selam kızlar.bildirimimi yapayım da vakit bulursam geçmişe bakarım.bugün yoğun ve sıkıntılı bir gün geçiriyorum.selametle bitse mesaim de gitsem
Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba
Kuru erik ve sıcak su iç sabah aç karna kahvaltıdan önce yada eczaneden protiotik alıp suya karıştırıp içebilirsin diyetisyenim bana bunları önerdi.[/QUOTE
iyi gidiyorsun maşşllah
bayağı verdin değil mi?,
ehliyet almışsın benimde var ama pratiğim fazla yok ama dün oğlumu okula götürüp getirdim.çocıuklarda çok istiyor araba kullanmamı..yavaş yavaş olur herkes anasının karnından şoför doğmadı ya
iyi gidiyorsun maşşllah
bayağı verdin değil mi?,
ehliyet almışsın benimde var ama pratiğim fazla yok ama dün oğlumu okula götürüp getirdim. çocuklarda çok istiyor araba kullanmamı..yavaş yavaş olur herkes anasının karnından şoför doğmadı ya
yüzdesini yazmamışım
2.14 yanlış hesap yapmadıysam.
bu hafta o metabolizme çayı ve beyaz çay iyi geldi bana.midem bulansa da içtim.çok şükür 60 bariyerini geçtim.tabi kaçamak yapmadım ve porsiyonları biraz daha küçülttüm.
haklısın aslında sabah erken kalkabilsem çok iyi olur ama okula gitmediğim zamanda hiç kalkasım gelmiyo ya :/
teşekkür ederim canım saol
menünü beğendim canım ben güzel olmuş sporu yapsaydın daha iyi olurdu ama böylede güzel olmuş
çok güzel olmuş menün
çok hoş olmuş menün ben çok beğendim canım kapuska çekti ya
harika ya bayıldım menüne cidden aslında ılık ve limonlu suyu bende yapsam fena olmaz mide ağrısı fln yapmıyo değil mi?
menünü çok beğendim güzel olmuş canım sporsuz da iyi bence dışardaymışssın o kadar illaki koşturmuşsundur
o zaman sorun yok cnm. rezene için o kadarını bilmiyordum öğrendim:)
güzel güzel sabretmeyi öğreniyoruz:)
ayy kuzum buralardayım ama çok yoğunum ders çalışıyorum hep ancak geliyorum
damlaaaa kız o 3 kepçe çorba ne öyle???? üstüne balık hatta bide ekmek ne diyim ben sana sen bence bi 2 saat spor cezasını hak ettin yani:)))
kız kahretmesin deme öylepatates salatan toplamda 2 orta boy patates 1 yumurta dan ne kadar fazlaydı toplamda önemli olan o? mantıya gelince bana kalsan yasak olduğu için ben hiç yemezdim ama sende porsiyonu azaltıp yemişsin tabi tabağın büyüklüğü ne kadardı bilmiyom bide üzerinde bol tereyağlısından sos varmıydı??????? bunlar soru işareti anlıycan cnm:):):) ama olsun önemli olan yanlış olduğunun farkında olmak ve birdaha o yanlışı yapmamak.
ayyyy gaza geldim vala yaz dedin fit olmak dedin ayyy inş süper yaaaa:):)
ayyy cnm inş koşa koşa gelcem sen merak etme:) cnm ben bitkiler üzerine moleküler çalışıyorum. yani DNA ları falan. yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım doktoraya başlayabilmek ve kadroya girebilmek için ingilizce de yds den belli bir puan almam gerek onun için uğraşıyorum. 6 nisan da sınavçok az kaldıııı
inşalllah iyi bir sonuç alırsın canım.çok güzel bir işin var.
