün çok güzel olmuş bence
okulda olduğum zaman meyve alıyorum yanıma ama bazen koşuşturmadan onu bile unutuyorum
pasta olmasa daha iyi olurdu ama her zaman olucak şey değil ya sonuçta daha dikkat edersin olur biter
menün güzel olmuş canım çigköfte her zaman yememeye çalış bence diyette pek vermiyolar diyebiliyorum ben ama ayda 1 fln yesen bişey olmaz tabiki
canım çekti yaa
ehhe cidden öyle oldu ya
afiyet olsun canım menün güzel olmuş nerde duracağını hesaplamışsın çok iyi
afiyet olsun canım menün güzel olmuş azmı olmuş sankii
güzel olmuş canım memün
afiyet olsun canım menün çok iyi olmuş bende genelde tostumu kepek yada çavdar ekmekle yapıyorum ama her gün yiyosan bence beyaz peynirle yapsan daha iyi olur kaşar peynir cidden çok kalorili ya
o zaman sorun yok cnm. rezene için o kadarını bilmiyordum öğrendim:)
güzel güzel sabretmeyi öğreniyoruz:)
ayy kuzum buralardayım ama çok yoğunum ders çalışıyorum hep ancak geliyorum
damlaaaa kız o 3 kepçe çorba ne öyle???? üstüne balık hatta bide ekmek ne diyim ben sana sen bence bi 2 saat spor cezasını hak ettin yani:)))
kız kahretmesin deme öylepatates salatan toplamda 2 orta boy patates 1 yumurta dan ne kadar fazlaydı toplamda önemli olan o? mantıya gelince bana kalsan yasak olduğu için ben hiç yemezdim ama sende porsiyonu azaltıp yemişsin tabi tabağın büyüklüğü ne kadardı bilmiyom bide üzerinde bol tereyağlısından sos varmıydı??????? bunlar soru işareti anlıycan cnm:):):) ama olsun önemli olan yanlış olduğunun farkında olmak ve birdaha o yanlışı yapmamak.
ayyyy gaza geldim vala yaz dedin fit olmak dedin ayyy inş süper yaaaa:):)
ayyy cnm inş koşa koşa gelcem sen merak etme:) cnm ben bitkiler üzerine moleküler çalışıyorum. yani DNA ları falan. yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım doktoraya başlayabilmek ve kadroya girebilmek için ingilizce de yds den belli bir puan almam gerek onun için uğraşıyorum. 6 nisan da sınavçok az kaldıııı
faydalı olduysa ne mutlu:)
amin amin inş:):):) sen diyosunda kendin pek uymuyosun damla hanımm çikolatalar çorbalar ekmekler maşallah yani:))))
cnm menün çok güzel ama bişeye değinecem dolmalar 2 orta boy biber dolması büyüklüğünde ise sarmalar da serçe parmak büyüklüğünde ise idare eder fazla değil ama öyle değilse azcık fazla olmuş akşam için derim:):):)
cnm yeme petito falan cısss onlarçok çikolata istiyosan bitter çikolata al (tablet olanlardan) ondan herhangi bir ara öğününde günde 1 kez olmak şartıyla 3 kare yersen hem diyetin bozulmaz hemde nefsin doyar:):):)
o çikolatanın kalorisi de katkı maddeleri de küçük mü bakim haaa:):):)
ahhh ahhh şu kilo koruma dönemini bi görebilsem:):)
ama olacak bu kez ben inanıyorum::)))
alışveriş bende yapmak istiyorum ama pantolon alsam haftada bir kez giydiğimi düşünürsek bir pantolonu 2 hafta snunda 2 kilo zayıflayınca pantolon cup düşmeye başlıyo nolcak:o yüzden alamıyom aslında bu iyi bişey ama bi yandan da kıyafetlerimi yenilemem lazım bunu da bir anda yapmak bana maddi açıdan çok ağır gelecek biraz biraz yapım diyorum şimdiki bulup beğendiğim modelleri o zaman bulamıyom falan. o yüzden dedimki 1 beden küçük alsam olur mu acaba ??? hem onun içine girmek için daha bir hırs yaparım sanki diye düşündüm:):) atttt defne bnm yine çenem düştü kuzum yaaa amma da konuştum hee.
hımmmsu için çok geçerli bir sebebin varmış cnm idare etcen artık. ama öğlenki börek olmamış bence:)
öğlenki dolmanın biri çok yada çorba olmamalıydı ekmek değişimi olduğu için hepsi fazla geldi bana. akşamki makarna 4 kaşıktan fazlaysa o da çok cnm bnm. ayyy kızlarrrr ben hepten kötü kadın müzeyyen oldum haaa:):)
olur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)
geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)
aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)
sağol canımGaayet guzel canim afiyet olsun..
