Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar.bildirimimi yapayım da vakit bulursam geçmişe bakarım.bugün yoğun ve sıkıntılı bir gün geçiriyorum.selametle bitse mesaim de gitsem

Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba

Kuru erik ve sıcak su iç sabah aç karna kahvaltıdan önce yada eczaneden protiotik alıp suya karıştırıp içebilirsin diyetisyenim bana bunları önerdi.

geçen hafta:60.5

bu hafta:59.2

fark:1.3

mesaj:57 (sanırım çünkü saydıktan sonra bi öğrenci geldi onunla konuşunca kafam karıştı:)

spor:yok

artık başlamam gerekiyor spora çünkü büyük bir bölümü gitti kiloların ve karnım sarkık durumda

Evet kızlar 21 sayfalık geçmişi okumuş bulunmaktayım. Aramıza yeni bir arkadaş katılmış hoşgeldin diyeyim sonra sonra biraz kendi durumum dan bahsedeyim biliyorum pek burada olamıyorum ama durumu biliyosunuz izinede ayrılmak istemiyorum çünkü kalp nakli öyle basit bir süreç değil kısa da değil 2 hafta izin alsam gelmesem de bu yoğunluğum azalmayacak. Bu nedenle izine ayrılmam anlamsız olucak. Ben yine burada kilo bildirimimi yapıp mümkün olduğu kadar paylaşımda bulunmaya çalışırım ama sizde beni idare ederseniz sevinirim. Tabi bu mümkün mü bilmiyorum gogo daha iyi bilir. Ama dediğim gibi elimden geldiğince burda olmaya yazmaya paylaşımda bulunmaya gayret ediyorum.

yüzdesini yazmamışım

2.14 yanlış hesap yapmadıysam.

bu hafta o metabolizme çayı ve beyaz çay iyi geldi bana.midem bulansa da içtim.çok şükür 60 bariyerini geçtim.tabi kaçamak yapmadım ve porsiyonları biraz daha küçülttüm.

Evet canım 15 kiloya yaklaştım İnşallah bişi kalmadı çok Ehliyet aldım valla bakalım zamanla daha iyi olur pratik zamanla gelişiyo kullanırsın yavaş yavaş gezdirrisin çocukları :)

Tebrikler canım 60 in altına düşmüşsün 60 lı rakkamlardan 50 lili rakkamlara düşmek çok güzel bende bi şu 70 li rakkamları bırakıp 60 lı rakkamlara ulaşsam süper olucak :)

***4. TAKIM 351. ETAP***

Ebrueva73.1/ / /% )
masumcuk83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen77.5/ / /% )
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ 68.6/ 1.2/%1.72 )
Kararrrsabirr89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo240569.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne222257.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse8560.7/ / /% )
cupcake22 84.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 351. ETAP***

Ebrueva73.1/ 72.5/ 0.6/% 0.82)
masumcuk83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen77.5/ / /% )bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ 68.6/ 1.2/%1.72 )
Kararrrsabirr89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo240569.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne222257.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse8560.7/ 59.2/ 1.5/% 2.47)
cupcake22 84.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:

yap kesinlikle canım kahvaltıdan önce.emin ol metabolizma çatından daha lezzetli:)

canım dolmalar küçüktü sarmalar büyüktü birbirini dengeledi:)

herzamanki gibi:) güzel
bide ilktan mı vardı nerelerde ben göremiyorum kendisini sanki???????

ben de canım.sanırım ayrıldı o

güzel canım

güzel olmuş canım.tabiki yaz sen.bu şekilde kendini de kontrol etmiş oluyorsun

kaptan ben geçen hafta 60.5 tim yanlış yazmışın.

sen de yazmışsın zaten.bu yolculuk sana yaramadı canım.çok düzensiz ve kalorili maalesef

hoşgeldin çok şükür o zaman.sabah 3 dilim ekmek fazla olmuş,bir de öğlen kek yemişin cısssssssssss çok tehlikeli sularda yüzüyorsun:)her an kilo olarak dönebilir bunlar sana:)

geçen hafta 57.8
bu hafta 57.2
fark 600 gram..

maşallah arkadaşıma

tebrik ettim canım.çok güzel gidiyorsun.benim tartı da yapıyor onu.hatta ben bugün birkaç defa tartıldım yanlışlık olabilir diye.