faydalı olduysa ne mutlu:)
amin amin inş:):):) sen diyosunda kendin pek uymuyosun damla hanımm çikolatalar çorbalar ekmekler maşallah yani:))))
cnm menün çok güzel ama bişeye değinecem dolmalar 2 orta boy biber dolması büyüklüğünde ise sarmalar da serçe parmak büyüklüğünde ise idare eder fazla değil ama öyle değilse azcık fazla olmuş akşam için derim:):):)
cnm yeme petito falan cısss onlarçok çikolata istiyosan bitter çikolata al (tablet olanlardan) ondan herhangi bir ara öğününde günde 1 kez olmak şartıyla 3 kare yersen hem diyetin bozulmaz hemde nefsin doyar:):):)
o çikolatanın kalorisi de katkı maddeleri de küçük mü bakim haaa:):):)
ahhh ahhh şu kilo koruma dönemini bi görebilsem:):)
ama olacak bu kez ben inanıyorum::)))
alışveriş bende yapmak istiyorum ama pantolon alsam haftada bir kez giydiğimi düşünürsek bir pantolonu 2 hafta snunda 2 kilo zayıflayınca pantolon cup düşmeye başlıyo nolcak:o yüzden alamıyom aslında bu iyi bişey ama bi yandan da kıyafetlerimi yenilemem lazım bunu da bir anda yapmak bana maddi açıdan çok ağır gelecek biraz biraz yapım diyorum şimdiki bulup beğendiğim modelleri o zaman bulamıyom falan. o yüzden dedimki 1 beden küçük alsam olur mu acaba ??? hem onun içine girmek için daha bir hırs yaparım sanki diye düşündüm:):) atttt defne bnm yine çenem düştü kuzum yaaa amma da konuştum hee.
hımmmsu için çok geçerli bir sebebin varmış cnm idare etcen artık. ama öğlenki börek olmamış bence:)
öğlenki dolmanın biri çok yada çorba olmamalıydı ekmek değişimi olduğu için hepsi fazla geldi bana. akşamki makarna 4 kaşıktan fazlaysa o da çok cnm bnm. ayyy kızlarrrr ben hepten kötü kadın müzeyyen oldum haaa:):)
olur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)
geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)
aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)
kahvaltı:1 domates,1 salatalık,5 zeytin, 2kk kadar light peynir( bu arada bnm peynirlerim hep light),1 biber,2 dilim ekmek
ara:beyaz çay,4kuru kayısı, 10 fındık
öğle :6 yemek kaşığı sebzeli piliç, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek
ara: 2 galeta, 1 sade soda
akşam: 6 yemek kaşığı pırasa yemeği,2 dilim ekmek, bol roka
ara: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
su: 2 litre
her ana öğünden sonra metabolizma çayımı içtim
bide ilktan mı vardı nerelerde ben göremiyorum kendisini sanki???????
Ayy kimseler yok
yahuben yarın çok yoğun olcam muhtemelen yıne bugünkü menümü yazayım hemencecik.
Kahvaltı: 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 1biber, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin
Ara: 2 yemek kaşığı kuru üzüm, 10 fındık, 1fincan beyaz çay
Öğle; 3 köfte, 2 yemek kaşığı yoğurt, az salata, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam : 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 2 yemek kaşığı yoğurt
Su: 2 litre+Metabolizma çayı (3 su bardağı)
güzel olmuş canım.tabiki yaz sen.bu şekilde kendini de kontrol etmiş oluyorsunEvet bugünki menü mü yaziyim bakalimm
Saat 12 :30 peynirli omlet , 2 dilim ekmek
Ara 14:15 salata ve yayla corbasi yarim kase yogurt (keten tohumlu)
Ara00 1 adet elma ve 2 ceviz ve yesil cay
Ara 18:10 1 adet havuc
Aksam :ıspanak yemegi ve yogurt yayla corbasi 1 dilim ekmek salata
Eki Görüntüle 1011611
Evet bugun yediklerim bunlar ek olrak 1 saat sporum ve 2 litre suyumu ictim ve
Yarin bildirim günü ben normalde deneme süresindeyim ama genede yazıyorum kizlar
Gecen hafta 84den 83 e düşmüştüm bu hafta 81 kiloyum cok sevincliyim
***4. TAKIM 351. ETAP***
Ebrueva73.1/ / /% )
masumcuk83.6/ / /% )
oluröylebazen77.5/ / /% )
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ / /% )
Kararrrsabirr89.6/ / /% )
gogo240569.3/ / /%)
defne222257.8/ / /% )
tutatse8560.7/ / /% )
cupcake2284.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Çarşamba gununku menum
1 küçük simit
1 tatlı kasigi kadar krema peynir
Kahve
Öğlen
1 biftek & peynir salatalik sandewici subwaydaden boyu 1 ayak boyu deniyor burda :). cok acikmisdim yol üzerinde yolda giderken alıp yedik oturma zamanımız yoktu
Aksam yemek yemedim. öğlene cok yediğim için
Ara 1 armut
6 tane findik
6 tane antepfisitigi
2 tane badem
spor 1 saat. kosturmaca yürüyüş
Su 1.5 lt
Biliyorum simit konusunda yine kizacaksiniz bana
Malesef disarda olunca en az kalorisi olan o. kahve alırken burda genelde hep şekerli yiyecekler satiyorlar bende 300 kalorisi olan simitle sabah yada öğlen yemeğinin yerinde onu yiyorum
Bir ogunde 300 yada 350 kalori cokmu acaba sizce.