Dolmalar çok küçüktü o yüzden yedim... Tostun yanında zeytin yemiyorum zaten demek ki doğru yoldayım :)
Canim tebrik ederim gayet olculu olmus afiyet olsun..
Güzel olmuş tabi kötü kadın Müzeyyen Berilin yerini aldın :)kahvaltı:1 domates,1 salatalık,5 zeytin, 2kk kadar light peynir( bu arada bnm peynirlerim hep light),1 biber,2 dilim ekmek
ara:beyaz çay,4kuru kayısı, 10 fındık
öğle :6 yemek kaşığı sebzeli piliç, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, 1 sade soda
akşam: 6 yemek kaşığı pırasa yemeği,2 dilim ekmek, bol roka
ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
su: 2 litre
her ana öğünden sonra metabolizma çayımı içtim
Spor süper olmuşcanım menün cok basarılı olmus tam diyet menüsü :
bende şimdi ceza sporumu yaptım sucuk gibi oldum ohh rahatladım :)
3mil leslie
150 ip atladım
10 sandalyede mekik çektim
devamı aksama
ayy bu arada ilk yazdığımız tarih buraya üye olma tarihi mi yoksa diyete başlama tarihi mi olcakti????
Tmm yaziyom. 89.6-89.1=0.5×100=50÷89.6=0.5580..... 55 ten sonraki sayi 5 ve ustuyse yuvarliyoruz yani 0.56 oluyoEvetttt herkese Günaydın kızlarrr:) tartilip geldim bnm tartım kafayı yedi bu aralar ama olsun idare ediyom yinede:)
Geçen hafta:89.6
Bu hafta:89.1
Fark:500 gram( daha fazla olabilir ama bu tartiyla bu kadar oldu buna da şükür:)
Gogo yüzde hesaplama yöntemi nasıl bir ara söylede her hafta sen yapiyon ya zahmet oluyo ben kendim hesaplayim bundan sonra.
hadi bakalım
hesaplama yüzdesini bende unuttum yoksa hesaplardık:)
gogoo berilden haber var mı yoksa sana bir yardımcı yada yardımcılar lazım kalabalıklaştık çünkü
O uzun zamandır yok canım..bide ilktan mı vardı nerelerde ben göremiyorum kendisini sanki???????
Valla ben de unutmuştum bu ara yoğunum az kalsın tartılmadan çıkacaktım evden..ayyy yarın cuma dimi ya bak heyacanlandım şimdi:))
Kararlı olduktan sonra ulaşırsın inşallah.. Gayet güzel gidiyorsun hiç bozma :)ayy sağol kuzum ya çok istekliyim bu kez hiç bozmamaya gayret ediyorum valla. olcak inş ideal kiloma ulaşcam bu sefer umut ediyorum.
Hergün çikolata yiyorsun amaAyy kimseler yok yahuben yarın çok yoğun olcam muhtemelen yıne bugünkü menümü yazayım hemencecik.
Kahvaltı: 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 1biber, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin
Ara: 2 yemek kaşığı kuru üzüm, 10 fındık, 1fincan beyaz çay
Öğle; 3 köfte, 2 yemek kaşığı yoğurt, az salata, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam : 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı yoğurt
Su: 2 litre+Metabolizma çayı (3 su bardağı)
Tebrikler canım gitmiş 3 kilo :)Evet bugünki menü mü yaziyim bakalimm
Saat 12 :30 peynirli omlet , 2 dilim ekmek
Ara 14:15 salata ve yayla corbasi yarim kase yogurt (keten tohumlu)
Ara00 1 adet elma ve 2 ceviz ve yesil cay
Ara 18:10 1 adet havuc
Aksam :ıspanak yemegi ve yogurt yayla corbasi 1 dilim ekmek salata
Eki Görüntüle 1011611
Evet bugun yediklerim bunlar ek olrak 1 saat sporum ve 2 litre suyumu ictim ve
Yarin bildirim günü ben normalde deneme süresindeyim ama genede yazıyorum kizlar
Gecen hafta 84den 83 e düşmüştüm bu hafta 81 kiloyum cok sevincliyim
Bende hata yok geç oldu ama :)Kızlar listeyi çıkarttım hepiniz bakın lütfen. Damlanurum aynutum seninkini hatalı yapmıştım ya gecen hafta o yüzden böyle oldu canım.