Günaydın

Geçen hafta 83,6
Bu Hafta 83,2
Fark 0,400
Yüzdesi 0,48

Buna şükür diyelim :)

çok güzel canım.o 300ler 400ler birleşir kilolar olur.merak etme.

Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.
güzel vermişsin canım.sen bakma iki güne bir haftada neler olur neler:)

Tebrikler canım 60 in altına düşmüşsün 60 lı rakkamlardan 50 lili rakkamlara düşmek çok güzel bende bi şu 70 li rakkamları bırakıp 60 lı rakkamlara ulaşsam süper olucak :)

sağol canım.inşallah sen de düşersin ki zaten çok güzel gidiyorsun

kızlar maşallah çeneniz düşmüş oku oku bitmei yaz yaz bitmedi ya.neyse ki bitirdim:)

kaptan benim geçen haftaki kilomu düzelt istersen.60.5 ti.
bu arda cupcake maşallah kız çok güzel gitmiş.

noldu bacım sana.iki haftadır çakıldın kaldın.iyi de besleniyorsun.benim geçen haftaki takılmam gibi oldu seninkide.şu metabolizma çayını yap.vücudun bu düzene alışmış sanırım.porsiyonları hafif azalt belki faydası olur

Geçen haftaki mesajin böyle canım.

Canım su anda sabit gitmek iyi benim icin bu hafta lojmanda tadilata başladılar haftayada devam edicek.onumuzdeki cumada sabit kalsam mutlu olcam yani. Biseyler yapicam ama tadilat bitmeden mümkün değil.

ayak boyu mu?ilahi kızzzz...bari yarısını yeseydin...ama yemişsin,şimdi yolda olmasan şöyle iyisinden patlatırdık bir ceza ama neyse :))
)
3dili ekmek,2yumurta ve kek fazla bence...yine de günün ilk yarısı yemişsin...
Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba
kızlar yazmış galiba.ebrucum banada kaysıyla suyu yazmışdı,ben de onu yazıcakdım...
geçen hafta 57.8
bu hafta 57.2
fark 600 gram..
ay defnecim,daha ne istiyorsun ya...57 iiiii.ben o rakamı göre bilecekmiyim acep....
güzel kuzum.her zamanki gibi....ne mutlu ya her kes kiloo vermiş...dereceyi hakk ettik bence...
Günaydın

Geçen hafta 83,6
Bu Hafta 83,2
Fark 0,400
Yüzdesi 0,48

Buna şükür diyelim :)
tabi canım.o gramlar toplanır da kilo olur....
Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.
güzel tatlım...gogocum ya xldyq da keşke alınsaydı...katılımı çok iyi....kilosuda supermiş...
Yediklerine dikkat edip sporunu yapıyorsan büyük olsılıkla ödemdir regl dönemlerinde özellikle oluyor almış bile görünebiliyorsun tartıda.
ayyyyy...Bu hafta benim de regl dönemim olacak ya...
ehliyetini tebrik ederim tatlım.kazasız belasız kullan inşallah...annenin Allah yardımcısı olsun...vakit buldukca gel kuzum...pembiş pembiş yazıların yeri biliniyor yaaa...
kızzzz senin de kötü kadın müzeyyenliyin varmış ya....ama ben seviyorum böyle...yerim senin müzeyyenliyini...çabuk çabuk gel...çorba için yaptığın açıklamanı da anladım kuzum.bilmiyodum bak...
Kuru erik ve sıcak su iç sabah aç karna kahvaltıdan önce yada eczaneden protiotik alıp suya karıştırıp içebilirsin diyetisyenim bana bunları önerdi.
acaba haftada bir kez perşembe sabahları şu protiotik mi ne onu kullnsak nasıl olur...güzel bence ya insanın vücudu hafifler...
yaaaa şu 50 li rakamları görünce içimmmm gidiyor ...çok kıskanıyorum sizi...
çok güzel olmuş tatlım.afferim sana...
Canım su anda sabit gitmek iyi benim icin bu hafta lojmanda tadilata başladılar haftayada devam edicek.onumuzdeki cumada sabit kalsam mutlu olcam yani. Biseyler yapicam ama tadilat bitmeden mümkün değil.

ben de annemlerden bir evime gideyim daha iyi ele alıcam durumu...

kızlar özelden berile mesaj atmışdım cevap yazmış.cenazeleri varmış gelicekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…