Persembe günün ku menüm
Çay
3 dilim ekmek
2 pişmiş yumurta
4 zeytin
1 tatli kasigi bal
Öğlen
1 kahve
2 dilim kek
Aksam
4 tavuk budu izgara
4 kasik pilav
3 kasik yogurt
Spor yok malesef
Su 1.5 lt
Disarda olduğum icin malesef su fazla icemiyorum . Allaha sukur geldim evime. burda disarda cok zor oluyor rejim yapmak .
geçen hafta 57.8
bu hafta 57.2
fark 600 gram..
Evetttt herkese Günaydın kızlarrr:) tartilip geldim bnm tartım kafayı yedi bu aralar ama olsun idare ediyom yinede:)
Geçen hafta:89.6
Bu hafta:89.1
Fark:500 gram( daha fazla olabilir ama bu tartiyla bu kadar oldu buna da şükür:)
Gogo yüzde hesaplama yöntemi nasıl bir ara söylede her hafta sen yapiyon ya zahmet oluyo ben kendim hesaplayim bundan sonra.
Günaydın
Geçen hafta 83,6
Bu Hafta 83,2
Fark 0,400
Yüzdesi 0,48
Buna şükür diyelim :)
güzel vermişsin canım.sen bakma iki güne bir haftada neler olur neler:)Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.
Tebrikler canım 60 in altına düşmüşsün 60 lı rakkamlardan 50 lili rakkamlara düşmek çok güzel bende bi şu 70 li rakkamları bırakıp 60 lı rakkamlara ulaşsam süper olucak :)
***4. TAKIM 351. ETAP***
Ebrueva73.1/ 72.5/ 0.6/% 0.82)
masumcuk83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen77.5/ / /% )
Merve10er76.5 / / /% )
Damlanur1069.8/ 68.6/ 1.2/%1.72 )
Kararrrsabirr89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo240569.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne222257.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse8560.7/ 59.2/ 1.5/% 2.47)
cupcake2284.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Geçen haftaki mesajin böyle canım.GEÇEN HAFTA:60.2
BU HAFTA:60.7
FARK:+500
SPOR:YOK
tam bir rezalet olmuş
bugünden itibaren sıkıya alıyorum kendimi.
ama hala hasta olamadım ve bütün kaslarım gerilmiş durumda.yoksa böyle olmazdı.
cezam neyse yaz hakim bey.razıyım
noldu bacım sana.iki haftadır çakıldın kaldın.iyi de besleniyorsun.benim geçen haftaki takılmam gibi oldu seninkide.şu metabolizma çayını yap.vücudun bu düzene alışmış sanırım.porsiyonları hafif azalt belki faydası olur
ayak boyu mu?ilahi kızzzz...bari yarısını yeseydin...ama yemişsin,şimdi yolda olmasan şöyle iyisinden patlatırdık bir ceza ama neyse :))Çarşamba gununku menum
1 küçük simit
1 tatlı kasigi kadar krema peynir
Kahve
Öğlen
1 biftek & peynir salatalik sandewici subwaydaden boyu 1 ayak boyu deniyor burda :). cok acikmisdim yol üzerinde yolda giderken alıp yedik oturma zamanımız yoktu
Aksam yemek yemedim. öğlene cok yediğim için
Ara 1 armut
6 tane findik
6 tane antepfisitigi
2 tane badem
spor 1 saat. kosturmaca yürüyüş
Su 1.5 lt
Biliyorum simit konusunda yine kizacaksiniz bana
Malesef disarda olunca en az kalorisi olan o. kahve alırken burda genelde hep şekerli yiyecekler satiyorlar bende 300 kalorisi olan simitle sabah yada öğlen yemeğinin yerinde onu yiyorum
Bir ogunde 300 yada 350 kalori cokmu acaba sizce.