Bir öğüne çok değil ama dengelemeye çalış karbonhidrat ağırlıklı olmasın...Çarşamba gununku menum
1 küçük simit
1 tatlı kasigi kadar krema peynir
Kahve
Öğlen
1 biftek & peynir salatalik sandewici subwaydaden boyu 1 ayak boyu deniyor burda :). cok acikmisdim yol üzerinde yolda giderken alıp yedik oturma zamanımız yoktu
Aksam yemek yemedim. öğlene cok yediğim için
Ara 1 armut
6 tane findik
6 tane antepfisitigi
2 tane badem
spor 1 saat. kosturmaca yürüyüş
Su 1.5 lt
Biliyorum simit konusunda yine kizacaksiniz bana
Malesef disarda olunca en az kalorisi olan o. kahve alırken burda genelde hep şekerli yiyecekler satiyorlar bende 300 kalorisi olan simitle sabah yada öğlen yemeğinin yerinde onu yiyorum
Bir ogunde 300 yada 350 kalori cokmu acaba sizce.
Neyse evine gelmişsin artık toparlamaya çalış :)Persembe günün ku menüm
Çay
3 dilim ekmek
2 pişmiş yumurta
4 zeytin
1 tatli kasigi bal
Öğlen
1 kahve
2 dilim kek
Aksam
4 tavuk budu izgara
4 kasik pilav
3 kasik yogurt
Spor yok malesef
Su 1.5 lt
Disarda olduğum icin malesef su fazla icemiyorum . Allaha sukur geldim evime. burda disarda cok zor oluyor rejim yapmak .
Yolculuklarda oluyor maalesef kabızlık bol su iç, sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bi de kuru kayısı tercih edebilirsin :) harekette iyi geliyor diye biliyorum.Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba
geçen hafta 57.8
bu hafta 57.2
fark 600 gram..
Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.
Ehliyeti almana sevindim canım. Annene takrar geçmiş olsun.
tebrik ederim canım.sen de artık ehliyetlisin.inşallah kazasız belasız kullanırsın her zaman.benim var ama trafiğe çıkamıyorum daha.bu yaz dreksiyon kursu alacağım nasipse.tabiki annenin böyle özel bir durumu varsa elinden geldiğince yardımcı ol.çok geçmiş olsun.
hadi bakalım hayırlı olsun:)
annenede çok geçmiş olsun bendede var ehliyet ama çok pratik değilim maalesef..şöyle iyi araba kullanan bayanlara özeniyorum..
Hayırlı olsun ehliyetin canım :) Geçmiş olsun ayrıca kolay gelsin :)
tmm cnm sağol haftaya yaparım artık:9Tmm yaziyom. 89.6-89.1=0.5×100=50÷89.6=0.5580..... 55 ten sonraki sayi 5 ve ustuyse yuvarliyoruz yani 0.56 oluyo
Özel Mesaj yazdım ama henüz dönmedi canım. Geçen damlada soyledi hepinizden yardim bekliyorum bu ara herkes birbirini kontrol ederse sorun olmaz ben haftaya kadarda yoğun olucam sanırım.
O uzun zamandır yok canım..
Valla ben de unutmuştum bu ara yoğunum az kalsın tartılmadan çıkacaktım evden..
Kararlı olduktan sonra ulaşırsın inşallah.. Gayet güzel gidiyorsun hiç bozma :)
Hergün çikolata yiyorsun ama
Tebrikler canım gitmiş 3 kilo :)
Bende hata yok geç oldu ama :)
Bir öğüne çok değil ama dengelemeye çalış karbonhidrat ağırlıklı olmasın...
Neyse evine gelmişsin artık toparlamaya çalış :)
Yolculuklarda oluyor maalesef kabızlık bol su iç, sebze ağırlıklı beslenmeye çalış bi de kuru kayısı tercih edebilirsin :) harekette iyi geliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?