3dili ekmek,2yumurta ve kek fazla bence...yine de günün ilk yarısı yemişsin...Persembe günün ku menüm
Çay
3 dilim ekmek
2 pişmiş yumurta
4 zeytin
1 tatli kasigi bal
Öğlen
1 kahve
2 dilim kek
Aksam
4 tavuk budu izgara
4 kasik pilav
3 kasik yogurt
Spor yok malesef
Su 1.5 lt
Disarda olduğum icin malesef su fazla icemiyorum . Allaha sukur geldim evime. burda disarda cok zor oluyor rejim yapmak .
kızlar yazmış galiba.ebrucum banada kaysıyla suyu yazmışdı,ben de onu yazıcakdım...Arkadaşlar size birşey soracagim afedersiniz 3 gündür kabuzlukla ugrasiyorum ne yapabilirim acaba
ay defnecim,daha ne istiyorsun ya...57 iiiii.ben o rakamı göre bilecekmiyim acep....geçen hafta 57.8
bu hafta 57.2
fark 600 gram..
güzel kuzum.her zamanki gibi....ne mutlu ya her kes kiloo vermiş...dereceyi hakk ettik bence...Evetttt herkese Günaydın kızlarrr:) tartilip geldim bnm tartım kafayı yedi bu aralar ama olsun idare ediyom yinede:)
Geçen hafta:89.6
Bu hafta:89.1
Fark:500 gram( daha fazla olabilir ama bu tartiyla bu kadar oldu buna da şükür:)
Gogo yüzde hesaplama yöntemi nasıl bir ara söylede her hafta sen yapiyon ya zahmet oluyo ben kendim hesaplayim bundan sonra.
tabi canım.o gramlar toplanır da kilo olur....Günaydın
Geçen hafta 83,6
Bu Hafta 83,2
Fark 0,400
Yüzdesi 0,48
Buna şükür diyelim :)
güzel tatlım...gogocum ya xldyq da keşke alınsaydı...katılımı çok iyi....kilosuda supermiş...Bnm 10gun onceki kilom 78..
Bugunku kilo 75.600..
Giden 2,400gr..
5-6gundur Ayni kiloda takildim kalldim.
ayyyyy...Bu hafta benim de regl dönemim olacak ya...Yediklerine dikkat edip sporunu yapıyorsan büyük olsılıkla ödemdir regl dönemlerinde özellikle oluyor almış bile görünebiliyorsun tartıda.
ehliyetini tebrik ederim tatlım.kazasız belasız kullan inşallah...annenin Allah yardımcısı olsun...vakit buldukca gel kuzum...pembiş pembiş yazıların yeri biliniyor yaaa...Teşekkür ederim canım saol cok inşallah kazasız belasız kullanırım dediğin gibi ama daha pratiğe ihtiyacım var. Annem konusuna gelirsek geçen cumartesiden beri annemlerdeyim eşimi bile bir haftadır görmedim tekrar kusuruma bakmayın çok teşşekür ederim tekrar.
kızzzz senin de kötü kadın müzeyyenliyin varmış ya....ama ben seviyorum böyle...yerim senin müzeyyenliyini...çabuk çabuk gel...çorba için yaptığın açıklamanı da anladım kuzum.bilmiyodum bak...tmm cnm sağol haftaya yaparım artık:9
kuzum çikolata bnm diyet listemde var ara öğün için bu aralar ikindi ara öğününde hiç açlık hissetmiyorum cnm bişey yemek istemiyo. ama yemezsem de akşama doğru kan şekerim düşüyo o yüzden bende en azından çikolata hakkımı yiyorumm. yasak olsa yermiyim hiç cıssss :):):):)
acaba haftada bir kez perşembe sabahları şu protiotik mi ne onu kullnsak nasıl olur...güzel bence ya insanın vücudu hafifler...Kuru erik ve sıcak su iç sabah aç karna kahvaltıdan önce yada eczaneden protiotik alıp suya karıştırıp içebilirsin diyetisyenim bana bunları önerdi.
yaaaa şu 50 li rakamları görünce içimmmm gidiyor ...çok kıskanıyorum sizi...geçen hafta:60.5
bu hafta:59.2
fark:1.3
mesaj:57 (sanırım çünkü saydıktan sonra bi öğrenci geldi onunla konuşunca kafam karıştı:)
spor:yok
artık başlamam gerekiyor spora çünkü büyük bir bölümü gitti kiloların ve karnım sarkık durumda
çok güzel olmuş tatlım.afferim sana...yüzdesini yazmamışım
2.14 yanlış hesap yapmadıysam.
bu hafta o metabolizme çayı ve beyaz çay iyi geldi bana.midem bulansa da içtim.çok şükür 60 bariyerini geçtim.tabi kaçamak yapmadım ve porsiyonları biraz daha küçülttüm.
Canım su anda sabit gitmek iyi benim icin bu hafta lojmanda tadilata başladılar haftayada devam edicek.onumuzdeki cumada sabit kalsam mutlu olcam yani. Biseyler yapicam ama tadilat bitmeden mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?